Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankstork
aktív tag
válasz
drakulagrof5 #8597 üzenetére
Neeeeeem. Modem router PS. Telefonnak semmi köze hozzá... Bár sonyéknál nem lehet tudni. Lehet hogy később még az is zavarja. A minap ledobott, már a rajtrácson álltam, nem is értettem miért, majd kiderült hogy a párom 700megányi képet kezdett feltölteni...
-
drakulagrof5
csendes tag
Ha rányomok akkor kék képernyö vásárlás meg play store.....
-
Nayrobi
őstag
válasz
drakulagrof5 #8592 üzenetére
De akkor nem nyomtál rá a race entryre?
-
drakulagrof5
csendes tag
2 telefon 2 tablet 1 laptop nanemá ujra indít plusz modem?!
-
drakulagrof5
csendes tag
Amikor futottam köridőt akkor is ez a kép fogadott...
-
drakulagrof5
csendes tag
Bocsi a duplázásért...
-
frankstork
aktív tag
válasz
drakulagrof5 #8587 üzenetére
Csak a PS tulajoknak...
Én úgy szoktam, hogy kilövök mindent, modem be, ha kész, router be, ha kész, PS be. Ekkor sosincs gond. Ja és kábellel csatlakozik. De a PS nagyon kényes netügyileg. Van akinél ez se segít, és van aki wifin keresztül játszik, és még nem volt gondja.
Lehet hogy franciák gyártják? -
drakulagrof5
csendes tag
race entry zöld pipa..until entry deadline 2:45...semmit nem csinálok csak ülök és nézem...
-
törölt tag
válasz
drakulagrof5 #8588 üzenetére
Hol indult újra a visszaszámlálás? Köridőket futsz és közben?
-
Nayrobi
őstag
válasz
drakulagrof5 #8588 üzenetére
Jelentkeztél a futamra?
-
drakulagrof5
csendes tag
A játék jobb felső sarkában van 1 zöld hullám ábra gondolom az a net és hogy működik...
-
drakulagrof5
csendes tag
Természetesen..mivel elolvastam,hogy meg kell nézni azt is ok..köridőt is csináltam pedig az nem kötelező...most indult megint újra 15 percröl???!!!
-
drakulagrof5
csendes tag
a modemet kell ki és be kapcsolgatni míg újra feláll a rendszer? na nemá ...
-
Nayrobi
őstag
válasz
drakulagrof5 #8585 üzenetére
A racing etiquette videókat megnézted?
-
drakulagrof5
csendes tag
Csak a többi módban játszottam eddig...
-
drakulagrof5
csendes tag
ellenőriztem a ps4 en a netet 100 százalék és mivel még nem indultam 1szer se kitiltva sem lehetek...
-
Nayrobi
őstag
válasz
drakulagrof5 #8577 üzenetére
Jött ma update, leszedted?
-
drakulagrof5
csendes tag
válasz
frankstork #8578 üzenetére
ok megprópálom köszi ..csak most frissít éppen
-
frankstork
aktív tag
válasz
drakulagrof5 #8577 üzenetére
A ps4nek nem elég az hogy mindenhol van net. Elég rigolyás. Indítsd újra a modemet, ha felállt, akkor a routert, és a gépet. Ha akkor sem jó, lehet natoltak. Vagy csak hálózati hiba. Más játékkal próbáltad?
-
bandiie
aktív tag
válasz
drakulagrof5 #8574 üzenetére
Ellenőrizd a netkapcsolatod. Eddig jó volt?
-
drakulagrof5
csendes tag
Üdv mindenkinek...azt szeretném kérdezni,hogy miért nem indul az online futam ...pipa és visszaszámlálás ok letelik az idő és semmi nem történik akármelyik gombot nyomkodom..a kötelező etikett és köridő is megvan...
-
drakulagrof5
csendes tag
Üdv mindenkinek...Miért nem tudok online játszani ? A benevezés megvan ..Köridő is visszaszámlálás lemegy és semmi nem történik???!!!Nem jelenik meg az a nagy órás visszaszámláló ..
-
wolf13
őstag
válasz
#42308056 #8570 üzenetére
Sok ilyenem nincs, általában első kanyarba el szokott dőlni a sorsom. Ha mégsem akkor vagy megvárnak, vagy éppen előttem lévő célegyenesbe ráfékez. Ezekből viszont több van, csak lusta vagyok feltenni. Nem is tanyázom sokáig felső kategóriákban , gyorsan visszacsúszom D-be vagy E-ebe.
Győzelemből is ez volt a 2. plusz van egy amit nem számol, még bétából. Nem hiszem , hogy irigykedésre méltó -
törölt tag
válasz
ProEvoFan #8567 üzenetére
Szerintem pont hogy nehéz vele jól kigyorsítani, még egy elnyújtott kanyarban is megcsúszik ha kanyarodok.
Lekörözött szellemek örömteliek, bár hoztak nekem össze azért győzelmeket is az idióták
Hajjaj: elvileg a büntetéseket ha nem azonnal tölti le az ember, folyamatosan növekedni fognak. Azért csak sikerült valahol rosszabbá tenni a játékot
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem lett rossz az új patch.Végre nem szívatnak minket a lekörözöttek... Lekörözéseknél a játék átvált szellemautókra, hogy a játékosok ne zavarhassák egymást.Változtattak a büntetéseken is + új report funkció is érkezett a k@csög játékosok megfékezésére.
Megvettem az F1?/indycar? autót.Megy mint az állat, de nem vészes az irányítása. -
John_Deere
tag
válasz
frankstork #8556 üzenetére
Nem tudom pedig, mit esznek azon a pályán.
Nem is valós, cserébe kifejezetten technikás, mondjuk, ha ezt nézem, jó...én mostanában lobbyban kezdtem el többet menni rajta...hát undorító egy valami.
-
John_Deere
tag
válasz
KaitouP #8557 üzenetére
Tökéletesen elfogadom, megértettelek!
Természetesen bőven van hiány, független szemmel én csak annyit láttam, hogy pl. EU classic-ból nagyobb hiány van kb. (E30 pl. vagy régi Golf, bogár), de így a listádból is bőven van mit pótolni...ki tudja, azért ha havi szinten pakolgatnak be autókat (és eddig olybá' tűnik), nemsokára lesz mit próbálgatni.
Igen, sajnálom, hogy az N-kat-os autókkal vagy AI ellen tolod vagy Lobby-ban talán itt-ott...
-
dunc
nagyúr
Srácok várható offline verseny bővítés?
-
törölt tag
Meg is jött a frissítés! Az új kocsikat kb. 3 millióból meg is lehet venni.
Az F1-es kocsi Gran Turismo név alatt jött de nem Lotus festése van, lehet, hogy nem is ugyanaz a kocsi?
-
mattheus
őstag
Tud esetleg segíteni valaki Suzuki Swift Sport tuningban és váltóbeállításban?
Keresgéltem a neten, de nem nagyon találtam eddig.Köszönöm!
-
KaitouP
nagyúr
válasz
John_Deere #8553 üzenetére
Íme, mit hiányolok:
Honda:
- CIVIC Type R (97, 98)
- Integra Type R (95, 98)
- NSX (90, 97)
- S2000 (99)Mazda:
- RX-8 (2003)
- Mazda RX-7 Cabriolet (88)Mitsubishi:
- Mitsubishi 3000GT (92)
- Mitsubishi 3000GT Twin Turbo MR (99)
- ECLIPSE GS-T (97)
- FTO GPX vagy GR (97)
- GALANT Super VR-4 (98)
- Mitsubishi Lancer Evolution V (98)Nissan:
- Stagea (96)
- 300ZX (98)
- SILVIA spec-R (S15) (99)Subaru:
- IMPREZA Coupe WRX typeR STi Version (96)
Suzuki:
- Cultus Pikes Peak Version (95)
- Escudo Pikes Peak Version (98)Toyota:
- CELICA GT-R (91)
- CELICA SS-II (99)
- MR2 (89)
- MR2 GT-S (98)
- GT-ONE (TS020)Ez csak pár példa, amit fejből nagyjából, közbe közbe az internetet segítségül véve írtam ki, a dátumok nem mindenhol biztos, hogy pontosak. Értem hogy ez kissé egyedi dolog hogy a 80 -as, de főleg a 90 -es (néhol 2000 -s évek eleje) kocsik dobogtatják meg autó szerető szívemet nagyon, de az olyanok, mint én, akik a GT játékokkal nőttek fel, ha a felét megkapnák még ezeknek a kocsiknak, már elégedett(ek) lenné(n)k.
Ja és versenyt (!!!!) ezeknek az autóknak végre már.
-
frankstork
aktív tag
válasz
Az ezzel a gond, hogy nem nagyon tudsz vele játszani, mert nxxx osztályba tették, max lobbyzni, de az meg tudod milyen, minél többen vannak annál inkább gr3 yamagiwa lesz a vége...
-
kepeszt
tag
Sziasztok!
A Sportban is lehet autót ajándékozni?
Nem találom a lehetőségét sehol.. -
eisento
addikt
válasz
5-6 gen vti type-r civic pl...
-
John_Deere
tag
válasz
KaitouP #8549 üzenetére
Most kerül be régi Supra, MR2, van a tuning-alap Supra, Van Rx7, van lancer, van impreza, van Toyota 2000Gt is, Skyline is...mégis konkrétan mit hiányolsz még?
Eclipse?
Nem mondom, természetesen bőven van hiány, de japán autó fronton szerintem bőven nem gáz a sztori, szerintem classic USA autóból nagyobb hiány van. -
Schweini
tag
Circuit Experience elég jól adja a pénzt, ha megvan minden goldra, +1 kocsit is ad pályánként. Mire végzek vele meglesz az autók fele.
Gr. 3-4-ben ti milyen autókat szoktok használni? -
SH4D0W2011
őstag
-
törölt tag
válasz
Nayrobi #8544 üzenetére
Felőlem jöhetnek még GT3-as kocsik is. Hol van a Bentley pl.? Amelyik azt a szép rajtot küldte Monzában tavaly
De a túraautózás is elég népszerű, nem értem miért nincs legalább pár kocsi a játékban.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
John_Deere #8540 üzenetére
Jah, néztem is délelőtt egy nagyot.Grat!
Mióta TCSt hármas helyett egyesen vagy kettesen használom, azóta jobban megy a vezetés.Gyorsabb az autó. -
Nayrobi
őstag
Jövő héten érkeznek az új autók, ha jól láttam az egyik a Lotus 98t, szóval ez lesz az első f1es verda a játékban. Coool. Talán jönni fog végre a beígért Senna dlc is, mint az előző részhez? Király lenne.
-
<Lacy85>
addikt
Húú srácok. Ennek a játéknak nagyon kellett a PS4 Pro. lecseréltük a slim-et, és gondoltam megnézem ezt is.
FHD tv-n is sokkal szebben néz ki a játék. -
hyperspace
őstag
válasz
Schweini #8537 üzenetére
Szerintem nem nézi azt a játék, hogy mivel játszol. Szerdán volt a Sport módban 16 körös Willow Springs Gr.1 kategóriával, kontrollerrel a top10 idő közelében voltam, A/A és A/S kategóriában utolérhetetlen voltam
. Persze szerencse is volt benne, mert a lekörözött embereket szinte mindig probléma nélkül meg tudtam előzni. Na de eleget menőztem. Vannak játékosok kormánnyal D és C DR-rel is.
-
Schweini
tag
Online versenyben összehívja a kormánnyal és kontrollerrel játszó playereket?
Mentem egy versenyt, 7-ről indultam, 4. lettem, de az első három utolérhetetlen volt. Mindenki ugyanolyan autóval ment. -
dunc
nagyúr
válasz
hyperspace #8534 üzenetére
30, mert most 28 vagyok
-
dunc
nagyúr
Az offline versenyeknél, megnyertem mindent , de az utolsó sorozatba nem akar beengedni? Miért?
-
hyperspace
őstag
Végre megtörtént velem, mindhárom Sport módban nyertem egy napon. Jótt tett, hogy volt pár napja egy roncsderbi, visszaesett az SR-em. Most újra kéne egy, de nincs szívem kitolni senkivel
-
mattheus
őstag
@ eisento, erahurka, lbandi777
Köszönöm a tanácsokat!
Van egyébként olyan autó, amivel jobb kezdeni, mert jobban rávezet a TCS nélküli világra(Gr4-et jobban szeretem) és utána próbálkozni a többivel ? -
törölt tag
-
eisento
addikt
válasz
mattheus #8524 üzenetére
kapcsold ki a faszba es kezd el ugy a versenyeket. esetleg probald meg a countersteering-et vagy mit bekapcsolni.
de tcs-nek sztem semmi ertelme, nekem nem volt haszna inkabb csak hatranya. Az biztos, hogy erdemes kikapcsolni es ugy hozzaszokni lehet eleinte szar lesz (bar sztem nem) de elobb utobb raall a kezed.
tuning nem biztos hogy kell mert legtobb lobby-ba meg sport mode-ban BOP van ott meg nem tudsz allitani az auton... max jatek kozben fekerot.
-
mattheus
őstag
Nekem két kérdésem lenne:
1. Van-e bármiféle tippetek, tanácsotok, hogy hogyan lehetne leszoknom a TCS használatáról?
Logitech G29-es kormányra 1 hónapja tértem át (előtte PS4 kontroller) és ahol tudok ott fokozatosan csökkentem az értéket 3-ról lefelé.Jelenleg GR4 esetében zömmel 1-es szinten megyek, kivéve az első kerekeseket, ahol 0, míg GR3-ban ez inkább 2, mint 1
Végig tudok menni TCS nélkül is a pályákon, de az minimum 3-4 másodperces lassulással jár. Ami a legnagyobb bajom, hogy mikor észreveszem "megy a kocsi fara", akkor már késő az ellenkormányzásra, amit egyébként szerintem lassan is csinálok, nem annyira hirtelen és keményen, mint a videókon az S/S játékosok.
Tegnap Suzukai futamra gyakoroltam és a Top 10 világ idős játékos (pl. TRL_Fuvaros) 1:56.x időt ment, míg én
csak 2.00.384-re voltam képest. Videót is megnéztem, kanyarok íveit is úgy veszem, mint ők, de feltételezem, hogy a kanyarsebességem, az ami rendkívül lassú.2. Ezen felül még azt kérdezném, hogy a tuningolás művészetét honnan érdemes megtanulnom ?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
eisento #8520 üzenetére
Belefér, hiszen online versenyen nem jutottam előnyhöz. Offline, a gép ellen mentem körbe a falon egy ovál pályán.
Bolond a játék amúgy. A sárga zászlós hülyeséget ki kéne venni pl., folyton megbünteti az embert, ha megelőzi azt a játékost, akinek a kicsúszása miatt sárga zászló van. Inkább kék zászlós szabály kéne, bár inkább az se, mert valszeg hasonlóan jól lenne az is implementálva.
-
eisento
addikt
válasz
#42308056 #8519 üzenetére
akkor grat, mindentol fuggetlenul, kicsit bearnyekolja a "glitcheles" de ha neked belefer...
en meg most lettem csak 40-es gyozelmek sose lesznek meg mert vmelyik spanyol nemet osztrak mindig kibasz, szerintem varok hatha rendbeszedik a buntetesi rendszert...
tegnap mentem suzuka-n 4. helyen elottem egy csigazabalo es egy norveg srac, norveg gyerek gyorsabb volt kigyorsitasnal a francia elkezdte rahuzni az autot meg lokdosni, hogy ne elozze meg, elborult az agyam ezeket utalom, francia cigo kicsit besokalt a lokdosodestol kicsit lelassitott odamentem melle es felkentem a falra a kurva anyjaba.... a norveg srac a vegen megkoszonte
a francia meg elnezest kert. Az volt a vicc, hogy semmi buntetest nem kaptam emiatt, de bezzeg ha valaki nekem jon HATULROL en kapom a buntetest...
-
eisento
addikt
csori mit fog megint kapni
DDDD
erahurka a jatek maga platina amugy, vagy elerted az 50-es szintet es arra irtad a platinat? (ami diamond)
-
ProEvoFan
nagyúr
Milyen vicces, hogy a játékot a GT leauge miatt vettem meg, erre kb a felével sem végeztem még, miközben elértem a 100 óra nettó vezetés achievementet a 149 óra játékidő alatt....méghogy nem tartalmas a játék, pedig "csak" (ha jól emlékszem) 142 online versenyt mentem eddig
-
törölt tag
Ez a falon siklós grindolás jobb mint gondoltam.
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Thrustmaster T150. Tegnap óta a GT Sportban teljesen gyenge lett a Force Feedback, pedig nem állítottam semmit. Más játékokban, PC-n, ugyanolyan jól működik, mint ezelőtt. Mi okozhatja, mivel lehetne orvosolni ezt a problémát?
-
Tegla80
addikt
Kovetem folyamat a topikot attol fuggetlenul,h En ezt mar nem jatszom....(aki ismert tudja,h prologue/5/6 ban jelen voltam.)
Szval ez a gt igy olvasva a kommenteket egy felkesz gt6 amirol tudjuk,h az sem volt keszen sosem....holott mar asszem a gt5 nel azt mondtak,h 4k-ban fejlesztik a dolgokat,igy boven lehetne auto/palya mar ps4-en kezdesnel...
Falon siklas,box trukk,egyebb dolgok mind mind volt regen is majd idovel javitottak....itt meg benne van,de majd kikerul.(ha kivarjatok)
Yama ugyan azt nyomatja itt is ,mint elotte szval a nagy szagos semmit,de jol koritve ,holott ps3 es ps4 eseteben is eveket kesett a gephez kepest....
magyarul amugy tud a jatek vagy ez is feledesbe merult? -
törölt tag
válasz
John_Deere #8500 üzenetére
A boxba tolatósokat elvileg bannolták és ott azt írják hogy aki bármi ilyesmit kihasznál az online versenyek során az számíthat büntetésre.
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Az lenne a problémám , hogy indulnék a mai Race B -n viszont nincs hozzá verdám. Hogy ne legyen gond , megvettem a számomra összes elérhető (4) Mitsubishi lancert. És persze ez nem volt köztük. Ezt a típust csak ajándékba dobja a játék és azért nincs meg nekem ?
Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400