Hirdetés
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
BenHans #58796 üzenetére
Nem tudom, itt a ladba berajzolt vonalához ketten is elég közel állnak, simán kivágnák. Azon kívül Nikolics szerintem olyan típusú játékos, aki gólt akar lőni, ha Ő megkapja a labdát, akkor gólt akar lőni, nem gondolkodik, nem nézelődik, hanem ellövi, ha van lehetősége. Mivel toronymagasan vezeti az MB1-es góllövőlistát, azért általában jól is dönt
-
BenHans
addikt
válasz
DopeBob #58794 üzenetére
Azért szomorú lennék ha ezt nem tudnám 10/8* onnan oda rakni ütemben Simon elé, pedig én nem vagyok profi focista közel sem... Ilyen szinten már hadd ne ez legyen a bravúr. Félreértés ne essék, ezt minden önhittség nélkül mondom, csak volt olyan hogy középpályásként naponta órákat gyakoroltam heteken keresztül +edzés az ilyen szituációkat kb minden szögből mert nincs annál jobb érzés amikor a csatár vagy szélső lábára ragasztom a lasztit a gól előtt és utána hozzám rohan megköszönni.
meg háttal a kapunak bokából pörgetni átvétel nélkül a zsugát a beinduló embernek, szóval én mindig a játék ezen részét szerettem és ezt szeretem látni is.
-
DopeBob
addikt
válasz
bagyulajuve #58793 üzenetére
Akihez 99%, hogy nem jut el a labda:
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #58791 üzenetére
Túl jó lett volna, még elbízzák magukat a srácok... Amúgy a szövetségi kapitány többször mondta, hogy nem a román meccs a legnehezebb ebben a hárommeccses sorozatban, szóval, bár borzasztóan örülök a bukaresti eredménynek, azért még gyűjteni kell legalább négy, jobb esetben hat pontot. Remélem, hogy sikerül. Főleg Dárdai Pali miatt.
-
Tibiajax
nagyúr
de jó lett volna, ha még nyerünk is, tényleg
Biztató új csapatmorál, Dárdai hátha elér valamit ezzel az csodálatos hagyatékkal, amit a fantasztikus elődei hagytak rá.. hátha próbál majd ő kiszúrni és bepróbálni új, fiatal gyerekeket, akik bátran, ügyesen tudnak végre valami játékot is felmutatni majd, többet, mint az állandó hülye vaktába előreívelések meg össze-vissza futkározások... -
Tibiajax
nagyúr
óóó Nikolic, háát..
picit még beljebb kellett volna húzni és akkor durrr
de kár érte -
Tibiajax
nagyúr
na, szép volt Dzsudzsák. szép volt.
ez az. -
Tibiajax
nagyúr
Grigore... az a tipikus román feje te..
xd -
Tibiajax
nagyúr
a védelem még mindig lófsz...
sajnos -
Tibiajax
nagyúr
jó reggelt. én még csak most nézem a román-magyart.
na ez az, ilyen gyerekek kellenek, mint Simon Krisztián. ilyen támadó kell, agilis, bátor kölyök, aki még a labdával sincs haragban, kapura tör, gyors.. ez kell. nem priskinek meg ilyen lomha bénák -
Sztbeni
őstag
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #58780 üzenetére
Ha Pali nem marad, akkor csak hiteles emberke jöhetne számításba! Mondjuk a 2 Jóska közül valamelyik.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #58778 üzenetére
Már én is gondoltam rá hogy Balet le kellett volna igazolni mennyei megyeibe mert elfogyunk, ebből nem lesz cikk?
Bár a sérülésről jut eszembe hétvégén sajnos mentőt kellett hívni a meccsre.Arra kíváncsi leszek Csányiék mit csinálnak mikor Dárdainak lejár ez a 3 meccs és látják mennyire szeretik őt a szurkolók. Innen ők már csak mellényúlhatnak szerintem.
-
salival
aktív tag
-
Integra
titán
hahaha, most olvasom, hogy a 08/09-es szezonra majdnem leigazolta a hamburg bale-t, de nem voltak hajlandóak a levy által megkövetelt 10 milliót kifizetni rá, mert túl magasnak találták az összeget a sérülékenységéhez mérten
-
hobizoli
nagyúr
"Mi Münchenben egy fogadóirodában néztük a meccset végig (2 Székely testvérünk Magyar kokárdával a mellkasán) első félidő közepe jön be egy román csávó, néz minket a "kokárdásokat", erre odamegy a pulthoz és hogy mi is jól lássuk jó hangos szavakkal feltesz 500 eurót a románokra... 45.percben vezetnek a románok..., félidőben bejön az előző román haverja, jó nagy megvetéssel ránk néz, és megint csak, hogy jól lássuk ő már 5000 eurót (1.5 milló Ft) tett fel a románokra, majd nevetett egyet rajtunk és kiment az utcára a többi románhoz nevetgélni.... majd jött 82. perc... mi persze teli torokból üvöltöttünk, kiabáltunk,az "5000"-res román meg majdnem lenyelte a cigijét.... és persze eljött a lefújás pillanata... na azt a káromkodást, meg veszekedést amit ezek levágtak.... Vannak Pillanatok amit nem lehet pénzen megvenni
KÖSZÖNJÜK DÁRDAI PÁL!!!!! KÖSZÖNJÜK SRÁCOK!!!"
-
szab.tam
nagyúr
válasz
7600 GS #58772 üzenetére
tőlem?
nem járok mostanában meccsre, így passz.
'96-ig jártam 2-ős rangadókra, üllőire.
most akartam bérletet venni, de a feljebb túlcsámcsogott vénaszkenneres mizéria miatt kihagytam.
habár az mlsz kártyát lehet, hogy kiváltom.
szeretnék járni újból az üllőire.így inkább a többiek tudják.
-
7600 GS
addikt
Ugyan még kicsit korai, azért megkérdezném (szab.tam, főleg tőled számítok válaszra
) : mikortól lehet majd jegyet venni a románok elleni budapesti (igen, így kisbetűvel
) meccsre?
-
szab.tam
nagyúr
svéd meccset nézve megvilágosodtam.
mortenson.
halál fia... -
szab.tam
nagyúr
mit csinálnak már a partjelzők ezen a hétvégén.
a svédeknek nem adtak meg egy szabályos gólt les miatt, a spanyolokat is leintették.
magyar bajnokikon simán jobbak a zászlólengetők...***
(#58769) meunier
liechtenstein-ben pedig 36k... -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #58768 üzenetére
A kihagyhatatlant is ki tudja hagyni. Luxemburg előtt meg le a kalappal! Ahhoz képest, hogy 500 000 ember lakja, valamit tudnak utánpótlás szinten, mert ügyes játékosaik vannak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #58767 üzenetére
Ez a Costa bakker...
Amennyire megy neki a Chelseaben annyira nem megy a válogatottban. -
törölt tag
Paraszt Costa alkot! Mellbe taszajtotta rendesen a luxemburgi védőt, az meg nézett, mint hal a szatyorban!
-
BenHans
addikt
A kinézetéhez: Én sem bírom a swag stb nyálgépeket, de most azért azt se mondjuk már hogy úgy kéne kinézni mint egy ősember. Összenőtt 5centis szemöldök, bozontos nyíratlan fej..
Én is zselézem a hajam és jól is áll, van rózsaszín pólóm is hiába az "alfahímektől" a rózsaszínbuzis duma és a legkevésbé sem vagyok fartúró.Férfiak lapja különkiadás: A szőrtelenítés igényes, csak karon és lábon rezsós de a kozmetikus sem csak a nők kiváltsága....
Ha már itthon vagyunk amúgy is Hajrá Lilák!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szab.tam #58760 üzenetére
Az ő haja se volt gyenge de legalább egyéb homo heppje nem volt.
Most nézem nem Casillas véd a spanyoloknál, lehet ideje is váltani. Erről jut eszembe, hétvégén a kapus kollégámmal beszélve ő nagyon védte a múltkori gól miatt de szerintem az akkor is hatalmas potya volt ha szitált a labda.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Napfénysüti #58759 üzenetére
erről jut eszembe, már kérdezni akartam: az avatarod kicsoda?
(#58758) Integra
subway szexuális. -
törölt tag
válasz
Integra #58751 üzenetére
A neve ismerős.. Nem ő volt a reggeli startban ?
Hallottam róla, hogy valami sérülést szedett össze, ami miatt abbahagyta vagy abba kellett hagynia a focit. (pontosan mi is az ?) de az is lehet, hogy keverem valakivel..
barca0519951:
Nem tudom, erről nem hallottam még. Mindenesetre kösz, mert amúgy ez konkrétan jó zene. -
tigomigocika
senior tag
-
Integra
titán
ki ez a lázár bence??? vagyis helyesebben kérdezve mi ez? egy homár?! úristen....
-
törölt tag
Igen, vannak így páran. Ez tény.
Hasonló, mint mikor kijön egy film és van, akinek tetszik, van akinek nem..
Azért tűnhet szánalmasnak, mert fakebukon, szinte mindenhez ezt írják. Van olyan cikk, amihez tényleg "nem sok köze" van és nem vicces. De vannak olyan cikkek, ahova pl. tökre odaillik. -
törölt tag
Ruuuuuuniiii!!
Mit hagyott ki!!! -
Integra
titán
válasz
#84221696 #58741 üzenetére
gyurka valszeg kardjába dől, meg a többi csontváz is remélhetőleg. mert ha a kövektező két meccs után tényleg 5-7 pontot csíp meg a válogatottal, ahogy azt az interjúban is mondta, akkor onnantól tényleg tarthatatlan állapot lesz bármilyen magyar edző és magyar edzői gondolkodás, egyenes, és egyértelmű bizonyítéka lesz a 3 dárdai meccs eredményének, hogy a nyugaton szocializálódott és tanult emberek bizony többet tudnak, mint ők, még ha az egójukat bassza is nagyon. az ő idejük lejárt, hiába igyekeznek konzerválni az állapotokat, hogy a zsebüket tovább tömhessék, a nyílvánosság ereje mellett ez már nem tartható többé.
prolicenc meg egyebek mögé bújni, lol...annyit is ér az a porlicenc -
hobizoli
nagyúr
"A szövetség ezzel a döntésével szembeköpte a magyar edzőtársadalmat, hiszen az edzősködéshez Pro licences tanfolyamot kell elvégezni, és több évtizedes edzői munkák vannak egy-egy ember háta mögött..." (Bognár György, Dárdai Pál kinevezése után)
egy komment erre:
sokat érhet az a pro licenccc ha még egy Lipcsei asszem Péter is eltudta végezni....hatalmas agyikapacitás kellhet hozzá tényleg.
-
Integra
titán
válasz
tigomigocika #58735 üzenetére
"A lapok egy Kolozsvárról érkező, összevert román szurkolóról közöltek képeket, akinek 14 éves lánya szeme láttára törték be a fejét a rendfenntartók." - azt is megírták, hogy az apuka mit keresett a 14 éves kislánnyal az ultrák között? gondolom nem a békésen ücsörgő román drukkerek között ülhetett
-
tigomigocika
senior tag
-
törölt tag
Nemrég haladt át a szurkolói vonat nálunk.
Hazaértek hát - vagy legalábbis még 1 óra és otthon lesznek.
-
hobizoli
nagyúr
itt lehet szavazni a meccsre
-
tigomigocika
senior tag
Ennyit tesz , hogy egy olyan ember irányítja a magyar válogatottat jelenleg mint Dárdai!
Az ország elkezdte újra szeretni ezt a csapatot!
Kár , hogy csak eddig marad....
-
hobizoli
nagyúr
válasz
#84221696 #58727 üzenetére
"Romania a pierdut doua puncte pretioase pe teren propriu in fata nationalei Ungariei, care a reusit sa zmulga un egal pe final, gratie reusitei vedetei Dszudzsak."
de érted, "ezek" nyivákolnak, akik egy minden nyelvtan szerinti tulajdonnevet(!) sem tudnak leírni, nem hogy egy, de egyből két hiba nélkül sem.
-
whitezo88
nagyúr
Ostoba, ostoba, jaj, de ostoooba [link]
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #58723 üzenetére
Itt tényleg háború dúlt!
Na nem baj, majd lesz áluk is vé(z)naszkenner! -
tigomigocika
senior tag
-
tigomigocika
senior tag
Igaz csak a második félidőt tudtam nézni, de az tetszett!
Ami tetszett az az, hogy mintha "falba" őtköztek volna a románok m ár a középpályán!
Amikor lefaltolták a magyarokat , elcsíptem pár momentumot:
-felállt a magyar játékos jópárszor és testtel meglökte a románt
-amolyan lenézően, mintha a második félidőben teljesen lenéztük volna a románokat, illetve ment a lélektani hadviselés, ergo nem tojtunk be!
És ha ki is kaptunk volna akkor is volt tartása a magyar válogatottnak!És Dárdai nyilatkozata:
"nyugodjunk meg, most már megkaptuk a gólt" HATALMAS!!!Az egyenlítő gól után láttátok , hogy kiabált a játékosokkal???
"menj vissza!mindenki menjen vissza!!"
Na ez a fanatizmus nagyon kellett...
Nyilatkozni tud, tartást adott a magyaroknak, tüzelte őket és a meccs végén még a katlanban ünnepeltették magukat
A patkány meg melyik meccset nézte?????
Nem érdemeltük meg még a döntetlent sem????
Elvettek egy szabályos gólt!Oda mentünk és jól pofára ejtettük őket!
Kik ezek teeee???????
HATALMAS GRATULA a Magyar Válogatottnak!
De csak nekik:A csapatnak, az edzői stábnak,és a szurkolőknak valamint Bravó Dárdai Pali!!!
AZ MLSZ MEG SZEMENKÖPTE MAGÁT???????
CSÁNYI TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Integra
titán
erről a cikkről eszembe jut az a pár napos írás, amiben egy rögbis zselét ekézte...bagoly mondja..
-
viharhozo
addikt
válasz
Integra #58711 üzenetére
A nemetek nagyon lelkesek voltak, de az istennek nem ment be semmi. Az mar most latszik, h szelsohatvedek nincsenek, a Durm-Schurrle bal oldal gyakorlatilag nulla, Durm sulytalan, Schurrle meg vegtelenul pocsekul jatszik, tegnap nem volt ertelmes megmozdulasa.
A masik oldalra Rudiger kerult, nem volt vele kulonosebb baj, de azert az nagyon ciki, h a most 16., evek ota doglodo Stuttgartbol kell valogatottat hozni. Bellarabinak ez volt az elso valogatottsaga, ha mesterharmast lo, azon se lepodok meg, ehelyett kihagyott harom meccsnyi helyzetet. Gotze viszont a Bayernes teljesitmenyehez kepest meglepoen jo volt, nagyon titikon remenykedem, h egyszer meg rendes focista lesz belole.
-
-
Integra
titán
válasz
szab.tam #58716 üzenetére
végülis egyedüli csatárként volt, olyan sok pontos labdát meg eleve nem kapott, de a jelenléte kellett a pályára, na meg csak ő fejelte a megnem adott gólt is.
a hét is igazából 6 volt, de az olyan ostoba sárgáktól, mint amit király is begyűjtött, falnak tudok menni
ja meg a kakaskodás volt a másik ostoba sárga, így csak 5. az is azért sok. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #58715 üzenetére
pályán volt.
szimplán bánázott végig.
sok rossz labdakezelés.
és pár rossz passz.de most az ismétlést nézve látom, hogy volt 1-2 nagyon penge megmozdulása volt, de akkor meg ledarálták.
de az művészet volt, hogy úgy kaptunk elosztva 7(!!!) sárgát, hogy nem volt piros....
(ha a vb-n így osztották volna a sporik a lapokat, páran a tipszmixülő topikban milliomosok lennénk...) -
szab.tam
nagyúr
az ismétlést nyugodtan, elemezve nézve:
sosem szerettem vargát, sosem értettem mit keres a válogatottban.
nagyon sokat melózott ma, és szerintem elég jól.
de szegény szalai...***
viszont örültem, hogy a kis najpesti simont beállították.
1-2 év, ha beérik, nagyon-nagyon jó lesz.****
a bünti előtt juhász rolandot szerintem lerántották a 16-oson belül.
így az utána jogtalanul befújt zsuzsi féle művetődés, amiből a gólunk jött, igazságos egalizálás.akárhogyan nézem, ennél igazságosabb eredmény nem is születhetett volna.
talán 1:4... -
Integra
titán
válasz
szab.tam #58712 üzenetére
most olvasom az elemzéseket, meg jogit is, úgy tűnik valóban gyakorlatilag egykapuztak, miközben sikerült minden helyzetüket kihagyni, a lengyelek meg bekotorták.. szerintem nagy csapatok esetén egyre több ilyen meccs lehet, hajtanak, egykapu, és ha szerencséje van a gyengébbnek, akkor kontra és mákos gólok, jó helyzetkihasználás aránnyal a kevés lehetőség miatt.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
szab.tam #58710 üzenetére
ismétlést nézve jutott eszembe egy totál nóvum.
játékosok az ellenük befújt szabadrúgás miatt mindig reklamálnak.
itt lenne egy rövidtávon kiaknázandó pszichikai lehetőség.1. felrúgás
2. spori befújja.
3. tettes reklamál.
4. elkövető csapat kapitánya odamegy a sporihoz és a tetteshez, majd mindketten elismerik a spori ténykedését szóban és feltartott hüvelykujjal.->>>
az uefa lepippantja magát a riszpekt jegyében.
viszont a lényeg: a spori a könnybelábadt tekintete miatt lehet, hogy pár dolgott elenkezőre, tehát visszafelé fog fújni ezután.csak ezt szerintem még senki nem próbálta kiaknázni.
pedig talán működne.**
(#58711) Integra
én felesben néztem a finn meccsel.
a szokásos.
erősebb nyom, majd a gyengébb betalál.
meg kell nézni a stat-ot...***
ja, még 1 gondolat a magyar -románról.
ha megadják a lesnek ítélt gólunkat, (akkor a mix-emnek jót tett volna), de lehet, hogy minden megfordul.
a románok ittak volna fél vödör vért a szünetben, és berámolnak a 2. fi-ben 4-et...
lényeg: így volt jó. -
Integra
titán
nem láttam a lengyel-német meccset, de tapsoljuk meg a derék fritzeket
-
szab.tam
nagyúr
most nézem az ismétlést.
az 1 fi. 17. percében micsoda penge támadásunk volt már?
pfff.
(ami után zsuzsi nagyon elcseszte a beadást.) -
Napfénysüti
nagyúr
Kellemes meglepetés volt a válogatott hogy küzdöttek. Szőröstalpúak most sírhatnak.
-
szab.tam
nagyúr
most találtam rá egy kedvenc bölcsességemre.
újból aktuális... -
BenHans
addikt
Többségben egyetértek azzal amit írtál.
Igen, az nagy különbség hogy vannak országok ahol mindezt "önerőből" ki tudták termelni. Mondjuk ha itthon nem erre vernék el akkor elvernék másra, vagy zsebbe megy több és azért a sportnak legalább van valami értelme ugye. Már annak is örülni kell hogy van valami lehet hogy nem teljesen átgondolt de előremutató kezdeményezés amibe ölik a pénzt és mellette azért az sztk-ban sem csap már agyon a vakolat.
Szakemberek: Mivel egyre inkább úgy tűnik, hogy itthon az értő vezetőségi tagok és edzők lélekszáma erősen közelít a nulléhoz, ebbe is energiát és pénzt kellene fektetni hogy külföldről (Hollandia, Németország, Anglia, Franciaország...) honosítsuk a szakértelmet.
Én titkon egy kicsi nézetbeli fejlődést remélek felfedezni abban hogy Dárdai-t kérték fel. Lehet észreveszik, hogy az embereknek tetszik a döntés és egy ilyen kaliberű embert elfogadnak mert nem egy tehetségtelen bohóc. És ha még azt is észre lehet majd venni(mert 1 meccsből direkt nem akarom még észrevenni) hogy nem úgy lépnek pályára a játékosok mint a fej nélküli szellemek, mert van egy KAPITÁNYUK (a bohóc az bohóc és arra én is szarnék, persze igaz az is hogy a szurkolók nem ezt érdemlik, de részben Szalait is megértem) aki szakmailag megüti azt a szintet hogy megéri futni, akkor hátha észbe kapnak az okosak hogy ilyen emberből talán több kéne és klubszinten is el lehetne indulni. Eközben az új generációs magyar edzőket beállítani a szakemberek mellé, de innen már sztem érthető mit akarok ezzel mondani.
-
gmx9
aktív tag
válasz
BenHans #58702 üzenetére
Jó, csak azok az országok mind pénzügyi, mind szakmai háttérrel rendelkeztek ehhez. Nem a katasztrofális szintet biztatták, nem a semmire építettek, hanem egy meglévő alapot fejlesztettek. Nem divat kérdése ez. A foci a legnépszerűbb sport a világon, ezért egyáltalán nem tartanám hülyeségnek a fejlesztést, mert ebben bőven van pénz, csak azt nem a felszínen kell csinálni akkor, hanem először a mélyen lévő problémákat elkezdeni megoldani. Ha ez megtörténne, akkor évtizedek múlva elkezdene javulni a magyar foci és ki tudja, talán 30-40 év múlva már egy korrekt bajnokságunk is lenne, amibe inkább csak bedobjuk tömegével a fiatalokat, hogy egy-egy nagyobb csapat felfigyeljen rájuk (lásd a hollandokat pl.).
A korrupció melegágyában viszont nehéz ilyen álmokat dédelgetni (ez nem új téma, évtizedek óta ez van).
-
szab.tam
nagyúr
mekkora ászok lesznek a sport tv stúdioban, akik 1 és 1x-ről beszéltek a lengyelen...
-
hobizoli
nagyúr
-
BenHans
addikt
De unom már ezt... Igenis vállalható volt a játék és nem úgy grasszáltak mintha a Váci utcában lennének hanem érezhető volt az akarás.
Ha Dárdai ilyen mentalitással összekapja a csapatot és a többi meccsből is ez szűrődik le akkor írassák az MLSZ számláját a nevére, mert ha a többi senkiházi olyan sokat kapott akkor neki ki kell fizetni a dupláját is csak hogy maradjon.De azért továbbra is, (hiába sokat hozhat az országnak mert egy labdarúgó esemény megrendezése.... + koncertek stb... áhh de nem is részletezem mert csak nálunk nem fizet a turista pl na m1) há' mé' kell stadion? A nagy külföldi csapatok utánpótlás nevelő egyesületei hol kezdték? Ahhá biztos a mezőn két pulcsi között volt a "gólvonal"... Meg hát ennyi pénzt nem ér az egész mert hát miért nem a Lékó Péter kapja a nagy summát mert hát ő világbajnok sakknagymester!?
A kerületekben épült műfüves pályák sem kellenek, de azért a miért nem sportolnak a gyerekek duma az megy.
Én qrvára örülök ezeknek, haverokkal indulunk kispályás kupákon, meg néha jól esik összehívni egy jó focit.Ellenben teljesen jogos hogy ha valaki azt mondja hogy ezek mellett a szakmai stábokra is oda kell figyelni és megfizetni a minőségi külföldi staffot. (nem, nem az albán/máltai liga szakembereire gondolok és nem is a délamcsi/egyéb nagyokosokra akik még a kinevezésük előtt fél nappal a saját hányásukban tolták a meth-et).
Ha azt hozzuk fel hogy az egészségügybe is be lehetne forgatni ezt a sok pénzt az is tökre igaz. Sajnos van tapasztalatom, hogy súlyos beteg embereket akik az egész életükben dolgoztak, adót fizettek és még csak 50-60évesek úgy szarják telibe őket ahogy állnak meg vannak és 0 támogatás de tényleg semmi.
DE! a hazaárulók korábbról akiknek nem volt lehetetlen még többet lopni, azok miért nem javítottak az egészségügyön, sőtt azért még szarabb is volt, mert most legalább ha elmegyek az újpesti sebészetre nem egy belülről szétbomló mocsokba sétálok be. Na és ők nem költöttek stadionra és állíthatom hogy nekünk is kevesebb maradt a zsebünkben (számlák stb.) szóval akkor az összes pénz a zsebekbe került? (költői kérdés) És akkor a többi sport sem kapott, fele ennyit sem.És nem, nem kormánypárti szimpatizáns vagyok, csak érzem hogy jobb úgy a szarban úszni hogy legalább egy búvárpipát adnak hozzá, és nem kérek a saját hazámban abból hogy ha már ez van még a hátamra is lépjenek hogy biztosan belefulladjak... Bocsánat mindenkitől akinek ezzel a lelkébe gázoltam.
Nem szeretnék vitatkozni ezen, szóval az olyan hozzászólásokra amelyekre nem tudok higgadtan reagálni nem is fogok. Lehet divatból tovább szapulni a válogatottat, meg a jelenlegi vezetést is mert elvégre mindig rossz ami van még ha jobb is egy fokkal mint volt.
-
szab.tam
nagyúr
ahogy összehasonlítom a 20. századbéli német válogatottakat a mostanival, jól látható a klímaváltozás.
nagyon erősen süt már ott is a nap...****
(#58700) hobizoli
a szocsi téli olimpiai beruházás körüli mizériákat felülmúlni nem lehet.
a bolgár korruptorok ipari tanulók voltak ahhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció