Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigomigocika
senior tag
-
Dinter
addikt
Celta uber alles
-
cyberkind
félisten
Királyság, 2 pont előny a nagy riválishoz képest.
-
cyberkind
félisten
Jajj de necces 6+ perc lesz ez.
-
cyberkind
félisten
Remélem győz a Celta.
-
br.rak
őstag
válasz
Cartevo #59882 üzenetére
Ciki-nem ciki, de már az oroszok is lenézik az EL-t (jóval kevesebb a pénz benne, sokszor egy hazai rangadóra többen mennek ki mint egy EL meccsre, mondjuk ez részben Platini sara, ha a BL pénzek 15% átraknák az EL-be és a győztes BL-főtáblát kapna a másik döntős meg playoffba mehetne, úgy hogy nem vesz az adott országnak szánt helyekből, akkor többen komolyabban vennék)
-
L_YKing
addikt
Na Barca helyzetek voltak, most már illene belőni is...
-
br.rak
őstag
válasz
Sztbeni #59880 üzenetére
És erre mondta az uefa, hogy álmodik a nyomor. ( ha jól rémlik)
Volt egy északi Royal leage talán 10 éve, ami hasonló elven működött, de az nem volt hivatalos Az ukrán bajnokság amúgy kiegyenlítettebb lett ( vagy a Donyeck-Kijev duó gyengült, nézőpont kérdése) már nincs +10-15 pontos előnye a két nagynak. a szezon végén, annyira hogy a kijevi dinamo tavaly csak harmadik ( vagy negyedik lett) -
Sztbeni
őstag
válasz
br.rak #59877 üzenetére
Úgy volt a terv, hogy a két liga a kofficiens pontokat külön gyűjtené, együtt játszanának, és az első két orosz (már három lesz ha minden igaz) meg az első két ukrán menne BL-be. Egy példa
1. Zenyit (RUS)
2. CSZKA (RUS)
3 Dinamo Moszkva (RUS)
4. Sahtar (UKR)
5. Rubin kazan (RUS)
6. Dnyipro (UKR)Szóval ha ez lenne az eredmény, akkor a Zenyit, CSZKA, Sahtar és Dnyipro indulna BL-ben. De már mindegy. ebből nem lesz sajnos semmi
-
BenHans
addikt
válasz
tiv83us #59873 üzenetére
Sajnos a végére lesimázta a juve, kb mint a Roma a Cesena ellen. Viszont ez ellen a Napoli ellen a Juve is megszenvedhet ahogy nézegetem a teljesítményeket mert a Juve sem annyra meggyőző.
Ettől függetlenül sok sikert a szelódhoz remélem bejön
de én annak is örülnék ha x lenne a barca meccse és eddig a celta állja a sarat, persze én könnyen beszélek mert nem tipszmixűtem
-
br.rak
őstag
válasz
Sztbeni #59876 üzenetére
Olvasd már el mit írtam pár hsz feljebb. A shakter nem lenne dobogós, ergo nem lenne BL pénz, amit igencsak megéreznének pluszbonus hiába a testvéri és baráti Oroszország, mindenki rajtuk köszörülné a nyelvét oroszhonban. ( Anno a Celtic-Rangers duo sem ment át a PL-be hasonló okoból)
-
br.rak
őstag
válasz
Cartevo #59857 üzenetére
Az ön össz-poszt-szovjet bajnokság ellen azért ott van érvként a BL. Egy bajnokságból max 4 csapat indulhat. Most az orosznak megvan a harmadik BL hely, az ukránoknak 2, a fehéroroszok meg 1 selejtezős hely. Ez 6 hely (elméleti maximum) vs 4. Ez nem jégkorong, hogy a KHL önmagában elég legyen. (és ez EL helyekről nem is szólva)
BM-BVB: A dortmundiak jól helyt álltak, de ez nagyrészt a kopasz miatt volt, nem vette komolyan az összecsapást és a München is jó 50%-on "pörgött".
Ha szerencséjük lesz a német kupában elmehetnek a döntőig, ha nem jön közbe a BM és ott vesztesként is kiharcolhatják az EL indulást.
5 bajnoki 0 pont, 7 kapott és csak 3 rúgott gól.... -
tiv83us
veterán
Forditott a Bayern, mar csak maradjon az eredmeny es nyerjen a Barca es bejon a 7-es kotes a szelvenyemen
-
Tibiajax
nagyúr
végre egy normális kommentátor kapta a barca meccset.. nem rikácsol, pártatlan, stb
-
szab.tam
nagyúr
eurosport2
a kapu mögötti bayern tábor közepén mit keres egy sárga-fekete zászló?
"guardiola spanyolország függetlenségéért harcol"
(talán a katalánoké. igaz, ki is javította.)utána a másikról:
"szervkereskedelemnek szószólója"
elleni harc kimaradt..idáig azt hittem, hogy az mtva-nál vannak a leghülyébb kommentátorok...
-
itouchfan
senior tag
arra leszek kíváncsi hogy mit kezd a barca a celta vigoval így egy héttel a real után... hétközben sem volt túl fényes a katalán kupa meccs...érdekes lesz.. és ugye a madrid nyert most, nem is akárhogy
-
törölt tag
Nem rossz kis meccs ez a bayern - dortmund!
-
NyxNyxNyx
addikt
Liverpoolnál nagyon rendesek. Érzékelik, hogy a Spursnél is úszkálnak a kakiban, ezért kikapnak hogy szorosabb legyen.
-
Integra
titán
!!!!! NUR DER HSV !!!!!
-
BenHans
addikt
A mai Roma egy nagy nulla volt. Fáj, de el kell ismerni...
-
cyberkind
félisten
Benzike is betalált, CR meg sarokkal gólpasszt adott.
Szép ez, szép ez. -
itouchfan
senior tag
bvb-bayern hánykor van? mi adja?
-
cyberkind
félisten
De miért pont Arbeloat kell becserélni mikor ott van Nacho.
-
gyuromoj
veterán
Pepe hogy lerúgta szegény Ramos-t.
-
cyberkind
félisten
Hámesz, te jó éééééééég!
-
törölt tag
Sport1HD - fos mennyei bajnokság!
De legalább a szart szuper minőségben lehet nézni! -
cyberkind
félisten
0-1
CR ismét rekordot döntött, semmi több. -
törölt tag
Hamburg vezet!
-
törölt tag
.
-
BenHans
addikt
MLSZ kártya adatok megadásánál fontos hogy igazolványkép legyen feltöltve? És igazolvány másolathoz kell lakcímkártya is vagy elég a személyi?
fénykép és igazolvány feltöltése "nyomtatási lehetőséggel nem rendelkező átvételi pont kiválasztása esetén kötelező" aztán honnan tudjam hogy a ticket express syma-nál van e nyomtatási lehetőség vagy sem, így feltöltsem a képeket vagy sem.
Bocs lehet hülye kérdés, de tényleg nem tudom. Köszi minden segítséget!
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti #59805 üzenetére
Csütörtökön adtam le vagy is töltöttem fel a kért dolgokat . Mielőtt félre érted nem a gond ,hogy 1 nap alatt nem kaptam meg hanem hogy egyetlen egy visszajelzést sem kaptam ,hogy most minden rendben , jól töltöttem fel a dolgokat.
Kicsit zavaró azért. -
itouchfan
senior tag
válasz
Napfénysüti #59822 üzenetére
najó lehet megcsinálom..csak faterommal mennék aztán neki is kéne csinálni
aztán ha nem lesz kész és megveszem a jegyet akkor szopóágon vagyunk
-
7600 GS
addikt
válasz
Napfénysüti #59822 üzenetére
Ha vidéki vagyok akkor gondolom élhetek olyan opcióval hogy kipostázzák nekem a kártyát, igaz?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
itouchfan #59821 üzenetére
Én is úgy hallottam hogy kb 2 hét, kollégámnak bő 1 hét után szóltak hogy mehet érte. Kíváncsi leszek nekem mikor jeleznek mert 2 hét és itt a magyar-finn mi meg arra már szeretnénk menni.
Egyébként november 15-ig ingyenes a szurkolói kártya szóval érdemes még addig igényelni. -
itouchfan
senior tag
válasz
Napfénysüti #59820 üzenetére
ezt nem hiszem el...mlsz
valaki azt mondta hogy akár 2-3 hét is lehet mire megjön a kártya ez igaz?? -
itouchfan
senior tag
a válogatott meccsekre (finn, orosz) kell szurkolói kártya???
-
törölt tag
Végül is, erről nem tehetett.
-
itouchfan
senior tag
[link]
érdekes lenne, kedvenc csapatom az arsenal lesz ha ez így lesz -
br.rak
őstag
válasz
Integra #59814 üzenetére
Megtehetik és meg is teszik, mi itt a gond? A juve/real/barca durvábban csinálja és azt mindenki természetesnek veszi. Van egy nagy versenyelőnye a BM-nek, hozzájuk bárki szívesen megy a bundásból, akár kevesebb fizetésért,cserepadra is és ezért akár bevállal padoztatást vagy "sérülést" az éppen aktív klubjánál. Ne legyünk álszentek. Ők ettől nagy klub, a többi német csapat meg a futottak még kategória. Lassan 25 éve az a kérdés a bundásban, hogy a Bayern elszúrja-e a bajnokságot, nem az hogy képes-e valaki megszorítani.
-
itouchfan
senior tag
válasz
br.rak #59812 üzenetére
én nemtom, lehet hülyeség de a büntetések ellenére van benne valami pikáns, ami pluszt ad az egésznek.. szerintem egy feröer meccs végeredménye eljut mondjuk 3-4 millió emberhez, addig a román balhékról és ezáltal az eredményről még juci néni is hall a világvégén bár nemtudom
-
br.rak
őstag
A múltkori szerb-albán ítéletet nem tudták felülmúlni, de így is muhaha. A két szövetségnek kérnie kellene, hogy a jövőben ne sorsolják össze a két válogatottat, egyből megoldódna a probléma.
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve #59808 üzenetére
Majdnem ide írtam valami ízeset, amiben benne van a rossz szag, a testéből élő hajadon és platini édes anyja is. De inkább elmondom élő szóban.
-
Dinter
addikt
válasz
bagyulajuve #59808 üzenetére
UEFAMAFFIA
-
Dinter
addikt
Románok 2 ezer euró büntetéssel kaptak többet, ennyi. Szép volt UEFA!!
-
MPowerPH
félisten
Azt hittem Hoeness nagy patkany... De Rummenigge meg nagyobb. Megint csak a penzzel megy. Majd visszanyal a fagyi egyszer.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti #59800 üzenetére
Mi is tervezzük ,hogy megyünk de egyelőre szívás van ezzel a futballkártyával , leadtam a netes igényt szépen feltöltve mindent , de még egy szaros megerősítő emailt sem küldenek , semmit sem..., mo én így szeretlek
-
-
Enzolord
addikt
válasz
Meccs napján ne akarj ott parkolni..
Ha feljössz 1-2 nappal korábban, akkor talán lesz helyed a felüljáró alatt.. -
Sztbeni
őstag
válasz
Én az oroszra szeretnék, de sajnos nem lesz rá időm
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest