- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
tab kit 0.5.8 (-;
az mégnagyobb királyság (-:
amúgy van asszem Far commander is, meg DiskOrder, .... Forklift ... meg PathFinder
de a TotalComm-hoz képest sajna gengye utánzatok. Már nem'azért, de ezek a prog-ok csak azoknak jók, akik OSX-en, meg system 9-en szocializálódtak, és még nem ízleltek se Norton, se Volkov se Total Commandert, pláne nem Disk Navigatort - itt kezdtek el durvulni a kétablakos commanderek, hogy belezsúfoltak minden jót.
-
rii
nagyúr
totality leterhetlás nálunk adott. photoshop-ba alig pörtymörög valamit a kétlábú, és máris 1 giga a mem-foglalás a 4-ből. és meg még az indesigne is, meg a dreamweaver is, vagy a strata 3D, firefox is 30-50 tab-bal (-: de van hogy 4 window / 100-200 tab, ha képet, vagy bármit keresek, Safari 2-3 tab, ja meg a lotus notes is valami böszme lassú... :-/ meg nagy. meg bumszfirdi egy program ... 2 ftp prog is mindig megy mondjuk az semmi. muCommander. 8 db Finder ablak átlagba. 2 printer prog. vox. image capture. szóval nekem van olyan, hogy a menüre klikkelek és akkor 5-10 mp kamillázás ...
ja ..
mac.en örülni kell, ha a kívánt prog egyáltalán megy :-/ én most az MSI vox-al __is__ befürödtem, mert nem kimondottam mac által lálykolt hardware. :-/ utorrent kinyírja a net-et, de egy korábbi javaslatot most már megfogadva transmission-t használok.
-
doc
nagyúr
nezd, az en oregecske (2007-es) MBP-mben 4GB memoria van, jelen pillanatban a kovetkezok futnak rajta:
Safari (kb. 40-50 fullel)
Mail
uTorrent
Steam
iTunes
Adobe Flash CS4
VirtualBox (Ubuntu)
VirtualBox (Windows XP)
X11a kicsiket (terminal, ablak nelkuli Opera, stb) nem sorolom
teljesen jol hasznalhato, gordulekeny az egesz, egyaltalan nem erzem hogy tobb RAM kene
-
rATdrAgOn
senior tag
-
rATdrAgOn
senior tag
Szvsz ez szamomra nem jo pont.
Az elso jo pont nalam igy nez ki: nem szamitogepnek latszo targy (gy.k. x86 kompatibilis szemelyi szamitogepnek latszo targy), innentol kezdve hullamindegy, hogy letezik-e ra a Diablo akarhanyadik resze
Ugyanis, ritkan jatszom, akkor is valami regi klasszikussal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Linux haladóknak
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest