Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #210596 üzenetére
szimpatikus figura sincs sok Alisson-on kívül... csak ilyen éderszonok, pöcsorrliszonok meg bundásbetyár pakéták
-
-
mvkly
senior tag
válasz
grizlisandor #210593 üzenetére
Ezt én is hallottam, de mivel indokolta? Annyira gyatrák, vagy elkapott vmi pettyes nyavalyát a böriben?
------------
Ez mekkora meccs volt bakker.
-
cami][us
senior tag
válasz
grizlisandor #210593 üzenetére
#rexonabrazil
-
vond
MODERÁTOR
Nézem a horvát-olasz ismétlést. Baszki, csontra ugyanilyen gólt rúgtam egy céges focitornán még valamikor a 2000-es évek közepén, mint amit tegnap este Zaccagni.
Belém égett rendesen.
DeathAdder: Köszi. Hát erre nem sok esélyt látok. Mondjuk arra se láttam Csoboth, meg Zaccagni gólja előtt, hogy ilyenkor még mindig versenyben leszünk.
-
-
válasz
DeathAdder #210556 üzenetére
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #210582 üzenetére
Ahhoz mi kellene, hogy a románok jöjjenek?
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #210585 üzenetére
Nem ironikus, hogy a szivárványba öltözött térdelős buzeránsoktól várják a szittya magyarok az alamizsnát?
-
eldoble
aktív tag
válasz
hdanesz #210583 üzenetére
Van a saját érdeke és van a csapat érdeke, van amikor ezek találkoznak van amikor nem, de most így döntöttek (liverpooli orvosok, magyar orvosok, vezetők, Szoboszlai), abban akár igazad is lehet, hogy rásérül, akkor nem érte meg, de eddig jól döntöttek, hogy játszott, reméljük lesz még (minimum) egy meccsünk ..., nélküle nem jutottunk volna eddig sem.
(Nem vagyok Szoszlai fan, de azt látni kell, jelenleg nincs EB szintű válogatott nélküle, még ilyen sérüléssel is lendít előre a csapaton, ezt Rossi is megmondta) -
válasz
mephi666 #210584 üzenetére
bizony. sokkal jobb lenne, Phoden nem való arra a szerepre, meg Taa sem
Pickford - TAA, Stones, Guehi, Shaw - Rice, Maino/Wharton/Jones, Bellingham/Palmer - Saka, Kane, Gordon tudna működni, még Szószballal is, vagyis hogy nincs ötlet a játékra, de elég lenne csak a profilokat jól felrakni, hogy legalább működjön a csapat, a többit a minőség megoldaná (legalábbis egy ideig)
de ne legyen kétség a Kalvin Phillipses nyígása miatt annyit fog változtatni hogy kiveszi TAA-t és helyére berakja Gallaghert
-
mephi666
nagyúr
"Wayne Rooney, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya kifejtette a véleményét, egyúttal tanácsokkal is látta el Southgate-et, igaz, nem az említett két játékossal, hanem egy harmadikkal kapcsolatban, aki eddig egy percet sem töltött a pályán a kontinenstornán.
Szeretném látni a csapatban Anthony Gordont"
...jajj tényleg, ott van az a nyomorult is a keretben
...és az a baj, hogy Rooney-nak igaza van, mert az a tetű elég jó upgrade lenne a csapatnak... persze Palmer mellett... csak hát szószgét egy pöcs, ezt már tudjuk
-
hdanesz
őstag
válasz
eldoble #210575 üzenetére
Ez mind szép és jó papíron. Viszont azért látható, hogy árnyéka önmagának....feltételezhetően a fájdalom miatt vagy amiatt is. A skótok ellen is volt olyan szöglet amihez fájdalomtól grimaszoló arccal állt oda. És tegyük hozzá 100 percet játszott sérülten. Nem volt olyan aktív és gyors mint szokott.
Biztos én vagyok rosszul bekötve, de számomra ez nagyobb rizikó mint behozni mondjuk az utolsó 15-20 percre. Vagy ne adj isten egy félidőt játszania. Ha nem a focihoz elengedhetetlen testrészről (comb) lenne szó akkor még meg is érteném. Egy fájós vállal vagy csuklóval lehet játszani közel 100%-on viszonylagosan nagy rizikó nélkül. De ha a lábnak annyi...az egy focistának nem annyira vidám.
Bennem nagyobb lenne a félelem a jövőt illetően. Ahogy Napfénysüti is írta: sokkal többet bukhat ezzel az eröltetéssel mint amit nyerhet pár EB meccsel. Ma vagy max. holnap fog eldőlni, hogy továbbjut-e a magyar csapat...és akkor is csak annyi biztos, hogy lesz további egy meccsük. Az egyenes kieséses szakaszban már jobban megérteném, ha mindenképp pályára szeretné küldeni Rossi vagy pályára akarna lépni Dom...a sérülés ellenére.
-
válasz
birozoli7800 #210580 üzenetére
tuti, és akkor jön portugália a 16 között
funfact, és akkor 3 teljes nappal kevesebb pihenőjük lesz, mint az éppen továbbvergődő csoportmarmadiknak
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Nem követtem a tegnapi eseményeket..
Ha ma nyernek az angolok tuti a továbbjutás?
Szoboszlai sérüléséről lehet valamit tudni? Egy esetleges továbbjutásnál mellőzve lesz? -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210574 üzenetére
hát ja, kizárt... ott piócás emberek gyógyítanak koszos pajtában, nem?
-
-
hdanesz
őstag
válasz
Napfénysüti #210569 üzenetére
Különösen annak fényében, hogy év elején kétszer is volt már gondja a combjával. És ha jól emlékszem akkor emlegették, hogy korábban is volt hasonló problémája.
Szóval nem csak annyi, hogy pl. kapott egy rúgást az előző meccsen.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #210571 üzenetére
...és Szoboszlai nem ment pózolni? hogy hagyhatta ki ezt a lehetőséget?
...jobbulást és mielőbbi felépülést Varga Barnabásnak
remélem legközelebb már az egyenes kieséses szakaszban látjuk szurkolni a lelátón
-
-
paatrick
őstag
A regnáló Európa-bajnok 2 éve a VB selejtezőt se tudta megugrani. A bűngyenge horvátok meg elhozták a VB 3. helyét
2 év múlva viszont már tényleg nem lesznek sehol. Ennek a nagy horvát generációnak vége és nincs is utánpótlás. Ugyanaz mint anno Suker idejében, utána is vagy 15 évet kellett várniuk mire meglett a mostani csapat.
Az olaszok játéka eddig kilátástalan. Az első komolyabb csapatnál mennek haza, igazából már Svájc ellen is 50-50 lesz.
-
Ricardo
titán
válasz
Tibiajax #210562 üzenetére
"lófaszt nem kaptunk az eb-n, azon az eb-n, amin pont a legtöbbet kellett volna adnia nekünk, "
Talán azért mert nem teljesen 100%-os?
"nem ezzel volt a gond. és nyilván nem is azzal, h vitte a hordágyat, szükségtelen elvinni abba az irányba"
Akkor idézem
"Semmit nem csinált egész meccs alatt, de a sérülésnél persze odament fontoskodni, "Én erre reagáltam.
Az irányt nem én adtam, csak követtem.
-
hdanesz
őstag
válasz
IreN!CuS #210564 üzenetére
Ezt egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért játszik (ha saját döntése) vagy küldi pályára Rossi? Most minden rosszindulatot nélkülözve, amit a pályán fociban mutatott az eb-n....azt tudta volna hozni másik játékos is. (eredményesség szempontjából)
Az meg,hogy ezzel a saját egészségét kockáztatja...meg a további karrierjét is akár. Az végképp érthetetlen számomra. A Liverpool is tuti vidáman figyeli, hogy leamortizálja magát.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #210563 üzenetére
kivágtam egy részt... nem felejtett ő el focizni... aki sérülten ilyet csinál a 75. percben, annál várjuk ki, mit fog mutatni egészségesen
és még mindig csak 23 éves...
-
IreN!CuS
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
én egyébként azt gondolom, és ez már jó ideje bennem van, hogy szoboszlai egész egyszerűen ennyit tud
felfújta magát amennyire tudta, van egy átlag feletti ügynöke, egész fotogén is, megcsinálták a liverpool- bulit, ott van. ez volt a lényeg. aztán ha hoz egy stabil valami formát ott boldog lesz, ha meg nem, majd megy valamerre máshova nemsoká..a következő állomásra
de ő nem egy modric meg kroos, akit megvesz a real madrid és world class szintet fognak onnan tolni éveken keresztül, ha kérik a nézők ha nem, mert egyszerűen ők valoban született zseniális kis játékosok, és nem bájgúnárokSzoboszlaiban semmi igazán különleges nincs, én ebben egyre biztosabb vagyok. függetlenül attól, hogy lesz még majd egy v két jól eltalált lövése, a következő években.
rohadtul ki van a kis
nyomorult országunk már éhezve egy kiemelhető magyar játékosra, és szoboszláj ennek a terméke lett
nem több -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ricardo #210553 üzenetére
nem ezzel volt a gond. és nyilván nem is azzal, h vitte a hordágyat, szükségtelen elvinni abba az irányba
johnny velem együtt azt próbálta inkább érzékeltetni, hogy világhírűvé vált kiváló, karrierje csúcsszakasza legjobb idejében lévő, csapból is folyó csodagyerekünktől alapvetően lófaszt nem kaptunk az eb-n, azon az eb-n, amin pont a legtöbbet kellett volna adnia nekünk, ha már a pálinkát olyan szépen tudja legurítani, a nagy közönségkedvenc..
de sem tavasszal a klubjában (‘de oké majd az eb-n’), se most a pályán, csak a nagy semmi
de ha már kiszolgálni nem tudta ezt a..tököm tudja kicsoda, válogatottunk csatár-pozícióban lévő emberkét, legalább az hordágyat vigye már
akkor ez viszont a minimum volt, amit megtehet, a nagy kapitány
bár ne erről kéne beszélnünk vele kapcsolatban, hanem hogy milyen zsugákkal indít, meg mit vágott be, kapásból megint -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mephi666 #210560 üzenetére
Szerintem itt végre pont CSK-hoz méltóan viselkedett.
Ezt leszámítva még mindig nem tudom iért ő a CSK de Varga esete után tette amit kellett.
Ez hasonló mint ami sztorit pár éve leírtam, csak én a fizikai kontakt elől védtem meg a csapattársam mert más nem tette, Szobo meg a töketlenkedő hordágyasokat sürgete egy súlyos sérülthöz. Ilyenkor az ember nem is mérlegel hanem ösztönből cselekszik (már aki). Ezért most respect neki! -
mephi666
nagyúr
válasz
Ricardo #210553 üzenetére
ez számomra kb ugyanaz a szint, amikor elkezdenek valakit ekézni, hogy "csak azért segít másnak, hogy jó színben tüntesse fel magát és ebből is hasznot akar húzni" ...pl amikor egy befutott sztár nagy összegeket eljótékonykodik... erre csak azt mondom: oké, megteheti... megteszi... de ott van még sok ember, aki megtehetné, de mégsem teszi meg, csak beleáll
nézzük a másik oldalról is: akivel jót tesznek, azt szerinted érdekli a hátsó szándék? neki csak az a fontos, hogy segítséget kap... ott a lehetőség nagyon sok helyzetben, amikor valaki segíthetne a másiknak, mégsem tesz semmi... de ha lát egy ilyen esetet, azonnal előjön a rosszindulat
-
válasz
DeathAdder #210556 üzenetére
Ő egy low cost Denílson, egy sokkal jobb csapatban.
-
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #210548 üzenetére
Na, így meg főleg.
-
Ricardo
titán
válasz
Jhonny06 #210440 üzenetére
Valószínüleg azért rángatta be a hordágyat, és noszogatta az egészségügyieket, hogy rá figyeljenek. Bámulatos kövtkeztetés.
Ezekszerint aki egy közlekedési balesetnél mentőt hív, és segít ahol tud, az nem is segíteni akar, csak fontoskodik, hogy rá figyeljenek.
3 Évvel ezelőtt Kjaer megkezdte a csapattársa újraélesztését, és ő volt az aki a többieket arra kérte állják körbe a fekvő társukat, és takarják a kíváncsi tekintetek elöl.Figyeld hogy fontoskodik ott csak hogy rá figyeljenek.
Sőt, még az életveszélyben lévő társának párját is próbálja nyugtatni, csak hogy a figyelem középpontjában legyen.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti #210551 üzenetére
nem láttam a meccset, de tippre 1 nevet mondok: Paqueta
-
pekoka
tag
válasz
DeathAdder #210548 üzenetére
Azert a braziloknak a 19 lovese se gyenge.
-
Kellett a tegnapi 98. perces olasz gól, a 95. perces szerb gól szlovénia ellen, a 95. perces albán gól a horvátok ellen, csoboth 100. perces gól, grúz - cseh 1-1, ahol 27 cseh kapuralövés se volt elég a győzelemhez és kellett a grúz kapus 11 védése
Balsorsnak nem nevezhető történések
-
mephi666
nagyúr
...odarúgta egyszer, kétszer... és még háromszor
(jó, mondjuk nem egy Donna állt a kapuban)
-
Egon
nagyúr
Oké, hogy az utolsó utáni pillanatban sikerült betalálniuk, de azért nem nevezném "talicskatolásnak" azt, hogy bejött a papírforma...
Igazából az lett volna a meglepetés, ha a regnáló európa-bajnok (játsszon akármilyen rosszul) pontot sem szerez a bűngyenge horvátoktól. Ugyanez igaz az angol-szlovén meccsre is (természetesen angol győzelemre illetve pontszerzésre utalok).
Btw a horvát-olasz döntetlne azt is jelenti, hogy a skótok jó eséllyel akkor is kiestek volna, ha a 3. helyen végeznek egy magyarok elleni iksszel, csak akkor minket is magukkal rántottak volna. -
mephi666
nagyúr
...jajj de jót aludtam az esti meccsre megint
ahogy látom felért egy Juve meccsel, kései egyenlítő góllal...
...ma akkor bízzunk benne, hogy szószgét elkezdi félteni az állását és a 1.5milliárdos keretével sikerül megvernie a tizedannyit érő hatttalmas szlovéniát?
...a keretük értékének nagy részét Oblak+Sesko teszi ki...
-
DS39
nagyúr
válasz
Vismajor01 #210528 üzenetére
Ha holnap (vagyis ma) az angolok 4 vagy több góllal nyernek, akkor a szlovénok a horvátok mögé kerülnek a mini tabellán.
De erre vajmi kevés esély van. -
-
Ringman
félisten
xG: [link]
At Euro 2024: Croatia (7.10) 3-6 (4.74) Opponents
#210537 DeathAdder
-
eldoble
aktív tag
válasz
Vismajor01 #210455 üzenetére
Azért mert még sérülten is tud annyit segíteni, hogy eddig szinte minden (az egész EB-n) második veszélyes támadásunk tőle indult, és tegnap is a sorsdöntő, gólt szülő támadásunkat ő indította.
És lehet ezt még egyszerűbben nézni, gyakorlatilag nincs helyette senki, mert ugyan találsz a keretben olyat akit még betehetnél, csak az már teljesen megváltoztatná a csapat szerkezetét és a ráhúzandó taktikát, és azt most nem lehet.
Mint ahogy Rossi is mondta, nem véletlenül, jelenleg nincs magyar válogatott Szoboszlai nélkül. -
fatal`
titán
Holnap az angolok egy 96. perces góllal fogják verni Szlovéniát?
-
pekoka
tag
Svajc vs Olaszország szombaton, ha jol ertettem.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
szotyika77 #210519 üzenetére
Valaki nagyon tolja ott fent a magyar válogatott talicskáját.
-
Vismajor01
addikt
Hal istennek a gyász horvátok mehetnek haza
-
paatrick
őstag
Na lehet örülni eggyel beljebb vagyunk
horvátok meg ugyanazt eljátszották mint a skótok, nem faultolták le a játékost és eltolódva védekeztek.
Igazából szinte hihetetlen ezeket látni hogy ilyen szinten hogy tudnak így védekezni. Mintha valami női focit néznék -
Ezek a horvátok istenbarmok, megcumiztatták magukat a 98. percben... A jobb bekk poziban sehol-senki.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Creative997 #210514 üzenetére
Gondolkodtam én is, hogy gyászt, vagy csövest írjak. Végülis tökmindegy.
Elég fos ez az EB eddig. Biztos el van fáradva mindenki.Na, közben ki is estek a gyász horvátok.
-
pekoka
tag
Ezt nem hiszem el he.
-
sh4d0w
félisten
Hopsz.
-
Tibiajax
nagyúr
úristen
gyerekek
én beszarok
és még csak nem is egy csicska góllal…. -
szotyika77
aktív tag
B+ sose örültem még ennyire olasz gólnak.
-
cami][us
senior tag
válasz
Creative997 #210514 üzenetére
Jó hogy szólsz.
-
shteer
titán
100 perc az új 90
-
Creative997
őstag
Ezek a gyász horvátok 2. helyen.. egy még gyászabb digok előtt
-
cami][us
senior tag
Mi ez a sok szemét az olasz kapu mögött?
-
Tibiajax
nagyúr
hát itt már csak a csoda segíthet az olaszokon…
vagy egy immobile-fetrengés -
-
Tibiajax
nagyúr
azért ha az olaszok kiesnek, nagy blama lesz.. de ebből a csoportból egy nagynak mennie kell
-
tehát dígóknak és angoloknak kell szurkolni hoogy magyarország portugáliával játszhasson
szájbahányós challenge
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában