Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Összeszedet normális nincs bőőőőőő
-
-
Integra
titán
-
7600 GS
addikt
Özil 3 hónap off (térdsérülés)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve #58489 üzenetére
Jó tipp!
-
törölt tag
Lesz ma valami foci a tv-ben?
-
szami777
addikt
válasz
tigomigocika #58459 üzenetére
Alexis is mehetett volna hamarabb zuhanyozni.
[link] -
Integra
titán
rocchit a sokat kritizált juve-roma játékvezetés után átmenetileg nem engedik meccset vezetni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Írj valamit és tigomigocika válaszol, egy baráti társaságban
''Szeretnék egy olyan topicot nyitni, ahol a fociról könnyedén lehetne beszélgetni tigomigocikával!
Tippelgetnénk, és latolgatnánk az esélyeket, erre tigomigocika válaszol persze ha érdekel valakit!
Olyasmit szeretnék, mint a bizonyos sportcsatornán - a nap témája műsor, csak tigomigocikával.'' -
Integra
titán
válasz
tigomigocika #58469 üzenetére
daily star
decemberi pontos időpontok pl meccsekre
6. Dezember: Manchester City vs Everton 18:30
14. Dezember: Manchester United vs Liverpool 14:30
21. Dezember: Liverpool vs Arsenal 17:00
28. Dezember: Tottenham Hotspur vs Manchester United 13:00
1. Januar: Tottenham Hotspur vs Chelsea 18:30 -
Integra
titán
rúnit összehozták a monacóval, matát meg az atleticóval
-
gmx9
aktív tag
válasz
tigomigocika #58461 üzenetére
A vita nem veszekedést jelent, hanem normális hangnemű eszmecserét. Nincs ezzel gond, nem kell meghátrálni.
-
tigomigocika
senior tag
Azért a szezon előtt mindenki fikázta D.C-t ,hogy oda került ahol a helye van a "favágók" közé...
Csattanós választ adott a góljaival szerintem minden "kedves szimpatizánsnak" az elmúlt hónapok alattHiába nooo a Chelseat utálni kell és kész
-
viharhozo
addikt
válasz
tigomigocika #58458 üzenetére
Erre mit mondjak? Ilyen alapon ha te azt mondod a meterrudra, h az 90 centi, es mindenkinek megvan a maga velemenye, tehat annyi is.
De magunk kozt szolva attol a meterrud meg 100 centi marad.
-
tigomigocika
senior tag
"Fabregasnak nagy szerepe van a Chelsea kiváló szezonkezdetében, hét forduló után hét gólpassza van a kékek mezében, pontosan annyi, mint a hétvégén 2–0-ra legyőzött Arsenal játékosainak összesen. A katalán középpályás mellett Eden Hazard is jó formát mutat, ő harcolta ki és váltotta gólra azt a büntetőt, amivel a Chelsea vezetést szerzett az „ágyúsok” ellen.
„Ő a kapcsolat a középpálya és a támadósor között. Ő a mi Messink, mert egy-egy mérkőzésen képes megteremteni a különbséget” – dicsérte belga csapattársát Fabregas a spanyol Cope rádió adásában, majd a nyári klubváltása körülményeiről is beszélt.
„Mindig abban a klubban szerepeltem, amelyben a legjobban szerettem volna. Mindenképp vissza akartam térni Angliába, a nyáron több angol klub is érdeklődött irántam, köztük a Chelsea, és Mourinho ajánlata tetszett a leginkább. Nem volt telefonhívás, csak személyes találkozás. Mourinho őszinte volt, hamar meggyőzött, de mindenek előtt fátylat borítottunk a múltra.”"Forrás : Nso
-
viharhozo
addikt
válasz
tigomigocika #58442 üzenetére
De te nem azt irtad, hanem azt (es ebben a hungarohispanok nagy resze egyetert veled), h szegeny spanyolok a sokkal nagyobb terheles miatt egtek be, holott ez egy baromsag.
A 2013/14-es szezonban a Bayernnek es az Arsenalnak 56, a Chelsea-nek 57, a Barcelonanak 59, a Margitnak 60 tetmeccse volt. Ha ennyire zavaro a kulonbseg, a szovetsegek mar reges-regen visszavehettek volna a Premier League-et es a La Ligat is 18 csapatosra, a maradek ketto senkinek nem hianyozna.
-
Integra
titán
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #58450 üzenetére
"A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by:
interfering with play or
interfering with an opponent or
gaining an advantage by being in that position"
UEFA szabályzat. Megírhatod, melyik teljesült Vidal esetén. Vidal meg se moccant, Radja mögött volt, tehát alap, hogy Radja jobban takarta Bonuccit.
De akkor több tizenegyest kap a Roma, Milan, Inter, és mégis a bírók a Juventust segítik? Mindegy, kár ebbe belemennünk, elnézést, hogy ne fogadtam meg a tanácsod az elején, én vagyok a hülye.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #58446 üzenetére
Jó kép... tökéletes félremagyarázás. Ebből mennyi tekinthető utólag megnézve is jogosnak? És a Roma mennyit lőtt a Juve ellen és mennyit fordítva? Melyikük meccsét döntötte el többször egy megítélt büntető és vitatható volt-e?
Ilyeneket lehet hozni, csak nem érdemes, mert attól hogy létezik egy ilyen statisztika még semmi köze sincs a hétvégén történtekhez.
Allegri is elismerte hogy a győztes góljuknál les volt, és valahol olvastam hogy Rocchi is elismerte a felelősségét abban hogy a Roma vereséget szenvedett. Azért remélem kivizsgálják....
Bonucci góljánál Rocchi jól látta: nem voltak a juve játékosai a Roma kapusa előtt...
Amúgy lehet hogy megvan a bajnoki cím a juvénak... Manolas 2meccses eltiltás + Cholevas-Castan-Astori sérülés. Így benne van egy botlás sajnos, ami lehet már sok lenne.
-
gmx9
aktív tag
válasz
#56268288 #58444 üzenetére
Olyan tökéletes fizikai állapotban van, hogy ezt még hosszú évekig bírhatja. Tényként mondhatjuk, hogy a média még nagyobb konfliktust ábrázol közöttük, ami valójában bőven nem ekkora. Talán egy ideje kezd ez változni, de mindig is nagy reflektorfényt kapott mindkettő.
Amúgy akármennyire zseniálisak is mindketten, sose felejtsük, hogy a spanyol fociról beszélünk. Örülök, hogy az AtMa feljött az elmúlt években és bele kezd szólni a két nagy versengésébe, de akkora pénzügyi szakadék van már közöttük is (a többieket felesleges megemlíteni is), hogy az elképesztő.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Mit kell ezen nézni??
-
törölt tag
válasz
Hirtelen az jutott eszembe, hogy a Juvenak lehet csak nagy rangadókon "adnak" tizit.
-
venember83
nagyúr
-
törölt tag
Most lehet sok ellenséget szerzek, de a Ronaldo-Messi témához szólnék hozzá.
Én eddig a PL-t szerettem sőt, ha tehetem, most is megnézek pár meccset. Én egyiket se szeretem, bár Ronaldot konkrétan rühellem.
Ennek egyszerű oka van, hogy játszott korábban a(z) MU-ban. Túl nagy a felhajtás is körülötte.. nyilván, jó játékos és ezért. És még sorolhatnék pár dolgot.
Messi körül is nagy a felhajtás, ez tény.
Tehát mondhatjuk, hogy nem vagyok elfogult. Attól függetlenül, hogy utálom CR-t, még el tudom ismerni, hogy jó játékos és tudok mással is beszélni úgy erről a témáról, hogy nem sértem meg a másikat.Nem nézek statisztikákat, nem nézek összefoglalókat sem, csak amit hallok,olvasok annyit tudok. Illetve láttam a táblázatot, amit ide szúrt be valaki. De eddig borzasztó jó formában van CR és ha ezt tartja, szerintem nagyon, nagyon sok évig rekorder lesz több dologban. Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz képes ilyen formában focizni és mennyi,milyen rekordokat fog még megdönteni.
Messi mintha kicsit "háttérbe szorult" volna. Többet hallok mostanság CR-ről, mint Messiről. -
Integra
titán
-
viharhozo
addikt
válasz
tigomigocika #58439 üzenetére
Amikor meg nyertek, akkor ugyanannyi meccstol epp nem voltak kiegve, ilyen furcsa sport ez a foci.
-
tigomigocika
senior tag
válasz
#84221696 #58436 üzenetére
MIndkét játékos formailag a béka segge alatt volt a vb-n.
Hozzáteszem mindig kétkedve várom a vb-t eb-t mert addigra az ászok ki vannak hajtva...
Ellenpélda a Bayern illetve a dortmund játékosai, mivel ők rápihentek a vb-re ha szabad ilyet mondanom.
Nézzük a spanyolokat:
Kiégve érkeztek a vb-re BL és EL után.
Borítékolható volt a bukás....Ezen a szinten már annyira tól vanna hajszolva, hogy csoda hogy élnek....
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #58434 üzenetére
A vb-n nekem nem tűnt úgy, hogy CR micsoda ász lenne. Ahogy Messi játéka is elég visszafogott (khmm) volt.
-
törölt tag
válasz
DopeBob #58430 üzenetére
Azt hiszem nem értetted, mit akartam ezzel a CR-el mondani! Ez valószínű, az én hibám, mert nem úgy fogalmaztam, hogy tiszta legyen.
A 11 CR-t arra értettem, hogy 11 kölök, aki csak külsőségekben CR (zselézett haj, teátrális viselkedés)
Természetesen, ha úgy tudnának focizni, mint CR, egy szót nem szólnék a zselézett hajra. -
tigomigocika
senior tag
válasz
IreN!CuS #58432 üzenetére
Most akkor leszögezem:
Chelsea a kedvenc csapatom és nem az Abramovic éra óta
Ronaldot a premier ligába igazolása óta figyelem és csodálom.Messi ösztönös ZSeni még Ronaldo munkával elért másik Zseni.
Nincs Messizmus illetve Ronaldoizmus...
Semmiféle felemelés nics
Ronaldonak jobb az elmult 2 éve
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
tigomigocika #58429 üzenetére
...csak a szaros könyökével megy krisztiánó.. azt nyugodtan leszámolhatjuk, máris egál.
szerb powa!
-
IreN!CuS
őstag
válasz
tigomigocika #58431 üzenetére
Miben nőt fölé ?
Te vagy az nV ?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
DopeBob #58430 üzenetére
végre valaki aki látja is a munkát!
Nos,mint bizonyára sokan tudják :
Ronaldo rengeteget edz!
Nincs akkora tudása mint Messinek,mert neki ösztönből jön...
És nézzük meg most Messi fölé nőtt!A kitartó munka gyümölcse!
Drogba nyilatkozta le régebben , hogy tudja, hogy nincs olyan jó mint Messi, v CR ezért rengeteget dolgozik hogy ott legyen mögöttük!
Vagy ott van Dárdai Pali aki igazi erőfocista volt a bundesligában...
és még sorolhatnék jópár alázatos focistát -
tigomigocika
senior tag
válasz
#84221696 #58427 üzenetére
Igen és ezzel szerintem vagyunk páran...
Azzal meg nem értek egyet , hogy mint lenyilatkozták köteles a klub 1!!!!!! 18 éves labdarúgót szerepeltetni a kezdőben..Nem egy hanem minimum 4! kell , kellene...
egy tehetséges focista külföldön: 16-7 éves
nálunk : 25-26 éves
ez testvérek közt is majd 10 év elmaradás.... -
törölt tag
válasz
tigomigocika #58426 üzenetére
Erről van szó! Jó látni, olvasni, hogy nem csak én gondolom így!
-
tigomigocika
senior tag
válasz
#84221696 #58425 üzenetére
tudod addíg még valaki edzésen megcsinál egy "CR7" cselt és azt hiszi magáról, hogy ő már olyn mint cr addig ne várjunk semmit....nagyon nagy arányú ez a fajta önteltség utánpótlás szinten!
Attól klasszis valaki, hogy a 90.percben is képes futni,gondolkodni,érvényesíteni,győzni!
mint például ez itt -
törölt tag
válasz
tigomigocika #58424 üzenetére
Ameddig a zselé vastagsága fontosabb, mint hogy egy értelmes mondatot el tudjon mondani a ficsúr, addig nem is lesz változás!
Itt is van felelőssége az utánpótlás edzőnek! Normális énképet kellene kialakíttatni a kölkökkel és nem hagyni, hogy 11 CR szaladgáljon a pályán! -
törölt tag
válasz
tigomigocika #58422 üzenetére
Így van! Nálunk meg még magyarul sem tudnak normálisan.
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #58418 üzenetére
Pont láttam! Tanulságos volt.
-
Integra
titán
válasz
#84221696 #58399 üzenetére
mekkora szar ez a csányi is.....
kinevezi a pintért és utána mentegetőzéssel, felelősségáthárítással és másra mutogatással kezdi. ha egy felnőtt top menedzser ekkora ordas hibát képes már az elején elkövetni, akkor az húzzon el a francba.nincsen pénzük edzőt megfizetni? ott az a sok mrd amit ő is összelopott, nyugodtan visszafizethet belőle egy keveset a köz érdekében..... undorító ez a pali is
-
tigomigocika
senior tag
válasz
#84221696 #58417 üzenetére
Nem tdum szoktátok e nézni a grund focit?(ez most a többieknek is szól nem többes számban beszélek Rólad)
ott portugáliát mutatták be, hogy mennyi lépcsőfokon mennek át a játékosok!
Játékosok tömkelege...
Edzenek, gyakorolnak és nézik a focit a tvben!
Érdekli őket...ahhoz hogy változás legyen már 3-5 éves korban gyerekek ezreivel kellene foglakozni külföldi szakembereknek, mert a magyr le van maradva...
ez az én meglátásom
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #58414 üzenetére
Semmi sem változik. Ha változna is valami (utánpótlás és edzőképzés) akkor is kellene vagy 10 év, mire eredménye lenne.
-
Sickboy25
addikt
válasz
tigomigocika #58414 üzenetére
Nem, de nem is érdekel ez most senkit, csak a románokatodavissza
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #58407 üzenetére
Nekem a 2:1 is már meglepetés lenne, mert nem 3 vagy 4:0.
Romániában a románok mindig kettőzött erővel hajtanak a magyarok ellen, az ősi testvéri szeretet miatt. -
Sickboy25
addikt
válasz
tigomigocika #58407 üzenetére
Áltassuk csak! 30 éve azt tesszük, most miért lenne másképp?
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #58404 üzenetére
2:1 a románoknak.
-
tigomigocika
senior tag
Megnéztem az nso-n a nyilatkozatot, a román meccsel kapcsoltban..
biztos lesz még ilyen és ehhez hasonló video...
nem fűzök túl sok reményt a meccshez, bár szerintem megnézem.kinek mi a tippje ?
majd a mérkőzés utáni nyilatkozatokra leszek kíváncsi...
-
Integra
titán
bréking: keller raus, di matteo az új edző a schalkénál
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest