Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a Dibusz gyerek elég ügyes kapus, kíváncsi vagyok elviszi-e őt valami külföldi csapat.
-
L_YKing
addikt
Tátenem tényleg ekkora egy határfos?
-
KisTücsök
addikt
Nem Suarez. Suarez és Sturridge. Az egyik már nincs, a másik még nincs, de ha lesz, kitudja meddig lesz. Abból a több, mint 100 millióból miért nem látszik semmi? Hogy lehet ennyire szarul elkölteni ennyi pénzt? Azon a tavaly szezonvégi balfaszkodáson meg nem csak az akkori bajnoki cím múlt, sokkal több.
Balotelli meg annyiért jó üzletnek tűnt, de már látszik, hogy az a játékos egy forintot nem ér. Jó nagy bukóval fognak majd rajta túladni, ha egyáltalán...
-
törölt tag
HSV!
-
szami777
addikt
válasz
venember83 #60789 üzenetére
Igen, de én inkább úgy értettem, hogy nem csak Suarez hiányzik egyedül...
Sturrdige-al ezek a meccsek simán hozhatóak lennének.. legalábbis nem csúfos 1-3-al kéne hazautazni.
A mostani keretben is van bőven tudás, de egységnek nyoma sincs. -
szami777
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #60784 üzenetére
Ennyit jelent Suárez..
-
Napfénysüti
nagyúr
A Pool szív ma.
-
KisTücsök
addikt
Reus idén már nem játszik.
"egy év alatt hatodik bokasérülését szenvedte el"
Nem tudom, ilyen sérülékenyen kinek fog kelleni. Már "100 milliókért"...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #60779 üzenetére
Jó kis meccs volt, Pogba-Tevez páros nagyot alakított, de a többiekre se lehetett panasz. Ez a Pereyra gyerek is tud úgy menni, mint a mérgezett egér
. Úgy tűnik, hogy idén is az AS Roma lesz a legnagyobb vetélytársa a csapatnak, remélem izgalmas szezon lesz, de azért a Juve legyen a bajnok. Viszont a BL továbbra is necces, nem vagyok 100%-ig meggyőződve a zebra továbbjutást illetően.
-
venember83
nagyúr
Látom, senkit nem érdekelt a Lazio - Juve, mindegy, lényeg, hogy megvan a három pont méghozzá nagyszerű játékkal. Rég láttam ilyen kontrákat a Juventustól.
-
törölt tag
válasz
Integra #60743 üzenetére
Azért az hozzá tartozik a teljes igazsághoz, hogy a térdszalag szakadás motorbaleset következménye volt.
A vádliszakadás meg teremben, letapadt a lábam a linóhoz. De ez legalább foci közben volt.
El is lehet mondani rólam, hogy szar focista voltam, de legalább végig a pályafutásom alatt! -
szab.tam
nagyúr
gera zolit, az atv-t, az ő hitét, és az egészet szívesen megmagyarázom, összesítésben.
bonyolult, nem egyszerű, de viszonylag értem. (remélem....)
de csak azoknak szeretném megmagyarázni, akiket tényleg érdekel...hogy elkerüljük a moderátori retorziókat, akinek értelmes, konkrét kérdése van a témában, pü-ben küldje el.
-
pohár
félisten
kellett nekem az ATV-re kapcsolnom... a sok barom állva ismétli bibliával a feje fölé tartva, amit ez a főhülye mond, az első sorban Gerával...
-
Integra
titán
tibibácsi!!
a universal-on mindjárt kezd a two-headed shark attack, azzal a szar cápával -
pohár
félisten
kellett nekem megnézni az Arsenal meccs összefoglalóját... hogy tudott ez a szerencsétlen junájtid nyerni? eszemfaszom megáll
volt 2 helyzetük, abból lett 1 gól, szép munka
-
szami777
addikt
Grat Messinek, kíváncsi vagyok hol fog megállni.
Suarez a 80 milkás assist osztó...a jó, hogy nem egy játékosra nehezedik csak a teher, a rossz, hogy ez Suarezen (még) nem látszik.
-
szab.tam
nagyúr
magyar bajnoki.
valaki pirosat kap.
egyből.
tételezzük fel, utólag, a felvételelkből kiderül, hogy jogtalanul.a fegyelmi testületnek ilyenkor is kötelező a piros mellé a minimum 1 meccses eltiltást kiszabnia, vagy nem?
-
L_YKing
addikt
Messi!!!
Ez igen!! -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #60761 üzenetére
Jó kis meccs volt. A Sevila otthon hagyta a jó formáját.
-
7600 GS
addikt
Hegyi van most a stúdióban?
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #60758 üzenetére
Megvan a rekord!
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #60758 üzenetére
fú, láttad pulit?
ő lesz a spanyol rozsomákbalázspalimessi kicsit felpörgött
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #60756 üzenetére
suarez lassan egy assist isten lesz, jordi albának is milyen pöccintést adott már..
és neymar adja a passzt az új csúcshoz. és persze megint suareztől indult
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #60754 üzenetére
lényeg, hogy a mennyei megy hd-ban
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
forceberg #60753 üzenetére
Sajnos az utóbbi 3 évben már jönnek a sérülések. Plusz idén a kerékpározásra kezdtem átállni és jövőre azt szeretném jóval erőteljesebben nyomni.
De azért az lehet hogy a kispályázás még marad nehéz lenne hirtelen abbahagyni a focit.Közben öngól bakker, pedig már vagy hárommal kéne vezetnünk.
Neymar!
-
válasz
Napfénysüti #60742 üzenetére
Kispályán 40-45-ig azért el lehet lenni. A téli sátras műfüves a legjobb. A nagypályás meg alacsony szinten nekem pl. nem jött be, hogy egy idegenbeli meccs fél napos túra volt.
-
L_YKing
addikt
251!!! És milyen emlékezetes!
-
szami777
addikt
Giroud bazzee.
-
cyberkind
félisten
Huuu, Zsiru durva gólt lőtt.
-
Napfénysüti
nagyúr
Azakurva Giroud!
-
BenHans
addikt
Na a Maris...
Zsiruuuuu
-
szami777
addikt
Ilyenkor mindig megkérdezem magamtól, hogy vajh mikor basszak ki Wengert, aztán gyorsan meg is valaszolom magamnak, hogy nélküle tán még itt se lennének.
-
cyberkind
félisten
Kaattóóó-Nulla
Rúúnii. -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #60736 üzenetére
Én csak egy pár meccset játszottam a megye kettőben. Aztán jött a térdszalagszakadás, mire felépültem, elköltöztem meg fenekestől felfotgatódott a magánéletem.
Aztán kispályáztam egészen a vádliszakadásig. Aztán mivel már 40 vagyok, nem érzek késztetést visszamenni a darálóba. -
BenHans
addikt
MU 1 Akkor idéznék az előző hozzászólásomból: "Ez akkor sem változik ha most véletlenül bepattan egy labda az ágyúsok kapujába."
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #60737 üzenetére
és akkor most egy benny hill zenét kérnénk
reus:
külső szalagszakadás gyanú -
Napfénysüti
nagyúr
Óóóó bazz milyen öngól az Arsenalnál...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#84221696 #60735 üzenetére
Mikor elkezdtem nagypályán játszani akkor még ifi megye 1-ben szerepeltem mezőnyben. Aztán jött úgy 6 év megye 2 aminek utolsó évében bajnokságot is nyertünk. Itt még szélső hátvéd voltam előtte meg szélső középpályás. Na ezután meg több megye 2-3-as csapatban megfordultam több-kevesebb sikerrel de itt már többnyire kapusként. Most is megye 3-ban vagyok csak épp lábadozom a sérülésemből de tavasszal újra játszhatok.
Azért kispála az végig volt ezekkel párhuzamosan meg korábban 10 évig kézilabdáztam de ott kizárólag mint kapus játszottam, ebből két év nb2 ifi volt ami számomra egy nagyon szép emlék a foci mellett (2. évben bajnokságot nyertünk fekete lóként).Summa summarum imádok focizni gyerekkorom óta, ha tehetem én inkább játszom mint nézem de most elkezdtem gondolkodni hogy jövőre szögre akasztom a csukát.
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #60733 üzenetére
Én megye kettőben toltam amíg el nem szakadt a térdszalagom.
A végső lökést a vádliszakadásom jelentette. Azóta csak tvben focizom, meg néha szolgálatban.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szalai: [link]
Kezdi hozni a válogatott formáját a bundásban is? Mondjuk pirosat eddig a nemzeti csapatban legalább nem szerzett... -
gmx9
aktív tag
válasz
BenHans #60730 üzenetére
Én kedveltem az MU-t, még Moyes alatt is megvoltak a szimpatikus játékosaik, de úgy felforgatta nagyképűen a keretet a holland, hogy minden értelmes embert kivágott. Akiknek kellett volna menniük, azok maradtak, mint Fellaini, a minimális agyi kapacitásával vagy Valencia, aki évek óta konstans nulla és már rég nem ezen a szinten kéne játszania. Ferguson alatt ment a mi mások vagyunk szöveg a szurkolóiktól, és valamennyire igaz is volt, a nagycsapatok között észnek számítottak, nem voltak eszetlen költekezések, de mióta elment, egy trágyadombot csináltak a klubból.
Van Gaalt istennek tekintik, mindent alátolnak most még évekig, úgyhogy szerintem bőven lesz még költekezés.
-
BenHans
addikt
Arsenal-MU Most lehet hogy sokan fognak szidni, de nagyon szurkolok az Arsenalnak. Mégpedig azért hogy azalatt a felfuvalkodott hólyag alatt legyen a színnek megfelelően izzó a szék.
Chelsea szimpatizáns létemre is tetszett a mentalitása amikor megérkezett Manchesterbe, de amit azóta művel az egy rakás sz@r, mégis olyan öntudattal képviseli a fasságát hogy az tuti hogy megalomániás, de ahogy nézem észre sem veszi hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni szóval az tuti hogy ő nem okos de nagyon erős... (aki nem ismerné: [link]
még az is igaz hogy "kijött egy kedves állatka" csak tovább ez úgy lenne hogy legközelebb egy olyat küldjenek aki ért a labdarúgáshoz.
)
És olyan elánnal költi szerencsétlen blankoltak pénzét hogy már azon gondolkodom létezhet-e hogy nem nézik a saját csapatuk leszereplését mert akkor elgondolkodhatnának azon hogy jobban járnak ha egy szerencsehozó kútba dobálják a pénzüket.Ez akkor sem változik ha most véletlenül bepattan egy labda az ágyúsok kapujába.
Félreértés ne essék én csak azt szeretném ha visszajönne a MU a hozzá illő pozícióba.
...azaz legfeljebb a 2. helyre a Chelsea mögé.
szerk. Mialatt ezt megírtam fordított a Roma és meglőtte a másodikat Cristiano!
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #60727 üzenetére
A mennyeiben?
-
L_YKing
addikt
Na dortmund meccs.....
Dortmundnak nem adnak meg egy szabályos gólt, erre Paderborn egyenlít... -
cyberkind
félisten
Most rakta ki haver a FB-ra:
Mennyei Megyei
Budakalász - Üröm 2014.11.22.
A meccs 20-25. percében jön egy nő, hogy fizessünk a meccsért 300 forintot. Mondjuk ok, de kéne róla számla. Azt mondja, ha nem fizetünk akkor hívja a rendőröket. Mondom neki, hogy mi meg, akkor a NAVot! Erre sarkon fordult, majd közli velünk, hogy reméli nem jutunk haza! -
L_YKing
addikt
Reus...
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Hát, ezen a meccsen sem forog veszélyben a veretlenség.
Még 5-6 gólt lehetne vágni, ha má' így alakult.
-
cyberkind
félisten
Chelsea megy 2-vel, az ellenfélből máris kiállítottak egy játékost, jajj de könnyű lesz így.
-
Integra
titán
ég a vfl, a fene sem érti ezt...
götze is szépet lőtt
-
Andris837
senior tag
Ez baszki...
HATALMAS!
-
Integra
titán
-
szab.tam
nagyúr
mai zuhanyhíradó ismétlést nézem.
elég jó elemzés.
jó, értelmes vendégek.
érdemes megnézni a következő ismétlést is.
(ok, sok üresmondás is volt, de....)magyar válogatott
uefa vs fifa
vb, eb vs. klubok.
stb....
Új hozzászólás Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest