Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
Jut eszembe, a mai Daily Willow Horse Thief legjobb qualify-okat néztétek már replayt? Simán levágják a pálya felét.
Én nem mertem meglépni, ki tudja, utólag kapnak valami retorziót. Meccset indítani meg még annyira sem. -
KaitouP
nagyúr
válasz
hyperspace #8495 üzenetére
De valami roncsderbi legyen Gr.1 -es autókkal.
-
törölt tag
válasz
hyperspace #8495 üzenetére
-
hyperspace
őstag
Csapjatok össze a játékban, és streameljétek nekünk
-
-
-
Keller16
aktív tag
válasz
John_Deere #8486 üzenetére
Szeretné kiplatinázni a játékot. Ennyi az egész.
szerk.: megelőztek -
törölt tag
válasz
Viper26 #8485 üzenetére
Milyen csalás?
Találtam egy autót, amit megfelelően beállítva le tudom győzni a gépet úgy, hogy 15 körön keresztül siklok a falon. Ebben semmi csalás nincs...
Csalás az, amikor betolat az ember a boxba, a rendszer meg úgy tesz vissza a pályára, mintha mentél volna egy kört. Bár offline xp farmoláshoz szerintem ez is okés, hiszen senkivel szemben nem lehet így előnyt szerezni.
(#8486) John_Deere: Szeretném megszerezni a platinum trófeát, már csak a level 50-es arany cucc kéne hozzá. Ha Sport módban nyomnám évekig tartana, annyi idő alatt meg bármi történhez a géppel, leállíthatják a játék szervereit, elszaródhat valami a mentésemmel, feltörhetik a PSN profilom... Ezért szeretnék minél hamarabb túl lenni egy ennyire melós trófeán.
-
ProEvoFan
nagyúr
Mondjuk azzal semmi baj nincs, ha valaki becsületesen kifarmolja a lvl50et, hiszen ahhoz normálisan versenyezni kell orrba szájba.Persze valakinek uncsi ugyan azt a versenyt lenyomni háromszázszor
-
John_Deere
tag
Ezt a részét tulajdonképpen Én sem értem. Tudtommal nem leszek több, ha hamarabb elérem a top lvl-t. A lóvé meg tulajdonképpen annyira nem hiányzik a játékban így lvl. 36-37 környékén.
Persze, engem nem zavar, ha valakinek ez jó. Csak tényleg nem értem. Nem egy rpg ez... -
törölt tag
Kiokoskodtam egy kinda afk xp grind módszert: az X-Bow és F40 módszerhez hasonlóan a Blue Moon Bay-es League versenyt kell kiválasztani. Az autó a Venono, amit fel kell tuningolni az N800 tetejéig, a súlyát pedig minimumra csökkenteni, plusz minden segítséget ki kell kapcsolni.
Versenyen amíg visszaszámol a játék, be kell állítani a kontrollert, hogy némileg jobbra kormányozzon és fullon nyomja a gázt. Ilyen módon simán megnyeri a gép a versenyt ugyanolyan körökkel, mintha az X-Bow módszert nyomnánk. A jutalom valamivel több mint 3000 XP.
-
törölt tag
válasz
hyperspace #8479 üzenetére
Ha lenne egy Lambód szerintem nem GT Sportoznál hanem már felcsavarodtál volna vele egy fára
-
hyperspace
őstag
válasz
lbandi777 #8478 üzenetére
Lenne ilyenre pénzem, már nem lenne
Viccet félretéve, eddig jól ellenállok, hetente 3 órát játszok átlagban, megmagyarázom magamnak, hogy ennyi időre nem kell 90 + 30 ezerért kormány + állvány.
-
lbandi777
aktív tag
válasz
hyperspace #8473 üzenetére
Aztán elindul a lavina mert a kormányhoz cockpit is kell,majd a fék mod,stb.
-
Dagohun
tag
Üdv!
Nem tud valaki valami leírás félét a beállításokhoz hogy, mi mit csinál. Nem kell szájba rágósan csak nagy vonalakban. Mert pl. a ferrari f40-et nem tudom beállítani nekem tetszően. PL ennek a kocsinak mit lehet a fékkel csinálni hogy jobb hatás fokkal dolgozzon, és ne 1 km-ről kelljen már a fékezni, hogy be tudjam venni a kanyart. Előre is köszi! -
ProEvoFan
nagyúr
-
John_Deere
tag
válasz
Oppenheimer #8461 üzenetére
Hát attól konkrétan csodát nem, az tény...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
John_Deere #8457 üzenetére
Mit vársz blue moon speedwayen? Köztudott hogy azon a pályán roncsderbi van. Ha nem akarsz SR esést akkor kerüld el.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Gr4ben mi a jelenleg ajánlott gép ?
Sciroccoval megyek már jó ideje, de kipróbálnék mást is. -
John_Deere
tag
Hát lehet csak Én fogtam ki az elmúlt napokban a fost, de lassacskán már kezd hányingerem lenni a játéktól.
B-S-ből minden nap lekerülök B-B-be, aztán daily One Maken nagy nehezen visszatolom S-ben és újfent csak szopok mint valami állat.
FIA GT Nations tegnap ráadásul maga volt a röhej.
Viperrel Brands Hatchen qualify-ban 10.-et mentem...gondolom ez beszédes a mezőny képességére nézve, mert annyira pro Én nem vagyok B-Sben.
Konkrétan már a rajt utáni 2. kanyarban olyan szinten takarítottak ki anyámba, hogy öröm volt nézni, ahogy a mezőny végére kerülök. Büntetést persze senki nem kap, csak Én, 5 sec-et, mert leütöttem a falat... Sebaj, mezőny végéről feljövök Pit után 11-re, csávó mögöttem szokásosan belsőbe ugrik enyhe fékkel, engem kilök, ő megmarad, megyek levesbe...Ez a mai Gr.3 Blue Moon Speedway...az anyjával közösülnék jópár készítőnek.
Egyszerűen gáz az egész, roncsderby már első kanyarban...
A kedvencem az volt, amikor csávókám mögött szélárnyékban megyek célegyenesben, neki ez nem tetszett, így satuzott egy jó nagyot, hogy szakadjak bele, le is hagytak 3-án emiatt...B-Sről beszélünk.De a Top1-et az az olasz patkány nyerte tegnapelőtt, aki újfent B-S-ben konkrétan mást se csinált, mindenkibe ment bele, nem is versenyzett, mindenkit lökött ki.
És bazmeg még mindig nincs report gomb...
-
törölt tag
válasz
lbandi777 #8452 üzenetére
A Citroen ennyivel jobban kezeli a gumikat? A végére nagyon elfogyott a BMW-s srác, pedig nem ment kockázatos taktikát.
(#8454) ProEvoFan: 100 versenynél az már 66000 XP, és annál jóval többet kell menni az 50-es szinthez.
Én először beállítások nélkül próbáltam, úgy is meg lehet csinálni csak ~12 perc helyett ~13-ig tart, akkor már tényleg érdemesebb az F40-nel nyomulni mert az 1-1,5 perces előny hosszú távon oda billenti a mérleg nyelvét.
-
lbandi777
aktív tag
Tegnap nagyon jót versenyeztem,ha valakit érdekel az egyik.
https://youtu.be/llnYUsSY5Dg -
ProEvoFan
nagyúr
Ha valaki szeretne becsületesen gyorsabban szintet lépni a trófeák miatt vagy pénzt szerezni autóra, annak itt ez a videó. Semmi csalás, teljesen legális.
-
törölt tag
válasz
Viper26 #8440 üzenetére
Ha szájkaratét akarsz olvass McLarenes nyilatkozatokat.
"Nem támasztunk 2018-ra komoly elvárásokat magunkkal szemben"
"2018-ban bajnoki címért harcolunk majd"
"Alonso van olyan jó mint Senna vagy Schumacher"
"Egy másodpercet gyorsulunk majd csak a motor miatt"Amúgy ha már szóba került: azért nem lesz gyenge hogy Alonso teljes szezont megy idén F1-ben és WEC-ben is
-
Viper26
nagyúr
Látom megy a szájkarate megint.
-
busman
veterán
A legbénább kocsi a 650S GR3..😱
-
busman
veterán
[Itt ]be tudtok lépni a PSN belépővel?
-
palyaandris
csendes tag
Sziasztok, frissítettem 1.12-re, viszont nem látom a játékban az új kocsikat, nem tudátok miért? ( máskor piros színnel jelezte a frissült dolgokat)
szerk: ja , hogy ja
nem új kocsik jöttek, hanem a kocsikezelésen meg stabilitáson finomítottak bizonyos típusoknál....
-
lbandi777
aktív tag
válasz
#42308056 #8430 üzenetére
Úgy tudsz gyors lenni kiállás nélkül hogyha nem a gumi a gond hogy hagyod a powert maximumon de fölváltassz már akkor amikor megjelenik a fordulatszámcsík,magyarul alacsony fordulaton fölváltassz.Így nem kell állítgatni a benzinfogyást és végig bírja a benzin,és kevés időt veszítessz.
-
törölt tag
Ma megvettem a Ferrari 330 P4-et. Konkrétan több pénze nem is lehet egyszerre az embernek mint 20,000,000
Ez végül is jó hír, mert akkor biztos hogy ennél jobban nem fog elgurulni a gyógyszer autóárak tekintetében. Mondjuk így is vagy 75 kör ha nulláról fel akar grindolni az ember egy ilyen összeget.
A járgány amúgy nagyon ott van, iszonyú stabil. Mindennel offon simán mentem pár kört Monzában.
-
KaitouP
nagyúr
Vicces hogy Gr.1 versenyen mindenki úgy megy ki a boxba mintha muszáj lenne, pedig ha lenne eszük, használnák a fuel map-et, és mindjárt végig lehet menni a versenyen (és győzni) kiállás nélkül.
-
hyperspace
őstag
Milyen lett az új tcs?
Kíváncsi vagyok, hogy pl a GT3-as Ferrari mennyire lett kezelhetőbb.
-
busman
veterán
Nürburgring-en kinek milyen ideje van(GR3 BOP off.)?
-
eisento
addikt
válasz
#42308056 #8409 üzenetére
nalatod. jo pelda evolution studios driveclub. mikor eloszor jott video a jatekrol egy tok rajzfilszeru graffal megaldott jatekot lattunk, majd kestek egy evet es olyan brutal jol nezett ki a jatek hogy mindenki azt mondta megerte az 1 ev csuszas... gtsport csuszott es lofasz se valtozott... es azert az evolution is egy kis csapat volt talan meg kisebb mint a pd, raadasul a pd mogott azert ottvan a sony mint tamogato.
-
gabeeen
tag
Sajnos nem javították ki a gumi csalást a mai 1.12 update-tel..
-
törölt tag
válasz
KaitouP #8411 üzenetére
Mert online versenyzéssel össze tudnék szedni egy nap mondjuk 10,000 XP-t (most valószínűleg sokkal-sokkal többet mondtam a valósnál
), ha leállok farmolni akkor a legrosszabb esetben is 24 perc alatt meg van ennyi. Plusz akarom a platinum trófeát.
De van egy még druvább összehasonlításom: 1 óra alatt lehet menni 3 online versenyt. Ez még akkor se nagyon lehet 2000 XP-nél több ha minden versenyt megnyerek. Ha leülök egy órát farmolni az max. 5 kör. Körönként legalább 5500 XP-t összeszedek, az 27500. Vagy ha sikerül tiszta köröket futni akkor 41250.
Eddig amúgy 250 órám van a játékban, és ugye még nem vagyok az XP szükséglet felénél. Ha nem állnék neki farmolni akkor még úgy további 250-350 órát bele kéne tolnom.
(#8413) Callisto: De gondolom azokat akik online éltek vissza vele. Szerintem nem bűn azt a mérhetetlen mennyiségű XP-t ilyen trükkel kiszedni a játékból.
(#8412) ProEvoFan: Pár napja még azzal nyomtam, de találtam egy jobb módszert. KTM X-Bowt kell jól beállítani, és mivel az N300-as, a hátrány bónusz 150%. 5500 körül ad alapból egy versenyre, ha tisztán mész 8250 jár. Időben kb. 20 másodperccel több vele egy verseny, de semmivel sem nehezebb nyerni, csak nagyon figyelni kell a síkhülye AI-ra. Fentebb linkeltem egy videót hozzá.
Egy gondom van ezzel a farmolással, hogy valami iszonyú unalmas. Szerintem a driftelést is jobban élveztem pedig az is pure grind volt, de valahogy mégis... És hiába hallgatok közben podcastet vagy ilyesmi, lerohad az agyam attól a lassú fostól meg az idióta hangjától. A 7. - 8. körben megszerzem a vezetést és onnantól tényleg kvázi tét nélkül körözök mint valami hülye.
Próbáltam nézni AFK módszert, gondoltam kis ovál, time trial Tomahawkkal, mert az gyors. Valami 1 XP-t adott körönként....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KaitouP #8411 üzenetére
Akkor szerencsém van, mert én még ezt is élvezem.Naponta minimum egy versenyt megyek azon a pályán.Pont Ferrarival lehet csapatni.Ki nem hagynám
A lvl50nél nagyobb kihívás az sport módban érd el a 65 polet meg a 91 győzelmet...két év alatt csak megleszMost tartok 107 versenyből 16 pole és 9 győzelemnél.Ez van ha az ember nem pro.
-
törölt tag
válasz
eisento #8408 üzenetére
"Asszed azert csuszott a jatek hogy minel tokeletesebb jatekot kapjunk? bullshit nem csinaltak semmit pd-rol beszelunk..."
Azért azt nem mondanám hogy nem csináltak semmit. Baromi lassan haladtak mert minden modellt ők csináltak meg a kis csapatukkal. Amit egyébként így bevállalni totál hülyeség, a Sony-nak rájuk kellett volna szólni hogy vegyék be a grafikai munkákba valamelyik saját stúdiót. A Drive Club fejlesztői tökéletesek lettek volna, az a játék is gyönyörű kocsikat tartalmazott.
Más: nem tudtok valami afk xp farm módszert? Baromi unalmas azt a hülye versenyt nyomni újra és újra, aztán vigyázni az idióta AI-ra hogy meg legyen a clean race bónusz is. Még legalább 160x le kéne nyomnom az 50-es szinthez
-
eisento
addikt
válasz
<Lacy85> #8398 üzenetére
Miert mit vartal?
Asszed azert csuszott a jatek hogy minel tokeletesebb jatekot kapjunk? bullshit nem csinaltak semmit pd-rol beszelunk...Meg most is test season van... lassan mar elesbe menni kellene nem pedig tesztelgetni, ja es tartalmat kene belerakni palyakat autokat, pl ha verseny indulasnal elore rh gumit hatra rss gumit raksz akkor box kiallasnal is legyen mar meg a lehetoseg ne csak egy fajtat lehessen felrakni eeees meg sorolhatnam
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
bandiie #8405 üzenetére
Most leszek 37lvl. Négy hete játszok. Megcsináltam a "régi" karrier módban mindent aranyra (kivéve Nordschleif challange, ez csak még ezüst).Nyomom a GT ligát ahogy van rá időm, plusz 103 online versenyt mentem végig.Tetszik a játék, élvezem minden percét de az ötvenedik színt nem kicsit hc...Akinek megvan már, azok lecsalták, ez tuti.Bár engem nem zavar, nekem nyolc ki hogyan rontja el saját szórakozását.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest