Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
De szép támadás
-
KisTücsök
addikt
Már mikor láttam, hogy beállni készül... Ez a Cissé már lassan mumus.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Napfénysüti #61190 üzenetére
de láttad?
-
szab.tam
nagyúr
dortmund meccset nem nézi senki?
elképesztő, milyet mentett a védő.
érdemes visszanézni.
valahogy a 46. perc után.sosem láttam még ilyet.
16-osról szabadrúgás.
rövidre, elég magasan.
ahogy nekiszaladt a rúgó, a védő a kapu felé el kezdett rohanni, és rövidről a gólba tartó labdát kifejelte szögletre.
a kapus megmozdulni nem tudott, azalatt a védő hátrarohant, és kifejelte.
de honnan tudta, hogy neki oda kell szaladni.... -
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #61181 üzenetére
""A BBC Sport értesülései szerint a Manchester United labdarúgócsapatának vezetősége tudatta Louis van Gaal menedzserrel: a keret átalakítására annyit költ, amennyit csak akar, nincs korlátozás."
Ezt nem is értem, eddig nem ugyanez volt? Kb az nem ment idén a Unitedhez, aki amúgy se ment volna soha életében
-
Andris837
senior tag
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #61180 üzenetére
Azért az elején, sőt, sokáig igencsak megkérdezőjelezhető volt, hogy mit keres itt. De egyre jobb formában van. Azért az a tipikus Drogba gól. Fel sem nézett, csak zsigerből bevágta. No, jöhet a 'Castle.
____"A BBC Sport értesülései szerint a Manchester United labdarúgócsapatának vezetősége tudatta Louis van Gaal menedzserrel: a keret átalakítására annyit költ, amennyit csak akar, nincs korlátozás."
-
KisTücsök
addikt
Ohhh.
Pedig egész jó volt a spurs.
-
BenHans
addikt
Egyszerre szerez vezetést a Chelsea a Spurs ellen és a Sunderland a City ellen.
Zabaleta öngól...
szerk. Egyenlít a City, ez gyors volt.
szerk2: Drogba 2-0 -
br.rak
őstag
Most az FA sara hogy a digi nem adhat egy időben két angol mérkőzést hét közben ( a szombat 16:00 időpont elég régóta tabu e téren, azt tudom) vagy szerintük szimplán nagyobb sportértéke van annak ahogy az Atleti-Barca duo bucira veri alsóbb osztályú ellenfelét a kupában?
Vagy lenne még egy Lille-PSG 9-től de á kit érdekel....
-
törölt tag
Én meg azt remélem, hogy a Southampton kikap ma az Arsenaltól, a következő fordulóban meg szépen helyet cserélnek a Uniteddel. Akik lehetőleg nem is esnek majd vissza, mert jövőre már nem szeretnék úgy BL-t nézni, hogy nem tudok szívből szurkolni senkinek sem.
-
szami777
addikt
válasz
KisTücsök #61170 üzenetére
Spurs után pedig idegenben Newcastle....hát, most jött el akkor november?
Spurs-Everton meccset néztem, a hazaiak tényleg nagyon jól játszottak, nem is tudom tavaly+idén egyszer sem játszottak kb így, és az everton se épp szar formában ment a white hart lane-re. Pont ezért lehet meg a meccs, mert ez a nevében még mindig rangadó, azt meg hazaiba szoktuk hozni.City biztos h kitömi a Sunderlandet, így kötelező ma otthon nyerni.
-
KisTücsök
addikt
válasz
NyxNyxNyx #61169 üzenetére
Nem érdemes papírformával foglalkozni. A sunderland még nyerhetett is volna hétvégén (azé fogadjunk ma a city kivégzi). Nem sokat láttam idén a spursből, tippelni sem merek.
Remélem azért Mou felrázta a fiúkat, bár néha egy-egy ilyen x belefér, de nem kéne rendszert csinálni belőle. City egyre jobb formában van, remélem BL-ben továbbmennek. MU is jön föl, és azért kitudja...
-
NyxNyxNyx
addikt
Alapvetően pesszimistán szoktam hozzáállni a dolgokhoz, de most úgy érzem egy X-re mindenképpen jó lehet a Spurs ma. Bár a papírforma kb 4-0.
-
pohár
félisten
Jesé góllal tért vissza, ideje volt már
-
válasz
Enzolord #61165 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, már szombaton is feltűnt nekünk is. Nem is érdekelne, ha nem adópénzekből fejlesztették volna ki speciálisan a ferencvárosi klímához a füvet...
Fürjes Úr ilyenkor nem nyilatkozik?
Nemhogy maga a stadion is ennyire időtálló legyen. Múltkor valami olyasmit hallottam fél füllel, hogy Szereres azt nyilatkozta, hogy magasabb a rezsi, mint gondolták. LOL! Két db. 100-as körte náluk csak 100W volt papíron? -
Enzolord
addikt
Valaki árulja már el, hogy a nem egész fél éves Fradi pálya gyepe mitől ilyen tré?
Borzalom, ahogy kinéz a gyep.... -
Cartevo
őstag
válasz
#84221696 #61163 üzenetére
+Tavaly Flöhrichnek járt a Puskás-díj, bunda az egész.
-
Enzolord
addikt
2 aranylabdát kellene osztani.. Egyet kapna minden évben a Messi C. páros valamelyike, egyet pedig az, aki megérdemli, mert a csapata is elért mindent...
-
KisTücsök
addikt
Idén is meghosszabbítják a szavazást, vagy most van annyi "előnye" c-nek, hogy ne kelljen?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ahhoz képest, hogy mennyire nincs értéke az aranylabdának és mennyire nem érdekel senkit...
-
Cartevo
őstag
"Dzsudzsák évi 2,5 millió euróval 21. az orosz labdarúgó bajnokság kereseti listáján." /Echo tv szalagcím/ Aranyos.
-
messi6502
tag
válasz
Dinter #61133 üzenetére
Egyéni címeket direkt nem írtam.
Messihez is oda lehetne biggyeszteni egy " VB Legjobbja" címet, ami sokak szerint egyenesen arányos az aranylasztival. A magam részéről soha nem értettem, hogy miért olyan kiemelkedő, ha valaki jól tolja a vébén. Kit érdekel ha 365 napból kifog valaki 10 jó napot? Akkor egyből kapjon aranylasztit? Ugyan már.. Örülök is, hogy Cannavaro óta senki nem kapott a jó vb-ér aranylasztit.
Nagyon-nagyon kivételes esetben adnám annak a játékosnak, aki mondjuk a Costa Ricával (ergo totál esélytelen csapattal) megnyeri a vébét, és annak a csapatnak volt az egyértelmű húzóembere.
Messire ez nálam idén nem volt igaz. Éreztem, hogy a döntőig elmennek, legalábbis a vb előtt fogadtam rá.
(Na persze a Német-Portugált X-re tettem, azt emlékszünk mi lett belőle..)Persze szép cím!
-
gyuromoj
veterán
-
szami777
addikt
válasz
messi6502 #61132 üzenetére
+1
Messinek bőven helye van a top3-ban...
real drukkerek/messi haterek hörögnek szerte a neten...pedig nincs miért.
Az egy dolog hogy CR idén jobb Messinél, de emiatt miért ne kerülhetne be, nyerni valószínűleg nem fog.Neuer meg nem fogja megkapni, örüljön a nevezésnek, azt csókolom.
-
messi6502
tag
Vegyünk figyelembe egy-két statisztikát.
Messi lőtt gólok: 52
Ronaldo lőtt gólok: 55Messi gólpasszok: 21
Ronaldo gólpasszok: 19Én szerintem Ronaldonak azért tudják be az emberek, ezt a "bombaformát ebben az évben", mert felnőtt ahhoz a Messihez, aki magához képest kb. 65%-on égett.
Ha az eredményeket nézzük, akkor:
Ronaldo: BL győztes, Spanyol kupa győztes.
Messi: ... (VB döntő, ami a kerethez képest tényleg csoda, és nélküle a csoportból nem mennek tovább.)Én személy szerint Ronaldonak adnám, mert magához képest ő van csúcsra járatva, és hátha feltüzeli az argentint, hogy ugyan mutassa már meg, mire kapta azt a négy aranylasztit.
Mindenesetre ne írjunk már olyan marhaságokat, hogy Messi mit keres ott.. Oké, hogy magához képest visszaesett, de így is egy játékos volt nála (talán) jobb.
Vagy, akkor kinek kéne ott lennie? Én még max egy játékost tudnék ott elképzelni, az pedig Suarez.
Hiába a német vb cím, egyénileg senki nem emelkedik ki onnan, ők a szokásos Német Gépezet láncszemei.
Akiket mindig mindenki lebecsül, és még is odaérnek. ( Na jó, idén odavárták őket sokan a tűz közelbe)Amúgy meg remélem Neuer kapja.
Próbáltam racionalista maradni, szerintem sikerült is
-
viharhozo
addikt
-
törölt tag
A top3 már régóta úgy néz ki, hogy CR, Messi és valaki aki általában jobban megérdemelné, mint a másik 2, de úgysem ő kapja. Egy kis érdekesség: 2007 óta minden évben (kivéve 2010, akkor 3 Barca játékos) ott van Ronaldo és Messi is a legjobb 3-ban, 2008 óta pedig minden évben kettejük közül kerül ki a győztes. Szerintem idén se lesz másképp. PL játékos a fináléban egyébként legutóbb 2008-ban volt, Torres és CR, utóbbi nyert.
-
Ps Vita
őstag
iden szerintem is cr erdemli meg legjobban,sokkal inkabb mint tavaly
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes gól volt.
-
szab.tam
nagyúr
barca meccsen besírtam.
közönség bevágása.
a helybéli romagyaerek éppen ledobja a csikket. eltapossa. suhogó jogging, pecsétgyűrű.
makkos cipőt megnéztem volna, de az takarva volt.
ez nálunk már a '90-es évek végére kiment a divatból, de narancsvidéken úgy néz ki, dívik a retró... -
Enzolord
addikt
Valaki árulja már el, hogy miért a fogtündért cserélték le a Barcában, és miért nem a kritikán aluli indiszponált súlytalan Messit???
-
BenHans
addikt
Pjanic!
Grazie Roma!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest