Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Football unites us in whipping.
-
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #174592 üzenetére
Valojaban az egyik retardalt probalja a masik, oskorban ragadt tarsadalmat tanitani
-
Piftuka
veterán
-
paatrick
őstag
válasz
Piftuka #174572 üzenetére
"Én még azt is el tudom képzelni, hogy akkor, odaszóltak az "illetékesek" a rendezőknek, hogy "nehogy hamar újraindítsátok... most nézzük a számokat... mióta összeesett a pályán, megugrott 23 millióval a nézettségünk, a szponzori pénzek miatt pedig már 52 millió dollár plusznál jár a bevételünk"...."
Hát ennél nagyobb baromságot se olvastam még
Minden szponzor vagy bármelyik marketinges azt akarja a legkevésbé hogy a termékét a halállal azonosítsák. -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #174590 üzenetére
...igazából 2 kapura tartójukból lett 2 gól... ha Mendy jobb formában van, akkor ez 0-0, vagy szenegáli győzelem... első gólnál 1 ütemmel később indult a labdára, másodiknál pedig kétszer is belepiszkált, de mindkétszer gyengén/rosszul...
Hollandok katart és Ecut garantáltan bezúzzák... vagyis Ecuador még okozhat akár meglepetést, ha nem figyelnek... az a kérdés, hogy 3 csoportmeccs alatt mennyire fejlődnek fel
-
-
Soulfly842
addikt
Elég fogalmatlan volt ez a holland csapat. Ha valaki megnézi az eredményt egyszerű papírformának tűnik, holott két egyenlő csapat volt a pályán.. Hihetetlen dekoncentrált ez a holland csapat (vagy ilyen gyengusz (még?)??)
Átadások majdnem mind rosszak/pontatlanok,
75 . Perc körül még kaput eltaláló lövésük se volt, stb.Az első komolyabb csapat szétcincálja őket vszínűleg.. addig a holland főnök meg gyönyörködhetnek majd.. egy gyenge csoport, gyenge vetélytársai ellen
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #174586 üzenetére
De szép és jól mutat, úgyhogy minél több, an(n)ál jobb!
-
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #174586 üzenetére
Sem politikai.
-
-
Szép nem volt, de legalább megvan a győzelem. Szenegálnak jár a respect, a szurkolók se voltak gyengék.
-
BenHans
addikt
Lehet valahol hosszabbításra fogadni?
Csak mert eddig a három meccsen legalább 10 perc volt ha a az első félidei is számít. -
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #174539 üzenetére
Allitolag az EB-n tortent...
-
repvez
addikt
válasz
mephi666 #174543 üzenetére
ez oda vissza is müködni kéne nem ?
Tehát ha ök jönnek europába akkor ök is tartsák be a mi szabályainkat és ne akarják ,hogy itt is az ö szabályaik szerint viselkedjunk és ökmondják meg, hogy mit kéne tenni vagy ami rosszabb ök itélkeznek , ugyan ugy ha nem tetszik nekik amit itt látnak akkor haza lehet menni a sivatagba. -
sh4d0w
félisten
Mar azt hittem, mondhatom, hogy hattttalmas Szenegal, de a kapus fog, mint a zodfestek.
-
mephi666
nagyúr
...most kellene egy szenegáli gól, hogy a hollandok mutassanak 20perc játékot
Frenkie alányúlt rendesen Kouyaténak
-
Tibi jön a haverod. Hajrá!
-
Piftuka
veterán
válasz
Soulfly842 #174567 üzenetére
"Az túlzó, hogy a legjobb középpályás... max a legjobb védekező középpályás Makélélé után :)"
... és közvetlenül Illés Béla (Európa legjobb középpályása) előtt.
-
Piftuka
veterán
válasz
DeathAdder #174555 üzenetére
Hogy vajon "szakért ő" (sic!
), vagy nem szakértő, az más lapra tartozik...
Ám érdemes elolvasni a korábbi, vele készített interjút a témában (Christian Eriksen sajnálatos szívrohama, és ahogyan a rendezők és a média kezelte a helyzetet)...
Akkor is igaza volt, és most is nagyon igaza van.
Én még azt is el tudom képzelni, hogy akkor, odaszóltak az "illetékesek" a rendezőknek, hogy "nehogy hamar újraindítsátok... most nézzük a számokat... mióta összeesett a pályán, megugrott 23 millióval a nézettségünk, a szponzori pénzek miatt pedig már 52 millió dollár plusznál jár a bevételünk"....Erről szól a média. "Kell a dráma"...
Aki kételkedik ebben, nézze meg az egyébként kiváló, "Quiz Show" című filmet. (Ami ráadásul igaz történetet dolgoz fel... Persze messze nem az egyetlen alkotásként a témában.) -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #174563 üzenetére
-
Melyik fáj jobban? Gyuribá vagy a meccs?
-
Gyerekek, ki az a Berghauz?
-
Richard!
addikt
válasz
Soulfly842 #174563 üzenetére
Két vereség és már otthon is vannak. Van itt logika...
-
-
Soulfly842
addikt
Elég vérszegénynek és dekoncentráltnak tűnik ez az Oranje eddig..
Sok pontatlan atadas/passz. Eddig ki-ki meccs két hasonló csapat között :D
-
Davids papa
-
válasz
mephi666 #174554 üzenetére
Csaknem téged is elpicsáztak már, hogy ennyire képben vagy?
Viccet félretéve nyilván nem állnék neki a kis baráti társaságommal átvenni a hatalmat az araboktól, de azért a vendéglátók kreténbe tolják rendesen. Nem fenyegetett a veszély, hogy a helyszínről nézzem, de ha esetleg lehetőség lett volna rá akkor se mentem volna.
-
atee_13
őstag
válasz
Nalátod innen tudni, h valaki nem ért hozzá, M1 meginvitálják, ha értene hozzá nem hívnák meg
-
Tibiajax
nagyúr
csak a Hollandok !!!!!!!!!!
-
paatrick
őstag
válasz
Gyakorlatilag 2 értelmes dolgot nem tudott elmondani a csapatokról csakhogy a "szenegáliak szerintem jó erősek meg gyorsak" - fantasztikus felkészültség
-
mephi666
nagyúr
válasz
...inkább lehetne valami showműsort csinálni vele: Ramos úgyis ráér... mutathatna rajta néhány szerelési módszert, amit az évek során tökélyre fejlesztett
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Phoen|x #174548 üzenetére
...ez a "minek tartsam be a szabályt, ha más sem tartja be?" errefelé büntetlenül működhet akár... ott viszont annyi, hogy ők akkor nem 2 embert vernek végig büntetésből, hanem 200at, vagy 2000et
174553: ha ez a tarifa, akkor ez... pont az egyenlőséget képviseli ezzel katar: nem tesznek különbséget hazai polgár és vendég közt
...ilyen korbácsolás már nem eu-komfort büntetési módszer, de bizonyos esetekre itt is be lehetne vezetni... milyen szép lenne, ha pl vasárnaponként a főtéren lehetne nézni nyilvános korbácsolást meg kövezést... lehet jobb visszatartó eszköz lenne a bűnözőkkel szemben, mint amit jelenleg kapnak
-
bagyulajuve
addikt
válasz
mephi666 #174546 üzenetére
igen, oda kellene figyelniük, de azért 30 korbácsütés, na neee, küldjék haza inkább....tehát valamiféle nagyvonalúságot gyakorolhatnának
persze ha ott lennék tuti nem provokálnám a katari hatóságokat
nem ehhez kapcsolódó, de katari szurkolók egy része is fizetett volt, tehát még szurkolást is vettek maguknak (pl Libanonból)
-
paatrick
őstag
Nem tudom megérteni hova lehet még süllyedni színvonalban hogy az M4 már megint meghívta ezt az idióta Bognár Györgyöt "szakérteni"
-
Richard!
addikt
Tényleg térdeltek az idióta sötét angolok???
-
válasz
bagyulajuve #174545 üzenetére
Egyetértek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #174545 üzenetére
...igen, vendégségben ez alap dolog... az is igaz, hogy a rendezvény szabályait felülirták pár soron, de ez másik oldalról nem ad jogot arra, hogy semmibe vegyék az ország törvényeit... főleg, ha elég brutálisan büntetnek
nem védem katart, mert szar, elmaradott törvényeik vannak, viszont ha oda enne engem a fene, ügyelnék rá, hogy tiszteletben tartsam ezeket, míg ott vagyok... nem azzal nyitnék már a reptéren, hogy csinálok egy elefántot és úgy vonulnék végig
-
bagyulajuve
addikt
válasz
mephi666 #174543 üzenetére
igen, csak ugye a kiindulási pont az az volt, hogy csalással került oda a vb, és mennyi ígéretet tettek a katariak, amiket aztán megszegtek (ld a sör esete a stadionban, az elszállásolások, stb)
+ tudniuk kellett volna a katari rendezőknek jól, hogy mivel jár a futball kultúra és ennek része az alkohol fogyasztás és a lengén öltözött nők, így ha ez nem tetszik nekik, akkor ne rendezzék meg
ráadásul, ha vendégül látok valakit, akkor próbálok a kedvére tenni, pl van muszlim ismerősöm és ha vendégül látom, nem fogok neki disznópörköltet adni, borral kísérve, mert Magyarországon szokás ezt enni
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve #174542 üzenetére
...mindentől függetlenül: tudták az oda látogatók, hogy ott milyen szabályok vannak... pl. piálásnak, mellmutogatásnak fájdalmas következményei vannak... innentől kezdve nem sajnálom ezeket... akárhova látogat az ember, tartsa tiszteletben az adott ország szokásait/törvényeit... még akkor is, ha ezek európai szemmel nézve elmaradottak és hülyeségek... akinek nem tetszik, ne menjen oda
-
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder #174539 üzenetére
barátnőm most mondta, hogy egy mexikóit 30 korbácsütésre ítélték, mert elővette a táskájából az üveg tequilát
-
mephi666
nagyúr
...a hombárvédelem toppon volt most is... bele is sántult a feje
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
sherlock82 #174537 üzenetére
...akkor az is reális, amit írtam: nyitón elvileg a 60ezres stadionban voltak kint 67ezren és elég sok üres széket láttam
itt pedig a tegnapi sztori folytatása
Néhány perccel az eset után újabb videó került ki a Twitterre, amelyben már lehiggadt állapotban, egymással megbékélve beszélgettek jó hangulatban. Az ecuadori így fogalmazott:
„A szenvedélyünk miatt néha kiborulunk, de azért jöttünk ide, hogy együtt legyünk. A sport összehozza az embereket. Nagyon barátságosak vagytok, ez egy szép világbajnokság, a legjobbakat kívánom Katarnak.”
...nyilatkozott az ecuadori drukker, majd:
- beszállt az új barátjától kapott vadonatúj lamborghinibe és távozott
- kivitték a sivatagba egy figyelmeztető tarkólövésre
- szabadon engedték a családját -
cyberkind
félisten
CR mégis csak visszatér a sikerei helyére?
-
Egon
nagyúr
Kivittem a fiamat a mai meccsre, életében először volt focimeccsen (11 éves), no meg én sem voltam még az új stadionban.
Nagy élmény volt... -
Pkc83
őstag
Szép volt.
-
LyonnaisFan1
őstag
Es jott a Dramaaaaa
-
sh4d0w
félisten
Kalmar, vazzeeee
-
hobizoli
nagyúr
LOL 2-1
-
mephi666
nagyúr
...és ott is van: ez az akció színvonalasabb volt, mint az egész nyitómeccs
-
LyonnaisFan1
őstag
Stilusos Kalman golpassz.
-
mephi666
nagyúr
...azért azt vicces látni, hogy egy Magyar-Görög sörmeccsen többen vannak kint, mint a vb nyitón 3 órája
...oké, hogy hazudtak valami 60-70ezres nézőszámot, de amikor a lelátó nagy része üres volt, akkor én kicsit azért kételkedek
-
Piftuka
veterán
válasz
mephi666 #174510 üzenetére
"...abból nem kell sok következtetést levonni, hogy ezeket mennyire tömik meg
ezt egy magyar válogatottnak is illene minimum 3al verni... "
No, azért a luxemburgi produkciójuk után velük nem jó (ilyen módon) példálózni.
Kíváncsi vagyok, mit alkotnak hamarosan a görögök ellen...! -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy #174515 üzenetére
Az az ecuadori hanyszor meg lett atkozva a felvetel soran. -
mephi666
nagyúr
válasz
cyberkind #174518 üzenetére
...és következik majd a gyenge kezdés után egy erős visszaesés
én csak egyet kívánok: rúgott gól nélkül 3 vereséggel zárjanak és takarodjanak haza... (eddig Ecuador ellen a 0 kaput eltaláló lövésük elég biztató)
egy jó komment össze is foglalja a vb-t eddig
"Kicsit olyan érzésem van ezzel a VB-vel kapcsolatban, mintha nyáron nézném a Reszkessetek betörőket, de abból is a harmadik részt románul" -
mephi666
nagyúr
...első lecke katarnak: ne a wishről rendeljenek ten Hag-ot a kispadra
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #174514 üzenetére
...gyengébb, mint egy Juve meccs
még jó, hogy kávéztam félidőben
...most kövezzetek meg, de Orsato nem fújja félre
...lehet, hogy szeret veszélyesen élni (...ezt a meccset korrekten fújni nagyobb rizikó, mint Rómában a hazaiak ellen
)
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Eddig ezzel a masodik felidovel vallatni lehetne.
-
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #174512 üzenetére
...így 1 hónap múlva totál új szezon fog indulni sok helyen: olaszok pihennek, fittek lesznek... akik most sérültek, felépülnek... akik most egészségesek, elfáradnak és szétfaraghatják őket... az a baj, hogy Haaland is rápihen, majd boxing dayen bekapcsolja pár hónapra megint a terminator módot
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Tibiajax #174505 üzenetére
...abból nem kell sok következtetést levonni, hogy ezeket mennyire tömik meg
ezt egy magyar válogatottnak is illene minimum 3al verni... Ecuadortól is kapnak, akik az elmúlt kb 10 meccsen max 1-1gólokat rúgtak
Valencia kapja nagyon.... neki így gyorsan véget fog érni a vb
-
perempe
veterán
válasz
SpaceKombajn #174502 üzenetére
mennyit ért volna minimum három nyúl szorzóra?
-
-
Tibiajax
nagyúr
jó, Valencia ->Inter.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
mephi666 #174504 üzenetére
Hollandok úgy f*szra húzzák ezt a katart, hogy 8ig meg nem állnak... félidőig
jah... de mindig úgy szokták
elején betámadnak, mindenki elájul, főleg Tibi.... kész, megvan a végső győztes
aztán meg... hát látjuk mindig, mi lesz
sajnos, végig csak a német/olasz/brazil trió tud vinni egy tornát -
mephi666
nagyúr
válasz
BenHans #174503 üzenetére
...disz isz dö biginin of ö bjútiful frendsip
Orsato a haverod lesz a végén
...azért mutatták 10perc késéssel a lest, mert ennyi kellett a varszoba 3d modellezőinek, hogy összerakják az animációt
Hollandok úgy f*szra húzzák ezt a katart, hogy 8ig meg nem állnak... félidőig
-
BenHans
addikt
Kérem szépen a sporttársakat, hogy ne bírózzunk!
Az a gól, amit a bírók megadnak, a VAR azt nézi vissza amit szükséges és ha kamutizivel lesz 1-1, akkor miért nem teccettek' többet lőni!Les volt, tényleg, és most befúj Katar ellen egy tizit.. Több tiszteletet Orsatonak!
-
Jó a katari névsor így egymás után...
Al Rawi Bassam
Assadalla Ali
HajdúBé bevállalhatná hogy Bassam a szád alá Ali! -
SpaceKombajn
aktív tag
Kat(V)AR, ... Nevetséges
-
bagyulajuve
addikt
inkább néznétek egy mb1-es mecset felvételről
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest