Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Mai napi C versenyen mi a taktika?Mennyivel veszik vissza a teljesítményt?Mindig kapok egy kör hátrányt...
-
RangerFox
veterán
Sziasztok! Tegnap vettem meg a GT Sportsot, és lenne egy full amatőr kérdésem.Be lehet állítani valahogy, hogy adjon ki csipogó hangot, ha fel vagy le kell váltani?
-
SH4D0W2011
őstag
Kicsit visszatekerve nem látom, hogy valaki linkelte volna, de kis érdekességképp szerintem említésre méltó.
Audi álomautó, nosztalgiából és amperszagból
-
bandiie
aktív tag
válasz
hyperspace #8793 üzenetére
A DR-SR rating egymástól is függ. Ha lerak E-be az reseteli a DR-t. Már én is belefutottam..
-
hyperspace
őstag
Hát én nem tudom mi alapján vannak +/- pontok, de ez vicc kategória
: [link]
Tegnapi interlagosi versenyen ment az adok-kapok, kaptam 5x három másodpercet, erre a DR-em 44 000-ről 7 000-re csökkent -
John_Deere
tag
válasz
#42308056 #8785 üzenetére
Szerencsém volt, ugye mindenki agyongyakorolta a qualify-t és a megnőtt sebesség miatt általában az első körökben legalább egyszer koccolták a falat mert rossz ívet toltak vagy nagy volt a kanyarsebesség. 1 másodperc hátrányban pedig már nem tudtak megszorongatni.
#ProEvoFan: király, tulajdonképpen este 8-9ig toltam míg már felkerültem A-Sbe, így ott hagytam abba az estét.
-
kishozi
csendes tag
válasz
hyperspace #8788 üzenetére
Eltaláltad, remegett
Valaki írta már, hogy az offline versenyeknél ha nem vagy első, nem ér semmit, a második hellyel nem lehet beérni. Itt a 6. helyezéssel is úgy állok fel a kanapéból, hogy "azt a mindenit, de izgalmas volt". Az idő előrehaladtával biztos csillapodni fog ez az érzés, de egyelőre élvezem minden másodpercét.
Csak is a GT sorozatért volt psx, ps2, ps3 és most ps4-em. A versengés a vérünkben van -
airm92
csendes tag
Játszik valaki rendszeresen DS2-vel, kézi váltással, 0 TCS-vel? Mennyire élvezhető így?
-
kishozi
csendes tag
Sziasztok! Tegnapi nap volt az első alkalom, hogy online versenyt mentem. Az első versenyen utolsóból harmadik helyezést értem el, a második futamon pedig behúztam a pole-t, első lettem, és a leggyorsabb kör is az enyém lett. A mögöttem lévő folyamatosan nyomás alatt tartott, rendesen megizzasztott. Gt2 óta tolom a részeket, de hogy ekkora különbség legyen a hús-vér és a gépi ellenfél között, nem gondoltam volna. Tudom, hogy Ti már túl vagytok ezen az élményen, inkább csak azoknak írom le, akiknek még nincs meg a Gts, de tervezik. Csak ajánlani tudom!
Peace -
törölt tag
válasz
John_Deere #8784 üzenetére
Attól függ. Ha szoros a mezőny akkor tud kemény lenni egy ovál futam is. A szélárnyék miatt a mögötted haladók előnyben vannak.
-
John_Deere
tag
válasz
#42308056 #8783 üzenetére
Mondjuk az is jó, itt annyival más a helyzet, hogy ha nem hibázol, elölről indulsz, végigkörözöd közel tökéletesre azt a 15 kört, esélytelen veszíteni. Nem zavar senki, a második helyezett nem tud javítani.
Tegnap 7 meccsből egyszer lettem második, mert a német annyira agresszív volt, hogy rajt után azonnal felkent a falnak, hogy kizökkentsen a rutinból. -
törölt tag
válasz
John_Deere #8782 üzenetére
Én nem egyszer nyertem úgy hogy az előttem haladó túl agresszív volt a lekörözöttekkel. Én inkább elvettem ha volt előnyöm, hogy tuti ne kenjen fel a falra.
A kis ovál pont a lekörözöttek miatt volt izgalmas.
-
törölt tag
válasz
John_Deere #8780 üzenetére
Ó én is oválon gyilkoltam a mezőnyt
A kis Speedway-en Mercedes GT3-mal, főleg amikor még mindenki azt hitte hogy a Nismo az op ott. Ott lett meg a 91. győzelmem is elég nagy mákkal, mert a lekörözöttek kikukázták az előttem haladót
-
bandiie
aktív tag
válasz
hyperspace #8778 üzenetére
Állat ez az Audis videó
-
hyperspace
őstag
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
<Lacy85> #8769 üzenetére
+ (#8770) bandiie, (#8772) John_Deere
Hát ez kemény.
Hogy ennyire veszítsen az értékéből a gyűjtői kiadás... nem is értem. Mondjuk ha tudom hogy ennyire lecsökken az ára, akkor is day one vettem volna meg több mint a duplájáért, csak most durvállom hogy ennyire olcsó lett.
(#8771) Kölyök1990
Igen, amúgy tényleg szép. Az AMG Merci ki is került a polcra!
Szép is az a Merci, bár jómagam jobban örültem volna egy japán kocsinak.
Azért a Mercit is szeretem.
-
-
kiezTe90
senior tag
Na ma átvettem az alza.hu-ról rendelt collector's edition-t. Kiváncsian várom. Nem vagyok nagy szimulátoros, ezaz első autós játékom ps-re.
Remélem megérte a 15.000Ft-ot, bár szerintem annyit ha másnak nem is, de dísznek is megérte. -
<Lacy85>
addikt
Beszarás.
-
-
John_Deere
tag
válasz
ProEvoFan #8761 üzenetére
Nekem is bejön a játék, Nálam az a helyzet hogy amikor van annyi időm, napi 4 órából kb. 3-at lobbyban töltök magyar sorstársakkal, partiban, jó hangulatban versenyezgetünk. Ott ugye meg variálható a pálya/kategória.
A hangulat adott, de a progresszió természetesen már 2 hónapja elmaradt, mert Sport módban kb. heti 1-2szer megyek, ezáltal az a trófea is hiú ábránd marad jelen állás szerint. De kit érdekel, ha már van eddig kb. 185 vezetett órám. -
ProEvoFan
nagyúr
Nekem még mindig bejön a játék, viszont amit nem tudok megérteni, hogy a napi három versenyből miért van hetente többször ugyan az a pálya...pl Nürburgring és a Suzuka.Nem, nem azért mert kevés a pálya, ez nem indok, mert ennyire nem vészesen sovány a választék.
Napi három versenyből az első lehetne a casual GTS szerető emberkéké (mint én) a rövidebb pályával, de sajnos sokszor itt is a hosszú technikás nyomvonalú "dühöngőket" erőltetik.
A másik kivetnivalóm az a szemét trófea...online győzelem kilencvenegyszerejjjj......
-
<Lacy85>
addikt
válasz
John_Deere #8755 üzenetére
Ja, írták is, hogy az összes eddigi patch újra le lett töltve.
Pedig reméltem, hogy jön valami meglepi giga kontent.Reddit-en írta valaki, hogy a patch biztos a GT7-et tartalmazza.
-
Viper26
nagyúr
válasz
John_Deere #8755 üzenetére
Reméltem, hogy nem pluszban vesz el annyi helyet.
-
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #8753 üzenetére
Reinstall?
-
<Lacy85>
addikt
Az igen. 24GB az 1.16-os patch.
Ebben csak bugfix-ek lennének? -
<Lacy85>
addikt
S-ről C-re az SR egyetlen nap alatt. Vót' má jobb is.
-
eisento
addikt
ujabb update jon ^.^
-
<Lacy85>
addikt
Na látom a bünti rendszer is fénykorát éli.
Monza, célegyenes. Csóri megelőz, és szépen beáll elém úgy, hogy van kb. 20cm a 2 kocsi között. No problem, majd kicsit kitérünk jobbra (út bal szélén vagyunk).
Erre a másik f@szparaszt mellém jön úgy, hogy szintén van 20cm a kocsik között.
Aztán az út végén persze elkezd úgy kanyarodni, mint öreganyám szemüveg nélkül, és esélyem sem lett volna elkerülni a koccanást. Már kaptam is a 4 sec büntit.
Azzal gondolom semmi baja nem volt a gépnek, hogy gyakorlatilag le lettem szorítva az útról.
Mostanában hanyagoltam az online versenyeket, de most sem lettem róla meggyőzve, hogy erőltetni kellene... -
<Lacy85>
addikt
Skacok. Kamera beállításokat nem lehet valahogy "elmenteni"?
Minden egyes játék indítás után be kell állítanom a külső kamera nézetet, mert állandóan vissza rakja alapra...
Nem tudom, melyik patch után őrült meg, de régebben ezt nem csinálta. -
<Lacy85>
addikt
válasz
John_Deere #8736 üzenetére
Nem lesz PS5 bejelentés idén. Jövőre is erősen kérdéses. Mi a francnak sietnének vele?
A mostani úgy fogy, mint eddig soha egyik sem, alig 1,5 éves a Pro, grafikailag nyugodtan oda lehet még tenni a PC mellé, na meg persze úgy dübörögnek a játékeladások, hogy hülyére keresik magukat rajta.
Van még bőven tartalék ebben a generációban. -
törölt tag
válasz
John_Deere #8738 üzenetére
A következő generációban szerintem már nem lesz életképes a Polyphony jelenlegi felépítése amúgy. Már most sem valójában, ennyi idő alatt mások 50 pályát meg 300 autót raknak egy játékba dinamikus időjárással és kidolgozott egyjátékos móddal.
-
John_Deere
tag
válasz
#42308056 #8737 üzenetére
Végülis, Gran Turismo, szóval nem off:
Nem tudom...nem is merültem bele a statisztikákba, annyit tudok, hogy ebből minimum több mint kétszer annyit adtak el, mint pl. a Win-exkluzív Forza M7-ből. Kb. 4,3 millió eladott példánynál tartott a játék, mikor legutóbb láttam asszem.
Tekintettel arra, milyen mocsok sok idő kell Nekik egy játékhoz, én elvetném azt, hogy egyhamar offline-orientált GT-t hozzanak ki, mikor látszik tisztán, hogy az online-esport irány nem is annyira bukó, mint amennyire részükről tűnt.
A GT League itt is inkább Creditfarmolásra jó, mint offline élményre szvsz, olyan módot, mint amilyen előző részekben volt, meg kizártnak tartom, hogy hozzáheggesszenek, mikor a napnál is világosabb, mennyi minden hiányzik a játékból, mert késtek a fejlesztéssel (pályák, autók, hó-eső, stb.).
Nem mondom, hogy rossz lenne, de egyszerűen hihetetlenül hangzik így magamnak mondogatva. Mind egy újabb számozott GT éveken belül, mind offline erősítés a Sporthoz. -
törölt tag
válasz
John_Deere #8736 üzenetére
Állítólag kacsa volt a devkites hír. Szerintem ebben a generációban még jöhet egy offline orientált Gran Turismo, ha más nem egy combosabb DLC a Sporthoz.
-
John_Deere
tag
-
bandiie
aktív tag
Hány kör után kezd emelkedni a büntetés 1 secel? Ritkán kapok, de akkor jó lenne tudni mikor kezdi, hogy tudjak taktikazni...
-
KaitouP
nagyúr
Holnap jön az 1.15 patch, íme a lista:
New Vehicles:
• Aston Martin DB 11
• BMW M3 Sport Evolution
• Eckerts Rod & Custom Mach Forty
• Ford GT 40 Mark I
• Gran Turismo Red Bull X 2014 Junior
• Gran Turismo Red Bull X 2014 Standard
• Honda RAYBRIG CONCEPT-GT (GT500)
• Lexus au TOM’S RC F (GT500)
• Lexus RC F GT3 (Emil Frey Racing)
• Mazda RX-7 GT - X (FC)
• Nissan GT-R Nismo
• Nissan MOTUL AUTECH GT-R (GT500)
• Nissan Skyline GT-R V-Spec (R 33)New GT League Events:
• Nissan GT-R Cup
• Red Bull X Junior Series
• All Japan GT Car ChampionshipsNew Course:
• Tsukuba CircuitTrailer -t tessék: [link]
-
v!ct0y
veterán
válasz
John_Deere #8724 üzenetére
5 be volt egy pár.
-
ProEvoFan
nagyúr
Olvastam, hogy elvileg tavaszig 50 autót igértek ingyen.Ezzel a mostani patchel meglesz az ötven.Ezután vajon mi lesz?Fizetős dlc csomagok?Vagy bejelentik a további ingyenes tartalmakat?
-
tabaga
tag
-
tabaga
tag
válasz
hitchins #8710 üzenetére
Verseny után tudod jelenteni az adott felhasználót a vélt, vagy valós sérelmekért, aztán a bunti csak később realizálódik.
Amúgy azt vettem észre, hogy féktavom rosszabb a többiekenel, meg azonos autó esetében is. Hogyan lehet a legrövidebb ez fékezni? Forzaban emlékszem, hogy úgy jobb volt, ha nem teljesen nyomtam le a féket, hanem ilyen 85% volt, de itt ez nem vált be. Az ABS -t kellene kikapcsolni es úgy lehetne metereket nyerni, vagy nektek mi a bevált módszer?
-
törölt tag
válasz
hyperspace #8712 üzenetére
GT kategóriából csak a Blancpain bajnokságot követem úgy-ahogy. Ők csinálnak majd 24 órás futamot Spában. Meg gondolom megint lesz Nürburgring 24 órás a WTCR után pár órával.
Hétvégén pedig startol az F1, bár már kvázi véget is ért a szezon így hogy Hamilton megint majd' 7 tizedet vert a mezőnyre a semmiből...
(#8713) v!ct0y: Az utóbbi időben mindig jött új vonalvezetés vagy pálya. Remélem valami valós helyszínt sikerült összerakniuk az elmúlt két hónapban Monza óta, de nem vennék rá mérget.
-
törölt tag
válasz
hyperspace #8707 üzenetére
Simán meg lehetne oldani pedig, csak úgy nézne ki a játék mint az első Gran Turismo
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék valami kérdezni a GTS kapcsán, nem tudom hogy másnak is megfordult-e ez a kérdés.
Ugye van kétjátékos (osztott képernyős) módja és VR módja. A fejlesztők nem gondoltak ennek ötvözetére is?
Kb. olyasmi lenne mint a Dirt Rally-ban a co-driver mode. Ezt pontosan úgy képzelem el, hogy az első játékos vr sisakot visel és a sisakban látja a haladását (és forgathatja a fejét, stb.) míg a 2. játékos pedig a tv-n látja a haladását, teljes képernyőben.
Nem tudom, miért nem gondolhattak erre, sztem lehetne értelme. (mert nem kell még egy PS4 és játék árát kifizetni...) Bár gondolom még több erőforrást igényel az biztos... -
tabaga
tag
-
hitchins
őstag
válasz
6absbulldog #8696 üzenetére
En most futottam egy clean race-t. 50% bonusz penz de SR level nem valtozott
Mondjuk tegnap ugyanez volt csak a clean versenyzes jutalmaul lejebb ugrott az SR levelem.
?!
Nem tudom ilyenkor sirjak vagy nevessek.
Most inkabb nevetek... tegnap nem annyira volt vicces. -
hyperspace
őstag
Ford GT 1.13 vs 1.14
-
eisento
addikt
na 4 honap utan ma sikerult nyernem versenyt + fastest lap is az enyem volt. orom bodotta van
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések