Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
IreN!CuS #208588 üzenetére
Egy éve ám nagyon úgy tűnt, hogy miatta nem lesz új, klasszis csatár, amin az egész szezon elmehet a sérülésekkel együtt, szerencsére, láttuk, hogy mi történt.
Látni kell a nyilvánvalót, nemcsak sírni Figo óta, ahogy TI csináljátok, a világ változik, ahogy vele együtt szinte minden.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bandus #208591 üzenetére
ne viccelj már
akárhová is ment volna, disznófejet nem kapott volna. max egy kis ejnye bejnyét, a kőkemény barca-ultráktól
de a hófehér madridba??olyan volt, mintha szándékosan tette volna ezt meg, hogy a lehető legnagyobb rosszat okozza, amit csak tud - ha már eligazol
az akkori gárda egyik legjobbja, a leggyűlöltebb riválishoz átmegy, a csúcson??.. ezt soha, sehol nem bírták elfogadni, de a barca-madrid kontrasztnál nagyobb sztem nincs is a világon
a két milánói gárda, de akár az inter-juve, de sztem a két manchesteri alakulat kontrasztja is elbújhat igazából a két spanyol gigász (eleve ugye nacionalitási ellentétek is befigyelnek kőkeményen) ellentéte mellett.. de a portugál köcsög csak meglépte
a malacfej a legkevesebb volt, amit kaphatott.. örülhetett, h valami félőrült le nem lőttemondom ezt azért, mégegyszer, mert akkor figo mocsok nagy erőssége volt a katalánoknak. nem csak egy kis, másodrangú hátvédecske volt vagy valami hasonló.
konkrétan a csapat motorja -
Tibiajax
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
Soulfly842 #208580 üzenetére
ezek valós képek, vagy az alkalomhoz generált AI művek?
-
atee_13
őstag
Ez ugyan az a műbalhé akit a hófehérbalett kánonistái előző átigazolási szezonban mindenféle szar szemétnek elhordták mikor a pizsivel hosszabbított 1 évre?
Csak mert most olyan szívélyes és baráti fogadtatásban részesül itt, hogy csak nem ugyan az, ennyit nem tud fordulni a világ szűk 1 év alatt
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #208577 üzenetére
...végülis csak néhány hiányzó volt, aki 3 napja bl-döntőzött
Schlotterbeck, Rüdiger, Kroos, Füllkrug
#208580: jó, hát persze hogy én is azt szeretném, ha megtartanák ellenünk ezt a csodálatos formát
...csak hát német válogatott, hazai rendezésű eb-n... szerintem ellenük senki nem veheti félvállra...
-
venember83
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
Kívánom a németeknek, hogy tarsák meg a mai kiváló góllövő formát a csoportmeccsekre is!
Németo-Ukrajna 0:0 -
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #208573 üzenetére
Valami lehet itt, mert Szószgéj se nagyon szereti az Ágyúsokat...
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #208562 üzenetére
Van aki kupákra megy és van aki kapufakra
-
Soulfly842
addikt
Mizu?
-
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #208570 üzenetére
Esélytelen Szaszgéjjel.
-
Ringman
félisten
Memphis Depay confirms: “Yes, I’m now a free agent and I can wherever I want this summer”.
“But I’m not in advanced talks with any club as my focus is on the Euros”, told Nos.
inter? -
-
cyberkind
félisten
Harry Kane (63) has now scored more international goals than Ronaldo (62)
Jó lehet Hurricane-nek lenni manapság. -
cami][us
senior tag
válasz
Tibiajax #208561 üzenetére
A meccsen igaz madridistaként végig aludtál, ezért nem vetted észre a sebesség különbséget Adeyemi javára.
Aztán jött a telefon Perez papától és becserélték a két lábon járó balszerencsét a helyére és a mezőny legkisebb játékosa fejelt egy gólt.
#208565 700 milliós többlete van a csapatnak alapból és mindezt a fafejű Tebas alatt. Harácsolás? Nem is tudom melyik csapat égetett el több mint 240 millió eurót olyan figurákra, mint Coutinho (lol), meg a grízember. Kane is akart jönni +100 milkóért Madridba, de a "harácsoló" Perez inkább kölcsön vett egy csatárt a másodosztályból. Az előbbi azt se tudta hol van, az utóbbi pedig élete góljait lőtte a bayern ellen. Szar ügy.
-
cyberkind
félisten
válasz
Tibiajax #208565 üzenetére
Nagyon rosszul érintett titeket az a Figo ügy 25 éve, pedig csak az ügynöke volt kapzsi, a többi meg már történelem, Pérez csak azt csinálta, amihez mindig is értett, nekem ez tetszik, de ha nem tetszene is egyetértenék ezzel, mivel a klub lehetne ott is, a Bőrszalonka van, ahonnan csak egy lépés a legrosszabb, hacsak, nem egy arab veszi meg.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Tibiajax #208561 üzenetére
Tibi, a győztes mentalitás nem ez, hallgasd meg a csapatot és az elnököt, már az ünneplésnél a következőt akarják, ennyi, így kell ezt csinálni, de saját véleményem szerint, ez egy rohanás a jövőbe, amíg erre van lehetőség, addig kell tolni, mert el fog tűnni ez is.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Tibiajax #208558 üzenetére
Középhátvédekre, akár klasszisokra is, többre, meg Carvajal egy császár és madridi legenda, de a sebessége akkor se volt meg, amikor fiatal volt, most meg nagyon necces, tehát egy védősor erősítésre vágyom, minden más már császrzsömle a címvédésekre, és ha nem olvastad volna a 7 kupás meccsmennyiséget, akkor arra is kell több ember.
De röviden a kérdésedre, mindent szeretnénk, azt is amit nem lehet!
Richard!
Azt szerencsétekre Hazard tönkretette, ezért nem jött Kane se, így ez a vonal kihalt. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
cyberkind #208553 üzenetére
…de mi az, amire még vágysz?? úgy könyörgök hozzád, mint apa a fiához, oszd meg velünk, együtt tudjunk végre érezni veled és veletek, szerencsétlen, kiéhezett real madrid-drukkerekkel. mit szeretnétek még elérni? szeretnétek még egy kupát?
vagy még egy..másikat is?
-
Tibiajax
nagyúr
beszrokna kire hasonlított Vince gyerek fiatalkorában?
-
7600 GS
addikt
Zseniális maffiózó Perez papa, imádom.
Elég kemény cheat code lesz így ez a keret.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Napfénysüti #208549 üzenetére
100millióért én is mondanék ilyeneket
meg akármi mást, amit csak kíván perez és hívei -
Richard!
addikt
Műbalhé hazaért <3
-
hobizoli
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #208543 üzenetére
Endrick hasonló úton lesz, mint Arda, aki azóta 10 kiló izmot pakolt fel, ami ide kell, és úgy néz ki, hogy ez az út itt Madridban, de ő is be lesz építve, csak szép lassan, Carlo tudja szerencsére. Bellingham meg mindig jól játszik, nem látványosan, de jól, neki nem az a helye ahol idén tolta, az csak kényszerből lett, ő egy 6-os, nem 8-as vagy 10-es, tökéletes lesz ő középen, mint Kroos(?) utód vagy ilyesmi.
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind #208538 üzenetére
Meglatjuk, csak ne arcoskodjon.
Előre sajnálom Endricket.
Viszont így Bellingham hátrébb fog kerülni, amivel vissza fog esni a teljesítménye, vagy más szerepkort kap.
Modric vissza kezdobe (60 percre), meg Cama/Fede mellé. És még meg sem említettem egy rakat kozeppalyast.. -
cami][us
senior tag
válasz
venember83 #208539 üzenetére
Lehet az lesz a vége, mert elég nagy primadonna.
-
cyberkind
félisten
válasz
pekoka #208540 üzenetére
Nehéz erre mit írni, mivel a Muter nonstop a lóvét hajtotta, de ott van az is, hogy a Fater meg szerette volna, ha előbb otthon alkot maradandót, amit meg is tett a P$G-vel, szóval, nem tudom ez mi volt, akár még egy tudatos építekzés is lehetett.
A következő szinte biztosan Hakimi lesz, és ha nem tanul a P$G ebből a hibából, ő is ingyen jön.
Ha ügyes a csapat és Carlo, jövőre 7 kupa is hazajöhet, elsőként a fociban, kb 70+ meccsen.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #208536 üzenetére
Ő döntötte el, hogy jó lesz neki a 9-es, nem erőltette senki, ez a másik dolog, amiért úgy néz ki, hogy ő már mindenképp ideakar jönni, és leszarja a részleteket, amiken úgyis lehet változtatni, jó lesz ő a csapatban, legyen bárhol.
Jól indult a madridi nyár, ami még jobban folytatódik, pedig még hónapok vannak hátra.
venember83
Jó lesz oda Lakaka, a Teki nekünk kell, jó lenne még egy kis reklámot csinálni a klubnak, és még jobban kihasználni az új stadion adta lehetőségeket. -
cyberkind
félisten
válasz
mvkly #208534 üzenetére
Kap egy bónuszt, 100+ misi körül, a muter megint beindult állítóllag, és ő több fizut akart, de a Teki végre eldöntötte, hogy megy, és aláírta az első ajánlatot, amivel 15 misit kap adózás után, ami nem rossz. Valszeg ő lesz a 9-esünk, így megmaradhat mindenki az élen, és visszatérhet a klasszikus 4-3-3-as felállás, mint anno, de ki tudja Carlo mit tervez, mindenesetre, én várom, főzzön csak ahogy szeretne.
-
mvkly
senior tag
válasz
cyberkind #208529 üzenetére
Azt írják, a fizuja Vinicius/Bellingham szinten mozog (+ ki tudja milyen bónuszok), viszont azt is említik, hogy az aláírásija 110milliócska. Az azért nem rossz.
Kíváncsi vagyok, hogy tudják bepasszírozni a kezdőbe. Erről olvastál már valamit? Tippre Carlo nem most fog leszokni a szivarról -
cyberkind
félisten
Most már hivatalos.
Elhozta őt is az öreg, legjobb elnök, nem jobb, mint Bernabéu, de egy lapon lehet vele említeni, mindketten szolgálják a klubot, ahogy azt kell!
Tibiajax
Ez sose volt kérdés, de, hogy választ is kapj: -
mvkly
senior tag
válasz
venember83 #208527 üzenetére
Hú de karaj találka. Azért egy Giannini-t vagy Mazzola-t még igazán meghívhattak volna.
-
venember83
nagyúr
Muszáj volt bohócot is fogadni a sok illusztris vendég mellé? Komoly feltűnési viszketegségben szenved ez a Gravina.
-
Golden9
veterán
Csodával magyarázzák, de az MLSZ vizsgálatot indít: 43 gólt lőtt a szezon utolsó meccsén a Kerekegyháza.
https://rtl.hu/hirado/2024/05/30/kerekegyhazi-focicsapat-43-gol-bunda -
Ringman
félisten
Darwin Nunez scored 11 goals from 19.04(xG) this season, the biggest under-performance of any player.
-
-
válasz
mephi666 #208503 üzenetére
jó a premier lígbe is csinálnak fasságokat, amikor rodrit, vagy kovacicet nem állítják ki olyanra, ami a holdról is látszik hogy piros
de volt hogy a mu-ba casemiro elsírta magát amikor kiállították egy sérülésveszélyes talpaló becsúszásért, nem értette, korábban meccsenként 2-3 ilyenre sárgát se kapott
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #208513 üzenetére
miért teszitek off-ba?
fociról beszélgetünk..
azt, hogy a juve kupagyőzelmét nem nézted meg, mert van egy kisgyermeked, aki mindenkinél, még a juventus ezévi kupájánál is fontosabb, ezt meg- és el tudom fogadni. nem haragszom ezért, nem neheztelek ezért.
de azt, hogy nem nézted meg a reál madrid-ot, és legfőképp vinicious-t, azt már nem.
hogy hogyan emelik fel a legfrisebb kupájukat, ezek a mai futballban párját rikítóan szimpatikus sportemberek, azt már nem.
nagyon nagyot csalódtam benned, mert az ő esetükben nincs helye se családnak, se gyereknek, se semmi másnak -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #208510 üzenetére
...nem nézted a madridi győzelemmel zárult bl-döntőt??????????
-
cyberkind
félisten
válasz
forceberg #208504 üzenetére
Megint faszságot beszélsz, ahogy szombaton is, hasonló ez is, mint a bírózás, vagy elfogadod és szereted ahogy alakul, vagy lehetsz síró nyomorult, mint itt is sokan, tudom, ez nem lesz populáris hsz, de ez van, én ahogy már az F1-et is csak a Ferrari miatt követem, a focit is csak a Real Madrid miatt (nem játékosok miatt), ez is átalakult, a kontinens tornák meg olyan szinten hidegen hagynak, mint a spenót.
Nekem konkrétan kinyírtak minden motorsportot mára, és totálisan átalakítottak minden sportágat, hogy az újkori világ, újgenerációjának kedvezzen, ez a vonat olyan régen elment, hogy nem is értem, a Madrid miért van még itt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #208501 üzenetére
ilyenkor jöhet a kérdés, hogy ha pl Balotelli ott játszott volna fixen a helyén és ez a tróger járja végig ugyanazokat a klubokat, hogy alakult volna a piros-statisztika?
...ezt a majomszabásút a 'poolban sorban tiltották volna el 5meccsekre a póltírnik
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #208501 üzenetére
Én már leszarom ezt is, a CR-MESSI éra után olyan szinten Titanic-ban vagyunk, mint még soha, szerintem olyan, soha többet nem lesz, mivel az nem imponál a Fifa-Uefa-nák.
-
válasz
cyberkind #208497 üzenetére
a hányinger leginkább ami kerülhet, nem a sírás, az tavaly kerülgetett a szitit látva
annak azért jár a keksz, hogy a rasszistalobbiból milyen előnyt csinált, talán 1 pirosa van a karrierje során, miközben az összes kiesési szakasz mérkőzésén ki kellett volna állítani + a döntőn is
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart