Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Ez miért is volt 11-es?
Nehogy már az 5-ösnél ne ugorjon fel a kapus. Nem az emberre ment, épp csak hozzáért a kesztyűvel és még mellé is fejelte Messi.
Szép védés.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Soulfly842 #175491 üzenetére
Amúgy nem is értem, hogy ez miért lett 11-es? Legközelebb ne is ugorjon a kapus gondolom, várjon a kapuban. Szörnyű, tényleg szánalmas...
Örültem, hogy kivédte, szép védés. Remélem argentína megy haza.
-
A kritikus 11-eseket azért Céri jobb hatékonysággal lövöldözte...
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #175494 üzenetére
nem kapott még gólt a vb-n... és védett 2(?) büntetőt... ezt innentől szerintem megnyerik a lengyelek
(...ne legyen igazam)
-
SpaceKombajn
aktív tag
A 11-es ölő
-
Ez a tipikus bohóc 11-es, szabályváltoztatásért kiált!
-
BenHans
addikt
Háhhá, mi ez a kamutizi?!
Csecsnyiiiii!
Így könnyű ha tudja hova lövi......most azt kívánja ütött volna nagyobbat
-
Soulfly842
addikt
Ez igazán szánalmas. Ezért 11-es???
Meg is érdemelték!! Micsoda védés! :)
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Piftuka #175473 üzenetére
Ez régen is így volt, ezek lesek voltak.
Csak aztán jött a tétlen les és elkezdték elengedni a nem labda felé mozgó játékosokat, pedig ott is előnybe kerültek később az akció során, akik előtte lesen álltak. Pl. a bal szélen 5 méteres lesen áll, de a nem ő kapja, hanem a jobb szélen nem lesen levő, aki lefut az alapvonalig, bead, és az ott érkező (előnyből) pedig gólt szerez, a lemaradt védők meg csak néznek.
De sok olyan is volt, hogy lesre állítás, látták, hogy lesen van a támadó, megálltak a védők, csak közben mélységből indult valaki lendületből és a megállást/torpanást kihasználva gólt lőtt, itt is hátrányt szenvedtek a védekezők, mert mire újra felgyorsultak már késő volt.
Amúgy meg szüntessék meg a lest, és nem lesz rajta vita.
-
Viktoár
addikt
válasz
Soulfly842 #175480 üzenetére
Szemrevaló hölgyek, de azért valami nem tiszta. Ezekből a félrelépésekből látszik hogy ezek a hölgyek olyanok mint egy pénztárca, minél több a lóvé annál jobban nyílik szét. Ez mondjuk valahol érthető mert kell a pénz a cicikre, ajkakra és még ki tudja mire hogy örök 20 évesnek tűnjenek. Azonban azt nem értem hogy a focisták komolyan azt hiszik hogy a végletekig kitartanak majd mellettük ilyen mentalitással? Vagy csak azért "tartják őket" hogy legyen kivel mutatkozni?
-
atee_13
őstag
válasz
hobizoli #175453 üzenetére
" akkor o nem volt az?" ezt én állítottam? Vagy egy polcon emlegettem vele mondjuk CR-t? Gyanítom te is fentebb tetted, de már ugyan az a polc.
"te vmi csoringerebb csapatba mennel el levezetni is, amit kilora is megvehetnel igazabol, vagy egy ilyenbe?" ha komolyan gondolná a profizmusát akkor nem távolkeletre megy. Még egy Zlatan is elment USA ba ahonnan visszatért. Ez egy nem futball kúrva hozzáállás.
" mert 40 éves koráig még tervez játszani" kevered a szezont a fazonnal a hol és mennyiért a kérdés nem a 40 év
"Guglizz rá a vele egykorú Rooney-ra" szóval akkor neked Rooney CR egyszint... az se rossz -
Soulfly842
addikt
Ne legyetek már ilyen gonoszak, szegényen látszódik, hogy alig bírt feldolgozni az esetetet!
(pár órával később):
A Jovic-Gudej afférről is szóljunk még pár szót, hogy miről is szól a pikszis
-
sh4d0w
félisten
válasz
Piftuka #175473 üzenetére
Nem lattam ezt a konkret esetet, de asszem tan Wiltord lott meg ilyen golt nyugat-roman szinekben, azt szabalyosnak iteltek - holott eleve lesrol indult, szo sem lehetett arrol, hogy szabalyosan golt szerezzen.
O kozepen allt lesen, a jobb szelre kapta valamelyik a labdat, elindult vele, a jo Szilvia meg belul kovette a tamadast, de hat eselye sem volt egyik vedonek sem utolerni es magadtak a goljat. A szabalyok szellemisege viszont azt forszirozza, hogy a tamado ne szerezhessen jogosulatlan elonyt a vedokkel szemben - ez pedig sulyosan serult.
-
válasz
Napfénysüti #175481 üzenetére
Kiegészítve:
Intelligensen választják meg, kit copnak le, őszintén szeretik a zsozsót, hűségesek is a pénzhez, szóval qrva hölgyeknek tűnnek. -
Ringman
félisten
-
mephi666
nagyúr
válasz
az is lehet, hogy csak véletlen összekeverték melyik kié
ránézésre ilyen sorozatgyártott kacsaszáj-szilikonmell-butaliba v2.0 modell mind... meg nem tudnám mondani, hogy a 3 képen más-más nő van-e, vagy ugyanaz
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Intelligens, őszinte, hűséges hölgyeknek tűnnek.
-
grizlisandor
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #175467 üzenetére
+1, mi se értettük, hogy mi történik a pályán..
Deschamps se tudom mit akart, kezdőben nem sok játékos volt, aki egy értelmeset tudna rúgni a labdába...
Fofana is hol tanulta azt, hogy védekező középpályásként megállhatok hisztizni a sporinak, ha szerintem szabálytalanul elveszik tőlem a labdát.
Thuram, aki az egyik legjobb formában lévő támadójuk egy tét nélküli meccsen melegítse csak a kispadot.
Kell a szövi kapitánynak már a frissítés.(#175473) Piftuka:
Mondasz valamit, csak ezzel az a legnagyobb bajom, hogy akkor minden meccsen így értelmezzék a szabályt és tartassa is be a játékvezetői stáb. -
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder #175466 üzenetére
Ha nyer! Hajrá lengyelek!!!!!
[troll on]Küldjétek haza Lesszit![/troll off]
-
Piftuka
veterán
válasz
forceberg #175456 üzenetére
Szerintem ők nagyobb összeget nem tudnak költeni a célra. Bár nyilván nem ismerem a klub anyagi hátterét, de azért az sejthető, hogy maximum pár (tíz?) milliót tudnának a célra költeni.
Annyiért pedig valószínűleg nem menne vissza.
Én is szívesen láttam volna portugál élcsapatban, és szerintem a BenHans által említett római igazolásban is volt perspektíva...
Hiszem, hogy számos európai élcsapatban még remek befejező csatár tudna lenni, ha a vezetés, és az edző annak megfelelő játékstílust alkalmazna a csapatban.
Hovatovább, Lothar Matthäus-hoz hasonlóan klasszis középhátvéd is lehetne. Magas, rendkívül erőteljes, fejben jól érti a focit, és mindenkinél magasabbra ugrik fejelni.
Ám valószínűleg olyan szerepet nem vállalna, mert nagyon megszerette a góllövést, ahogyan ebben a videóban is említi.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy #175474 üzenetére
Na az lehet.
-
válasz
Szerintem lökték a védőt, aki mellett utána el is suhant a labda. A lesre hegyezték ki az egészet, de szerintem a szabálytalanság miatt vették el a találatot.
Mindenesetre én nem bánom, még ha Francia B is volt, de jók ők úgy, verve
-
Piftuka
veterán
válasz
Én pedig kifejezetten örülök, hogy végre lesnek ítéltek meg egy ilyen helyzetet.
Nagyon sok ilyen gólt lehetett korábban is látni a nemzetközi futballban, és mindig is igazságtalan volt.
Gyakran többméteres lesen ácsorgó játékos visszalép egyet-kettőt, de pár másodperc múlva már tör is kapura, gólt lő. Olyan is bőven előfordul, hogy még nem is lép vissza a védők vonaláig sem, hanem hátra mozdul egyet, és már fordul is vissza kapu felé, érkezik a beadásra és gól... Mi értelme a lesszabálynak, ha az ilyet elnézik?
És az egyetlen ok, ami miatt gólt tudott lőni, hogy pár másodperccel korábban még lesen ácsorgott. Valahol meg kell húzni a határt, és a lesszabályt az ilyen helyzetekben (így) érvényesíteni.
Teljesen más lett volna a szituáció, ha még huszonynyolc labdaérintéssel, fél-egy perc múlva jut el hozzá a laszti, és utána születik a gól. Azt nevezhetnénk "új játékhelyzetnek". Ezt nem.
Gyakorlatilag ugyanannak a beívelésnek egy lepattanójára csapott le.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Ezt én sem értettem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #175458 üzenetére
igen, ez alapvető... soha nem kezdtem olyan nővel, akinek volt valakije és én sem mentem bele semmibe, amikor volt valakim... mondjuk volt eset, amikor a csaj tagadta, hogy lenne valakije és ez csak később derült ki... de az már nem az én saram volt
kíváncsi vagyok, hogy kamu-e... általában a legképtelenebb sztorik szoktak igazak lenni
-
Tibiajax
nagyúr
hát de hatttttalmas Franciaországja, nem
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a Francia gol hogyan lett nem az?
Grizember betalalt, elv. lefujtak a merkozest, aztan VAR, es a gol elvetelre kerult.
Grizember a beadas pillanataban valoban lesen allt, de nem is akarta megjatszani a labdat, nem is mozgott a labda fele.
A tuneziai ert bele, kvazi golpasszt adva a Grizembernek, oeg koszonte szepen. Es az mar elv. uj jatekhelyzet. -
ha argantína nyer akkor kb. ki van nekik kövezve az elődöntő, beszarás. ha nem akkor a nyolcban lehet törleszteni margaret thatcherért
-
LyonnaisFan1
őstag
Csodalatos Ausztralia.
-
Redneck
nagyúr
Na fasza, továbbjut a két, antipatikus arcokkal tömött gárda. Dán és tunéziai továbbjutást favorizáltam, de hát ez van.
Mondjuk legalább megérdemelten mennek tovább. -
Viktoár
addikt
Ha így marad akkor koppanhága!
-
LyonnaisFan1
őstag
Vezet Tunezia a franciak ellen.
...illetve a Kenguruk is.
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666 #175454 üzenetére
Állj stoj! Ez most komoly?
A nők is érdekesek, de basszus férfibecsület is van, barát és/vagy csapattárs párjára nem megyünk rá, ha kölcsönös a vonzalom akkor sem.
Felnőtt ún. férfiak és sportemberek.
Ha már le akarok varrni valakit akkor az ellenfél párjait nézem......ő izé, kivéve ha MBappé.
De itt is látszik, hogy attól hogy egy ilyen nőnek több pénze lesz és milliós szettekben pózol még egy szaros ostoba curva marad.Amúgy szerintem kamu.
-
válasz
Soulfly842 #175455 üzenetére
Én hiányolok egy évet a Sportingnál legalább, nem merték ők sem bevállalni?
-
Soulfly842
addikt
válasz
atee_13 #175451 üzenetére
37 évesen (februárban már 38)? Ilyet írni erre, mert 40 éves koráig még tervez játszani? Ne már... ezt te sem gondolod komolyan! Guglizz rá a vele egykorú Rooney-ra, aki már vagy 7 éve nyugdíjas fejben, de egy ideje már küllemben is
Örüljünk, hogy eddig láttuk játszani! Bárhogy is döntsön (bár ki tudja, lehet hápok a szaudi kacsa, s más sül ki belőle - egyelőre még nem megerősített)
-
mephi666
nagyúr
„Megvan annak az oka, hogy Szerbia úgy játszott, ahogy. Vlahovics együtt töltötte az éjszakát Rajkovics kapus feleségével, Gudelj pedig Jovics nejével. November 28-án reggel Gudelj és Jovics összeverekedett. Következmények: Vlahovics nincs a jegyzőkönyvben, Gudelj és Jovics sem lépett pályára. Talán mégsem Pikszi a hibás…” – olvasható a bejegyzésben.
...Vlaho is betalált akkor a vb-n?
vagy úgy értelmezték, hogy a házasságon kívüli együttlét tiltott, viszont a cserebere belefér?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
atee_13 #175451 üzenetére
mas jatekos megy el sokkal tobb penzert mashova, akkor o nem az?
Iniesta amikor elfogadta a japan csapat par eves szerzodeset annyi penzert, amit a Bőrszalonnában 10-12 ev alatt keresett osszesen, es nem csak egy eletreszolo szerodese lenne egy hatterpozicioban, akkor o nem volt az?
vmiert qrvara divat van sapka nincs sapka szinten ekezni CR7-t mindenert IS, kozben ebbol a qrva penzebol aranyosan sokkal tobbet jotekonykodik is, mint tobb masik "profi" jatekos osszesen
te vmi csoringerebb csapatba mennel el levezetni is, amit kilora is megvehetnel igazabol, vagy egy ilyenbe? -
ezeknek sem csigán nőttek fel
-
atee_13
őstag
CR a profi focit választotta a pénz helyett .... ja nem ide
-
dellfanboy
őstag
válasz
Soulfly842 #175441 üzenetére
sztem ez inkább vmi központi fifa rendelet, lsd az összes első osztályú bajnokság pihen.. nem hinném hogy van az mlsz-nek beleszólása. de írtam nekik Fb-n kiváncsi vagyok válaszolnak-e
-
válasz
Azóta tízszer annyiba kerül a gáz és az áram, amivel fűtik és világítják a stadiont és az egyéb infrastruktúrákat. A Klubok most sajnos kénytelenek kevesebbet lopni a tao pénzekből és a fenntartásra fordítani a befolyt összegeket.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Elfáradtak.
-
Soulfly842
addikt
Csak egy kérdés:
Tavaly dec. 19-vel ért véget a 19. forduló az NB1-ben és mentek el 'téli szünetre', idén miért ért véget már november közepén?
Nem tudnak nyugodtan meccset nézni?
Túl sok játékost nem érint a vb, azt a kevéske játékos olyanoktól hiányzik, mint az FTC, akinek egyébként is illene nyerni, akkora keret-előnye van a többiekhez képest.
-
mephi666
nagyúr
mai esélylatolgatás:
16:00
tunézia(1)-csigazabálók(6): utóbbiak biztos továbbjutók és 99.9% hogy első helyen... viszont a kispadnak is minimum hozni kell egy x-et, amivel tunézia kiesik... nekik csak a győzelem lehet jó...
ausztrália(3)-dánia(1): ausztráliának elég lehet az x is a továbbjutáshoz, dánoknak győzni kell... ha elkezdenek játszani, ez összejöhet nekik, viszont eddig semmit nem mutattak...érdekes lehet mindkét meccs: tunéziának menni kell ezerrel és jó kis adok-kapok lehet a vége, mert a csigaevők tuti nem a gálakezdővel állnak fel, így több lesz a lehetőségük
ausztál-dánon meg egy gyors dán gólért kell szurkolni és jó 90 perc követheti
20:00
lengyel(4)-argentin(3): lengyeleknek jó lehet az x, argentinoknak viszont nem, mert rezeghet a léc 4 ponttal... gyors argentin gól kell, utána a lengyeleknek is rá kell kapcsolni
fordítva viszont altató jöhet
szarábia(3)-mexikó(1): araboknak elég lehet az x a másik páros eredményétől függően, viszont mexikónak nem... én rájuk tippelek, hogy ezt a meccset behúzzák -
hobizoli
nagyúr
Qatari security throws out an American fan from the stadium for wearing an LGBTQ+ armband at tonight’s USA-Iran game.
mondjuk ez eleg gyenge volt
ezt ugy kellett volna atombol megtrollkodni, hogy egy tobb ezres tarsasag egy-egy resze a szineknek megfelelo polokban megy szurkolni
aztan bent meg szinsorba allnak tobb ezren nezoteren
nagy visznek magukkal egy-egy szinnek megfelelo nagy textiilt es elokepet csinalnak belole a nezoteren -
Tibiajax
nagyúr
na, akkor usa-hollandia nyolcaddöntő lesz?
kemény.. -
válasz
Peterhappy #175418 üzenetére
Ez érdekes.
-
paatrick
őstag
Jól emlékszem hogy ez az ELSŐ szabadrúgás gól a VB-n?
-
válasz
Soulfly842 #175419 üzenetére
Arra akartam kifuttatni, mint mephi, csak megelőzött.
mephi:
Nyunyó nem elég indián(mekkora szar szó) neked? _D -
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #175418 üzenetére
...na hát igen, mert olyan, hogy echte amerikai, olyan nincs
az elmúlt 500 évben keveredett ott mindenki mindenkivel... ami nekem meglepő, hogy ennyi a német... külön vicces, hogy ők a legnagyobb hazafik és nagyon büszkék a földjükre... amit párszáz éve loptak el az őslakosoktól...
-
Álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer Iránnak fogok szurkolni.
Bár valahol elég visszás a dolog, épp most mondták, mennyire elkeseredetten szeretné az iráni rezsim, ha továbbjutna a válogatottjuk.De minél tovább jutnak, annál több esélyük lesz felhívni a figyelmet az ottani történésekre.
Engem nagyon sokkolt Mahsa Amini este és az azóta történtek...Na közben vezet usa...
-
-
mephi666
nagyúr
...na Williams meg kisebb agyrázkódást kaphatott? ...hajtott pedig eddig rendesen, kb a legjobb volt a csapatában (ő is befért volna idén a 'poolba a sok sérülés miatt)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #175411 üzenetére
...a klasszik amcsi az 100% indián válogatott lenne
szívesen néznék olyat... indiánoknál abszolút nem divat a foci? ...most belegondolva nem is rémlik nekem indián játékos... pedig milyen vicces lenne egy meccset nézni, amit indián nevekkel kommentálnak: "fürge zerge megindul a bal szélen, leadja szürke rókának, aki beforgatja a védőt"
ui: 27 perc alatt sok esemény nem volt ezen az angol meccsen...
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a morajlas az Iran es Usa meccsen kibaszott idegesito.
-
válasz
Soulfly842 #175411 üzenetére
Ezt nem értem.
-
Soulfly842
addikt
Ehhez, nem is nézem tovább, olyan semmilyen meccs... vagy mellőzött kicsit, hátha felpörög
Hajrá Wales
(Az előző véletlen ment válaszban) -
mephi666
nagyúr
...kéne egy gyors walesi gól, hogy utána legyen normális iram
Foden fejére meg valami dizájnos bilit találtak ott katarban és úgy vágták körbe
-
IreN!CuS
őstag
Esti örökrangadót mivel fogják játszani? Megmarad a labda vagy mindkettő világnézet hozzá a saját játékszerèt? Mindenesetre a sok sárga és piros tippmixet pakolni kell
-
redzsi
senior tag
Olyan erőtlennek, jellegtelennek érzek sok csapatot hogy egy nem is oly régen még pikáns Belga - Holland, Portugál - Holland, netán Brazil - Argentin stb. összecsapás sem lenne olyan hűde pikáns.
-
Viktoár
addikt
válasz
perempe #175404 üzenetére
Én itt szoktam nézegetni hogy milyen meccsek lesznek a tv-ben.
-
perempe
veterán
Az Irán-USA jóval érdekesebb, mint az Anglia-Wales,
de az M4-en utóbbi lesz. Melyik adón lesz Irán meccse? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #175402 üzenetére
több tiszteletet, kis vérszopó. nagyszerű sportemberek, élnek halnak a sikerért, és igenis, ott lehettek egy vb-n teljes joggal! szeretet, megbecsülés, sport iráni alázat közel-keleten. azoknak a stadionoknak sincs semmi anyagi háttere, volt egy darab gyep, épp lenyírták egyenes vonalúra őket, köré falat kész, ennyi. és ezt értékelte a fifa. jótékonyság, karitatív az egész nemzet, semmi közük pénzhez. azt se tudják mi az, nem élnek vele
sajnos..most nem jött össze a gólszerzés, de ilyen a foci -
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #175401 üzenetére
...hiába ültettek oda egy ten Hag hasonmást, ebből a brigádból csak ezt a nagy nullát bírta kihozni ő is
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest