Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Napfénysüti #209692 üzenetére
Szerintem se.
-
Nem akarta megtartani az egyensúlyát, egyáltalán nem volt nagy lökés, főleg hogy Gündogan nem nagy termet. A többiek pedig megálltak.
Megérdemelték a kapott gólt. -
-
paatrick
őstag
NNNNNNNNa helyben vagyunk, meccs után máris lehet sírni hogy ellenünk fújtak azért kaptunk ki
-
Creative997
őstag
Kik ezek te.. mit szerencsetlenkednek már össze..
-
sh4d0w
félisten
Kocsog hollandok.
-
hobizoli
nagyúr
....
-
cami][us
senior tag
Szerencsére Gündogan továbbra is hozza a pocsék formáját.
A bíró is.
-
DS39
nagyúr
Willi Orban amúgy elég gyenge, ha RB-ban kezdő tud lenni, ennél többet kell tudjon.
-
DS39
nagyúr
A vezér a helyszínen persze.
-
-
Tibiajax
nagyúr
isten irgalmazzon lelkünknek
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #209671 üzenetére
e- betűt kihagytad
-
BaKeSZ87
őstag
Kezdő:
Gulácsi – Fiola, Orbán, Dárdai M. – Bolla, Nagy Á., Schäfer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga B.
Nyerünk?Tippmix 11x-es pénzt fizetne.
-
Milyen idegesítő lenne, ha 2-1-es horvát győzelmet tippeltem volna, albán vezetőgóllal
-
paatrick
őstag
Ezzel a szánalmas teljesítménnyel Horvátország OFF. Kovacic katasztrófa volt egész meccsen, lassított felvétel, érthetetlen miért játszotta egyáltalán végig.
-
IreN!CuS
őstag
Ez az X jó a magyaroknak a 3. helyért - vagy még ne számolgassak?
-
milyen mbappé?
Own Goal már vezeti a góllövőlistát
-
Tibiajax
nagyúr
soha, de soha ne írd le a jugoszlávokat
-
sh4d0w
félisten
Mi a jo francot csinalnak a horvatok, sokkal-sokkal tobbet vartam toluk?!
Na, igen.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #209663 üzenetére
A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!
-
pekoka
tag
válasz
Tettek erte, feltetelezem.
-
válasz
A nagy vezír nincs kint, nem védi meg őket?
-
jajjj mik készülnek
Szurkolótársaink!
Minden magyar szurkolónak felhívjuk a figyelmét, hogy fokozottan ügyeljen ma a városban a sáljaira, zászlókra, drapikra. A hazai, illetve helyi szervezett német brigádok nem barátként, hanem épp ellenkezőleg tekintenek a magyar fanatikusokra.
Mozogjatok több fős csoportokban, senkit ne hagyjatok egyedül bóklászni. Kiemelten figyeljetek az alkoholfogyasztás mérséklésére! Erőt és egységet sugározzunk!
Ne adjon senki lehetőséget arra, hogy hazánk címere és színei más országok ellenséges csoportjainak kezei közé kerülhessenek.
Adjátok tovább! Minden magyar felelős minden magyarért! 🤝🏻
Előre Magyarország!” -
pekoka
tag
Ezt b..d meg kajak nem hiszem el.
Sok van a meccsbol meg, de a horvatok eddig nem igazan tudjak, merre vannak arccal elore. Kicsit tobbet vartam/varok toluk.
(ha masert nem is, legalabb, hogy a helyi albanok ne dudalgassanak, meg ne nojon meg az arcuk.
)
-
Tibiajax
nagyúr
csimpsziti
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Piftuka #209624 üzenetére
Rafael Leao a nullával egyenértékű teljesítményt nyújtott (engem meglepett, hogy nem a szünetben cserélte le a mester), annak viszont örülök, hogy Ronaldo kifejezetten jó formában volt.
Akkor csak a szokásos.Ha az első 15 percben nem jönnek be a cselei,leszarja az egészet..
-
válasz
mephi666 #209648 üzenetére
a nemzetek ligája a topnak ugyanúgy sörmeccs, amit a barátságos meccsek helyett hoztott létre az uefa, hogy mégtöbb szponzori bevételük legyen, és ami a pótselejtezős helyekkel mézesmadzag a kis csapatoknak, nagyoknak nem oszt nem szoroz
(#209651) szósz azért magabiztosan veri a tölteléket, általában az első komolyabb ellen vérzik el mindig,annyira nem tud meccselni, idén is ez lesz
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #209650 üzenetére
...na kikotortam és kivágtam ezt a részt ...nem mellékesen ezután az ellentámadásból kapták a 2. gólt...
nem mondom, hogy egész meccsen megvolt a hátszél, de 1-1 ilyen cifrát azért elengedtek a portugáloknak, másik irányba meg könnyebben fújt a bíró
ui: na yt le is tiltotta gyorsban a köcsögannyát
feltöltöttem ide
-
válasz
Vismajor01 #209645 üzenetére
Azért írtam, hogy még a focit nem követőknek is feltűnik ez-az a bíráskodásból.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #209648 üzenetére
54-es vb-n győztünk 8-3-ra, de arra innen szerintem nem sokan emlékeznek
így van. ott is levertük őket, mert ott ráadásul még valóban jobbak is voltunk, de a világbajnokság döntője meg már megint más volt, még ott is.. még ott is egyből már más volt
hiába voltak nálunk a legjobb játékosok a világon, még azon a szájbakurt szaron is végül a germánoknak kellett végül megkapni a kupát...jegyzik az eredményt és számít a ranglistán
akkor is leszarják, kb. hidd el
VB, EB.vagy te tényleg azt gondolod, hogy az angolokat, ha nem szartak volna alapvetően bele, le tudtuk volna verni 4 góllal, otthonukban?
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209646 üzenetére
2022 szeptemberben nemzeteklibája meccsen jött össze az 1-0, ezt leszámítva 3db barátságos győzelem volt az elmúlt 70 évben... 54-es vb-n győztünk 8-3-ra, de arra innen szerintem nem sokan emlékeznek
#209647: ugyanebben a szériában vertük az angolokat a szigeten egy 4-essel
oké, hogy más a nemzetek ligája, viszont nem írható le egy sörmeccsnek amiatt, hogy jegyzik az eredményt és számít a ranglistán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #209643 üzenetére
mi csak barátságos meccsen győzhetünk a németek ellen. maximum
..mint ahogy egy anglia ellen is
egy tétmeccs teljesen másfőleg úgy, hogy ők vannak otthon, főleg úgy hogy sokkal erősebbek és főőleg úgy, h mi meg ótvarok vagyunk
: Da nemzetek ligája kabaré is más, mint egy eb és vb. a nagyok nem veszik komolyan
felhívnám szíves figyelmedet a négy csillagra a német mezen.. nem a szél fújta össze azokat se -
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209642 üzenetére
...az elmúlt 70 évben tétmeccsen 1szer győztük le őket, kb 2 éve
...tudom, kicsi az esély... de Szenegálnak is 20 éve mekkora esélyt jósoltak a csigazabálók ellen, akik egymás után nyertek vb-t és eb-t? ...egy Nagy Ádámnak, vagy Ádám Martinnak is lehet akár jó napja, amikor összejön nekik minden (pl angolok ellen idegenben szerintem Ádám Martin az egyik legjobb volt nálunk)
-
válasz
mephi666 #209640 üzenetére
CP vagy az Everton 100 meccsből sokkal többször ver egy topcsapatot, mint egy magyar a német válogatottat
pláne úgy hogy finoman szólva se nyerni járunk oda. nagyon más azért a kettő
meg nem Nagy Ádám, Szalai, meg Ádám Martinok vannak a gyengébb ellenfél csapatában, hanem Olsie, Eze, Andersen, Wharton, Doucuré, Guehik még egy húgyos CP-ben is.. nagyon nem mindegy azért
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #209639 üzenetére
...tavasszal a kék retkek és a CP ellen is asszem úgy indult a 'pool meccs, hogy az ellenfél győzelmére 5-10%-okat jósoltak... majd szopás lett belőle
én nem írnám le előre... oké, hogy hiába vagyunk sokszor kemény ellenfél ellen nagyon jók, ma valószínű mégsem építhetünk erre, mert csak a németekről van szó és hazai rendezésű tornáról... "de mi van ha mégis kijön nekünk a lépés?" ...úgy vagyok vele, hogy tegyük oda magunkat és nem lesz bennem rossz érzés, ha rendes játék mellett kapunk ki 3-1-re
...csak ne azt a céltalan-lelketlen fost produkáljuk már, amit svájc ellen 60 percig...
-
-
mephi666
nagyúr
tipszmiksz nem sok jót jósol az esti meccsre:
1,25 - 6,5 - 11,5
jól fizetne a meglepetés... remélem esélytelenek nyugalmával megyünk fel, de mindenki kidolgozza már első perctől kezdve a belét...
-
Ricardo
titán
válasz
dellfanboy #209634 üzenetére
Nincs kizárva.
-
Ricardo
titán
Ronaldo nem volt valami elegáns a győztes gól utáni pillanatokbanaz öklét mutogatja a kapusnak, és beszól valamit az egyik védőnek is.
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #209628 üzenetére
...nézd meg a lökést, ilyet pl-ben is azonnal lefújnak
az amúgy nem gyenge, hogy Pepe 41 évesen végigvitte a meccset... látszódik, hogy a sebessége megkopott, de komolyabb hibát nem vétett és a madridi korszakból megszokott türhő viselkedését is rég levetkőzte... egy csehország ellen tökéletesen elég volt a teljesítménye
-
Skillet
addikt
Sziasztok. Unibet Android appot honnan a pékből lehet felrakni? Nem találom. Ez a webes b@szakodás már megőrjít.
-
mephi666
nagyúr
válasz
...szerintem felrugdostak vagy 1 tucat labdát a lelátóra
...a végén nem értettem, hogy a győztes gólt 2 olyan szabálytalanság is megelőzte, ahol simán szabadot kellett volna kapni a cseheknek... az első a portugálok 16osának magasságában, amikor a majomszabású olyan bodycheck-el kirakta a csehet a pályáról, ami már jégkorongban is szabálytalan... ott fordult meg a fejemben, hogy edzőnek a másik Hasek kellett volna: a Dominik
...és leoktathatta volna a taktikát, ami arra épül, hogy legyen alapja a portugáloknak a fetrengésre... (szerintem másik irányba röpködtek volna azonnal a sárgák)
-
sherlock82
senior tag
válasz
cyberkind #209536 üzenetére
Nyilván nem azt mondom hogy az volt a jó, de első emlékeim szerint az 1992 - es eb volt amire igazán emlékszem. 8 selejtező csoport győztes kijutott aztán játszott egymással 2 csoportban. Nagyon jó kis meccsek voltak, talán azért is mert sok karakter volt akkoriban.
1996 - ban emelték fel 16 csapatra a eb létszámot. Annyi csapat bőven elég lenne, szerintem. -
Redneck
nagyúr
válasz
Egyetértek, de a játékot gólra játsszák így minden más mutató másodlagos. Mi sem vagyunk nagy spílerek, de kontra játékkal, meg talált gólokkal kellemetlenek tudunk lenni.
Farkassacredt:
Nem játszottak, de benne volt az X. Az más kérdés, hogy ocsmány focival mi értelme az egésznek, de akkor a saját csapatunknál is nézzünk szét. -
Piftuka
veterán
válasz
Redneck #209621 üzenetére
Teljesen megérdemelt volt a portugál győzelem. A cseheknek 3 helyzetük volt összesen, és azokon kívül szinte semmit nem csináltak az egész mérkőzésen.
A góljuk vitán felül szép, de főleg okos volt. Szakadó esőben távolról kell lövöldözni, serényen... Ez a portugáloknak valamiért nem jutott eszébe. Vitinha távoli kísérletét üdítő volt látni.
Rafael Leao a nullával egyenértékű teljesítményt nyújtott (engem meglepett, hogy nem a szünetben cserélte le a mester), annak viszont örülök, hogy Ronaldo kifejezetten jó formában volt.
Végül is hozták a kötelezőt. -
válasz
Farkassacred #209622 üzenetére
Néztem néhány meccset a napokban, szerintem Szlovákia, Grúzia, Csehország mind jobban játszottak mint mi. Az írek elleni felkészülési meccs és a svájciak elleni első félidő is katasztrófa volt, unottan, enerváltan játszottunk, nem láttam azt a tüzet a szemekben, mint mondjuk nyolc éve. Mindkét meccsen olyan hibák voltak, amik a régi időket idézték, amikor azt sem tudtuk, hogy mi van. Szeretném, hogy jó eredményt érjünk el, de nem vagyok túl bizakodó.
-
Redneck
nagyúr
Szegény csehek, mindent megtettek. Persze mezőnyben meg nyomásban jobb volt a portugál csapat, de két ilyen malac góllal nyerni...
-
Tibiajax
nagyúr
meccs turn off
-
mephi666
nagyúr
...ez hogy a kivert faszba nem volt szabálytalan? ...ér a bodycheck, mint hokiban?
-
válasz
Soulfly842 #209614 üzenetére
Szerintem is, ezt fogni kellett volna.
-
mephi666
nagyúr
...baszki Jota, ilyet 1 hónapja kellett volna 'pool meccsen
...lesvan, jóvan... most akkor egy cseh gól helyretenne mindent
-
Tibiajax
nagyúr
meccs turn off -
Soulfly842
addikt
Ez inkább a kapus öngólja volt, mint a védőjé... A védő sípcsontkára ütni pár cm-ről...
-
-
Tibiajax
nagyúr
hihetetlen
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #209604 üzenetére
...úgy hívják, hogy murphy
ha már kezd egyre jobban borulni a pálya és nem tud gólt szerezni a fölényben levő csapat, garantáltan szopni fog az ellenfél első komolyabb helyzetéből
Jota most valakinek zoknival szárította a haját
-
A cseh faxon küldött hsz de hamar törlésre került...
-
Tibiajax
nagyúr
ezazzz!! gyönyörű!!! ez kell
-
Jhonny06
veterán
Milyen jó, hogy eddig még nem tippmixeltem ezen az EB-n, ezután se fogok
-
hobizoli
nagyúr
LOOOOL
csehek kb elso helyzetebol 1-0 nekik
-
Creative997
őstag
Ott van
Es meg mindig buntet, ha kihagysz mindent is
-
mephi666
nagyúr
...nem akarom elkiabálni, de ez a cseh védelem ma jól megdolgozik a pénzéért
...hát ezután a csere után már nem Shickes a cseh válogatott
...odabaaaasz
sírnak a cigánylányok
-
mephi666
nagyúr
...addig jó, míg így elrugdossák a portugálok a gecbe az összes labdát
...de csak egyszer induljanak meg a csehek rendesen
-
Ringman
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával