Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
Sziasztok, van a játékon belül kis csoport, ahol a PH! -sok vannak? Vagy van valahol egy lista, ahonnan fel lehet venni pár emberkét? Ha nincs, és van rá igény, akkor csinálhatunk is egyet. Az én ID-m: antieore.Találtam hsz-t erről.
-
törölt tag
válasz
Kickass #7793 üzenetére
Ez sokszor benne van. Ha van akkora előnyöd hogy a büntetésed ne kerüljön pozícióba nem érdemes elvenni. Sokszor egyenesben elengedem a gázt és nem akar visszaszámolni, de rengeteg időt bukok, nem értem miért nem írja akkor hogy milyen sebesség alatt kell menni. Ráadásul olyan banális dolgok miatt ad büntetéseket a játék hogy az ember kedve elmegy tőle...
Kedvenc esetem volt, amikor kiküldtem valakit a sóderágyba mert elnéztem a féktávot, erre nem hogy büntetést nem kaptam, de még 150%-os clean racing bónuszt is tolt nekem a végén
-
Kickass
őstag
válasz
Oppenheimer #7792 üzenetére
Ha másodpercekben számol is látod pontosan, ha eltűnik akkor letelt.
Leírom az egész sztorit hátha úgy érthetőbb a felháborodás.
Kyoto pálya, Yamagiwa változat, mai daily race. 10 körös, utolsó kör utolsó előtti kanyarkombináció. Véletlen kicsit levágtam, kaptam érte egy 1,8sec büntit. 4. helen voltam, mögöttem jövő 4 secre lemaradva.Gondoltam jófej leszek, elvettem a gázt az utolsó kanyar előtt bevettem a kanyart és még mindig visszafelé számolt de a mögöttem jövő már nagyon jött fel és 0.186secel a bünti vége előtt mégis véigi padlógázzal bementem. Volt köztünk ekkor még 0.9sec gondoltam a 0.168 levonással simán jó vagyok..hát nem.
Ehhez hozzátartozik ha simán gázt nem elvéve bemegyek kb tartom a 4sec különbséget és kapok 2secet tehát nem rontok poziciót.Több dolog is van amit ezen az egy versenyen kívül is észrevettem és emiatt sírom tele egyelőre ezt a toikot. A büntetőrendszer akkor is túl szigorú, ha a pályaelhagyással előnyt nem szerzel, sőt akár hátrányba kerülsz, nem tud különbséget tenni.
Sportmanship rating, normálisan íven versenyezve egy kanyarnál telibever valaki mert azt hiszi ő képes duplaakkora sebességgel bevenni a kanyart, pedig nem. Már vonja is le tőled is az SR mert úgy érzékeli azért mentek neked mert feltartottad az embert holott esélye se volt bevenni a kanyart csak téged lökött ki.És továbbra se elfogadható, hogy az elejétől ez így volt, meg hogy nem kell komolyan veni. Azért ez egy alapvetően eredmény orientált játék, ez a lényege, nekem tetszett is, kíváncsi lettem volna milyen a 'király' kategóriában rendszeresen versenyezni, és ebben maga a rendszer is akadályoz.
Továbbra is hangsúlyozva ha a nations illetve manufacturers cupot komolyan gondolják ezek a problémák ott elfogadhatatlanok.
Természetesen ezeket az észrevételeimet ha létezik support nekik is tolmácsolni fogom, Hátha nem vagyok egyedül...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Kickass #7790 üzenetére
Azért kell a pontos countdown, hogy lásd _pontosan_ mennyit kell még lassítani. Nem az volt az érv, hogy a kezdetektől fogva ilyen. Az volt az érv, hogy növeli a büntetés súlyát, hogy a teljes büntetést le kell tölteni, ha nem akarsz a felfelé kerekítés áldozata lenni. Jobban kikényszeríti a tiszta versenyzést. Mostmár tudod, hogy így működik, legközelebb jobban figyelsz.
-
Kickass
őstag
válasz
Oppenheimer #7789 üzenetére
Azért az nem feltétlenül érv, hogy mert az elejétől ilyen.
Továbbra is fenntartom akkor fölösleges a pontos countdown, számolja csak a másodperceket.
Gulyopapa: Illetve mivel FIA logó által fémjelzett játékról van szó és elvileg, legalábbis saját nyilatkozataik alapján, komoly esportot álmodtak meg mögé azt se lehet mondani ez csak egy játék. Azért ez nem egy ugribugri lövöldözős game ahol elférnek az apró de semmit nem befolyásoló hibák.
De ez továbbra a személyes véleményem.
-
Kickass
őstag
válasz
Oppenheimer #7786 üzenetére
És 0,168s-t mióta kerekítünk fel 1sec-re?
Azért ugye érzed, hogy a kettő között van különbség? Helyezésekben is.
Mellesleg nem ismeri, mérni tudja, de ha utána nem annyit ad hozzá a végleges időhöz akkor felesleges a visszaszámlálása is.Az online része pontosan az ilyen dolgok miatt se komolyan vehető.
-
Kickass
őstag
Újabb hiba, legalábbis nekem.
0,1s büntetés maradt majd célbaérés után 1s-t adott hozzá az időmhöz.
Ezek szerint nem ismeri a tizedeket?Hol lehet ezt a fantasztikus polifóninak jelezni? Írnék már nekik egy szívhez szóló levelet.
-
Yasofix
csendes tag
válasz
Gulyopapa #7782 üzenetére
Az a helyzet, hogy az elején odakerültem. Valószínűleg nem voltam még elég jó, ahhoz hogy az ütközéseket kizárjam.
Már eljutottam arra a szintre, hogy saját hibából nem ütközök ill. próbálom mindig elkerülni (egy-két kivételes eset). Nade...C-ben olyanok, hogy ha már 1mp-en belül üldözök egyenesben és előznék már elkezd cikázni, hogy véletlenül se tudjam eldőnteni melyik irányból előzzek. Ha meg mellé is érek nem hagyják, löknek le az útról és mindez az én sportmanship helyezésemre is hatással van negatív előjellel. + még kanyarokban direkt rámennek belső ívre és engem használnak falnak.
Mai naptól kipróbálom, hagyom a fenébe egy darabig a helyezésem (inkább nem előzök) és rámegyek a sportmanshipre. -
Gulyopapa
addikt
Én C/S-ben vagyok. El nem tudom képzelni hogy mit csinál az aki mondjuk C-ben van...állandóan ütközik?Sona nem mentem S alá pedig nem csak korozgetek a pályán ...
-
Yasofix
csendes tag
válasz
Oppenheimer #7780 üzenetére
Már megint elírtam, ez van ha meló közben is mással foglalkozok
-
Yasofix
csendes tag
Hogy miért nem gondoltam erre, pedig annyira adta magát
D/C kategóriában állok jelenleg (szeretném a friendship-et feljebb tolni, de ebben a C-ben állandóan lökdösnek, még akkor is ha egyenesben szépen elhúznék vki mellett, rámhúzzák a kormányt és mindjárt minuszt kapok).
Kormánnyal toljátok?
Friss PS tulaj vagyok (PS2 volt az utolsó), még tanulgatom az íveket, kigyorsításokat.
Rásegítéseket ha teljesen kikapcsolom (jelenleg weak-en vannak) jobb időket lehet tolni? -
lbandi777
aktív tag
válasz
Yasofix #7775 üzenetére
B-S szinten 1.40.3-as idővel 8-9 helyről indultam mindíg,a versenyen csak 41-es időket futottam 11-12. helyen futottam be mindíg köszönhetően a sok bespeedezett megane versenyzőnek.Undorító FF kupa lett a gr4-ből,kérem vissza az 1.0.6-os patch-et.Én meg aston coorvette mustang lexus bmw autókat használok,sajnos az MR kocsik még lassabbak pedig szívesen használnám azokat is.
-
frankstork
aktív tag
válasz
Oppenheimer #7773 üzenetére
A mégane-sok nevében kikérem magamnak!
-
mattheus
őstag
válasz
KaitouP #7768 üzenetére
Eddig nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy egyes autók között különbségek lehetnek, viszont ma az Interlagos-i futamom (Gr.4) be kellett látnom, hogy esélytelenül körözök a B kategóriában sok-sok Megane és Scirocco között az én kedvenc Porsche Cayman Gr 4-es "autómmal".
A futamon körről-körre egyre jobb időket mentem 1:41,9 volt a legjobb, de zömmel 1,42,5 vagy felette. Sok autót leelőztem a technikásabb részen, majd a hosszú egyenesben, néztem, hogy a jobb kigyorsítás ellenére semmi esélyem.
Utolsóként indultam (20) és majdnem utolsóként végeztem (18.), így megtörve a hátsó kerekes fanatizmusomat, megvettem a Renault Megane Gr. 4-es autót és mentem vele egy kört, úgy, hogy előtte kerültem ezeket az autókat.
Első körben (!) 1:39,8-at, majd másodikra 1:39,1-et mentem....... ezzel az idővel az élboly elejéről indultam volna, ha nem a Porsche-t választom.
Szerintetek lesz még finomhangolás az autók teljesítménye között ?
-
hyperspace
őstag
Offba teszem, mert itt mindenkinek megvan gondolom, de hátha jár erre valaki. Edigitalban 9 990 a Day One edition.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Mit kell annak érdekében, hogy tudjak multiban is játszani?
-
Yasofix
csendes tag
válasz
Oppenheimer #7759 üzenetére
Köszönöm!
Nem is gondoltam, hogy egyik versenyt fogom a másik után megnyerni (blődség volna ilyet feltételezni magamról), csak fejlődni szeretnék idővel. Egyelőre a célom, hogy nagyjából tartósan 3-8. helyen végezzek.
Megfogadom a tanácsot (sportmanship S-ig) és tisztán versenyzek amennyire csak tudok.
Hülye kérdés: mi az, hogy vannak elég OP autók? Bocs, de ezt a rövidítést nem vágom.Köszi!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Yasofix #7757 üzenetére
A győzelmeket engedd el egy időre. Ha mindenkinek igazságosan jutna akkor 20 futamból egyszer nyernél, de vannak nálad tapasztaltabbak és jobbak dögivel, úgyhogy kevés futamgyőzelemre számíts. Vannak most elég OP autók, ha nagyon élmezőnyben akarsz menni, akkor elkerülhetetlen, hogy azokkal csapasd. Bővebb infóért nézd meg a rankingot az adott versenynél.
A friendshipet (sportsmanshipre gondolsz) told fel S-ig, ott tisztabbak a versenyek.
-
Yasofix
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalgatom a játékot.
A learning részek jók voltak betanulásra és autók beszerzésére.
Mint a legtöbben én is az online versenyek miatt vettem meg a játékot, melyeket rendkívül élvezek.
Kb. 10-12 online versenyt toltam le idáig (Gr3 ill. Gr4) és a legjobb helyezésem 6. volt, de az is csak egyszer. Többnyire 9-10-11-12.helyen végzek, szóval küzdök a középmezőnyben. Ha be van kapcsolva a rásegítés nem tudok túl jó köröket menni, ha kikapcsolom (már nem fogom vissza) jobb időket megyek, de több is a hibázási lehetőség.
Kinek mi a tapasztalata arról, hogy mennyire lehet fejlődni helyezésekben? Van-e vmi függvénye? Jobb autó szükséges (online részre lehet fejleszteni, beállítani egyátalán?), esetleg először toljam feljebb a friendship kategóriám azáltal, hogy hátul körözgetek? Ez utóbbit azért gondolom, mert én próbálok tisztán versenyezni (jelenleg C-s vagyok), de legtöbb esetben engem löknek ki (hibázok néha én is természetesen) és sokszor veszítek ezáltal pozíciót. Viszont, ha feljebb kerülök a kategóriában, akkor a tisztább versenyek miatt nem lesz annyi pályáról letaszítás és ezáltal tudok előrébb is végezni.
Vagy csak egyszerűen élvezzem a versenyeket, mindegy milyen helyen végzek (jó volna azért egy kicsit több sikerélmény).
Lehet lámaságokat kérdezek, bocsi érte. -
Viper26
nagyúr
Coopernek sincs belső nézete, WTF?
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa #7751 üzenetére
Úgy tudom a Hungaroring csak az F1 játékokban is az iRacingben van benne. Meg úgylátszik ebben az R3E-ben (minek a rövidítése amúgy?). Na ilyen ritkaság számba menő pályákkal lehetne mondjuk próbálkozni. De csak a nevesebb aszfaltcsíkok után. Remélem Spán már dolgoznak.
Amúgy azt nem értem, hogy Suzukának miért nem került be a játékba a harmadik vonalvezetése. Mikor le van modellezve a 95%-a. Kevés a pálya, jól jött volna plusz egy. Meg a fantázia pályákat miért nem úgy alkották meg, hogy legyen mindegyiken két-három vonalvezetés. Vagy nem akarták, hogy ennyire túlsúlyba kerüljenek?
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa #7749 üzenetére
Hát mondjuk kezdésnek még vagy 30 pálya meg 100 autó. Bentley GT3? Pár klasszikus kocsi? Esetleg néhány F1 autó? Spá, Monza, Laguna Seca, Bahrain, Hockenheim, LeMans, Paul Ricard, Zolder, vagy akár egy Hungaroring, ha már több GT sorozat és a DTM is megy a magyar pályán.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
DrTropex #7745 üzenetére
Nem elég végigmenni a pályán csak úgy, ott a fuel map, amit folyamatosan állítgatnod kell, mikor kerüljön a teljesítmény, vagy a kevesebb fogyasztás az előtérbe (érdemes megtanulni, mert nemsokára akár online endurance versenyek fontos taktikai része lehet).
Itt egy videó iránymutatásnak: [link]
-
Kickass
őstag
-
DrTropex
csendes tag
válasz
bandiie #7734 üzenetére
Aha meg van a köszi
Rá jöttem hogy túl messze ülök a tv-tol és mivel gyorsan el nyomtam nem tudtam el olvasni.A következő kérdés a Driving Schoolban 40. Pálya az üzemanyag takarékosság. Mi titka? Egyszerűen nem tudom még csinálni. 2. hely a legjobb, de így is éppen már csa be gurultam. Azt hittem van értelme a szélárnyeknak, de szinte semmi. Hiába mentem végig a lambo mögött szorosan jóval hamarabb ki fogyott az üzemanyag, mint ha teljesen egyedül megyek.
-
törölt tag
Mit csináltak már megint az irányítással? N200-as Toyotánál ha pár másodpercnél tovább fordítom el a kormányt, elkezd keresztbe csúszni. Olyan jó volt eddig kikapcsoltam TCS-sel nyomtam 1.06 óta most meg megint játszhatatlan ez a kategória...
-
wolf13
őstag
Kormánynál lehet valahol állítani, hogy ne 900 fokot használjon játék közben ? (g29)
-
Kickass
őstag
Ma lett elegem a szánalmas communityből, illetve a szánalmas DR SR rendszerből is. Egy normális versenyt nem lehet futni a daily raceken. a lobbyt meg inkább hagyjuk is.
Megy az egész f*s játék apróra. PS-re továbbra sincs egy valamire autós játék se, ami azért elég szánalom... -
Gulyopapa
addikt
Na megjött az 1.08-as frissítés, de ez még nem az amire várunk
-
DrTropex
csendes tag
Hát nékem is telepített egy darabig, de 10-15 percnél nem volt több és annyi idő alatt nem szed le nekem ennyit.
A másik kérdésem hogy daily workout completed mit takar mikor autót kapok? Sose láttam még hogy mit kell tennem hozzá hogy kapjak, de pár kor után mindig kapok. -
mattheus
őstag
válasz
DrTropex #7729 üzenetére
Szerintem ez azért van, mert nemcsak 250 MB-t szed le.
Nálam a korábbi 1.06-os patch esetében nagyon gyorsan lejött az a pár száz mega, de installálás a méret ellenére több, mint 15 percig tartott. Véleményem szerint töltött közben további adatokat. Ez magyarázat lenne (ha tudnám bizonyítani), hogy miért kellett 13 GB Neked jelen esetben. -
DrTropex
csendes tag
Heló
Az miért volt hogy ma jött egy 250 megas patch és addig nem engedte le tölteni amíg nem volt 13 giga szabad helyem? Ez valahogy sehogy nem fér a fejemben. -
KaitouP
nagyúr
Autó: Porsche 911 RSR
Pálya: Lake MaggioreSetup:
Brake: 5
Traction: 0Ride height: 68mm/2,67in F - 95mm/3,74in R
Frequency (hz): 2,90 F - 2,94 R
ARB: 6 F - 7 R
Compression: 53 F - 54 R
Rebound: 82 F - 82 R
Camber: 1,8 F - 2,7 R
Toe: out 0.20 F - in 0.30 RDownforce: 400 F - 800 R
LSD:
rear
5
15
34Gears ratio:
Top Speed: 260km/h
Final Gear 3723
1. Gear: 3177/116 and 6. gear 1135/285---------------------------
Többiek:
Na akkor skubi ide. MINKIHL setup -jait használom az esetek többségében: [link] Van egy kisebb sim racinges/esportos múltja állítása szerint, gyakran véget GT Sport -ban a Top 10 -ben is. Remek setup -okat tesz közzé, videóval együtt a legjobb elért idővel, jól átláthatóan formázva. A legelső poszt -ba kerülnek mindig a setup -ok, azt kell mindig nézni.
Legszívesebben magam állítanám be az autókat, és mutatnám a beállításokat, de amennyi szabadidőm van kitesztelni ezeket... talán majd egyszer.
Sajnos egyébként a closed beta idején sokkal több felhasználó tett közzé setup -okat, most meg igazából a fent említett kolléga az egyetlen, aki normális beállításokat tesz közzé..
How to... leírás:
Talán ez ami jól elmagyaráz dolgokat, GT6 -ra vonatkozó írás, de érvényes simán Sport -ra is. Egyébként maga a játék is ad egy kis leírást, illetve iránymutatást a beállításra, a műveszet ezeket összehangolni inkább.
-
mattheus
őstag
csatlakoznék az előttem szólóhoz, annyival kiegészítve, hogy ha van ezzel kapcsolatos how to leírás vagy videó, akkor megköszönném, ha megosztanád.
-
sting2
addikt
válasz
Oppenheimer #7721 üzenetére
Én minden verdát :
fel Up-olok,
Racing soft gumi ahol lehet
Kézi váltó
Segítségek off
A váltó áttételen matatok sokszor - pályafüggvénye
és kész.Nem nagyon megyek bele másba, ha ezután sincs meg a "kémia" akkor marad a garázsban...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
KaitouP #7719 üzenetére
Ja ez lemaradt: ha a gear setup sorrendje nem jó, akkor először húzd a legvégéig a final gear csúszkát, aztán állítsd a top speed -et, a fentebb írt első és hetedik gear -t, aztán állítsd be a final gear -t az írt értékre. (Emlékeim szerint így kell, de rég nyúltam már hozzá setup -hoz, a sorrendet meg hajlamos vagyok megkeverni.)
-
KaitouP
nagyúr
Autó: VW Beetle Gr. 3.
Pálya: Dragon Trail - CoastSetup:
Brake: +5 (Rear)
Traction: 0
Ride height: 68mm/2,67in F - 83mm/3,26in R
Frequency (hz): 2,90 F - 3,12 R
ARB: 8 F - 10 R
Compression: 55 F - 59 R
Rebound: 88 F - 89 R
Camber: 2,8 F - 1,8 R
Toe: out 0.30 F - in 0.10 R
Downforce: 400 F - 800 R
LSD:
rear
15
14
8
Gears ratio:
Top Speed: 260km/h
Final Gear: 3353
1. Gear: 3786 / 94 and 7. gear 1346/ 272Legjobb elért köridő kormánnyal: 1:37,655 (1.06 patch előtt, BoP -al és hard tires -el ment idő)
Lago Maggiore -ra nem találtam beállítást, de több mint a semmi, ha kicsit játszol a váltó beállításával a pályához igazítva. Esetleg 911 RSR -re vagy Huracan GT3 -hoz tudnék mutatni beállítást.
(#7717) Gulyopapa
Azért nem adta oda mert fosik a segge hogy ugyan azzal a setuppal megelőzöd.
-
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Gallardo007 #7710 üzenetére
Mentél már 350 le-s igazi rally autóval murván? Én igen. Nagy sebességnél olyan mint a jégpályán...
-
Viper26
nagyúr
válasz
Gallardo007 #7710 üzenetére
Erre gondoltam én is, de nem tudom mi a helyzet az update után.
-
busman
veterán
VW bogárhoz van valakinek valami frankó setup-ja?
-
sting2
addikt
A single player - Rally szegmens valami eszement lett.
Kezdek egyre jobban ráérezni, olyanokat lehet zúzni, veretni, hogy könnyes szemmel jutott eszembe a Rally Sport Challenge 1 - 2 része... -
manu75
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a köszöntést.
Egyébként a szülinapi dátummal kapcsolatban, nekem a konzol bolt regisztrált anno még uk accot akitől a ps3-at vettem (magyar még nem volt) és nem is tudom milyen születési dátumot adtak meg. Amikor meg intéztem volna az eladott ps3 deaktiválást kérték az ügyfélszolgálaton a dátumot, de nem egyezett a valóssal. Kértek igazolvány másolatot és javították a helyesre.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Viper26 #7704 üzenetére
ha vki 18 alatti akkor valid, de sokan acc kreálásnál kamu adatokat adnak meg mert sietnek, születési dátum stb, biztonsági kérdésre beirnak vmi baromságot, aztán majd pár évvel késöbb amikor kilockolják magukat a rendszerből s nem bírnak hozzáférni, mert nem tudják megadni az akkori kamu születési dátumot s biztonsági kérdéseket, vakarják a fejüket
-
wolf13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!