Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
Creative997 #210999 üzenetére
Argentína, Brazília meg sehol sincs. Mink legalább ott vótunk...
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #210961 üzenetére
Nem látom a realt. Vagy ők a döntőben kezdenek?
-
cami][us
senior tag
Kezdhetik gravírozni a spanyolokat a kupára.
-
válasz
DeathAdder #210987 üzenetére
Méghozzá azért viselkedtek így a háborúpárti portugálok, mert Mo-n keresztül akartak rakétákat szállítani a frontra, de a kurmány nem engedte nekik!
-
skroy
senior tag
válasz
DeathAdder #210987 üzenetére
Be lesz hívva? Valószínűleg már mennek érte.
-
-
yanna
addikt
válasz
DeathAdder #210973 üzenetére
+++1
-
-
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #210977 üzenetére
Jaj, a belgakat el is felejtettem az alulteljesitok kozul.
-
Redneck
nagyúr
Nincs itt semmi látnivaló. Ugyanaz a kiscsapat vagyunk akik korábban, csak most szerencsétlenebbek voltunk, és töketlenebbek. Ki kell jutni minden EB-re, jól játszani az NL-ben, és reménykedni, hogy lesz még pár fiatal akikkel számolhatunk.
Nem voltam bizakodó az EB előtt, és be is jött a számításom.
A fix tagok helyett, be kell hozni formában lévő embereket is. Mondjuk ehhez nem ártana egy erősebb NB1-es mag, vagy olyan légiósok, akik játszanak is. -
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #210973 üzenetére
-
-
forumpista
aktív tag
válasz
3shae #210962 üzenetére
Azert csak osszehoztak vhogy 5 pontot az angolok. Mi is osszehoztuk volna mi is megfernenk.
Van az a mondas hogy nem mindegy hogy az okos hulyeskedik vagy a hulye okoskodik.Na most, mi meg az utolso meccsunkon is, csoport utolsokent ugy jatszottunk a skotok ellen az elso felidoben mintha csoportelsok lennenk…
Az hogy tokutolsokent a 100. percben sikerul golt rugni az nb 2es skotok ellen, nehogy megmagyarazza valaki hogy arra utal hogy mi egy pillanatra is tovabb akartunk jutniAz angolok meg mint akik csoportelsok es belesz@rnak es vagy pihentetik magukat (ugyanez amugy portugalia is pepitaban)
-
paatrick
őstag
Szakértők már nyomják a mosdatást a TV-ben, a matekon múlt, nem tudtunk vele sakkozni
Alig várom az index meg origó cikkeket amiben megmagyarázzák hogy a német meccsen a bíró Soros embere volt, a svájciak meg be akarnak lépni az EU-ba ezért lepaktáltak Brüsszellel.
-
Cs1csó
titán
Csak engem idegesít ez a "georgiai" (tudom, hogy ők kérték így hívják őket) na de akkor most a játékosok a "georgiai" emberek mostantól gergiaiak vagy lehetnek az emberek grúzok?
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #210961 üzenetére
A fostalicska hollandok is a csicskaágra kerültek így? Ekkora mákot, bazzeg.
-
sh4d0w
félisten
Atyavilag, az m4 studioban csak kretenek ulnek? A musorvezeto szerint cserben hagytak minket az angolok, Korsos szerint meg jol jatszottunk a skotok ellen...
-
paatrick
őstag
Grúzok leoktatták hogy kell focizni ha tovább akarsz jutni. Amúgy a csehek ellen is vezettek, és még így is nekünk csak annyi kellett volna hogy bevágjuk a skótoknak egy 4-est mint azt a meccs előtt is lehetett tudni és meglenne a továbbjutás. Csakhát nem akartak a fiúk.
Szerintem ezzel Rossi lemond, ő is belátta hogy ezekkel nem lehet mit csinálni, összefossák magukat a tehertől. Amúgy értem én hogy szerintetek Rossi alatt jobb lett a játék csak hát a statisztika azt mutatja hogy semmivel nem lettünk jobban mint az előző 2 EB-n. Sőt most lőttük a legkevesebb gólt a 3 közül.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Napfénysüti #210963 üzenetére
Ha sorozatban jonnenek ilyen eredmenyek, egyetertenek a megfaradassal, de azert a selejtezosorozatban megeloztunk egy Szerbiat, akiktol 25 eve kaptunk 12-t.
Ami engem meglep: Szerbia, Horvatorszag, Csehorszag, Anglia, Franciaorszag alulteljesitese, Georgia, Szlovenia es Romania felulteljesitese.
-
vond
MODERÁTOR
A legszarabb három csoportkör volt ez, mióta követem a EB-ket, pedig már a 88-asnál is a TV előtt ültem.
-
A kiállítás szabályát sem ártana újragondolni. Ez a két kisebb faultra kapott sárgák miatt a hosszabbításokkal együtt 80 perc emberhátrány nagyon gázos. Sajnálom a cseheket emiatt.
-
sh4d0w
félisten
En szemely szerint koszonom Rossinak, hogy megint kint lehettunk egy EB-n, meg ha nem is ugy sikerult, ahogy szerettuk volna.
Grazie mille, Senor Rossi!
-
3shae
aktív tag
Engem csak az bánt, hogy egy olyan angol válogatottnak mint a tegnapi, helye van egy ilyen tornán, akkor mi is megférnénk még legalább egy meccs erejéig.
Ezek a grúzok egyébként rohadt idegesítő "játékot" nyomtak.
-
-
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #210953 üzenetére
Szerintem is, ez a csapat semmilyen mas edzovel nem hozta volna a Rossie-era eredmenyeit.
-
Jhonny06
veterán
Itt mindenki az utolsó 2 percben jön rá, hogy össze kéne kapnia magát?
-
Tibiajax
nagyúr
most akkor a hollandok elvileg továbbjutnak?
-
Ringman
félisten
cseheknek is lefőtt a vége előtt.
-
-
hobizoli
nagyúr
2-1 a törököknek
-
sh4d0w
félisten
válasz
Farkassacred #210948 üzenetére
Tutira trollkodsz. Szalainal rosszabb valogatott jatekost alig-alig lattam (Kleinheisler az egyik), Nego meg baszik focizni.
-
classic B
senior tag
Egy ilyen gyenge EB szereplés után el lehetne gondolkodni Rossi leváltásán is. Mindhárom csopi meccsen botrányosan szarok voltunk, nem a portugálokra meg angolokra kell haragudni.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #210936 üzenetére
Tuti, még lehet ünnepséget is csapnak nekik hogy milyen szépen szerepeltek. Csak ugye Brüsszel és társai direkt keresztbe tettek...
Szemetek, kinyírták Kennyt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
attiati #210930 üzenetére
Csehek nagyon jók, őket tuti nem, de szerintem a lengyelekkel is gondban lennénk mostanában.
Creative997:
Valószínű. Itt belefér. Kolbász a kerítés, meg minden. -
attiati
veterán
Most is mit művelt az a cseh védő a szögletzászlónál.........
Elképesztően jók.
-
mephi666
nagyúr
...most nézem, milyen szép gólt adtak meg a cseheknek, amit kezezés is tarkított többek közt
-
sh4d0w
félisten
Nem oszt, nem szoroz, de ez a cseh egyenlito gol legalabb 2 alkalommal szabalytalan.
-
skroy
senior tag
A törökök kicsit még belehúznak, még megelőzik a portugálokat gólkülönbséggel.
-
vond
MODERÁTOR
Na, két portugál gól a 98. és 100. percben?
Csak nehogy addig kapjanak még párat.Szarul hangzik, de ilyen
grúzgeorgiai válogatott helyett nem lenne helyünk a 16-ban. -
Farkassacred
őstag
Á, ezek sokkal jobbak nálunk.
-
Ringman
félisten
válasz
Farkassacred #210903 üzenetére
lehet felesleges volt majd' elélveznie a magyar kommentátornak a török gól miatt?
-
hdanesz
őstag
Igen, a jelenlegi Európa-bajnokságon. Viszont némi párhuzamot érzek a georgiai csapat és a mieink közt. Anno a 16-os Európa-bajnokság volt nekünk is az 'első' sok év után. Ott azért kicsit mi is berúgtuk az ajtót....
Na most ennek ahogy én láttam nem sok nyoma volt sajnos. Volt 1-2 időszak, de ennyi.
Közben egyenlítenek a csehek....vagy nem.
-
mephi666
nagyúr
...ezek a nevek: lőcsösvili, vacsorásvili, kocsonyásvili, citerásvili
-
törölt tag
Jöhettek haza srácok. Majd megyek a reptérre elétek.
-
pekoka
tag
Eddig egesz jol nez ki a gruz - portugal meccs tippjei.
-
Jhonny06
veterán
CR-rel az a baj, hogy már annyit színészkedett, hogy a jogos dolgait se fújják be
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #210897 üzenetére
Pontosan. Szimpik. És van egy world class kapusuk
-
Farkassacred
őstag
Egyébként meg nem is kell tekerniük a portugáloknak, akkor miért tennék..
-
válasz
Napfénysüti #210907 üzenetére
szlovén
-
hdanesz
őstag
Na, most kell megtenni a portugálokat....ha innen visszajönnek.
-
válasz
Napfénysüti #210907 üzenetére
Ők már fixen elsők.
-
Napfénysüti
nagyúr
A portugálok kivel nyomják ha kikapnak? Nem úgy tűnik hogy nyerni akarnak.
-
Redneck
nagyúr
Faszom a portugálokba. Pedig a törökök vezetnek...
-
Jhonny06
veterán
Hát ezt beszoptuk. Mondjuk közünk nincs ehhez az EB-hez, de azért jó lett volna kimenni még 1 meccsre, én kizárólag emiatt sajnálom.
-
Farkassacred
őstag
Ennek annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Adobe Photoshop
- eBay
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest