Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Motta -> Juve
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #208893 üzenetére
ez a friss pletyka?
a torino védője az interben is elférne
-
venember83
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #208884 üzenetére
Ez az LFC Transporter asszem fehérvári, múltkor láttam az egyik utcában mikor arra futottam.
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #208886 üzenetére
...a ferrari kommersz
a 911 meg a stílus és szerintem ez a szín is jól áll neki... nincs másik kocsi, ami a folyamatos megújulás mellett végig önmaga tudott maradni... megnézed a legelső és a legújabb modelleket és tudod, hogy ugyanarról van szó
formában amúgy tényleg a vw bogár adott bele sokat (az is olyan, hogy a 60éves modell vonásai visszaköszönnek az újban)
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #208884 üzenetére
...sajnos nem, de valakinek kocsi és csapat terén hasonlóan kurvajó ízlése van
(kb mióta eszemet tudom, a 911-es formája nálam a plafon...)
jszp-n ránéztem, 2014-es műszakin még nem volt meg a rendszám és szürke volt a verda
...utána vált tökéletessé (nem kis drukkeré lehet a gép, hogy pont abban a fostos időszakban varázsol ilyenre egy porsche-t... a Rodgers-es 2. helyet leszámítva szopás volt előtte-utána folyamatosan)
ui: baszki, Szoboszlait észre se vettem a képen, csak most
-
-
atee_13
őstag
válasz
laskr99 #208880 üzenetére
Ne viccelj már. Rengetegen dolgoznak profik a legerősebb bajnokságokban szakmai stábokban, elemzőként . Ha meg lehetne ezt jósolni előre már rég milliárdosok lennének, mert ők is megtennék az eredményt.
Hiába hiszed, hogy van aki tudja, nem lesz olyan. Két csapat egy adott meccsen akármilyen eredményt hozhat, főleg ha nincs hazaipálya vagy pontkényszer, hullámvölgy, kinek mennyire fekszik az eső vagy a szárazság , a hideg vagy meleg. Millió egy változó.
-
laskr99
addikt
Üdv!
Focihoz nem is érdekel úgy, meg nem is vagyok tájékozott. De most aliexpressen fut játék, és ott fogadni kell.
Magyar, svájc
Német skót
Spanyol horvátMelyikre érdemes tenni? Többség nemet-svájc-spanyolra rakott. Eddig úgy hallottam a magyarok azért most jobbak, de nem tudom mennyire.
-
válasz
venember83 #208875 üzenetére
Nagy benne a potenciál, de elég sokat volt sérült, bár ebben lehet Tukóék is szerepet játszottak.
A Bárka talán jobban feküdne neki, mint a péjel. -
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #208869 üzenetére
Mondtam.
-
válasz
szotyika77 #208868 üzenetére
Van egy jó eladó CB, de kissé drága mulatság lenne:
Mia San Mia
·
🔴 A középhátvéd poszton az eredeti terv az volt, hogy Dayot Upamecano-t eladásra kínálják. Vincent Kompany kérésére azonban változott a terv. Upamecanót mostantól meg kell tartani. Eközben Matthijs de Ligtet arról tájékoztatták, hogy megfelelő ajánlat esetén távozhat. A holland fizetése évi 16 millió euró. Ráadásul az elmúlt szezonban a Bajnokok Ligájában nyújtott erős teljesítménye után érdeklődők is vannak. De Ligt eladása így más átigazolásokhoz szükséges pénzeket hozna, és felszabadulnának a bérek.
Tobi Altschäffl, Christian FalkJól indít Kampány, a csapat top CB-jét akarja eladni.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szotyika77 #208868 üzenetére
FdJ sérülése helyett a Chelseas Maatsent hívták be, aki akkor nyaralt a csajával valami szigeten!
---
10 tojás marad, nem is volt kérdés! -
thebigK
addikt
válasz
DeathAdder #208869 üzenetére
hugyos FA kupa
az pont egyel több lényeges trófea idén, mint a poolnak
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83 #208859 üzenetére
Ez ám a büntetés. 😂
-
meghág marad
a jóisten áldja meg a recency bias-t amit a homo sapiens sapiensnek adott
egy húgyos FA kupa felülílrja a 8. helyen beufó, negatív gólkülönbséges, BL csoportkörös lebőgést
-
szotyika77
aktív tag
Hírek az FC Barcelonáról:
Barça will try to terminate Lenglet's contract. [Diario Sport]
Barça have made an offer for Jeremie Frimpong. [Diario Sport]
Bayer Leverkussen would be open to a swap deal of Ansu Fati and Frimpong.🚨 Liverpool winger Luis Díaz is now ahead of Nico Williams in Barcelona’s transfer target list.
Frenkie de Jong Európa-bajnokságának annyi, még mindig nem épült fel a bokasérüléséből, így visszatér Barcelonába.
🚨🎖️| JUST IN: Deco’s main objective in the summer of 2025 is to bring in Florian Wirtz. The Portuguese has been a great admirer of the youngster and has been following him for a long time
🚨Al-Ittihad Club is interested in buying Koundé.— @marca
❗️Barça will sell atleast 2 of the centre-backs in the squad this summer.
Garcia és Martinez lehet a két távozó. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
ha egy ilyennel látam volna húgomat, én is dobtam volna
..ráadásul még juventus-mezben is volt -
Creative997
őstag
válasz
Soulfly842 #208854 üzenetére
Néhány évtizeden belül az összes PL klub fel lesz vásárolva a közel keletről
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #208861 üzenetére
...és a románc hogy alakul? mekkeni blokkolja még a hugit? lesz akkora lovestory, mint a Piqué - Shakira?
-
mephi666
nagyúr
válasz
...aszondod valaki rendesen McKennie Frattesi húgát?
-
venember83
nagyúr
Davide Frattesi: "Amikor láttam a testvéremet, hogy a pályán ünnepel a Juventusszal az Olasz Kupa-győzelem után, négy napig letiltottam őt az összes közösségi hálózatban."
-
cami][us
senior tag
válasz
Soulfly842 #208854 üzenetére
Az Everton-t az angol futball „alvó óriásának” tekintik, amely képes lehet „ismét a világfutball élére” kerülni a Bramley-Moore Dock-ban épülő új stadion révén.
ez valami vicc? Akkor már inkább a Nottingham. -
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Napfénysüti #208846 üzenetére
Az már van sok
néha azért eredmény is.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
sh4d0w #208848 üzenetére
Igen, az a lényeg, de egy idő után már úgy néztem a meccseket, hogy annak drukkoltam, hogy a tippjeim jók legyenek és nem az éppen szimpatikusabb csapatnak/játékosnak, így egy kicsit megölte a hangulatát, mintha nem tippeltem volna semmit (foci és NFL tippelésben is).
A másik, hogy vannak a tippmásoló tippelők, akik a jól tippelőket másolják.
-
Soulfly842
addikt
egy ilyen van a kertek alatt (BBC, tegnapi hír):
[link]Szaúdi királlyal kiegészített konzorcium 400 millió fontos ajánlatot tett az Everton megvásárlására
Nemzetközi befektetők egy konzorciuma, amelyben részt vesz egy szaúdi királyi családtag is, 400 millió fontos ajánlatot tett a Premier League-ben szereplő Everton megvásárlására.
Farhad Moshiri szeptemberben beleegyezett, hogy eladja 94%-os részesedését a 777 Partners-nek, de a befektetési cég nem tudta véglegesíteni az üzletet, így mások számára is megnyílt a lehetőség a felvásárlási ajánlatra.Andy Bell és George Downing helyi üzletemberek, valamint az MSP Sports Capital - akik körülbelül 158 millió fontot kölcsönöztek az Evertonnak - szintén versenyben vannak egy kizárólagos időszak megszerzéséért, miután benyújtották ajánlataikat.
A Londonban élő üzletember és ügyvéd, Vatche Manoukian egy névtelen szaúdi királyival és magas nettó vagyonú amerikai családokkal közösen vezeti az egyik ajánlatot.
Manoukian és konzorciuma egy teljesen saját tőkéből álló ajánlatot javasolt, amely nem jelentene további adósságot, és fenntartható, hosszú távú stratégiát kíván kialakítani.Az Everton-t az angol futball „alvó óriásának” tekintik, amely képes lehet „ismét a világfutball élére” kerülni a Bramley-Moore Dock-ban épülő új stadion révén.
A 45 éves Manoukian az IMS Digital Ventures tech-befektetési cég partnere, és az ausztrál Myer család támogatja.A Roma tulajdonosa, Dan Friedkin, a Dell Technologies Michael Dell-je és az A-Cap befektetési cég Kenneth King-je szintén érdeklődnek a klub iránt.
Szaúd-Arábia közberuházási alapja, amelynek elnöke az ország koronahercege, Mohammed bin Salman, 2021 októberében 305 millió fontos felvásárlást hajtott végre a Newcastle esetében. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #208852 üzenetére
nem tudom
de tuti, h nem juve-szimpatizáns
-
atee_13
őstag
Everton Dell deal?
-
Tibiajax
nagyúr
varázsolj, Memphis
-
Tibiajax
nagyúr
van dijk, 2-0
-
sh4d0w
félisten
válasz
SpaceKombajn #208845 üzenetére
Probalj meg a jatek oromeert jatszani.
-
Tibiajax
nagyúr
csöves inter első számú ultrája meglepte magát az új mezzel -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #208845 üzenetére
Tapasztalatot.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Peterhappy #208842 üzenetére
Mi a nyeremény?
Mit lehet nyerni? -
sh4d0w
félisten
válasz
Peterhappy #208842 üzenetére
Az elso tippsort mar meg is tettem.
-
válasz
Peterhappy #208766 üzenetére
Emlékeztető
Készítettem egy tippelős ligát, aki akar, konnektál, aki nem akar, nem konnektál.
Ha találtok jobbat, mehetünk máshová.
A Tipper.io-n nem találtam EB-t, ezért lett a hivatalos site.
Csatlakozni itt tudnak a ketrec falán innen és túl lakó fórumtársak: [link]
A szabályokról/pontrendszerről bővebben itt: [link] -
cyberkind
félisten
válasz
venember83 #208840 üzenetére
El kéne arabkodni már ezt a klubot, de nem akarják.
-
venember83
nagyúr
válasz
Creative997 #208838 üzenetére
Minek beledobni bármit egy pénzügyi fekete lyukba?
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997 #208838 üzenetére
Nyitva van a ketrec ajtó. Még mindig...
-
Richard!
addikt
válasz
Napfénysüti #208835 üzenetére
Meg női fociban is. Csak úgy dől lé 🤑🤑
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor #208832 üzenetére
Elvileg jön Davies meg Yoro, mindketten a védelembe, illetve, ki tudja a Prezi mivel akar meglepni minket, mindenesetre, ha minden kupát nézünk, az 72 meccs, oda meg kell az ember.
Rafa Marin már hazatért.
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor #208826 üzenetére
RB ha lesz is Hakimi előtt, valami olcsó, fiatal gyerek lesz, mivel Hakimi a fő target olyan 26 körül.
CDM se kell, mivel ott van Bell, Tchou meg Cama, illetve Valverde is.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #208822 üzenetére
mi az, hogy nem fiatal, még chiesa is ifjú tehetség!
-
7600 GS
addikt
válasz
Creative997 #208783 üzenetére
Még Pjanic-nak is tartoznak többek között, miről beszélünk?
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #208823 üzenetére
Pont ezért lesz Güler elpazarolva, mert ha jön Wirtz minimum 150 misiért, akkor miért padoztatnák őt... Én értem azt is amit írsz, és igazat is adok, de szerintem Gülert kéne ebbe a szerepbe rakni, mivel a kvalitása iszonyat minőségi, de meglássuk, hogy mi lesz, nem aggódom már a tavalyi szezon óta, mert igaza lett mindenkinek a klubnál.
-
Soulfly842
addikt
válasz
cyberkind #208821 üzenetére
Kroos kiesett, mellettük is mindig jutott hely pedig neki, modric-nak is egyre kevesebb tere lesz a fenti játékosok meg indkább DM-k, vagy nem olyanok akik még a középpálya közepén a belső dinamikát úgy tudnák művelni, mint Kroos, vagy Modric. Ez lehet az oka. Szerintem nem a fentiek helyére, hanem Kroos és/vagy Modric helyére jönnek.
Aki a középpálya és a támadójáték közötti kapcsolatban a hidat jelenti az még nincs a fenti felsoroltak között (így erős a kérdés, hogy ki helyett hiszen ő ebben előrébb tart..). Güler talán majd egyszer, vagy pár év múlva, de nem mindent úgy jó Barcásan egy kis csikó nyakába terhelni.
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #208820 üzenetére
És, hogy rakod bele a 4-3-3-as rendszerbe, Fede, Tchou, Cama, Bell, Brahim, Güler mellé, vagy helyére? Padozni, és/vagy minden 2. meccsre betolni a kezdőbe, szerintem, drága.
-
Soulfly842
addikt
válasz
cyberkind #208819 üzenetére
Ritkán nézek német csapatokat, de javíts(on) ki (valaki) ha tévedek:
Nem tartom valószínűleg, hogy a támadó szekcióba akarják: sokkal valószínűbb, hogy modric fokozatos kiesésével, Reus elköszönésével inkább a középpályát akarják vele erősíteni, s nem is a szélekre szánják.
A kreatív építkezés két nagy alakja köszön el lassan - ennek a pótlására némiképpen jó lenne Wirtz érkezése.
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #208818 üzenetére
Először be kéne építeni, illetve ha sikerül is, kurva nagy lesz a verseny elől, és ha minden igaz, valamiért Wirtz-et is nagyon akarjuk.
-
Soulfly842
addikt
Feleségemt megkérdeztem, hogy küldjek-e át neki egy zseniális szabadidő tervezőt június-júliusra..
Nem értem miért került sokkos állapotba egy kínkeserves, de beletörődő mosoly keretében
a pillanat a pillantás felbecsülhetetlen!
(Más kérdés, hogy a mi szempontunkból nem pontosak a kezdési időpontok
)
A tegnapi meccset most fogom megnézni. Tegnap koncerteken voltam
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #208805 üzenetére
a Juventus is szabadulna tőle viszonylag elfogadható feltételek mellett,
megértem, bár az is igaz, hogy allegri mester taktikája nem igazán feküdt neki.vlahovic fizetése is brutális a teljesítményéhez képest, szerintem ő sem hozza a várt szintet.
-
mvkly
senior tag
válasz
venember83 #208809 üzenetére
30 évben
Óh, 'stenem...
-
-
-
mvkly
senior tag
válasz
venember83 #208805 üzenetére
Úgy fest Motta vinné magával Saelemaekers-t, €10M körüli a leütési ára.
Milyen meglepő, hogy 3,5 év Milan-jában a sz'r és a közepes közt ingázott, Bolognában meg mindjárt futballistára emlékeztetett.
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #208785 üzenetére
Soulé kapcsán nem érkezett még ajánlat Agresti szerint, a klub pedig 40 millió euróra értékeli a játékost.
Ringman: Lehet, hogy túlértékelt Chiesa, csak éppen a játékos is így gondolja, jelenleg úgy tűnik, hogy a Juventus is szabadulna tőle viszonylag elfogadható feltételek mellett, miután valami 45 millió euróért vásárolta őt a klub, s nem gondolnám, hogy bevált volna. Bár ugyanígy megkérdőjelezhető Loca és Vlaho átigazolása, messze nem hozták azt, amiért érkeztek: Loca egy jó munkásember, aki tud védekezni, de ennyi, Vlaho meg nem elég precíz a befejezések tekintetében, miközben rendkívüli összeget fizet(ett) érte a Juve, és a fizetése is hihetetlenül magas.
-
Richard!
addikt
Szoboszlaival mindent is!!! #index #szoboszláj #terrorostaszobo
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Creative997 #208802 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #208797 üzenetére
Bitch please?
-
vans?
őstag
válasz
Physicist03 #208751 üzenetére
Kicktipp? Mi ezzel toljuk a cegnel / csaladban.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!