Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Ezen a lohaju spanyolon nem lehet atvinni a labdat...
-
cami][us
senior tag
Mormota teper, hogy jó helye legyen a matracos dili után.
#209900 Wishes Puyol.
-
panyol azért más szint játékban, dígók se nagyon tudják milyen rendezvényen vannak
-
mephi666
nagyúr
...elég füstölőseket eregetnek ezzel a labdával... szósz zsenialitását bizonyítja az is, hogy Maddisont kihagyta a csapatból... aki ezeknek a lövéseknek a szakértője
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #209891 üzenetére
Erről a klasszikus ugrik be: "Hülye angolok, angol hülyék!"
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209893 üzenetére
...mondjuk ilyet rólam is lehetne mondani, ha betenne a keretbe
...sőt bárki másról is... a kérdés az, hogy ez a mondat pozitív, vagy negatív értelemben hangzik el
...megnézném amúgy a válogatottat pl egy Rooney vezényletével, aki 5:0 vezetésnél a 95. percben leüvölti a fejüket, ha alibizni mernek
...mi a pék ez a spanyol pressing?
szokatlan látvány ez tőlük
-
Southgate “We don’t have another player like Kalvin Phillips”
csak azért a mondatért ki kéne már ma baszni
-
sh4d0w
félisten
No, hajra Olaszorszag!
-
válasz
Creative997 #209890 üzenetére
-
Creative997
őstag
Éljen soká szószgét, remélem még sokáig marad
-
Ricardo
titán
válasz
DeathAdder #209873 üzenetére
Kell rá egy "F" betűs sapka és kész is Franciakapitány
-
vond
MODERÁTOR
-
cami][us
senior tag
Mennyit számít, hogy nincs itt Maguire.
-
Gyász ez a soutgate.
-
mephi666
nagyúr
...szószgét pedig hideg profizmussal nyugtat
minden szép, minden jó, így kell ezt csinálni
...remélem este Spalletti megmutatja, hogy kell ezt tolni
-
vond
MODERÁTOR
Mekkora gyász ez az angol válogatott, a csodálatos szövetségi kapitánnyal az élen...
-
mephi666
nagyúr
...dickford dicséri az angol védelem csodálatos teljesítményét
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209878 üzenetére
...annyira balfasz, hogy ha elkezdene próbálkozni a "nem posztra" cserékkel, behozna kezdésnek dickford helyett egy hombárt
-
-
dellfanboy
őstag
az angolok elfáradtak a besztlígben? nem tudnám hogy ők játszanak simán bemondanám hogy vmi nb2 válogatott...
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #209875 üzenetére
...feltűnt már neki, hogy egy ideje 1-1 az állás és nem ezt a kényelmes tilitolit kellene nyomni, mintha 5-0 lenne?
Rice örülhet, hogy nem a mai meccs alapján kell beárazni
-
1-0 előtt: 63%-os labdabirtoklas, 3-1 lövés
1-0 után: 25%-os labdabirtoklas, 1-5 lövésszósz nem érti hogy nem elég odaadni a labdát előnyben az ellennek, mint a nagy fociölők, hanem kontrolálni is kéne a játékot
szerintem az ötvenes években sem volt olyan foci, hogy játékosok egymást zavarják a pályán. kár hogy a mu nem nevezte ki
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #209873 üzenetére
már csak a túrbán hiányzik és tökéletes lesz
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #209870 üzenetére
...mert megérdemli a moslékfejű
...persze amikor az előnyszabály valós előnyt jelenthetne, akkor visszafújja félpályáig a bíró
-
LyonnaisFan1
őstag
DickFord ezt most beszedte a ge....be abba.
Na igy tovabb danok. -
Creative997
őstag
Szépen bevarta dickfordnak a dán gyerek
-
válasz
Napfénysüti #209867 üzenetére
káprázatos kapus
-
válasz
Napfénysüti #209867 üzenetére
Nem kellett betliznie sem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #209865 üzenetére
Zseniális kapus és micsoda teátrális színészi képességei vannak!
És egyenlít Legoland!
-
cami][us
senior tag
válasz
DeathAdder #209863 üzenetére
Ez a védelem még okozhat meglepetést.
-
-
válasz
DeathAdder #209863 üzenetére
Jön a Gatenaccio?
-
lehet kikapcsolni
-
Creative997
őstag
Nyomorék Foden, megcsinalta a 100% ziccert erre kilovi az űrbe
Mazlis gól
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Creative997 #209860 üzenetére
jajajaja....azt neztem en is, hogy Oblak-nal mi volt a terv erre....?
-
Creative997
őstag
Oblak a kapun belül akarta ezt védeni vagy mi?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ohh bazz nyomi szerbek...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Napfénysüti #209857 üzenetére
Pogácsás Tádét, meg Roglát, meg a többieket említettem volna elsőnek én is.
-
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #209854 üzenetére
Pont a szerbek?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #209850 üzenetére
Sportban (is) brutál erősek, és egy kétmilliós országról beszélünk.
-
Serbia threaten to quit Euro 2024 over chants
mehettek. a lőtéri kutyának nem fogtok hiányozni
-
Napfénysüti
nagyúr
És ott a gól!
-
válasz
Napfénysüti #209851 üzenetére
ők is a konfettit egyből a porszívóba öntik?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #209850 üzenetére
Jaja a Balkán Svájcának tartják.
-
válasz
Napfénysüti #209849 üzenetére
jó hely
a balkán nyugatja
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #209848 üzenetére
Az összes kiscsapat közül nekik szurkolok a legjobban, csípem az országukat.
-
válasz
Napfénysüti #209847 üzenetére
csak a Szlovénia
-
Napfénysüti
nagyúr
Hajrá Szlovénia!
-
DS39
nagyúr
válasz
dellfanboy #209844 üzenetére
NB1-hez szoktak, ott ez bejön.
-
venember83
nagyúr
Adrien Rabiot nemrégiben pár szóban beszélt a Juventusról, ám a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában nem kötelezte el magát a maradás vagy távozás mellett: „Az volt az elképzelés, hogy a jövőmet az EB előtt körvonalazzuk, de kevés idő volt a szezon végén, és korán elhagytam Torinót. A válogatott keretben pedig a célkitűzéseinkre akarok koncentrálni, és minden egyebet a háttérbe szorítok. Vannak emberek, akik segítenek ebben, és nekem dolgoznak. A jövőmet illetően egyelőre megtartanám magamnak a gondolataim, de azt kijelenthetem, hogy nem aggódok a jövőm miatt.
Thiago Motta kivételes edző, aki nagyszerű dolgokat mutatott Olaszországban. Jól ismerem őt, hiszen négy vagy öt évig játszottam vele a PSG-nél, de az érkezése nem döntő tényező számomra. Ő saját karrierjét építi, míg nekem is megvan a karrierem, a többit majd meglátjuk. Amit mutatott az elmúlt időszakban, különösen amit a Bolognával elért játék és munka tekintetében azt mondatja velem, hogy ő kiváló döntés a Juventus számára.” -
paatrick
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #209837 üzenetére
lehet megtanul pár hét alatt perfekt indiánul és szót ért a fejével
ui: amúgy új edző, mindenkinek tekernie kell becsülettel, hogy bizonyítson nála és helyet kapjon a kezdőben
kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz a csapatra és az egyéni teljesítmény kinél hogy alakul
-
mephi666
nagyúr
...csak 10 percet néztem az elejéből, mert nem akarom lefárasztani az agyam korán reggel a fordítással
én bizakodó vagyok Arne Slot-al kapcsolatban... szerénynek, intelligensnek tűnik, aki objektíven látja a dolgokat... angolul meg úgy pörög, hogy már majdnem azt hittem, hogy hollandiában angol az anyanyelv
szimpatikus figura, kíváncsi vagyok, hogy a szurkolókkal hogy indul a kapcsolata
-
grizlisandor
veterán
Erőn felül teljesített eddig a válogatott, most meg jön a fekete leves a nagy torna terhelése miatt. Szobi ügyes játékos, de nagy lett rá a CSK szalag.
Skótok ellen focizzanak egy jót!
-
Ricardo
titán
válasz
mephi666 #209831 üzenetére
" a németek erősek, de svájc+skócia simán verhető..."
Ez nagyjából be is jött volna, ha a svájc elleni meccsen fociznak a srácok."nem kell számolgatni: lesz, ami lesz... a szurkolók felé viszont szerintem minimum ki kell hajtani az egész csapatnak a belét, hogy az első meccs elejét feledtessék... és ha távozunk, emelt fővel tehessük "
Ez a minimum. De a felejtésre akkor van sanszuk, ha a szerencs is melléjük ál és továbbjutnak.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
mephi666 #209831 üzenetére
az EB elott ugyanugy tul volt hype-lva mar a csapat a tizenmecces veretlenseg miatt is, mint anno Kovacs Koko Kobra Istvan is a Pablo Chacón elleni meccse elott is
ott is az RTL is kicsit túúútóóta a dolgot, az egesz napjat vegig kozvetitettek
aztan este a meccsen meg elbohockodta a lenyeget o is -
mephi666
nagyúr
válasz
#91658752 #209823 üzenetére
...sorban ez volt a 3. eb, ahol kint vagyunk és a 2 előzőn erőn felül teljesítettünk... 2016ban 0 vereséggel nyertük a csoportot, amiben ott voltak a portugálok is... 2020/2021-ben pedig német+francia+portugál csoportból kis híján tovább mentünk
a halálcsoportból, ahol az ellenfél csapatok domináltak az előző eb/vb-ken...
az előző kettőnek 0 eséllyel mentünk neki és kihoztuk belőle a maximumot... az szerintem a baj, hogy most már túl korán kezdtünk számolgatni továbbjutást, sőt egyesek eb győzelmet is
mivelhogy:
- veretlenül nyertük a selejtezőcsoportot
- nálunk van Szoboszlai, aki a 'poolban játszik és topjátékos
- a németek erősek, de svájc+skócia simán verhető...
- stb...szerintem pont a fentiek tettek akkora nyomást a csapatra, hogy svájc ellen 60 percig pályán se voltunk...
nem kérdés, hogy a németek sokkal jobbak és ez a 2-0 betudható a realitásnak... a skótoknak ezek 1 hete vertek 5öt, a 2-0 a mutatott normális játék ellenére a valóság
svájc ellen viszont semmi kreativitás és tűz, ingyen meg nem adtak 3 pontot...
nem kell számolgatni: lesz, ami lesz... a szurkolók felé viszont szerintem minimum ki kell hajtani az egész csapatnak a belét, hogy az első meccs elejét feledtessék... és ha távozunk, emelt fővel tehessük
-
mvkly
senior tag
Mondjuk itt nem megállni és kézfeltartással kellett volna szavazni arról, szerintük szabályos volt-e a kontakt, hanem tovább haladni. [link]
-
perempe
veterán
Ugyanazok a szabályok kellenek, mint a megyei bajnokságba. Ott gondolom, hogy nem videóznak.
-
rlaci10
csendes tag
válasz
#91658752 #209825 üzenetére
A 2020-as eb-n a német, francia, portugál csoportban az utolsó meccs 84. percéig továbbjutásra álltunk.
Az előző nemzetek ligájában oda vissza vertük az angolokat a németek ellen meg egy győzelmet és egy döntetlent sikerült elérni.
A mostani eb selejtezőjében veretlenül nyertük meg a csoportunkat ami még úgy is kifejezetten szép eredmény, hogy nem volt klasszikus nagycsapat nálunk. -
vond
MODERÁTOR
válasz
#91658752 #209823 üzenetére
"Amióta az eszemet tudom folyton ez megy."
A 2016-os EB-n megnyertük a csoportot. Azon nem nagyon volt mit számolgatni. Ott voltam két meccsen én is, de megírták az újságok is.
Saját fotó Lyonból:
Mondjuk így utólag jobb lett volna csak másodiknak lenni. A belgák elég jó napot fogtak ki ellenünk a 16 között.
-
törölt tag
Érdekes. Ha ez a Magyar csapat bármilyen európai vagy világi eseményen ott van, néhány meccs után mindig csak a matek megy. Ha a Skótokat megverjük 8al, ha Ausztria kikap 5el majd a Hollandoktól, ha Portugália nyer Georgia ellen 5el, akkor talán tovább megyünk. Amióta az eszemet tudom folyton ez megy. De ha egy magyar klubcsapat van ott BL, EL akármilyen selejtezőn, ott is. Normálisan kellene játszani, megmutatni, hogy miért ennyi a fizetésük ezeknek a semmittevőknek.
Akkor voltam fiatal, amikor az egekbe magasztalt Dzsudzsi PSV sztárja volt. Aztán több lóvé és ment az oroszokhoz. Onnantól a pályája lefelé ívelt és meg sem állt.
Sose tudnak ezek kimagasló teljesítményt nyújtani. Néha elkapnak egy egy jó meccset vagy letolnak egy sorozatot veretlenül, de amikor nagy a tét és bizonyítani kellene, akkor kijön az a nagy nulla. -
-
válasz
hobizoli #209820 üzenetére
mert mezőnyben történt, ami kontaktokat ott lefújnak azokat a boxon belül, pláne az ötösnél nem fogják, csak ha nagyon egyértelmű a szabálytalanság
ha meg az ötösnél nyomnak el CB-t, kapust, az minden esetben az ő hibája
nyilván volt már rá példa hogy visszafújták, de nem jellemző -
hobizoli
nagyúr
válasz
DeathAdder #209817 üzenetére
OK...es akkor nekik miert fujt megis be egy ilyet kesobb....?
-
cyberkind
félisten
Beszarás, hogy még ezek az ultragáz skótok is előbb szereztek pontot, mint MO...
-
válasz
hobizoli #209809 üzenetére
nem csak ott, máshol sem. egy rögzített képkocka nem árul el sokat. pl. azt hogy ilyen szinten egy CB-t ki lehet billenteni az ötösnél, ami végzetes hiba, pláne egy 80 kilós gündogannak. könnyen is adta meg magát, valószínűleg azért mert érezte, hogy nincs meg a kontroll a labda felett ami hiba volt + mindenki megállt mikor elesett, ez is hatalmas hiba volt. ahogy kleinheisleré is, de ezekről senki nem beszél csak egy olyan szituról amit max nb1-ben fújnak le. ha ez Maguireel történt volna most a világ röhögne rajta
voltak bőven véleményes itéletek eddig a tornán, ez nem volt köztük. ezen a meccsen is inkább a kezezés volt véleményes, főleg annak tudatában hogy UEFE rendezvényeken egészen marginális semmire kiható kezezéseket is visszafújnak, még a kezdőkörből is ha később abból gól születik
-
paatrick
őstag
Skótok is összeszedték magukat, már abban se lehetünk biztosak hogy őket megverjük
de ha ők megvernek minket akkor fixen továbbjutnak nem kell számolgatniuk. Szóval arra se lehet lavíroznunk hogy nekik már lefutott.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Napfénysüti #209812 üzenetére
Nem valtoztat azon, hogy le kellett volna fujni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
stellaz #209811 üzenetére
...nem elképzelhetetlen, de szerintem túlzás volt úgy nekimenni, hogy "ez most a reális elvárás" ...inkább szerényen, de 200%on pörgéssel kellett volna már svájcnak is bemutatkozni
elértük, hogy egyik oldalon ott a mákfaktor, amire építünk, másik oldalon pedig egy nagy adag győzelmi kényszer a skótok ellen... nehéz dolgunk lesz
...lesboló... szép hogy ilyen szinten is páran milyen szarul helyezkednek lesre, holott ha normális helyen áll, akkor is kényelmesen meg van a tempója, hogy mindenki lemaradjon
-
mephi666
nagyúr
...Shaq amúgy jó nagyra nőtt ott svájcban... biztos sok tejet ivott, amit a lila milka tehenek adtak neki és ismerte a mondást: "erő-izom, tejet iszom, attól nő meg majd a
facombom" -
sh4d0w
félisten
válasz
Napfénysüti #209795 üzenetére
Valojaban Gundogan vallal lokott, de Orban hatat - amit viszont nem lehet.
-
mephi666
nagyúr
válasz
dellfanboy #209806 üzenetére
...a nagyobb baj az lenne, ha pl a skótok ma véletlenül raknának vagy 3at svájcnak... szép körbeverés után jöhetnének a matematikusok, akik megmondanák, hogy "továbbjutunk, ha a németek elpicsázzák a svájciakat legalább 7-0-ra miközben mi adunk vagy 5öt a skótoknak, a többi csoportharmadik meg úgy nyeli a gólokat, mint kacsa a nokedlit"
...én betudom ezt annak, hogy most "reális elvárás volt a továbbjutás" ...nagy volt ez a teher
-
paatrick
őstag
válasz
DeathAdder #209802 üzenetére
Hála az égnek szép gólok vannak végre és a csapatok elfelejtették a 0-0-kat is
-
Ricardo
titán
válasz
Napfénysüti #209795 üzenetére
Még a hollandok is szídják [link]
-
hobizoli
nagyúr
háát, ez bement...
-
mégegy gól a 16on kívül. ez az új labda lehet az oka
-
Creative997
őstag
Szepen beqrta a törpe
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció