- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz
Sundesz #10437 üzenetére
Néztem egy profi tesztjét, aki a egy Thrustmastert (T300, ha jól emlékszem) és Fanatec DD Pro-t vetett össze. A thrustmaster és a DD Pro között szinte semmi eltérés nem volt időben.
Amiben valamivel jobb volt a DD Pro az a játékélmény mivel részletesebben és erőteljesebb adja vissza a vezetési élményt. -
Callisto
őstag
válasz
bandiie #8294 üzenetére
Ó nekem sikerült, a barátlistámon enyém az első hely 1:02:22-vel.
Csak engem az ilyen picit zavar. Egyszer csináljanak olyan AI-t, ami nem a te beállításaidtól függően megy, hanem tényleg van saját "agya" és pl. fárad hosszútávon, hibázik picit ha az AI mondjuk gyenge. Nem kötélpályán megy, ugyanaz a fizika vonatkozik rá, mint az emberi játékosra stb.
Tudom az online verseny a lényeg, de hát azért mégis csak. -
Callisto
őstag
válasz
Callisto #8286 üzenetére
Ha 5-6 leannel megyek végig, akkor ők lassabbak. Ha csak az utolsó 3-4 körben nyomom fel 1-esre a powert, akkor úgy belehúznak, hogy fél perces előnyt hoznak be négyen-öten. Ugyan ez fordítva: végig 1-es, de nem vagyok elöl, végén leveszem... lemaradnak. Na igen. Jól van ez így, szerinted. Szerintem meg szánalom. Ha egy AI x szinten megy, akkor menjen azon (de ne kötélpályán!) végig attól függetlenül, hogy mire kapcsolom a teljesítmény/üzemanyag-fogyaszás arányt.
-
Callisto
őstag
válasz
John_Deere #8283 üzenetére
Igen csal. Alkalmazkodik. Ha egy challenget nem úgy mész, ahogy a fejlesztők gondolták, akkor esélyed nincs. Stage 6 utolsó 30 körösnél pl. most kipróbáltam és előttem lévő 1-5 kocsi 55-60 perc körüli időket mentek, holott ha úgy mész, ahogy a fejlesztők gondolták, akkor 62-63 perccel is első lehetsz.
-
Callisto
őstag
Engem GTS-ben tolajdonképpen az zavar a legjobban ami szinte minden más autós játékban: az AI csal, drótkötélpályán megy és az AI-ra nem ugyanaz a fizika vonatkozik, mint ránk. Van egyáltalán olyan játék, ami nem csak online és az AI-ra nem vonatkoznak az előbbiek?
-
Callisto
őstag
válasz
frankstork #8130 üzenetére
Push to talkot szeretne. Vagyis csak akkor menjen a mikrofon ha lenyomva tart egy gombot.
-
Callisto
őstag
Na majd este szépen Desumort jelölgetni fog titeket.
-
Callisto
őstag
Szintén zenész. Jó lenne látni egy magyarokkal teli ranglistát és kinek hogy megy, hol tart. Bár én csak casual vagyok, de ha nem gond egy ismeretlen GTS-t is játszó ismerős a PSN-en, akkor Desumort a nick.
-
Callisto
őstag
Nem szabad megelőzni őket. Persze ez a rendszer attól még nem teljesen jó, mert ha már nincs időd lefékezni akkor is büntet. Pár másodperc türelmi idő lehet kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest