Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
De kajakra le lett sz*patva az egész Real védelem itt a Rayo gólnál.
-
KisTücsök
addikt
fuck. Bírjátok már ki.
-
tiv83us
veterán
Ismet elonyben a QPR, 2-1 !
(Gyonyoru ongol by the way
)
-
szami777
addikt
válasz
Integra #60296 üzenetére
Szerintem kap időt, ebben a szezonban nem fogják elküldeni. Nem rossz az a keret, de nagyon nincs együtt a Pool. 4 bajnoki meccsüket láttam ebben a szezonban és ezalatt az jött le, hogy B. Rodgers se tud nagyon mit kezdeni ezzel.
Nem lesz meg a BL indulás, de 5. v 6. hely igen, megnézném a Poolt ez EL-ben.
A Premier League magazinba beszéltek erről tegnap a MU kapcsán, hogy a szezon óta semmit sem fejlődtek, és szvsz ez most a Poolra is igaz, 11 forduló alatt nem volt előrelépés, de mindkét helyen türelmesek, ez a szerencséjük.
Ez csak az én véleményem, szívesen meghallgatnám pl egy Pool szurkoló véleményét is. -
szami777
addikt
Liverpool-Chelsea-n egyébként más is hallotta repülőgépet?
Ugye volt róla szó hogy tüntetnek Rodgers ellen, és mintha hallottam volna valamit.
(nem átrepülő forgalom volt, az tuti) -
Integra
titán
válasz
forceberg #60292 üzenetére
bizony
egy teljes félpálya mindig látszik.meun:
holnap, 17:30 otthon a gladbach ellen, nyerni fognak
előtte pedig mi a wolfsburg ellen idegenben, na itt már nem vagyok annyira biztos a győzelemben...pedig pici esélyünk talán van, a vfl meghajtotta magát csütörtök este, hátha számít. de egy döntetlen mindenképpen kell.
-
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #60287 üzenetére
A győzelem megérdemelt, az kicsit zavart, hogy a 16-os környékén elmaradtak a passzok, inkább mindenki egyénileg akart gólt szerezni. (főleg Hazard, pedig Ő tényleg nem önző)
Nagyon jó, hogy úgyis megvannak a meccsek, hogy nem mindig játszik jól a csapat. Ez tavaly hiányzott, általában X vagy csúfos vereség lett belőle.Everton, City, United, Pool ellen le van játszva az összes idegenbeli meccs, és ez fontos ütőkártya lehet később.
Citynek ha jól tudom 2 hazai rangadója volt csak, (United, Pool) idegenben egy se. -
Integra
titán
ijjj, dortmund jelenleg utolsó helyen áll :-/
tibi!!
sky sports hd3 most!
új szolgáltatás, taktik-cam, rohadt jó, egy kamerával folyamatosan, semmi vágás, minden taktikai mozgás látszik, nagyon fasza!!! -
tiv83us
veterán
Kemeny ez a QPR - Ciity meccs eddig, egy lesgol, meg egy kezezes-gol
-
KisTücsök
addikt
-
szami777
addikt
Vezet a QPR a City ellen.
Minden klappol.(#60286) 7600 GS
Sajnos nem tudom nézni a meccset, az eredmenyek.com app csipogott itt nekem
-
Integra
titán
válasz
7600 GS #60281 üzenetére
szart nem, nálad nagyobb messi-barca hater nincsen ebben a topicban, neked konkrétan messi-fóbiád van, minden alkalmat megragadsz, hogy belerúgj egyet, ahogy most is nem tudtad megállni, hogy ne mondd oda a magadét. mindig így teszel, mindegy, hogy milyen kérdésben, ha messiről van szó, ha pedig barca drukkoló kritizálja messit, vagy tesz észrevételt, akkor méginkább rápörögsz a dologra. hiába teszel mögé szmájlit, attól még ugyanolyan átlátszó, amit művelsz. felnőtt embernek nem adod be ezt a szar dedót, amit művelsz messivel kapcsolatban.
persze egy-egy újabb arc a topicban az elején még megeszi, de egyrészt felhívjuk rá a figyelmét azonnal, másrészt meg úgyis rájön maga is idővel, hogy milyen vagy. -
törölt tag
válasz
forceberg #60279 üzenetére
Az alázat még benne van, de azért ma sem szakadt meg a pályán. Mondjuk, ha az egyik kapufája beakad, akkor megint ő a hős.
Amúgy imádom Messit, meg a többi barcást is, de tényleg meghalhatna egy picit a pályán. Sajnos azt látom, hogy valahogy unottan játszik, hiányolom a tüzet belőle.
Pedro megmarad a nagy tehetségnek, Suarez simán jobb nála. Szegénykémnek csak a kocsmája jut.GS7600, hát igen, valaminek a pap, valakinek a papné. Nekem meg a lánya.
-
-
törölt tag
Lement Soriano, az Almeria kikapott.
Messi csak sétafikált, de le a kalappal az új szerzemények előtt! -
L_YKing
addikt
Na hálisten' bejött... Suarez hatalmas vétel!!!
Azt a 2 gólpasszt nem csinálják meg sokan!! -
br.rak
őstag
Van Gaal-nak 33 év is kevés lenne hogy ebből a MU-ból valami csapatféleséget alkosson. Gondolom addig várnak a reptetésével amíg matematikailag van esély a 4. helyre.
-
Integra
titán
válasz
forceberg #60264 üzenetére
hoppá, most látom csak, hogy tényleg megy a meccs, bundást nézek
talán nem is baj, ha megint kikapnak. enrike nem lesz sokáig tréner. na de ki lesz a helyén?schalkéban di matteo sem tud egyik napról a másikra csodát tenni, újabb vereségnek néznek elébe. a köln meg mintha ki sem esett volna, jól nyomják.
-
Integra
titán
válasz
forceberg #60261 üzenetére
nem leszek okosabb enrikéből, az biztos, hogy valami nem stimmel, mert amíg a madrid és a psg ellen kikap a csapat, addig gond van. márpedig ők a mérce, illetve a hozzájuk hasonló kaliber csapatok, és eddig kettőből kettő bukta az ilyen meccsekből.
hoppá, hoffenheim-köln meccsen már 6 gól van első félidőben
-
cyberkind
félisten
-
szami777
addikt
Ejj de makker gól
-
törölt tag
válasz
venember83 #60255 üzenetére
Ez is igaz lehet. De azért csak vannak olyan szuverének, hogy ne a megbeszélt hülyeséget, hanem saját magukat adják.
-
törölt tag
Nézem ezt a heti hetest. Ez a Trutykó mekkora egy ostoba! Szegény Ágai Kis Andrásék nem tudták megértetni vele, hogy az uefa (naná, hogy kis betűvel), igazságtalan döntést hozott a büntetéssel kapcsolatban.
-
Cartevo
őstag
válasz
Napfénysüti #60250 üzenetére
Tehát 2 hete a Vidi miattad hagyta nyerni a Lokit.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Napfénysüti #60250 üzenetére
ja értem.
mert emlékeztem, hogy szoktál néha haverjaiddal vidire menni, így ezért hittem azt, hogy van már valamilyen kártyád...
de az mlsz kártya a legjobb alternatíva.
ki lehet még váltani ingyenesen?
nekem is ki kéne...***
(#60252) Cartevo
upccc
(amikor az ember naívan mixűget, ilyen összefüggésekre nem is gondol...) -
szab.tam
nagyúr
válasz
Napfénysüti #60248 üzenetére
de valamilyen klubkártyád nincs?
-
Cartevo
őstag
válasz
Napfénysüti #60245 üzenetére
Siess, mert 1 szektort zárva lesz.
-
itouchfan
senior tag
1 hét múlva ilyenkor válogatott meccs!!
imádom ezt, mindig kiráz a hideg (2:10től)[link] -
Cartevo
őstag
Az a reklám, hogy "No to Racism", amelyben csak ismételgetik ezt és nem fűznek hozzá megjegyzést, nem segít eloszlatni azt a közvélekedést, hogy a labdarúgók egyszerűek.
-
br.rak
őstag
válasz
#84221696 #60240 üzenetére
Amúgy ha már fenyegetés. A SportTV még egyszer nem lesz olyan hülye, hogy irreálisan magas árat fizessen a magyar fociért (jó mondjuk ebbe részint a digi ugrasztotta bele) Sok jó bajnoki meccs megy az m1/duna kettősön, mivel ha jól tudom még előválasztási joguk sincs.
Ha már Honvéd tulajáról van szó, akkor legyen itt egy interjú, kávé helyett (link)
-
törölt tag
Most olvastam, hogy Mr. Hemingway elkezdett prüszkölni, mert a sport tv spíkerei lesúlytó véleménnyel voltak a honvédról közvetítés közben.
Namármost, mit képzel ez a majom magáról??? Valaki nincs hasraesve a botlábú néger focistáitól, akkor már be akar tartani a sport tv-nek? Ez nooooormális???
Inkább vinné fel az utánpótlásból a tehetségeket, mint hogy ezeket a kivénhedt olasz sokadosztálybeli bikkfalábúakat, meg néger ladbát soha nem látottakat inportál!
Olyan minőségű ladbarúgókat az utánpótlásnál is talál, mint amilyenek ezek a töltelék "focisták"!!!
Fülöp Laciéknak meg egy nagy respect, hogy évek óta közvetíteni tudják a bundást és nem menekültek még el jó messzire!Mondjuk, ezért lehet, hogy kapok egy szép nagy BAN-t!
-
Cartevo
őstag
Az E-ligában csak 2 klub 100%-os, a magyarok miatt.
-
Sickboy25
addikt
Állat volt az Allianz Arénában megtekinteni a meccset... Élőben nem is volt olyan rossz
Ennyi embert atya ég...
Mi van a Zenittel Beni? Hogy lesz így a legjobb 4 között
-
szab.tam
nagyúr
van egy új, divatos kifejezés a honi sportműsorokban.
a nyilatkozók, de legfőképpenen a beszélgetős műsorokban válaszadók, akik már legalább 5 percet eltöltöttek nyerőújhelytől (gyk: wiener neustadt), nyugatra 2.4km+-szal.tehát a kifejezés:
ábszolút!
ez az "így van!" udódja.
a gondolkodásra képtelen médiaszereplők töltelék mondatává vált.nézem a zuhanyhíradó ismétlést, és van egy koncsítaizé kinézetű metrocsávó focista, (a nevét még nem jegyeztem meg), de kb. 20 kötőjel 25* elmondta a kifejezést fél óra alatt.
ábszolút biztosan...ábszolút.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Tibiajax #60224 üzenetére
túl sok volt a meccs, rövidek az összefoglalók.
kicsit híg a dolog így.
és szomorú volt nézni sok helyen a kb. ötödházas lelátókat.
nagyon leértékelődött az e.l....
30 éve az uefa kupában ilyen elképzelhetetlen volt.****
(#60225) Sztbeni
nyugibugyi.
én ma kivételesen a steaua-nak drukkoltam.
de tényleg.
kellett volna a mix-emhez.
1* teszek rájuk, akkor is megszivatnak.
(ha nem hiszed, megvan még a szelóm, lefényképezhetem.)
elég nehéz rólam elképzelni, hogy az egyenlítő gól után, a 90 sokadik percben "ste-a-u-a" drukkolásban törtem ki itthon.
nah, ilyen sem lesz többet.többieknek: ha nyilvánosan meg akartok érte köpködni, bevállalom.
(de hát a zsé'.....) -
Tibiajax
nagyúr
de szép gólt vágott a Metalisz..
láttátok? -
Cartevo
őstag
Varsóban, csodás volt a vendéggól: sarokkal beadták és beollózták.
Komolyabb lenne az E-liga, ha a 18 pontos csoportelsők nyáron BL-selejtezhetnének.
-
Cartevo
őstag
Érdekes, hogy előtérbe került az E liga, pedig pl az ukrán bajnok is BL-be kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hyundai, Kia topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+