Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DS39
nagyúr
válasz
Tibiajax #175798 üzenetére
eléggé, mert rosszul álltak hozzá elvieket tekintve. most az az elgondolás, hogy megnézzük, ha akarjuk segítve a pályán lévő bírónak. és ez sokkal több alkalmat eredményez, mint kellene. + a nyilvánvaló, méteres lesek továbbengedése.
szerintem a helyes megoldás erre, a teniszben alkalmazott lenne, vagyis amikor a játékos hibásnak véli az ítéletet, X alkalommal kikérheti a visszanézést. a fociban az edző kérhetné ki így, mondjuk félidőnként 3-szor.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
sherlock82 #175797 üzenetére
egyébként egyetértek. és nyilván Diego-t is elismerem
a var szétbaszta a focit. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
sherlock82 #175795 üzenetére
főleg a keze
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
sh4d0w #175789 üzenetére
...'74 fájt nagyon fateromnak. akkor kellett volna nekik..
annyira, h sztem én azt kb örökölhettem is tőle. bármilyen hülyén is hangzik
de nincs más ok, amiért ennyire odáig vagyok értük, meg nincs más ok, amiért gyűlölöm, de elmondhatatlan szinten a németeket (mondjuk érdekes, mert '90ben még valamiért nem. de akkor még nem voltam valszeg tudatomnál.. meg hát az egy elég jóféle csapat volt. v.bastenék ide vagy oda) meg úgy cakkpakk, a lesipuskás gólszerző nyavalyásokat -
sh4d0w
félisten
válasz
dellfanboy #175787 üzenetére
En meg egyaltalan nem vagyok Oranje fan, mi tobb, keves olyan holland futballista volt/van, akit kedvelek, mert nagykepuek, mint az allat, de a nehany allva maradt nagy futballnemzet kozul mar csak nekik nincs vb-cimuk (portugalok nem szamitanak kozejuk), igy egy ilyen elcseszett vb-n legyenek ok a vegso gyoztesek.
Es ott is van Tibitol: szerintem igazan senki nem erdemli meg ezt a cimet.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #175778 üzenetére
igazából bármelyik meccsen lehet meglepetés: hollandok meg bizonyították, hogy bárki ellen tudnak szenvedni... mindenki várt volna legalább 3-4 gólos győzelmet a csoportban mindenki ellen, erre csak kínlódtak... ha nem a kefefejűt meg Máriát erőltetik, szerintem sima argentín győzelem
aztán majd elválik: lehet a kengurusok megtáltosodnak és azonnal hazaküldik Messiéket
#175783: Snoop Dogg öccse megviccelné őket, az kemény lenne
Mané-t nagyon sajnálom, hogy nem lehet kint...
-
sh4d0w
félisten
válasz
mephi666 #175777 üzenetére
Nekem nem tetszene. Az angolok essenek ki Szenegal ellen (akik barmikor szimpatikusabb csapat, mint az angolok), Hollandia es Brazilia jatssza a dontot, majd nyerjen vegre az Oranje. Csak sajnalatos modon, egy csapat sincs, amire azt tudnam mondani, hogy jo formaban vannak es eselyesek a vegso gyozelemre.
-
Michael Ballack:
"Minden bizonnyal a spanyoloktól vártuk volna a támogatást. Ha nem is volt jó játék, de a feladatot elvégeztük. Ennek ellenére kiestünk. Ez kijózanító.
Ez jelképezi azt, ahogyan focizunk, próbálunk futballozni az elmúlt néhány évben. Itt kell kezdeni. Fontos megkérdezni: ilyen futballt szeretnénk játszani? Az elmúlt három torna megmutatta nekünk, hogy ezzel a játékkal nem sokra jutunk. Látjuk ezt azoknál a csapatoknál, amelyek kevésbé tehetségesek, de problémákat okoznak nekünk."
forrás: tz.deTovábbra is él a tézis, ha focizni akarsz, komolyan rábaxol...
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #175774 üzenetére
a forgatókönyv, ami nekem tetszene:
angolok verik szenegált, majd a csigazabálókat
portugálok verik svájcot, majd a spanyolokat, végül az angolokat(2006ban CR7 megszívatta szerencsétlen Rooney-t)
másik ágon argentína üti ausztráliát, a hollandokat, majd brazíliát
döntőben pedig 11esekig mennek... 4/3-nál áll mindkét csapat... Messi berúgja... jön CR7 és felrúgja a labdát a lelátóra
...minden adott, hogy összejöjjön az utolsó találkozásuk VB-n... Messinek meg ez a trófea még hiányzik a gyűjteményéből... kár, hogy Maradona nem élhette még ezt át
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
szotyika77 #175772 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77 #175772 üzenetére
angolok kezdhetik a coming home-ozást
elég rögös út vezet azért odáig... talán szenegál a legkönnyebb a sorban... majd esélyes egy meccs csigazabálókkal és a spanyol-portugál páros egyikével... végül másik ágról jön nagy eséllyel egy argentína/brazília... kb 3 döntőt kellene sorban megnyerniük... nincs az az isten, hogy szószgét ne balfaszkodja el valamelyiket
-
szotyika77
aktív tag
16-an maradtak, jöhetnek a negyeddöntők!
-
atee_13
őstag
A nőgyűlölő turbánosok
-
mephi666
nagyúr
válasz
hobizoli #175762 üzenetére
...csak a felállást néztem: Alinak 2 meccs alatt kapura se lőttek... a tiszteletreméltó Magnum-bajsza védte helyette is a kaput
még ezt is elcseszték, hogy átvette Ederson a helyét
ui: azért csak lett itt szerb idegállapot a végére
...na hát nem sokon múlt itt sem a 3-3
-
hobizoli
nagyúr
brazilok szegyenszemre kikapnak 10 ember ellen
-
sh4d0w
félisten
Kameruuuuun....
Baz+, de amator, sarga lappal leveszi a mezet...
-
Ez a Darwin nem a Nyunyó.
-
hobizoli
nagyúr
LOL
-
Tibiajax
nagyúr
a juventus csodacsatára nem óhajt előhúzni valamit még a tarsolyából?..
-
Viktoár
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
ez az, így tovább
erre a mocsok dögunalom svájcra a kutya nem kiváncsi -
mephi666
nagyúr
Vlaho is betalált... svájc erős közreműködésével
...igazából oda-vissza szellős középpálya, laza védelem és erősen motivált támadók... ennyi kell egy gólban gazdag meccshez
-
mephi666
nagyúr
válasz
Viktoár #175736 üzenetére
...jaja, mégis ez a "kisebb" meccs, mert ez került az m4+ra
Mitrovic szépen befejelte az egyenlitő gólt... mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, olyan lazasággal és precízen
így a 3. kör végére azért lett tempója sok meccsnek... nem panaszkodom
Shaq majdnem duplázott közben
-
Tibiajax
nagyúr
hattttttalmas szerbiaaaa
hattalmas Mitrovic, még hattalamabb Tadicez a Tadic annyira kibszott jó focista gyerek..
-
mephi666
nagyúr
Svájc majdnem rárúgta az ajtót a szerbekre
-
mephi666
nagyúr
...megint azt se tudom, melyik meccset nézzem
brazilok kb tét nélkül varázsolgatnak, vagy fontos nekik az 1. hely hogy a felső ágra kerüljenek? ...lehet inkább a pikánsnak igérkező szerb meccsnél maradok
-
Piftuka
veterán
válasz
Viktoár #175729 üzenetére
A német bíró valakin bosszút akart állni, ha már csapatának repülője idő előtt húzta a szivárványcsíkot maga után Dohától-Berlinig.
Szegény Suarez-ék rossz végén voltak a brének...Egyébként ezért kell az első két meccset "behúzni" minimum 5 rúgott góllal, aztán akkor a legritkább esetben kell az utolsó mérkőzésen izgulni. (Üzenem ezt a spanyol fiúknak is.)
-
-
Viktoár
addikt
Amúgy ilyenkor nem vonják kérdőre a sporit a nagyfejűek? Vagy ki volt adva hogy kiknek kell továbbjutni?
-
paatrick
őstag
Na az uruguayi antifoci megkapta méltó büntetését.
Most hogy verekednek már a bíróval, a meccseken kellett volna ennyire küzdeni
-
hobizoli
nagyúr
na, a delamerikai vér azert csak elojott a lefujas utan...
nem sargakat kellett volna adni, hanem pirosat -
hobizoli
nagyúr
monjuk azert 3 meccsen 2 golt rugva, azt is egyen, ne is jusson tovabb senki...
-
Hajrá, Kórea!
-
mephi666
nagyúr
...a geci német retek, ezt se nézi
..ha uruguay kiesik, szétszedik a drukkerek
-
Sose bízz egy spanyolban vagy egy portugálban.
Fú mit védett a csávó.
-
dellfanboy
őstag
song villant
-
hobizoli
nagyúr
baaaaaz 2-1 koreanak
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #175715 üzenetére
...szerintem rágós lenne neki ez a német bíró
Chiellini-nek már a neve is olyan, mint egy ízletes olasz étel...
ui: rúgni kéne egy 3. gólt, mert 2 előny a legveszélyesebb... ennyiből percek alatt vissza lehet jönni
Valverde meg nagyon jó ma... 'poolban megnézném... (nem is tudom, miért nem jött össze ez a transfer)
-
mephi666
nagyúr
...ezt meg elsőre továbbengedte a nyomorék
ghánai labdához se ért
...ezt a rohadt férget... egyik irányba a les utáni kontaktra fúj, másik irányba az egyértelmű büntetőt nem adja meg var után se
...mi jön? 2. sárga Darwinnak, vagy Suareznek a semmire?
...apropó, ha ez szerinte műesés volt, akkor adhatta volna Darwinnak a 2. sárgát... Suarez ott harapja ketté a nyakát
-
atee_13
őstag
-
mephi666
nagyúr
...ejjbaszki, ezt aztán összerakták... ha ghána omlik, itt 6ig meg se állnak (...már ha tart addig a meccs: 5:50ig biztos)
...pff Bentancur kiesik... pedig előző meccsen magasan a legjobb volt
-
mephi666
nagyúr
válasz
pekoka #175708 üzenetére
...na megvan: Darwin és Suarez erős közreműködésével
...most akkor szakadjon ki az uruguayi gólzsák
...nem értem amúgy, hogy páran miért faszkodnak ennyit büntetőknél: oda kell menni aztán 2 lépésből bebaszni, mint a lónak
-
redzsi
senior tag
- Mi a francnak a VAR szoba tele bíróval?
- Miért megy ki a játékvezető a pályára? Nézze csakvégig a meccset a monitor előtt. -
mephi666
nagyúr
...ha erre büntetőt fújnak, az év vicce lesz: első lövésnél a kapust akadályozta a látásban egy lesen álló ghánai... utána a kontakt lényegtelen
...nyomorék német bíró, frusztrálja a tegnap?
..na ez az, te panenkázó pöcs
-
Cartevo
őstag
Witsel hanyatlott Kínában. Így lett emberhátrány.
-
Ringman
félisten
Inter striker Romelu Lukaku isn’t planning to go on vacation after Belgium’s elimination from the FIFA World Cup in Qatar.
amennyit felszedett magára, ez a minimum -
válasz
Peterhappy #175701 üzenetére
Lampadnélküli? :))
Egyetértek, a német keretben vannak hiányposztok, nem olyan bőség zavara, mint a nyugatrománoké.
-
Viktoár
addikt
válasz
Soulfly842 #175698 üzenetére
Én azért még megnézném a következő 3 képkocát is.
-
Pentekre egy konnyu kerdes.
Ki mondta?
"That’s what Germany deserve after my goal didn’t count back in 2010 haha but no seriously, safe flight back lads.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)