Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Napfénysüti #61998 üzenetére
Jó kis meccs, harcos...
Azta Thiago mekkora felsőléc, itt az összefoglaló is eseménydús lesz.
Napfénysüti: Pont most szerkesztettem
-
Napfénysüti
nagyúr
Vezet a PSG ellen a Bastia, azért ez se semmi.
-
BenHans
addikt
válasz
cyberkind #61992 üzenetére
[07mp-től] Az én meglátásom szerint szabad labdára mentek, Coentrao felé gurult a labda, egyszerre indították a mozdulatot és pont a labda "fölött" találkoztak és mindkettőnek nyújtva maradt az egyik lába. Szerintem kicsit erős a piros. Ezért máshol veszélyes játék sárga...
3-0
.....
Eddig az Everton-City sem rossz, Chelsea szemszögből nézve
-
cyberkind
félisten
3-0
Nacho is betalált, és 10 emberrel.
-
BenHans
addikt
Kapcsolgatok a Chelsea és a Real meccs között, és egyre jobban utálom a sípszájúakat...
Ez a sötét majom Borbalán kiállítja Coentrao-t sárga helyett, Ronaldonak meg sárga holott full jogosan kezdett heves gesztikulálásba... Biztos azt hitte hogy most a Real sorban hullatja majd el a pontokat aztán fáj hogy kettővel mennek mert megy a mix. Nembaj, emberhátrányban is dagadjon a hálójuk!
Ééssss Costaaa!
Oscar mit rakott oda!
KisTücsök: Úgy néz ki Oszi ráérzett...
-
KisTücsök
addikt
válasz
Napfénysüti #61989 üzenetére
Azért ez a felismerés 10/10.
Hátha ez után Osi elkezd végre focizni.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Napfénysüti #61987 üzenetére
Fenét. Mi vagyunk átjáróház. Megint.
Oscarnak is minden megmozdulásán csak röhögni tudok.
Mondjuk a Castle is az. Csak az összes kontrát elcsesszük.
-
KisTücsök
addikt
20 perc után esik le, hogy Cech játszik.
Costa ez a mi a rák volt?
-
lacy86
addikt
Super Mario a palyan ... lassuk
-
br.rak
őstag
válasz
KisTücsök #61983 üzenetére
Szívesen. kissé kétkedve olvastam a leírtakat, de attól még lehet igaz.
Nem tudom, szerintem a Chelsea megint a hajrában fog hibázni ( mondjuk PL utolsó 3-4 forduló, BL elődöntő) sokszor leírtam már, J.M. -nek egy nagy hibája van, nem rotál ( vagy csak nagyon ritkán). Benitez szinte csak ezt csinálta jól, bírta is a csapat a több frontos terhelést.A Pool meg közben egy kapuzik.
-
KisTücsök
addikt
-
br.rak
őstag
Times interjú Lampard-dal, egy Disqus kommentben benne van az egész, mivel fizetős az oldal
http://disq.us/8lohax
Gondolom érdekel itt is egy pár embert. -
Napfénysüti
nagyúr
A Fiesztában Mendieta interjú volt, nekem ő az egyik örök kedvenc játékosom. Hejj mikor még Canizaressel 2 BL döntőt játszottak milyen príma kis csapat volt az akkori Valencia.
Van egy gyanúm ha fiatalabb lennék és akkoriban kezdtem volna focit nézni ma Valencia szurkoló lennék. -
IreN!CuS
őstag
Eurobarcáról :
"visca el barca írta :paleszt kihívás elé állítom, majd kiszámolja, hogy az elmúlt években a góljaink hány százalékában volt benne... igen megdöbbentő lesz. idén ez csak a bajokságban 63.4%....
palesz :
Challenge Accepted! Bajnokságban néztem csak:
14/15: 53,6%
13/14: 39%
12/13: 50,4%
11/12: 57%
10/11: 51,6%
09/10: 44,9%
08/09: 32,4%
07/08: 31,6%
06/07: 20,5%
05/06: 7,5%
04/05: 1,3% - pfff, ez azért elég gáz.. :?Idei adat nem tudom honnan volt, de egy picit túlzó volt..
"
Csak mint érdekesség
Madridisták valaki kiszámolja cr7 nél ugyan ezt ?
-
válasz
Napfénysüti #61967 üzenetére
Én azt nem tudom, hogy egy ilyen játékossal miért kell ezeknek az edzőknek ujjat húzni?
Senki sem szeret pl. lemenni, később Neymar sem fogja tűrni ezeket a dolgokat, hogy nem játszhat akkor, amikor ő magáról úgy gondolja, hogy bevetésre kész... -
L_YKing
addikt
Ejj de behuztuk
Neymar mekkora golt lott!
Suareze se semmi! -
itouchfan
senior tag
Messi állítólag minden akarata ellenére azért nem hagyja el a Barcát, mert Megígérte Vilanovának aki a halálos ágyán feküdt, hogy nem hagyja el a barcelonát. érdekes lenne megtudni mi az igazság
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #61958 üzenetére
Szóval, aki nem tud úszni, az ne másszon a fára, mert elüti a villamos?
Most már minden világos, mint a vakablak! -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Napfénysüti #61940 üzenetére
Ebből egy váratlan vereség, az Atletico ellen nem szégyen kikapni főleg egy Ramos hülyeség miatt, a barátságos meg kit érdekel? Modric nagyon hiányzik.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Értékelhető ellenfelek ellen ennyire futotta.
___Schwarzer elment, Cech szerintem még marad idén.
-
pohár
félisten
válasz
szerintem agyilag most merültek le teljesen, se Kroos, se Bale, se Isco nem találta a játékát, Kroos kaphatna egy kétmeccses pihenőt, mert ez így nem nagyon lesz jó, hisz Modric hiányában ő lenne a motor
-
BenHans
addikt
[link] Most úgy érzem magam mint Harry a teszlek süveggel... "csak ne a Mardekárba" hát Dzsudzsi én bírlak téged sokakkal ellentétben, csak NE a Lazioba!!!
Everton, Dortmund tökéletes és szurkolnék is ezerrel!
-
Dinter
addikt
válasz
Kiengedtek
-
salival
aktív tag
-
gyuromoj
veterán
Na legalább lehet koncentrálni a Bajnokságra illetve a UCL-re.
-
szami777
addikt
Atleti idegenben nagyon jó, ha itt most marad 2-0, akkor ez szerintem lefőtt.
-
pohár
félisten
ú Ramos, hát ez mi volt
-
szami777
addikt
válasz
Napfénysüti #61924 üzenetére
Nem sokat, a meccs is elég gyenge, részemről 1. félidő bőven elég volt.
(ilyenkor szokott az jönni, hogy nem nézem és a 2. félidő tele lesz gólokkal, helyzetekkel) -
lacy86
addikt
válasz
Ki az a Torres?!
-
pohár
félisten
válasz
eddig csak hőbörög
-
Napfénysüti
nagyúr
Kíváncsi leszek Torres mit nyújt.
-
pohár
félisten
hm, érdekes egy felállás:
-
szami777
addikt
válasz
lacy86 #61918 üzenetére
De nem is ér ennyit, hihetetlenek ezek az árazások.
Oks nagy név, top3 évek óta, de szerintem Messi már volt a csúcson és nem felfele megy most az biztos.Közben ha jól látom Valdes tényleg Mu-hoz igazolt.
Jól fűtöttek az ülések az old traffordon, meg kényelmesek is, jól el fog üldögélni rajtuk. -
lacy86
addikt
A Chelsea már lépett: kifizetné a 250 millió eurós lelépési pénzt
Ezek nagyon durva penzek
-
br.rak
őstag
Innen is küldöm üdvözletem a spanyol szövetségnek, akik képtelen voltak egy kicsit gondolkodni, hogy ma van 4 kupa meccs, abból 3 érdekesnek ígérkezik, de a 21:00-ra bevágott AtMA-RM "kicsit" beborít mindent.
-
salival
aktív tag
válasz
szami777 #61894 üzenetére
Chelsea FFP-n belül is ki tudná gazdálkodni Messi árát, ha a továbbiakban is ilyen jól menedzselik a nemkezdő, sokszor felesleges értékeiket. Lukaku, De Bruyne, Luiz, Mata mind hihetetlen jó áron mentek el.
Btw a Chelsean kívül, a ManU, a Bayern, és a Real tudná még megengedni magának Messi árát.
-
br.rak
őstag
válasz
KisTücsök #61908 üzenetére
Nem tudom, de pletyka szinten Van G arra bazírozok pluszban , hogy Klopp olcsón (8m euró) eladja neki Gündogant, nehogy két év múlva ingyen a Münchenhez menjen
, csak nehogy nyáron Klopp menjen oda, botrány ami Manchester vörösebb felén művelnek, 0 terheléssel ( nincs nemzetközi meccs, ligakupából első körben kizúgtak) és ha a Soton véletlenül nyer ( de szerintem nem fog) akkor komoly bajba kerülhet a csapat
-
szami777
addikt
Torres kezd ma a Real ellen, kíváncsi leszek.
Cech ---> Roma
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #61904 üzenetére
Érdekes volt ez a tegnapi meccs, első félidőben jobb volt a Juve, el is dönthették volna másodikban meg inkább az Interre mondható ugyanez.
Összességében mondjuk reális az 1-1. -
venember83
nagyúr
Ha így fejlődik a csapat, itt nem bajnoki cím lesz, hanem remélhetőleg minél gyorsabb edzőváltás a szezon végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest