Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
Integra #60296 üzenetére
Szerintem kap időt, ebben a szezonban nem fogják elküldeni. Nem rossz az a keret, de nagyon nincs együtt a Pool. 4 bajnoki meccsüket láttam ebben a szezonban és ezalatt az jött le, hogy B. Rodgers se tud nagyon mit kezdeni ezzel.
Nem lesz meg a BL indulás, de 5. v 6. hely igen, megnézném a Poolt ez EL-ben.
A Premier League magazinba beszéltek erről tegnap a MU kapcsán, hogy a szezon óta semmit sem fejlődtek, és szvsz ez most a Poolra is igaz, 11 forduló alatt nem volt előrelépés, de mindkét helyen türelmesek, ez a szerencséjük.
Ez csak az én véleményem, szívesen meghallgatnám pl egy Pool szurkoló véleményét is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest