Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyon jók az osztrákok. kár azért az öngólért
-
Maxxy10
addikt
Érdekes ez a bíró
-
törölt tag
Túlárazott békafejű csöves.
-
marginális dolgokra szórják a lapokat de ha nekibasznak a reklámtáblának úgy hogy felreped a homlokod az rendben van
második sárgája lett volna
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #209494 üzenetére
elviselnéd Barella-t a juve-ben?
-
venember83
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Mákos fasz csigások. Wöber egyébként szépen befejelte, csak a rossz kapuba.
-
cami][us
senior tag
A la liga legsz@rabb sporija, de éles a verseny. Most már egész Európa láthatja micsoda bohócok fujják nálunk a sípot. Köszi tebas...
-
sh4d0w
félisten
Pfuj, mindjart hanyok...
-
Farkassacred
őstag
válasz
Creative997 #209488 üzenetére
És még a szögletet sem adták meg..
-
pekoka
tag
Ugy latom,a mai franszoak olyanok, mint a del-amerikaiak. Szeretnek a foldon heverni.
Fel ora alatt a sebessegen kivul, nagyon sok mas nem szol a franciak mellett.
-
Creative997
őstag
Te jo eg mi maradt ki...
-
-
pekoka
tag
Osszegezve a velemenyeket itt a forumon, hogy ki ne nyerje:
Skocia nyeri.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #209479 üzenetére
jó hogy nem sorolod végig már az összes nagyot.. : D
-
Egon
nagyúr
válasz
DeathAdder #209479 üzenetére
Ezek ne, de pl. a franciák igen?
LOL...
-
Egon
nagyúr
válasz
Napfénysüti #209473 üzenetére
Na ja, a nyugatrománok (és persze a keletrománok) se nyerjenek semmit se ne...
A hollandokat meg a belgákat se bírom. -
azé, dösamp is csak egy kicsit jobb szószgét
-
-
mephi666
nagyúr
...na ez a tahó hernandez is egy igazi fekete öves büdös gyökér
-
sh4d0w
félisten
válasz
Napfénysüti #209473 üzenetére
En valami underdogot jobban szeretnek... vagy az olaszokat, ha nem underdog.
-
cami][us
senior tag
Manzano... Igazi vakegér.
-
mephi666
nagyúr
...ma eddig győzött a keleti szomszéd, az északi szomszéd... most a nyugati szomszéd játszik... csak szólok a csigazabálóknak
...a himnuszuk nálam ott van a top3-ban az orosz mellett, ha a lelkesítő hatását nézem
...na az istenbarmautovics padon kezd
...kutyamakákó viszont ott van: benne lehet bízni
-
-
ngolo kanté, rabió. mi a fasz
saliba kezd
hajrá
-
-
cami][us
senior tag
A meccs igazi győztese Courtois volt, azzal hogy kihagyja ezt az egész bolhacirkuszt.
-
paatrick
őstag
Belgák ezzel ki is írták magukat a versenyből. Nem tudom melyik volt szánalmasabb a mi teljesítményünk vagy a mai belga. Semmi koncepció nem volt, az edző semmit nem változtatott, összevissza rugdosták a labdákat, mintha most játszottak volna először együtt életükben.
Nem tudom mi a jobb nekik ha a csoportból se jutnak tovább vagy ha utána jön egy úthenger. -
atee_13
őstag
Amúgy ez a lukaka tud érvényes gólt szerezni vagy csak érvénytelent?
-
sh4d0w
félisten
Hubazmeg...
Asszem Peterhappy tippjatekaban teljesen felesleges jatszanom
-
Egon
nagyúr
válasz
Soulfly842 #209437 üzenetére
Lehet hogy hülyeség, de én most kicsit drukkolok az angoloknak.
Egyrészt 100 éve nem nyertek semmit, másrészt bírom Southgate-et: no nem a szakmaisága miatt, hanem hogy a hisztis angol nyilatkozatok és egyéb megnyilvánulások (hogy úúútálom pl. Sterling nagyarcúságát...) közepette teljesen normálisan, visszafogottan tud nyilatkozni.
-
Tibiajax
nagyúr
hattalmas Szlovákia
-
-
pekoka
tag
Nevetseges, ha elveszik..
🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
-
Redneck
nagyúr
A belga tank csak eltalálta egyszer. De nem fogják megadni.
-
paatrick
őstag
Hát pedig már akartam írni hogy ha reggelig tart a meccs akkor se lesz belga gól
nnnnnna...................
-
LÚ-KÁ-KU
-
Creative997
őstag
Megcsinálta Lukaka, hihetetlen
Vagy mégsem
-
pekoka
tag
Na, de most!
-
Soulfly842
addikt
Egyébként nem azért a 20 fillért a meccs után kb el lehetne kergetni a belga szövetségi kapitányt. Nyakaskodott inkább, de levonhatjuk a konklúziót: Kúrtuá' ezt a 'bekapott gólt' lazán és játvszva védte volna. Helyette beállított a kapuba egy jóval-jóval gyengébb kapust. Szép munka!
-
paatrick
őstag
Csak a fél belga csapatot kéne lecserélni hogy legyen valami
nézem ezt az Onana-t mekkora egy fos, rákerestem hol játszik.... Everton. Nincs több kérdésem.
-
BenHans
addikt
Lakaka meg a Fosszar, hátul meg Faesz.
Kegyetlen milyen ócska ez a foci. -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #209442 üzenetére
Mi lesz akkor az új NATO kontingenssel a szőröstalpúaknál? 20e amcsi mégse piknikezni megy, hanem fegyelmezni a román ultrákat
-
válasz
atee_13 #209441 üzenetére
közben a délutáni kérdésre is megvan a válasz
Romanian fans chanted “Putin!” During the Euro 2024 match against Ukraine this afternoon
-
atee_13
őstag
Ha most a szlovákok nem kapnak ki és a sógorok valahogy kibírják vereség nélkül akkor a minden szomszédunk jobban teljesít mint mi. Vagyis a háborúpártiak felülkerekednek a békepártiakon?
-
pekoka
tag
Kukaku.
Gyanús a les.
hat na. 🤦🏼♂️ -
odakapcsoltam a meccsre, az első dolog, ami feltűnt, hogy ez a fasz david luiz mit keres a belgáknál, de aztán leesett, hogy ez egy másik faes.
-
Soulfly842
addikt
Igaz. A franciák még ott vannak (sőt, talán ők a fő esélyesek inkább). Őket hirtelen kihagytam. Az angolokat viszont esélytelennek látom továbbra is. Csak a szokásos. Hatalmas angol hübrisszel verik a mellkasukat, aztán hazakullognak idejekorán.
#209436DeathAdder
A múltkori csúnya bőgetés után végre elkergették a kóklert az arabokhoz haknizni. Bennük igazából (spanyol csapat) inkább hinni akarok. Európai szinten mindig a spanyol válogatotthoz húzott leginkább a szívem (de nyilván ez az empátia köszönőviszonyban sincs a magyarok nemzeti csapat iránt érzett őszinte szurkolásomhoz képest). -
válasz
Soulfly842 #209432 üzenetére
spanyolok konkrétan nem tudtak védekezni a horvátok ellen. ha 3-3 a meccsük egy szót se szólhatnának
-
Egon
nagyúr
válasz
Soulfly842 #209432 üzenetére
Egy meccs alapján nem vonnék le következtetéseket, lásd pl. az 1990-es vébé.
Szerintem a 3 esélyes, nem feltétlenül ebben a sorrendben: Németország, Anglia, Franciaország. Meglepődnék, ha más (akár a spanyolok, vagy pl. az olaszok) húznák be az aranyat. -
Tibiajax
nagyúr
mi az, hogy "büszke szponzora"??.. mi a fszomra büszkék?
hogy ők fizették ki a legtöbb pénzt, h kiírassák a nevüket félidőben??
-
Soulfly842
addikt
Ötlettel és harmatgyenge ez a balga csapat. Láthattuk már a mindenkit legyőznek majd angolokat is(még esélytelenebbek). Igazából kétcsúcsesélyes maradt: a németek (azérttöretlenül hinni kell és hinni fogok abban, hogy mi megfogjuk őket) és q spanyolok.
-
Tibiajax
nagyúr
hát ennek a doku-nak sem kell aztán bronzító krémet vennie életében..
de rettenetesen egy egyszerű játékos -
paatrick
őstag
Pfú ezeknek a belgáknak is ugyanakkora áldás lesz ha Lukaku visszavonul mint a lengyeleknél Lewandowski nyugdíjazása.
-
Egon
nagyúr
válasz
bajtokarpi #209410 üzenetére
Tök jó lenne, csak a realitás nem ez sajnos.
A németek most udvariaskodnak a nyilatkozataikban, de meglepődnék, ha nem pakolnának közé egy hármast, ergo 3-0-ra vagy esetleg 4-1-re számítok.
Lehet rám cáfolni...
Persze ha mondjuk 2-1-re kapnánk ki, az se ér semmit, de majd lehet tök pozitív nyilatkozatokat nyomni, hogy "versenyben voltunk", "feltámadtunk" stb. -
lakaka
nem bírom
-
Creative997
őstag
Lukaka
-
Tibiajax
nagyúr
Skrnjar bácsin és baráti körén azért olyan könnyen nem fog átszaladgálni, kokudoku meg trozár..
-
Debaszt
-
Tibiajax
nagyúr
mai napon szeretnénk látni egy hatttalmas szlovákiát és kész. ennyit, nem többet.
-
válasz
Napfénysüti #209405 üzenetére
A klubjában neki könnyebb úgy védeni, amikor ott van a tudat, hogy belefér a betli is, mert ha kell, kisegíti a fütyülős.
-
pekoka
tag
Trossardnak nem kene ma sokat jatszania. Nem igazan van a helyzet magaslatan.
-
Tibiajax
nagyúr
ezek a belgák már nem annyira combosak, mint az elmult időkben..
hála istennek -
válasz
dellfanboy #209418 üzenetére
franciák meg a legszebbet
-
dellfanboy
őstag
aszem a belgák meghozták a legocsmányabb mezt...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
#84424704 #209414 üzenetére
mondjuk vicces, mert most pont ahogy kinyitottam a pofám ezügyben most, a románok pont rámcáfoltak egyből. tök jó meccset raktak le elénk
dee..úgy egyébként, én az ilyen szlovén/szlovák/ukrán/taddzsik/etc vs austria/macedonia/albánia/etc nagytornás meccsekre próbáltam utalni... hogy ezek igazából, úgy tulajdonképpen, minek
de persze, oké, a phénz. -
válasz
Napfénysüti #209411 üzenetére
igen, akár elég lehet megverni skóciát és 3 ponttal továbbmenni, a németektől meg nem nagyon kikapni
de azé az más meccs lesz, top ellen jól szokott kinézni a rossiball, inkább a töltelék ellen szenved. kár hogy pont a német csapat játszik leginkább kulbfutball szinten, eddig látottak alapján ők tudnak legjobban tempót diktálni, futtatni, húzni a védelmet
-
törölt tag
válasz
Tibiajax #209407 üzenetére
Azt nem gondoltam végig, nem tudtam, hogy az követelmény. Csak arra reflektáltam, hogy ha uncsik a töltelékmeccsek, akkor a negyeddöntőnél bekapcsolódás lehet a megoldás számodra. btw ha a hollandok nem jutnak be a negyeddöntőbe, akkor az is töltelékcsapat volt, nem kár érte
-
mvkly
senior tag
válasz
24-nél muszáj. Ahogy az olaszok is így döntőztek 94-ben:
Illetve nem muszáj, lehet úgy is csinálni, mint 82-ben. Az még szép eset lenne.
-
válasz
Mint a régi fostos VB-ken. 6x2+4 továbbjutó.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #209408 üzenetére
Még megnyerhetik.
Amúgy tényleg a négy legjobb harmadik is továbbjut?Ezt csak hallottam, nem is tudtam hogy ilyen van.
bajtokarpi: azon ledöbbentem hogy a vereség utáni nap a könnyített edzés végén mikor elmentek tekerni, ebike-ra pattantak fel Szoboszlaiék. Ennyire szar a kondijuk?
[link] -
bajtokarpi
őstag
válasz
Piftuka #209367 üzenetére
Szia!
"Azért jó volna, ha a fiúk a németek és Skócia ellen ránk cáfolnának, és az EB-hez méltó teljesítményt mutatnának be! Mert bármi is történik, a magyar labdarúgásnak drukkolok."
Egyetértek. Nekem az a legfájóbb, hogy nézem a meccseket, és mondhatni mindegyik csapat a szívét lelkét kiteszi a pályára (egyedül talán a tegnap esti angol meccs volt ez alól kivétel). Ki lehet kapni csak nem mindegy hogyan. Meg ne haragudj ahogy Szoboszlai a meccs után nyilatkozott, kritikán aluli. Ami még meglepő volt, hogy a mérkőzés után vette őket a kamera, konkrétan kurvára nem érdekelte őket, hogy kikaptak (legalább is ez látszódott). Én nagyon drukkolok nekik, de nagyon sokat kell változni minden szinten. -
... most akkor fociban is előznek?
-
válasz
DeathAdder #208651 üzenetére
elbizonytalanodtam, lehet mégsem ukrajna nyeri
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!