Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Ennyi bug, exploit mellett a GT Sport, mint eSport játék...
Jót röhögtem
Nem tudom, mi folyik a Polyphony háza táján, de nem elég, hogy elég durva csúszás után is félkész játékot adnak ki, még bug is lassan annyi lesz benne, mint a PUBG-ben. -
törölt tag
válasz
ProEvoFan #8393 üzenetére
Nem platinázta 10-14 nap alatt. Két hét PS Plus alatt megcsinálta a multis trófeákat. Aztán amikor írt az előtt kb. 1 héttel sikerült neki az 50-es szint.
(#8394) hyperspace: Régebben én sokszor lerontottam a DR-SR kategóriámat, de egy jó ideje nem foglalkozok vele. Egy frissítéssel megoldották hogy DR-től függetlenül nagyjából veled egy szintűeket dobjon a játék, én általában ilyen BB-CC közt szoktam lenni (egyszer voltam BS-ben, na ott a top 10 se volt esélyes), ott tudok nyerni is meg jókat is versenyezni.
Pár tipp a győzelmekhez: Rövid pályákon kisebb hátrányt tudsz összeszedni, az ellenfelek hibái többe kerülnek nekik. És quali kört is könnyebb összerakni egy-két féktávval mint mondjuk Suzukában. Nézd meg a legjobbak köreit, hogy milyen autókkal rakták össze és próbáld másolni az íveiket. Fontos az is, hogy mikor játszol: reggel 8-kor frissülnek a napi versenyek, ilyenkor be lehet mákolni pár győzelmet.
-
hyperspace
őstag
válasz
#42308056 #8392 üzenetére
Lassan "A" lesz a DR-em, de 3 futamgyőzelmem van (73 indulás). Vagyis még jobbakkal leszek együtt, és még nehezebb dolgom lesz. Nagyon furcsa nekem még mindig, mert Project Cars-ban kb. 85%-kal nyertem futamokat. Már gondolkodtam azon, hogy lerontom az értékeimet, és akkor esélyesként szállok harcba. A link alapján a top 2%-ban vagyok, de én ezt megkérdőjelezném
. Keveset játszok, nincs időm begyakorolni a pályákat különböző osztályú autókkal. Így nagyjából 10. hely kb nekem, ahonnan indulok a Sport mode-ban, és 3-4-5. helyre tudok feljönni. Vagy 10 körösön 15-ről 5-re.
-
bandiie
aktív tag
válasz
hyperspace #8390 üzenetére
Ja, kipróbáltam én is. Egy darabig nem indulok a hosszabb futamokon így. De ha már itt tartunk... Exp. szerzésre nem tudtok valami trükköt? Lassan meg lehetne a platina, de annyi időm egyszerűen nincs játszani, hogy a level 50-et belatható időn belül elérjem.
-
lbandi777
aktív tag
válasz
John_Deere #8387 üzenetére
S-S kategóriában vagyok ahhoz hogy labdába rúgjak a többi nem gumikopós rövid versenyen legalább 2 óra kéne nekem hogy összerakjak 1 normális qvalis kört hogy ne a végéről induljak,erre nincs időm ezért csak a hosszú versenyeken indulok.Ott most meg nem tudom ki fog csalni ezért inkább nem megyek.
-
lbandi777
aktív tag
https://youtu.be/ZGEIT2LNsIA
https://youtu.be/UjEx2K8wKWo
Mindenkinek ajánlomm megnézni a videókat.
2 másodperc alatt kerékcsere box nélkül akár sport modban is.
Nesze FIA.csampioncsip. -
törölt tag
válasz
mattheus #8380 üzenetére
Harmadik körben már őt akarta szívatni a svájci, ha nem tudott volna kontakt nélkül elmenni mellette. Egyébként még a nem szándékosan lökdösődő lekörözöttek is baromi idegesítőek sokszor. Nem figyelnek, nem húzódnak le, gyök kettővel beállnak az ideális ívre, ghosting meg nincs. Sokszor kaptam ilyenek miatt ajándék helyezéseket, ahogy sokszor buktam akár győzelmeket is ilyen idiótákon.
-
mattheus
őstag
én is megnéztem a videót és az első körben vitathatatlan, hogy nem voltál bűnös, persze ezt a pórul járt játékos nem tudhatta, viszont a harmadik körben számomra egy kicsit agresszív volt az előzés és az utolsó körben már elszállt gőzölgő aggyal már kirakott Téged. Viszont még így is szerencsés voltál, mert csak 1 helyett veszítettél, ha jól láttam.
-
törölt tag
válasz
hitchins #8374 üzenetére
Mit szívtatok már megint?
k3ll3rm4n-t hátulról meglökték és ezért ment bele az első kanyarban a svájciba. Aki már nyilvánvalóan a 3. kör végén is ki akarta lökni bosszúból. Ilyen rövid pályán nincs az a béna játékos akit lekörözne a mezőny. Sajnos ilyen idióták a játékosok, engem volt hogy úgy kezdett el lekörözött kikukázni hogy akkor láttam először a nevét a pályán. Ezért kéne szellemmé válniuk a lekörözötteknek.
-
hitchins
őstag
válasz
Keller16 #8371 üzenetére
Szerintem nem artana egy kis onkritika. Elso kanyarban eleg szepen eltakaritottad.
Megis mit vartal hogy megkoszoni hogy elso helyrol utolso lett miattad?
Ha uriember viselkedest varsz akkor neked is ugy kellene nem gondolod?
A problema az hogy ez nem onhibadon kivul tortent hanem konkretan a Te hibad volt.
Nem bananhejon csusztal meg vagy olajfolton. -
Keller16
aktív tag
válasz
Forrest Gump #8372 üzenetére
És az nem merül fel benne, hogy önhibámon kívül történt? Mondjuk, ellenkező esetben sem jutna ilyen eszembe.
-
Keller16
aktív tag
Sziasztok!
Eddig read only módban böngésztem a topicot, de ma olyan történt velem az egyik daily raceben, amit meg kell osztanom veletek.
Svájci úriember Suzukán
Ti gyakran találkoztok ilyen szemét emberekkel? -
John_Deere
tag
válasz
Gabesz1019 #8369 üzenetére
Köszönöm a segítséget, átgondolom.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
John_Deere #8350 üzenetére
Edigital 1 év garanciát Focuscamera kettőt ír. Nekem jó tapasztalataim vannak a Focuscamerával. Nagyon korrekt cég, folyamatosan tájékoztatnak a rendelésről. Számla, garanciajegy mindig mellékelve a termék mellé. Szóval én bátran ajánlom Őket.
-
törölt tag
Ezt ma találtam a gépen, küldöm azoknak akik szerint nem tudok tisztán versenyezni
[link]
-
hyperspace
őstag
Tegnap az only hungarians szobában is gond volt. Valaki auto drive-ban maradt, valaki a repülő rajt startja előtt megállt a pályán.
-
John_Deere
tag
válasz
hitchins #8356 üzenetére
Van egy elméletem:
A hiba valóban nem Nálad van.
Valószínűleg a Daily Race-ek valamilyen központi szerverlobbi alapjában működik, ott azért nincs ilyen.
De a custom lobbyknál valószínűleg a host játékos netje számít gondolom, és a hozzá viszonyított helyzeted. Hülyén hangzik, gondolom, de valami ilyesmi lesz a gond. Ha a host játékos sávszélessége nem elég erős, lehet néhány játékos pingkiesések okán elveszti a kontrollt és reccs.
Megoldás aligha. -
Vadasz1
tag
Sziasztok sikerült beszereznem a játékot,és azt szeretném megkérdezni miért a campaingba tudok csak belépni a Sportba miért nem.
-
Jnaii
újonc
Köszi szépen!
-
Jnaii
újonc
Sziasztok!
A mai B futamon hogyan tudok mefelelni? Hiába vettem meg az összes Corvettet, nincs olyan autóm amivel indulhatnék!? -
hitchins
őstag
válasz
John_Deere #8354 üzenetére
Csak es kizarolag lobbyban. (csik mindig zold)
Hiba sztem nem nalam van, mert tegnap elott 2 masik auto is ott maradt a rajtracson. -
hyperspace
őstag
válasz
John_Deere #8352 üzenetére
Alza-nál van egy 90-es ajánlat, de az bontott.
-
John_Deere
tag
válasz
hitchins #8353 üzenetére
Bár ez elvileg nem indokolná a hibát, nekem routeren át, wifi-n használva sem volt panasz, valami más okozza akkor. Kérdés mindösszesen az, hogy mi..? Pinged jó? Meccs közben (vagy közvetlen előtte) a neved mellett a kis csíkokkal jó? Úgy értem legalább 4/5 megvan-e? Ha az is, akkor nem Nálad van a gebasz, ha meg nem minden meccs előtt, csak itt-ott, akkor pláne valami szerver-hiba vétlen áldozata vagy jobb ötlet híján.
Szerk.: Állj, hülye kérdés: Ez Daily race-knél is van vagy csak custom versenyes lobbiknál?
-
John_Deere
tag
válasz
hyperspace #8351 üzenetére
Ez igaz, csak fene tudja, nem számítottam ekkora árrésre aztán féltem, hogy az "olcsóbbak" valamit nem tudnak vagy passz.
Köszi a választ, alapesetben az edigi-vel Nekem is jó tapasztalataim vannak, akkor megrendelem ott.
-
hyperspace
őstag
válasz
John_Deere #8350 üzenetére
Ez a jelenség a legtöbb terméknél előfordul. Nem csak műszaki cuccoknál, valahol egy vaj 300 Ft, másik boltban 450 Ft. Én azt tanácsolom, hogy ha lehetséges, akkor magyar, és megbízható boltból vásárolj, a garancia miatt is. Például nekem az évek során csak jó tapasztalatom volt az edigitallal, ott bátran megveheted. A három linkelt termék ugyanaz
.
-
John_Deere
tag
Tervezem kormányvásárlást közeljövőben, viszont nem tudok teljesen eligazodni, segítség kellene. :/
A kiszemelt alany: Thrustmaster T300RS
Na már most, az ár-szórás eléggé hatalmas, árukeresőn olyan 98.000-tól egyenesen 140.000-ig terjed az ára.
Itt 100pénz: [link]
Itt 99 pénz: [link]
Itt meg 134 pénz: [link]Megnéztem mind3 terméket, elvileg egymással azonos termékekről beszélünk...bár lehet tévedek.
Van ebben valami buktató? Vagy mit kell tudni? -
mattheus
őstag
válasz
hitchins #8348 üzenetére
Lehet, hogy láma kérdés, de a netkapcsolattal nem lehet összefüggésben?
Gondolok arra, hogy WiFi vagy LAN kapcsolat ?
Én LAN-t használok, annak ellenére, hogy a Wifi lefedettségem is jó a szobában és még sosem volt ilyen jellegű panaszom a közel 200 online verseny alatt. -
hitchins
őstag
válasz
John_Deere #8347 üzenetére
Nekem ez a mgjelenes ota van. Gondoltam majd javitjak mert azt lattam masnal is van gond. Tobb helyen irtak is hogy mar jo de sajnos nalam nem.
Ujrataelepitettem, volt license restore, database rebuild de ugyanaz. Most mar azert tenyleg idegesito. -
John_Deere
tag
válasz
hitchins #8346 üzenetére
Kb. szűk 3 hete játszok a játékkal, 70-80 online versenyen vagyok túl, de saját részről ilyennel még nem találkoztam.
A legdurvább eset is az volt talán egyszer, amikor vártam qualify-ban a meccs kezdetére, de a visszaszámláló után simán visszadobott a Sport menübe valamilyen hibaüzenettel. Lehet talán 2-szer volt olyan. -
hitchins
őstag
Gt sport lobbyval masnak is van gondja vagy csak nekem.
Egyszeruen 10bol 7 esetben nem tudok elindulni a startnal. Hiaba nyomom a gazt ott maradok a rajtracson. Gordulo rajtnal meg automatan marad es megy 10kmes sebessegel... -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
hyperspace #8344 üzenetére
most adtam el !
-
hyperspace
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #8343 üzenetére
Project cars-ban lehet például.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
frankstork #8341 üzenetére
nem játszok vele inkább !!!
-
hyperspace
őstag
válasz
frankstork #8341 üzenetére
Lehet gombával is gyorsítani/lassítani. Nincs sok értelme, de lehet
-
frankstork
aktív tag
válasz
hjtz4t3wrseg #8338 üzenetére
De ha lefoglalod az R1, L1, R2 ravaszokat, akkor hogy játszol?
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
hyperspace #8339 üzenetére
köszönöm !
-
hyperspace
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #8338 üzenetére
Ilyen lehetőség nincs, csak a beállítások menüben lehet. Vagy ha mégis, akkor ott kell lennie a gombkiosztás beállításánál.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
Azt szeretném kérdezni,hogy menet közben hogyan tudom változtatni úgy a kijelzőn lévő adatok megjelenését,
hogy pl: R1 gomb full adatok, L1 gomb csak a versenyadatok, R2 gomb ne legyen semmi adat csak maga a verseny .
kicsit talán túl bonyolítottam,de azért talán érthető !!!Elnézés
ui: tudom a menüben belehet állítani,de én verseny közben szeretném változtatni.
-
szzoo
tag
Ki mint csinál, ha egy kocsi többször van meg? (Gift cars)
-
busman
veterán
Vicces kocsi a Supra.900 ló,de futómű meg fék nincs alatta,csak úgy emelgeti az orrát.
-
KaitouP
nagyúr
Épp a Spotify Gran Turismo Sport playlist -jét hallgatom, és úgy beütött a nosztalgia, hogy ezt most itthagyom:
[link]Kiváncsi vagyok, ki ismeri fel, és kinek milyen emlékkép ugrik be - tessék őket megírni ide.
-
hyperspace
őstag
válasz
#42308056 #8322 üzenetére
Én nem gondolom. Nekem a túlzott optimizmus jut eszembe
. Amit bemásoltál nekem, az igaz, erre nem gondoltam, és tényleg nem akart helyet adni, mert tisztán látszik, hogy a rázókövet célozza. Egy olyan érzés van bennem, hogy te sem akartad elkerülni az ütközést
. A másik ember pedig nem hitte, hogy ott lehetsz, vagy csak nem nézett hátra. De most már lapozhatunk. Várjuk a következő videót
.
-
törölt tag
válasz
lbandi777 #8321 üzenetére
Ha úgy veszi be a következő kanyart hogy nem hagy egy autónyi helyet akkor az ő hibájából kerülök a sóderbe...
Nem értem egyébként a problémát, belső kamerán tökéletesen látszik hogy egymás mellett vettük a féktávot, én belül voltam, ő belém kanyarodott és lepattant rólam, így jutott a kavicsba. Én nem löktem ki senkit, nem csúsztam bele hátulról féktávon, nem lökdösődtem egyenesben, nem fékteszteltem senkit aki mögöttem jött, nem vágtam le kanyart, nem blokkoltam mögöttem haladó autót, mégis úgy csináltok mintha dirty driver lennék...
-
-
törölt tag
válasz
lbandi777 #8318 üzenetére
Ha előrébb akarok kerülni előzni kell, ha elég gyors vagyok be fogom tenni. Meg volt a pozíció, helyet kellett volna hagynia, vagy a kanyar előtt védekező ívre mozdulni és akkor én pattantam volna le vagy nekem kellett volna elvenni. Ez a versenyzés, nem az hogy fú most mellé tudnék kerülni és meg tudnám előzni, de akkor külső íven ő lassabb lenne és helyeket bukna akkor inkább mégsem.
Hagyjuk inkább, megyek vissza read only módba amíg el nem tűnik a topik az Itt szóltam hozzá listából.... Most nézem, lehet törölni onnan topikot. Akkor sziasztok, főjetek a levetekben.
-
lbandi777
aktív tag
válasz
#42308056 #8315 üzenetére
Jönnél csak versenyezni A-S ,S-S pilóták mellé és minden ilyen incidensed után buknál 6-7 helyet kíváncsi lennék hányszor próbálnád meg.Ezen nem veszünk össze szerinted hagyjon neked helyet mert te ott akarsz kanyarodni.Arról már nem is beszélbe hogy a mustangot szélárnyékból sem lehet követni egyenesben, főleg nem a porschéval mert úgy is távolodik.
-
Kickass
őstag
válasz
ProEvoFan #8311 üzenetére
Kb ~40óra racetime idő tisztán
~7000km levezetett táv
6győzelem, 6 leggyorsabb idő, 1 poleNekem elegem lett abból ha direkt nem nerfelem magam és nem cheatelek akkor kb összesen 2 napig voltam B/S kategóriában. A trófik rohadtul nem érdekelnek, nincs egy platinám se. Ma ha minden igaz elviszik, mivel black friday akcióban 'óccsó' volt így legalább minimál bukóval kipróbáltam.
-
lbandi777
aktív tag
válasz
wollnerd #8306 üzenetére
Tök jó írás,a lényeg hogy objektív.
Akkor én is.
A megjelenés óta játszom( nem 2 hete),volt kb.10-15 alkalom hogy az elért időeredményem sport módban top10-es maradt a váltásig ( nem ovál).Nekem van 36 győzelmem lehetne 150 is ha úgy játszanék hogy direkt lerangsorolom magam de én versenyezni szeretek nem trófeákat vadászok.
Abban a kanyarban ahol a kolléga lelökte a pályáról a fekete porschét gyakorlatilag versenytempóban tisztán előzni sem lehet mert nem fértek el maximum akkor ha a külső íven haladó direkt lefékez hogy elengedje aki belül jön,de miért tenné?Azért hogy aki belül jön ne lökje ki?Azon a gyors részen akkora tempót veszítene főleg az első körben hogy sok pozícióba kerülne.Erahurkának pont hogy azt kellett volna csinálni amit leírt a többiekre nézve besorolni mögéjük és a következő egyenesben szélárnyékból tisztán előzni.Ez viszont szubjektív. -
hitchins
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
Ma rájöttem valamire.Annyira koca játékos vagyok online, hogy kb örökre "C" versenyzői besorolásban maradok.De így is élvezem!!!...ez a lényeg.Úgy tudok örülni az ötödik helynek, mintha nyertem volna
Mondjuk fura lesz ha meglesz Rubens Barrichello arany trófea.Rengeteg online verseny éppenhogy pár gyözelemmelDe kit érdekel...
-
törölt tag
válasz
hyperspace #8309 üzenetére
"Előzés kísérlete során, amennyiben az előzésre készülő autó első tengelye eléri az előzni szándékozott autó hátsó tengelyét, az elöl haladó autónak a versenypályán (a fehér vonalig) legalább egy autónyi helyet kell biztosítania a mellé került autó részére. Abban az esetben, ha a fenti feltétel nem teljesül, az ív megválasztása az elöl haladó joga, a versenypályán való közlekedés szabályainak betartásával."
-
wollnerd
aktív tag
Egy másik helyen fórumtársam, itt read-only versenyző üzenete:
"Sziasztok, rólam annyit hogy az összes GT rész mindig ki van maxolva PS1 óta (minden arany, trófeák óta minden platina). Mivel nem vagyok a fizetős PS+ híve, ezért a GT Sport 3 db online trófeája miatt az ünnepekre aktiváltam a 2 hetes ingyen próbaidőszakomat, és kb 10 nap alatt meg is szereztem őket. Az 50. szint és ezzel a platina pár napja lett meg. Ezt csak azért mondom, hogy látható legyen, van némi tapasztalatom, nem dicsekvés. A lényeg pedig az, hogy erahurkának van igazaKorábban is, de a legutóbbi monzai versenyen gyönyörűen csinálta. Ez a versenyzés, ami nem nyugger-tempó, de nem is ágyúgolyó-futam. Minden koccról a másik fél tehetett, figyelmetlenségből, idegből, vagy balf.szságból, nem tudjuk. Mindig a mi kollégánk volt a gyorsabb, méghozzá sokkal. Amikor ellenem csinált valaki ilyet, bennem elismerő érzés keletkezett. Ez a véleményem, vitatkozni felesleges
mert nem fogok több szívességet kérni Wollnerdtől. Mindenkinek eredményes versenyzést és békés, konstruktív fórumozást kívánok! s_andras@sg.hu"
-
airm92
csendes tag
Ez a büntetésrendszer egy kalap kaki.. Spanyol kolléga kilök oldalra, neki megyek a szalagkorlátnak és én kapom a 2mp penalty-t.Volt, hogy 10mp penalty-t kaptam egy ehhez hasonló eset után.. Kérdezem én, miért? Természetesen ő nem kap semmit... A spanyolok erőszeretettel lökik ki a másikat...
Pedig a nyugodt versenyző típus vagyok, inkább elengedem, nem harcolok.
-
ProEvoFan
nagyúr
Vettem egy "bogárhátú" gr3ast majd tuningoltam és ezzel meg is lett.Ez a verseny tetszik.Megyek majd még párat.
Csinálgattam a drift acsit.Meglett az 1000000 pont, erre megszakad a psn...mondjuk trófeának megadta, de a játékon belüli acsi a fontosabb, hiszen arra kapom az xpt.Remélem mikor belépek majd, akkor megadja a jutalmamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron