Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Vismajor01 #211797 üzenetére
még lehet, ő is jobb lenne.. még így 40+osan is...
igen, jól vezeti. egészen láthatatlan, és azt szokák ugye mondani h akkor jó a bíró, ha 'észrevehetetlen'
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #211794 üzenetére
..és lenne egy gyilkos memphis
-
Vismajor01
addikt
Jaj Xavi fiam meg van mit tanulnod a nevadódról
-
Creative997
őstag
Hollandok már 3-mal mennének ha merészebbek lennének a kapu előtt és ralonek a fél ziccert
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #211782 üzenetére
rodoszon. az ugráló toronyban
talán most kezdik kicsit élvezni a játékot a hollandok. akkor a jó
..csak nem kell elbízni magunkat, csak nem kell elbízni magunkat
-
paatrick
őstag
Román kapus ma nem kap fizetést
onnan oda gólt kapni
-
Hup Hup Hup
Gakbo trükk -
Tibiajax
nagyúr
-
pekoka
tag
Ilyet Liverpoolban me' nem tud?!
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai csapattársa
-
Vismajor01
addikt
OTT VAAAAN
-
Creative997
őstag
Gakpo
-
Vismajor01
addikt
"...édesapja a realban és a barcaban is játszott.."
Mindent el is mondd róla
-
DS39
nagyúr
Na ezt most miért fújták be egyből lesnek?
-
Tibiajax
nagyúr
veszélyesek ezek a hülye szőröstalpúak.. vért ittak, és jól bírják
hollandok a román pokolban-térfélen kezdik a meccsen.. -
mephi666
nagyúr
Oranje a Citranje Romanje ellen?
-
pekoka
tag
Na, akkor hajra Niederlande!
-
Tibiajax
nagyúr
-
mvkly
senior tag
válasz
Ringman #211770 üzenetére
[Lionel Scaloni on Robotic Footballers, Analysis, and Youth Development]
"Since football has ended up being such a big thing, everyone reads, studies, and believes that with that they can lead. You tell a 7 or 8 year old child to draw the diagonal, to make the coverage... he is seven years old! Let him play ball, make mistakes, and when he is 14 or 15 we start correcting him." -
Ringman
félisten
válasz
BenHans #211765 üzenetére
bappé legalább gólokat lő (válogatottban leao 30/4), de ja, nála sem érzem a generációs tehetséget (persze rácáfolhat a realban), ám még így is jobb mint haaland.
--
az idő egyrészt megszépíti ezeket, másrészt a tempó sokkal gyorsabb, intenzívebb a játék (hol voltak a 12 km/meccs teljesítmények régen?), így kreatívabbnak lenni szerintem nehezebb, egyszerűen nincs idő rá. -
Ringman
félisten
nincs mit szépíteni, ez a mez szar/ronda.
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman #211661 üzenetére
Unpopular Opinion: Leao+hypefanboost+gigászcsapat = MBappé 🤷🏻♂️
#211703 3L1T3 + GEIL:
Én örülök, hogy láthattam őket játszani, ahogy örülök hogy a teljesség igénye nélkül Tottin, Pirlon, Beckhamen, Dinhon, Henryn, Del Pieron, David Villan nőhettem fel.
Nem találok ilyeneket mostanában, talán mert változott a foci, fejlődött ha valakinek úgy tetszik, bár ezzel tudnék vitázni... A lényeg hogy Messi zseni, Ronca pedig egy aszkéta állat aki megszállottja a focinak ami alapból elismerésre méltó, de emellett egy gép aki ilyen igénybevétel alatt alig volt sérült, ő valamire primadonna, míg mások ellébecolnak pár trükkel meg nagyot futnak, buliznak, instáznak és azt hiszik hasonló polcon vannak.
Közben kapussal szemben 1v1-ben nem tudja eltenni, fekszik a kapus és egy lágy alápörgetett labda ezeknek asztrofizika, inkább futna még vagy erőből rúgná. -
mvkly
senior tag
"Na melyikőtök hívott engem gülünek?!"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #211761 üzenetére
Memphis nagy erőssége az Oranje-nek, ez nem vitás
pár napja beszélgettem egy holland gyerekkel, nem voltam rest megemlíteni neki, hogy milyen régóta vagyok már büszke oranje-fan, magyar létemre
tetszett neki. majd kifejtettem veretes gondolataimat, hogy mennyire szar a mai csapat, hogy mennyire farnehéz, nincs se középpláyás, se gólvágó. csak egy memphis, aki meg csak simán stupid.
nevette, hozátette, hogy az egy bolondés hát jah, valoban szarok most. de attól még szurkolnak
megnyugtattam, én is azt teszem -
Tibiajax
nagyúr
azért, a nagy c7-téma mellett ne felejtkezzünk el, milyen meccs is lesz ma, 18 órától
tessék szurkolni majd, a lelkes narancsosoknak, szükségük lesz rá
-
törölt tag
Hát azért ez sok mindenen múlik, de oké, írjuk ezt is CR számlájára a kemény munka és példamutatás mellé.
Akkor sem tudom elképzelni, hogy ha nem lett volna Messi, akihez a Real-Barca ellentét miatt különösen erős rivalizálási élmény mellett volt ő hasonlítgatva, akkor ennyien azt mondanák most komoly pofával a sokszázadik tap-in és fejes gól után, hogy ezzel a fodballal ő Cruijff, vagy Maradona fölé emelkedik.
-
cyberkind
félisten
válasz
3L1T3 #211756 üzenetére
Úgy lehet ezt elképzelni, mint a klasszikus Guardiola féle csapatokat, ninc csak gólra ember, hanem a támadószellemű játékosokból valaki belövi, vagy ahogy tavaly a Real csinálta, ergo, csak gólra tartani játékost kurva nagy luxus, illetve taktikai hátrány, lásd most Haaland.
-
Creative997
őstag
válasz
Tibiajax #211739 üzenetére
Messi páratlan tehetsegebol mai profi játékosok is megszivtak sérülésekkel, akik elhittek, hogy edzés nélkül, csak tehetséggel (még ha harmadannyi is) pazar egyéni sikereket lehet elérni. Nem ez a követendő példa. Ez csak a kivalasztottaknak adatik meg, meg kell hagyni nekik, nem a lehetetlent hajszolni és lustaságra építeni.
Úgyis Messi nyeri meg az összes dragon ballt, szóval tökmindegy -
mvkly
senior tag
Bármilyen profi az nem normális szerintem
Kabát Pétert még nagyon régről ismertem, kisgyerekként iskola-edzés-lecke, éveken át. Se magánélet, se gyerekkor. Ez persze triviális, de egy átlagember 2 hét után odavágná magát. Vagy Nedved, Overmars, akik béndzsó kiskölykökből lettek azok, akik.
#211753 Tibiajax
Minden héten vegyél pár ilyet, abból majd legalább cigire fussa neki. -
emvy
félisten
válasz
mvkly #211752 üzenetére
Ahhoz, hogy valaki ennyit belerakjon a karrierjebe, nem szokvanyos lelki berendezkedes kell. Plusz kell melle egy csomo onzes, narcizmus, stb., meg persze oriasi tehetseg. Ez vonatkozik mas teruletekre is, Elon Musk, Orban Viktor, Obama, mittudomen, ezek az emberek mind felaldoznak mindent a cel oltaran (es valaki szimpatikusabb, valaki kevesbe).
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
mvkly #211750 üzenetére
abszolút egyetértek. én még ami miatt aggódom, hogy honnan lesz az aktív pálya után majd egyáltalán bevétele. nem tudom bssza meg, de lehet utána kéne nézni, hátha már most megadott esetleg publikusan valami karitatív számlászámot, személyes cseritit vagy bármit, amin keresztül hozzá tudna járulni bárki, akár mi is kis anyagi támogatással, hogy nehogy ne legyen mit ennie, innia, ha már nem tud focizni aktívban. újabb autók, stb. a pénz nagyon megy, és szegény ha nem tud majd kifutni a pályára fizetett playerként, vajon a megmaradt reklámok elegendőek lesznek-e egyáltalán egy minimális életvitlehez. nagyon aggódom emiatt is az ő esetében, szomorú egyszerűen ezt látni, végig megélni, mezei tv-nékőként is
-
mvkly
senior tag
Tele van most a net CR sírós képeivel, meg tényleg piszok görcsösnek tűnt tegnap, meg úgy általában már régebb óta. A magamutogatása miatt én sem kedvelem, de azt azért ne felejtsük el, hogy 25 éve nyomja az ipart, abból ~15-öt abszolút világsztárként. Még egyszer mindenki rákattanhat (így vagy úgy), aztán ez számára véget ér. Ezt elég nehéz lehet feldolgozni. Sokunkat még egy munkahelyváltás is megvisel, neki meg az életcélja, az ambíciói, napi rutinja kampec.
A Last dance-et juttatta eszembe, ahol MJ néha szétfeszült a kamerák előtt, csak hogy újrakezdhesse. -
Tibiajax
nagyúr
értem, mire gondolsz.
látod..ha valaki ilyen normálisan beszélget vagy akár vitázik velem, azzal tudok mit kezdeni. ha meg valaki csak baszogatás kéjes ízéért csinálja érezhetően, mint pl shadow, azzal meg nem tudok mit kezdeni. meg nem is akarok
de mondom, én magam részéről beszéltem. és nyilván egy fiatal generációnak kell mutatni a szorgalmat is. Krisztiánó egy szép példa erre, ez nem kérdés -
GEIL
addikt
válasz
#01881923 #211745 üzenetére
"...egész karrierjét tekintve még a gól/meccs mutatója is jobb, mint az ugró/fejelő/ollózó befejező csatárnak. ..."
Ismét tegyük hozzá, hogy Messi ezt csak spanyol bajnokságban és EGY csapatnál érte el....kitaposott ösvényen járva és konfortzónában chillezve.....és igencsak jó csapatössszeállításban (Neymar, Suaruez, stb)....aztán ahogy váltott és a PSG-hez elment, kb egyből lefőtt a kávéja.
Ronaldo Angol, Spanyol és Olasz bajnokságban is kiemelkedőt nyújtott.....és én pl szivesen láttam volna még a Német bajnokságban is egy 2 évet....A "Bundásligába"
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Vismajor01 #211741 üzenetére
Aki tényleg valamennyire ügyes, és jó rugótechnikája van, annak kicsit valóban hihetetlen, hogy nem tudják berúgni.
Viszont azt is sokan elmondták, hogy a nagy tétet nem lehet szimulálni (pl. edzésen se), messze nem ugyanaz egy BL döntőn vagy egy sörmeccsen tizit rúgni, sokszor eléggé túl lehet gondolni, főleg ha olyannak rúgod aki ismer és tudja hova szoktad rúgni.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
forceberg #211744 üzenetére
Na, pont ezt akartam írni én is, kell egy tizenegyes rúgó topiktali is.
Gyerekként én is nyertem 7-es (utcák-terek bajnokság fordulói után szokott lenni) és később 11-es rúgóversenyeket (ezek meg ugye a falu nagycsapata meccse után voltak megtartva)
Amúgy te is nagyon pontosan passzolsz és lősz (erősen is) én emlékszek a topikfociról bár az elég mini pálya volt, de azért ott is látszott ez-az.
-
törölt tag
"Egy gyorslábú alacsony cselező támadó középpályást hasonlítani egy magas és jól ugró/fejelő/ollózó befejező csatárhoz hát nem egyszerű"
És mindemellett, hogy Messi egy playmaker, plusz amit Tibi leírt nézőként a játékának az élvezeti értékéről, egész karrierjét tekintve még a gól/meccs mutatója is jobb, mint az ugró/fejelő/ollózó befejező csatárnak.
Számomra ez a kemény...Meg az ilyenek, hogy ezzel a hatásfokkal valaki elküldi Bernardo Silváékat, hogy beadás helyett majd inkább ő ráb.ssza éles szögből, mert 20 éve egyszer betalált így, az nálam már kicsit túl megy azon, hogy elhivatott és nyerni akar.
Nem hogy maradott volna inkább a kapu előtt vertikál emelkedni. -
válasz
Vismajor01 #211741 üzenetére
Tudjuk, vitt volna a Fradi, de az iskolát választottad...
A mai futballból talán a pontrúgás az, ami legkönnyebben elsajátítható a top szintű játékosokéhoz hasonló szintre.
Ha lesz valamikor újra szervezve, téged is várunk a topikfocira, hogy megmutasd kivételes lövőtechnikádat.
-
GEIL
addikt
válasz
Tibiajax #211739 üzenetére
De a tehetség önmagában nem lehet példa egy focizni vágyó gyereknek.....pl egy 6-10 éves gyerekekből álló csapatnak nem a részeg beszívott Maradonát kell mutatni hogy egyensúlyoz a labdával, mert nem tett bele energiát hogy ez menjen neki.....érted mire gondolok....
Hanem mutassák pl Ronaldot aki edzés előtt és edzés után is még gyakorolt vagy még edzett pluszban és nem eszik össze minden vackot...nem iszik kólát....rendszer szerint él......akinek nem zsigerből jött és nem veleszületetett hanem ő vérrel és verejtékkel lett az egyik legnagyobb....na erre monodm hogy PÉLDAmutatás és jó példa.....és nem a (részeg) "joga bonito" pókhassal Ronaldinho módra vagy a Maradona dekázgatás meg fejelgetés.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Piftuka #211732 üzenetére
Én már gyerekként se értettem, hogy nem lehet berúgni egy tizenegyest. A kapus olyan kevés helyet fed le egymagában. De gondoltam biztos gyerek vagyok, nem értek hozzá. Aztán felnőttként csapatba ugyanúgy berúgtam az összes tizenegyest. Nem értettem akkor se, hogy lehet NEM berúgni, szal elengedtem a dolgot xD
-
válasz
Piftuka #211735 üzenetére
én nem utálom zsigerből, a nárcizmusát utálom, hogy 40 évesen is csak róla kell szóljon minden.
de am cé is egy páratlan tehetség, az nélkül csak kitartással és szorgalommal maximum egy henderson lehetett volna belőle, de láttunk megannyi páratlan tehetséget elsüllyedni ismostanra már túl nagy kerékkötője egy iszonyú erős portugál keretnek, amit látszólag nem nagyon bír el válogatott. nem a tizivel van a baj, az Oblak azt elég nagy bravúrral védte, hanem hogy labdakihozatalban, támadás epitesben egyáltalán nem vesz részt, abszolút nem zár vissza, nem támad le, lesről azután sétál vissza, hogy a szlovének a másik oldalon már befejezték a támadást, és a portugálok újra elkezdtek építkezni, a szabadrúgásokat rendre elveszi a jobb lövőktől, akik néha talán be is rúgnák
nyilván a növényevő Martinez biztosan nem fogja kirakni a kezdőből, egyből elveszítené az öltözőt mert onnan csak a sírás menne és minden rossz lépésére harapna a média, a szurkolók is lázadnának, még kisebb szinten Rossinak is magyarázkodnia kellett mert a Tábor elégedetlen volt hogy a fradi kapus miért nem elsőszámú, vagy a debreceni cséká miért nem válogatott
-
Tibiajax
nagyúr
Ez más kategória, más testfelépités és más poszt
dehogy más, mindkettő támadó, cselgépezet és gólgyártó. és mióta világ a világ, egymással hasonlítják össze őket, mint az újkor két legjobbját..a többi ok. nekem, szmsz mindig előrébb volt a született tehetség, a szorgalomnál. akármekkora szorgalomnál.. egyszerüen nem tudom értékelni azt, sajnos. vagy
csak épp, az udvarisasság meg muszáj szintjéig
de amikor valaki szüetett, zsigeri tudással bír.. na az. mint anno gerorge best volt, pl, vagy gazza, vagy maradona, akik aztán elzüllöttek ugyan, de odabaszott valaki hozzájuk egy bőrlabdát, egyből tudták lehet még részegen is, mit kell tenni vele
nekem ez az igazi csoda, nem az egész nap edzőterem, meg sok gyakorlás
utóbbit meg tudja bárki csinálni (ha akarja),, előbbit nem. arra születni kell
és Messi született zseni. krisztiánó meg csak egy kis utcaseprő vigyorgó gyerek volt, aki nagyot mert álmodni
Ronaldo semmi olyat nem tud, vagy én legalábbis nem láttam az elmult 20év alatt olyat tőle, amit ne lehetne megtanulni.
Messi mozgását, irányváltásait, zsigeri bokamuzdulatait, azokat a passzokat amit ő tud csak, azokat képtelenség tanulni. edzhetsz akármennyit is egy nap
számomra soha nem volt kérdés, melyikük a nagyobb -
GEIL
addikt
válasz
Tibiajax #211734 üzenetére
Ez más kategória, más testfelépités és más poszt.....Messi dél-amerikai őstehetség, a vérében van a foci és kiváló középpályás....de példamutatásban és edzésben, alázatban nem tett bele annyit mint Ronaldo.
Egy gyorslábú alacsony cselező támadó középpályást hasonlítani egy magas és jól ugró/fejelő/ollózó befejező csatárhoz hát nem egyszerű....hiába "focisták"...más poszt...más stílus.
Ha azt mondom hogy "versenyautó", akkor mindenki másra gondol...F1, Rally, Túraautó, Nascar ?.....szóval ők focisták, de kár hasonlitani őket mert kb mindenben eltérnek....ami egyezik, az az hogy még a 30-as éveik végén is jobb formában vannak mint a huszonévesek és senkinek semmi esélye megdönteni a rekordjaikat...jelenleg."2 Goats" nálam holtversenyben....mindenki más csak utánuk jöhet....
A videóhoz még annyit meg kell jegyezni, hogy a Barcelona Messi nélkül fogatlan oroszlán már és sehol nincsenek mióta elment.....
......viszont a Real-Madrid tudta pótolni Ronaldot (Benzema, Vinicius Jr., Bellingham.....most jön Mbappe.stb stb) és távozása óta is nyertek nem is egyszer BL-t.Szóval a videódon szép nagy szóló (ovis nyelven) önzőzéseket látni....de a foci az csapatsport és nem egy emberről szól.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Piftuka #211732 üzenetére
...meg lehet így is: odavágja, ahova Kepa kérte
semmi panenka, vagy tötymörgés... 2 lépés és elemi erő
(oké, lehet jönni vele, hogy utána máskor hogy hagyta ki a büntetőt
)
-
Piftuka
veterán
válasz
DeathAdder #211724 üzenetére
"Azt siratta hogy nem ő lett a hős, 40 évesen nem is lehetsz már az, csak a legnagyobb kerékkötője a csapatnak, akik nélküle top favoritok lehetnének. Egy 10 évvel ezelőtti cé tegnap 2-3 gólt szerzett volna."
Nagyon kevés ember tudja megérteni, átérezni az elhivatottságnak azt a fokát, ami a tegnapi sírását okozta. (Ez is mutatja, hogy mennyire ritka mindaz, amit és ahogyan elért, és amit képvisel.) Nem hős akart ő lenni, hanem a feszültség miatt, a csalódottsága, és a nagy akarat miatt sírt.
Egyébként aláírom, hogy a statisztikai adatokat illetően nincsen formában, viszont a mutatott játékával időről-időre igazolja, hogy van még ott helye, ahol alkalmazzák; akár nemzeti, akár klub szinten.
Tegnap rosszul döntött a rendes játékidő vége felé, hogy a kapus lába között akart gólt rúgni. Ha felvágta volna nagy erővel a hosszú felsőbe, mint az írek ellen nemrég, akkor mindenki - még az utálói is - arról beszélnének, hogy mekkora gólt lőtt.
Kifejezetten jól játszott az EB eddigi mérkőzésein, még a csapata szempontjából botrányosan gyengére sikerült 3. fordulós mérkőzésen is nagyjából az egyetlen volt, aki akart és tett is valami érdemit. (Egyedül csodát ő sem tudott művelni abban a szituációban.)
Persze tudom, hogy aki "zsigerből" utálja őt, azt úgysem fogom tudni meggyőzni, ahogyan ő sem fogja tudni.
-
Piftuka
veterán
válasz
forceberg #211712 üzenetére
"Ez nem csak rá igaz, kevesen lövik úgy, hogy valóban elküldik a kapust a másik sarokra."
A korábbi ("szerencse faktor") gondolatodra is reagálva... Én ebben nem hiszek. Semmi máson nem múlik, csak a rúgótechnikán, az pedig a gyakorláson.
Tegnap Ronaldo rosszul rúgta a 11-est. Ha a felső sarokba, nagy erővel megrúgja valaki, a legjobb, legmagasabb, leggyorsabb kapus sem tudja elérni.
(Hozzátéve, hogy a FIFA/UEFA sajnos sokat tett azért, hogy a 11-es a rúgó játékos csapata számára legyen inkább büntető. Már írtam itt, de most is írom, hogy a kapust 2 lábbal a gólvonalra kell "ragasztani", az teremt igazságos feltételeket a rúgáshoz. A többi már csakis a 11-est rúgó játékoson múlik.)
-
Piftuka
veterán
válasz
3L1T3 #211703 üzenetére
Kérlek, ne rontsd el az első bekezdésed kiváló mondanivalóját azzal, hogy Ronaldo-t Hamilton-hoz hasonlítod!
Ha Forma1-es hasonlattal szeretnél élni, akkor Alonso a megfelelő példa. Az ő teljesítményük mérhető egymáshoz.
Annyi különbség van kettejük között, hogy Fernando a páratlan tehetségének köszönhet sokat, Cristiano pedig az egészen ritkán tapasztalható, példátlan kitartásának, szorgalmának. -
-
GEIL
addikt
válasz
Tibiajax #211722 üzenetére
Ez tudom hogy gúnyos....de ha szivünkre tesszük a kezünket akkor tudjuk, hogy CR7 még 39 évesen is tud fejelni vagy ollózni olyan magasságban lévő labdát amit a jelenlegi magyar válogatott vagy a Messi, Maradona (féle földszintes és kezezős játékosok) csak alulról nézegetnek jó esetben behúzott nyakkal.
Ezek tények ha tetszik ha nem...és CR7 jelenlegi vertical emelkedése még mindig jobb mint az USA NBA bajnokságában szereplő kosaras játékosok 68%-ának....ez viszont már kemény. -
mephi666
nagyúr
válasz
idénre annyira megcsömörlöttem az F1-től, hogy már azt se nézem meg, hogy épp melyik futam következik... néha látom a beharangozóját és "oké" ...inkább néznék egy üzbegisztán-kazahsztán focimeccset, mint 1.5óra vonatozást, aminek a végén úgyis verstappen nyer
-
cami][us
senior tag
válasz
Mindenki róla beszél, közben az öregebb Pepét többször is csúnyán lefutották. A gyökér Giroud ellen ez is elég, de a teknőc tempójával egy harapás croissant is beleférne a támadásba.
-
válasz
3L1T3 #211703 üzenetére
Azt siratta hogy nem ő lett a hős, 40 évesen nem is lehetsz már az, csak a legnagyobb kerékkötője a csapatnak, akik nélküle top favoritok lehetnének. Egy 10 évvel ezelőtti cé tegnap 2-3 gólt szerzett volna.
F1-ben inkább a belterjes mezőnnyel van a probléma akik elveszik az ülést mások elől, nem a megosztó top versenyzőkkel.
-
-
Creative997
őstag
-
Ricardo
titán
Ronaldo kimondta. Ez az utolsó EB-je
-
GEIL
addikt
válasz
pekoka #211708 üzenetére
Igen, megöregedett...viszont még így 39 évesen is jobban akar és több benne az alázat és a nyerni akarás mint akár a magyar válogatottban összesen.....a megmozdulásai, passzai és az erőnléte még mindig tud partiban lenni a mai huszonéves csúcsformában lévő srácokkal.
Amit élete és pályafutása során letett az asztalra az minden tekintetben kiemelkedő....és az eredményeit nem csak 1 nagy csapatnál / 1 bajnokságban (mint Messi) érte el, hanem bizonyitott Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is, de a Szaudi ligában is kiemelkedik a mezőnyből.......örülök, hogy láthattam a pályán és Messivel együtt ketten annyira mindenki felett vannak, hogy a következő évtizedekben a nyomukba sem fog érni senki. Mbappe, Haaland...stb nagyon jók, de közelednek a "prime" formájukhoz, viszont Ronaldonak és Messinek ilyen életkorban már volt aranylabdájuk stb stb....ők más kategóriában játszanak...össz teljesitményük és eredményeik nálam vitathatatlanul a minden idők 2 legjobbjává teszik Messit és C. Ronaldot.Pelé jó pár évtizeddel ezelőtt (Dél amerikai) brazil tehetségként robbant be és a góljai és érdemei nagy részét ulibuli brazil sunday league meccseken szerezte és hiába a VB címek, az a brazil csapat nélküle is megszerezte volna, hiszen ugyebár ez csapatsport.
Maradona más tészta....szintén a Dél amerika tehetségek sorából került ki...eredményei naggyá teszik, de ő inkább vérében volt jó és nem a szorgalmáról volt híres.....a gusztustalan "isten keze" szándékos kezezés (volt ilyen Messinek is) a földszintes focisték védjegye....karrierja korán véget ért mert a maffia, alkohol és a drog egész életén át elkisérte.Úgyhogy picit húzom a számat amikor példaképként említik Pelét vagy Maradonát, ők a saját korukban voltak meghatározó húzónevek,....Ronaldinho meg elitta a karrierje végét és (szerintem) korán hagyta abba ő is......
-
eldoble
aktív tag
válasz
forceberg #211712 üzenetére
Sokan/nem sokan, ez relativ (de azért vannak páran), de az biztos, hogy még az NB3-ban, megye 1-ben is többen lövik úgy a tizit, hogy megvárják míg elmegy a kapus az egyik irányba és begurítják a másik irányba.
(elküldik a kapust = megvárják a lövéssel míg elmozdul a kapus) -
mvkly
senior tag
Ez vajon valid? -
cyberkind
félisten
válasz
3L1T3 #211703 üzenetére
Elhivatott ez tény, DE már a Juventus után elkellett volna köszönnie a válogatottól, és nem azért mert öreg, hanem azért, mert a teljesítménye már nagyon nehézkes a mai focivilágban, amin nincs semmi szégyellni való, hiszen 39 éves, de amíg ő az utóbbi 10 évben csak 10 évet öregedett, addig a foci sokkal többet változott, és ebbe ő már ezen a szinten nem nagyon fér bele, respect meg szerencse, hogy láthattuk őt rivalizálni, de mindketten elmúltak, nyerjenek még bármit is, ez van, lassan a klasszikus csatárvonal is meszűnik, és az ilyen Haaland meg Kane félék is masszív koloncok lesznek, ami jelenleg Haaland-nak lesz gond.
-
3L1T3
addikt
válasz
DeathAdder #211685 üzenetére
Vagy csak elhivatott a sport iránt és ez az élete. Véletlenül néztem be ide, de elképesztőek az emberek. Tegyétek össze a kezeteket, hogy ilyen sportoló életútját láthattátok foci rajongóként.
Nyugi F1-be se vagyunk jobbak. Köpködünk egy 7x VB Hamiltont, ahelyett hogy értékelnénk, hogy részesei lehettünk a sikereinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron