Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Lassan Modricnak is kijár egy sárga.
Na a hentes meg gólt fejel.
-
Integra
titán
-
L_YKing
addikt
Jó kis meccs... Messinek természetesen nem jön össze semmi...
Sákira meg... -
Integra
titán
hejj de jó kis meccs ez, a berlin-hamburg meccs után szimplán megváltás nekem
-
Tibiajax
nagyúr
most jobban pörög sajnos a hazai csapat
-
Dinter
addikt
Barca most sárgára játszik gól helyett?
-
Tibiajax
nagyúr
piquet helyén jövőre thiago silvat szeretném látni
-
pohár
félisten
Ancelotti ennyire flottul beszél spanyolul? Ramosnak annyira hadart valamit, nem sokat gondolkozott a mondanivalóján
-
fatal`
titán
Piqué... Minden classicon összehoz egy tizenegyest.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejj Piqué...
-
Integra
titán
na piké, ez pech
-
-HajTömeg-
őstag
-
Cartevo
őstag
Hihetetlen a DVTK égése. Úgy tűnik, törzsszurkolók nélkül megroggyan.
-
Integra
titán
vicces ez a ronaldo és aztán még toporzékol egyet
-
KisTücsök
addikt
500 jegyet kaptak a barcások?
Kemény. Nem fukarkodnak a madridnál, az a lényeg.
-
Torry
addikt
Egy jobb minőségű stream-t tudna valaki?
-
Dinter
addikt
Egybol 2 kapufa...
-
Integra
titán
wow, nagy meccs lesz ez
-
-HajTömeg-
őstag
Pont,hogy nem hagyta ott a lábát Messi,mit néz ez a kommentátor????
-
NyxNyxNyx
addikt
Hihetetlen ez az amatőrség a Sport TV-nél.. Nem hiszem el hogy olyan nehéz szinkronizálni a hangot a képhez... Minden el clásico-n hamarabb jön a hang.
-
br.rak
őstag
Dortmund feltett szándéka, hogy jövőre még az EL-ben se tudjon elindulni?
-
KisTücsök
addikt
Micsoda védelem.
-
Tibiajax
nagyúr
1
-
Napfénysüti
nagyúr
Góóóóóóóóóól!!!!!!!!!
Neymar! -
Integra
titán
ZSUNIOOOOOORRRRRRRRRRRRRR
-
szami777
addikt
Jajj de kaparja az idegeimet ez a kommentátor...
Pepe a gólnál mit csinált már....
-
Sztbeni
őstag
Mit csinált megint a Dortmund?
A Bayern következő körben érdekes lesz
-
Tibiajax
nagyúr
hát akkor.. kedves egészségetekre és
győzzön a jobbik -
Integra
titán
látom a magyaron csak egy szaros sd csatorna közvetítésre futotta megint....
na lássuk, hogy mire képes a suarez, messi, zsunior támadófal
-
IreN!CuS
őstag
Jó meccsnézést és természetesen sok hab könnycseppet
HALA BARCA
-
L_YKing
addikt
Csak azért nyerjen a Barca , hogy Integra kollégának jó napja legyen..
Dortmund meg megint lepippantott, mi a f*sz van velük?
-
KisTücsök
addikt
Frankfurt - Stuttgart nem lehetett semmi.
Dortmunddal mi a franc van?
___Real Madrid: Casillas – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Kroos, Modric, Isco – James Rodríguez, Benzema, Cristiano Ronaldo
Barcelona: Bravo – Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu – Busquets, Xavi, Iniesta – Suárez, Messi, Neymar
Az a Barca támadóhármas nem semmi. És akkor még finoman fogalmaztam. Mármint nevek alapján, aztán majd kiderül, mire mennek.
Reálnál meg a középpálya.
-
törölt tag
Remélem nyer a Soton. Egyrészt, mert a Stoke Cityvel játszik, másrészt akkor megelőzi a Man Cityt.
-
pohár
félisten
iiiilyet... semmi se jött össze
na, csak így tovább!!!!
-
KisTücsök
addikt
Ezt nem fogják kihúzni.
-
L_YKing
addikt
Ahogy Tibi is, az nso is megírta: Isco és a labda
Gareth Bale a világ egyik legjobb játékosa, így a hiánya nyilván nagy érvágás a Real Madridnak. Isco bevetésével azonban javult a csapat középpályássora. Bale-lel a Real gyors, direkt futballt játszik, viszont nincs középpályás játéka. Bale sérülésével jó esély mutatkozik arra, hogy Isco bent marad a kezdőcsapatban, ez jó hatással lehet a Real stílusára. Isco jelenlétével többet van a labda Madridnál, amely így jobban kontroll alatt tudja tartani a meccset. Ez új helyzetet teremthet, amivel meggyűlhet a Barca baja. -
KisTücsök
addikt
Copik a city. Hátha kihúzza a West Ham. Valahogy nem vagyok biztos a holnapi győzelemben, pedig nagyon illene oktatni Mataékat.
-
venember83
nagyúr
Szopóágon a calcio: [link].
-
gyuromoj
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
#84221696 #59429 üzenetére
valakiről elfelejtkeztél, felelőtlenül..... A vámpír.
xd
venember na jó persze, a kép is a '90-es évekből származik, a zokban az időkben pedig jól tudjuk, hol volt a serieA.. a világ tetején
Ringman Dodo és Kovacic tényleg jók, hátul Rano és a kapus akiket még meg kellene tartani. mindenki mást elsöpörni, és más játékosokat kellene hozni. nem is tudom.. megbízható németeket, franciából egy-két nyúrga, gyors szélsőt, meg hát a bukszát is ki kéne végre nyitni és egy-két igazán nagy nevet megszerezni végre. ahogy tették ezt mindig is az elmult 20évben.
most, h Moratti elmegy, nem tudom, mi lesz ezzel a felfogással, amit én úgy hiányolok. -
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #59380 üzenetére
szia!
azért 2010 után láthatóan elfáradt Moratti, kezdett is szétesni az egész.
+ azóta kezdenek kiesni a csontvázak a szekrényből. pl teljesen érthetetlen szerződéshosszabbítások (érdemes az index inter forumán i perseguitati_ nevű fórumozó hsz-eire rákeresni, elég sok pénzügyi stat-ot szokott leírni.ettől függetlenül a Moratti család érdeme elvitathatlan, a végére megnyert mindent a csapat.
A tökéletes lélektelenség és sivárság, unalom és impotencia tükröződik vissza a pályán pénzért rohangáló fiatalemberekről. egy szedett-vetett társaság, félörültekkel, csigalassúakkal, enerváltakkal, focizni nem tudó alakokkal tele
ez szerintem vezetői hiba - az enerváltság az edzőé (aki szerintem nem rendelkezik elegendő tekintéllyel - és még makacs is - Kuzmanovics wtf?) a gyenge képességű játékosok ittléte meg az átigazolásért felelős brancs hibája. - nem csoda, hogy a vezetőségben is fejcserék voltak. (Marco Branca - Rocchi)
rettenetesen sok focihoz buta játékos kap lehetőséget (osvaldo és dodo érkeztével és kovacic magára találásával ez a helyzet javult valamelyest.)
Thohir tényleg nem ért a focihoz (voltak is rossz döntései - pl WM hosszabbítása), de szerintem ez tudja is magáról (talán nyilatkozta is ezt), de ha megfelelő embereket bíz meg a vezetéssel, akkor nem is kell neki.
Ez lesz első teljes idénye, és elég sok takarítanivalója van szerintem, pénzügyi szempontból mindenképp.
-
-
bagyulajuve
addikt
Kissé elkapott hányinger, hogy az nso címoldalán kb 10 cikk (na jó csak 6) van, ami a mai "csodamérkőzésről" szól, én nem értem, hogy miért kell ennyire átesni a ló túloldalára, ez a szopkodás, ami megy, szánalmas már. És évek óta ezt látom.
Tudom-tudom, ha nem érdekel ne nézzem, csak kicsit rosszul érintett, hogy meg akartam a friss sporthíreket és mindenhol ezt látom, így kora reggel ebben a fogjuk rá szép napos időben.és persze itt is ezt látom
no mindegy ezért van üde színfolt is Batigoal, nagy spíler volt -
7600 GS
addikt
Szóval a holnapi meccsel kapcsolatban...
Tippelni én nem merek, annyi minden apróság dönthet, hogy szerintem megjósolhatatlan. A Madridnak Messi-t kell kivenni a játékból, az ő labdáinak szeme van, jól tudja kitenni őket a szélekre. Ha ezt meg tudják akadályozni akkor olyan nagy baj talán nem lehet. Egyben biztos vagyok, ha a bíró nem bassza el mint tavaly, akkor ez egy kurva nagy meccs lesz.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Dinter #59418 üzenetére
igen. meg arról volt szó, hogy helyette miért a dvtk meccset adja a sport1 hd.
és ha ezek után arról van szó, hogy mikor és hogyan adja a bajnokikat a sporttv, akkor bocs, hogy nekem nem rögtön a spanyol liga jut az eszembe.
ha már ennyire azonosulsz egy másik ország bajnokságával, akkor hívjad a nevén, ne bajnokinak.
premier, bundás, lalika, stb... -
gyuromoj
veterán
válasz
#84221696 #59412 üzenetére
Erre semmi esélyt nem látok sajnos. Mostanra annyira el vannak vadítva egymástól, hogy hamarabb találom telibe az Euro Jackpot-ot.
(#59409) Dinter
Sajnos így van. Holnap találnom kell egy nagyon jó minőségű stream-et vagy átmegyek focit nem néző haverhoz és megnézem ott. -
gyuromoj
veterán
1996/1997
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Asztalos klub
- Videós, mozgóképes topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve