- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ezt látod énse... Nekem ilyen 4-5 tabom szokott lenni általában. Kolléga ugy nyomja, hogy még életében nem zárt be egyet sem. Van ami 4-5x meg van neki nyitva
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rii
nagyúr
tab kit 0.5.8 (-;
az mégnagyobb királyság (-:
amúgy van asszem Far commander is, meg DiskOrder, .... Forklift ... meg PathFinder
de a TotalComm-hoz képest sajna gengye utánzatok. Már nem'azért, de ezek a prog-ok csak azoknak jók, akik OSX-en, meg system 9-en szocializálódtak, és még nem ízleltek se Norton, se Volkov se Total Commandert, pláne nem Disk Navigatort - itt kezdtek el durvulni a kétablakos commanderek, hogy belezsúfoltak minden jót.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
totality leterhetlás nálunk adott. photoshop-ba alig pörtymörög valamit a kétlábú, és máris 1 giga a mem-foglalás a 4-ből. és meg még az indesigne is, meg a dreamweaver is, vagy a strata 3D, firefox is 30-50 tab-bal (-: de van hogy 4 window / 100-200 tab, ha képet, vagy bármit keresek, Safari 2-3 tab, ja meg a lotus notes is valami böszme lassú... :-/ meg nagy. meg bumszfirdi egy program ... 2 ftp prog is mindig megy mondjuk az semmi. muCommander. 8 db Finder ablak átlagba. 2 printer prog. vox. image capture. szóval nekem van olyan, hogy a menüre klikkelek és akkor 5-10 mp kamillázás ...
ja .. mac.en örülni kell, ha a kívánt prog egyáltalán megy :-/ én most az MSI vox-al __is__ befürödtem, mert nem kimondottam mac által lálykolt hardware. :-/ utorrent kinyírja a net-et, de egy korábbi javaslatot most már megfogadva transmission-t használok.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
doc
nagyúr
nezd, az en oregecske (2007-es) MBP-mben 4GB memoria van, jelen pillanatban a kovetkezok futnak rajta:
Safari (kb. 40-50 fullel)
Mail
uTorrent
Steam
iTunes
Adobe Flash CS4
VirtualBox (Ubuntu)
VirtualBox (Windows XP)
X11a kicsiket (terminal, ablak nelkuli Opera, stb) nem sorolom
teljesen jol hasznalhato, gordulekeny az egesz, egyaltalan nem erzem hogy tobb RAM kene
-
Alex91
félisten
-
rATdrAgOn
senior tag
Hmmm... diablo2 szvsz egy f*s, mar bocs
En inkabb X-Wing, vagy valami mas SW fanatikus voltam ~5 eve ezelott.
Amugy meg tokmindegy, egy vasat nem a ra megjelent jatekok miatt szeretek, hanem azert, hogy mennyire egyedi, mennyire erdekes.... rosszul vagyok osszerakvaA pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
Szvsz ez szamomra nem jo pont.
Az elso jo pont nalam igy nez ki: nem szamitogepnek latszo targy (gy.k. x86 kompatibilis szemelyi szamitogepnek latszo targy ), innentol kezdve hullamindegy, hogy letezik-e ra a Diablo akarhanyadik resze
Ugyanis, ritkan jatszom, akkor is valami regi klasszikussalA pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Strix B360 Intel i5 9400F 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB Rampage Shiva Chieftec 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM Intel i5 8400 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest