Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
forceberg #144295 üzenetére
Nem. Az ezt követően volt, a tizenhatoson belül, nem az ötösön belül. Most nem találom a videót. Itt az összefoglaló, 55. másodperctől van a tizenegyest eredményező eset.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
BenHans #144280 üzenetére
szerintem ez bárhol piros lap lett volna, nem csak ötösön beül (már mint CR esete), nem megyünk oda fej magasságban nyújtott lábbal, talppal még "jó" szándékból sem
ugyanakkor, amilyen bíráskodások vannak és érdekes ítéletek, meg sem lepődök már - kezezéseket, 11-es szituációkat (sőt leseknél a vonalazások is elég furák tudnak lenni) fújnak összevissza VAR-ral vagy VAR nélkül, mikor hogy
mj. és bár nem szoktam emlegetni, mert nem vagyok nagy bírózós, de a Juve kárára elég sok tévedés volt a szezonban, viszont ebből most épp a Juve jött ki "jobban", ez van
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
venember83 #144293 üzenetére
pedig jó a példa, Schumacher piros
-
venember83
nagyúr
válasz
omfgk #144292 üzenetére
Már megijedtem, hogy erről van szó. De örülök, hogy sportágon belül maradtatok.
-
omfgk
veterán
válasz
venember83 #144291 üzenetére
Igen.
Olyan példát akartam hozni ami totál lényegtelen az eredeti két linkelt eset kapcsán.
-
venember83
nagyúr
válasz
omfgk #144289 üzenetére
Erről a Schumacher féle esetről beszélsz?
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #144284 üzenetére
Ebben az a sz*r poén, hogy a hülye var+lesszabály miatt engedik végig az akciókat... ha időben intenek és sípolnak, lehet megfognak 1-2 olyan akciót, ami nem les és góllal végződhetett volna, de másik oldalon nem rúgja szét a saját játékosuk a kapus fejét, vagy pl VVD is megúszhatta volna fél éve a sérülést (oké, hogy nincs benne minden támadásban, hogy ekkora sérüléssel fog végződni, de akkor is +1-2 helyzet feleslegesen, ahol kontakt alakulhat ki... abból meg 100ból egyszer elég egy komoly sérülés)
-
omfgk
veterán
válasz
BenHans #144267 üzenetére
Ha ez nem piros akkor a Müller Tagliafico sem piros, meg a De Jong Xabi Alonso sem.
Mossuk össze az összes esetet.
De most komolyan. Mindet egybe nézzük azt jónapot...
Nem ugyanaz a két fenti eset. Ennyi.
Jobbulást Rui Patricionak!
Ezért is piros a fenti két eset, kivétel nélkül.Ezt a részt meg főleg nem értem...
Almát a körtéhez hasonlítjuk? Vagy inkább az almát a rotációs kapához?
Akkor már tegyük ide a Schumacher féle esetet is.
-
venember83
nagyúr
Harmadik mezek az elmúlt 7 évből plusz a jövő évi.
-
Ez a Huesca annyira nem is kutyaütő csapat, mutattak focira emlékeztető dolgokat. De Messivel nem bírtak.
Válogatott szünet előtt jön még egy Anoeta vizit. Bajnokság szempontjából kulcsmeccs. Valahogy nyerni kell.Laporta még be sem ült az elnöki székbe, egyelőre ezeket az átigazolási híreket fenntartásokkal illik kezelni szerintem. Legelőször az edző személyét kellene letisztázni, remélem marad Koeman. Nekem tetszik az irány.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #144281 üzenetére
Egyelőre még csak pletyka. Meg az AS hozta le, amit érdemes fenntartásokkal kezelni.
Vagy hivatalos lesz egyszer, vagy nem.
Ha tfh. igen, akkor ezen argentín duó egy rakás pénzt fog felkarolni időről időre.Elöbb utóbb be kell vezetni a nemzetközi labdarúgásba is a fizetési sapkát, mint az amerikai major sportágakba. És akkor nagy bérfeszültségek sem lesznek a kluboknál, meg, hogy valaki egy x összeg 10X-ét keresi meg egy másik focistához képest, stb.
-
válasz
DeathAdder #144281 üzenetére
Messi a keresztapa, azt nem tudtad?
-
válasz
LyonnaisFan1 #144279 üzenetére
Ez igen. Pont egy 33 éves sérülékeny játékos kellett oda jó magas fizetésért. Hosszú távra egy újabb tökéletes igazolás, ami megint sokkal inkább tűnik politikai, mint szakmai döntésnek. Nem pont ilyenbe bukott bele a mostani elnökség?
-
BenHans
addikt
Jobbulást Rui Patricionak!
Ezért is piros a fenti két eset, kivétel nélkül.
A kis téglalap a kapusé, számítani kell arra, hogy jön a labdára és nem ugrunk fel előrenyújtott lábbal talppal előre. -
LyonnaisFan1
őstag
SPANYOLORSZÁG
Barcelona: Az AS információi szerint megszületett az egyezség a Manchester City és a Barcelona között, így Sergio Agüero csatlakozhat a Barcelonához, ami azt jelentheti egyben, hogy Lionel Messi nem fogja ott hagyni a Katalánokat.csakfoci
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #144273 üzenetére
Jaja, közben Salah meghallotta a kérésem és rátűzte... legalább 10percenként várnék távoli lövést akárkitől, mert abból is lehet gól
Ja és ez a pecs Thiago továbbra is emberkedik: rendesen félek, hogy előbb-utóbb 2 sárgát is szed 1 meccsen
Ez a Kabak/Phillips se lenne rossz cb, de nem egymást kellene pool-szintre húzniuk, hanem VVD kellene mentoruknak
-
Richard!
addikt
válasz
Soulfly842 #144257 üzenetére
Ugyanaz a kék, mint az elmúlt 200 évben. Nincs benne semmi különös.
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross #144271 üzenetére
Na de ez az: megy a folyamatos pöcsörészés a labdával, idióta beívelgetésekkel fűszerezve meg előző szezonokhoz képest ótvar passzpontosság... Salah-ék meg kb be akarnak sétálni a labdával, ami nem nagyon jön össze... Jota meg? "Itt a labda, ott a kapu, ráverem"
nem az, hogy passzoljunk még 2 feleslegeset, ami alatt tuti elveszik a labda, vagy visszaér még 3 védő... ezért nem értem, miért nem akar senki 20-25ökről lőni? Shaq és Gini kivétel, de ők meg kevés lehetőséget kapnak... régen azért voltak bombázóink, akik rákenték simán 30ról is: pl Riise, Alonso, Agger...
-
-
Ez mi a fax 11-es volt????
Keresztbe lőtt labda, lyukat rúg, majd beleszalad a lövésre váró kapusba... -
mephi666
nagyúr
Na, asszem ezen a meccsen sincs velünk a bíró: mázsás Traore lép kettőt, esik, szabad... 50kilós Manét elkenik: semmi
Thiagot szedje már le Klopp: megint sárgul és csak meresztgeti a szemét aztán magyarázkodik
Jota
ezt kell: rúgni a kapura, nem mindig a nagy hármasnak adogatni és tökörészni... távoli lövést is vártam volna már Wijnaldumtól, de ma nem tűzte rá, amikor lehetősége volt
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Tibiajax #144252 üzenetére
és ha Messi a Juventusba igazolna (nyilván nem fog, de ha oda igazolt volna) vagy a Bayern Münchenbe, akkor mennyire változna meg a helyzet vagy ezt a két csapatot már annyira nem, nem és nem szereted, hogy mindegy?
és ha téged akart volna leigazolni ez a két csapat, akkor kikosaraztad volna őket? -
válasz
Tibiajax #144245 üzenetére
Szerintem legalább minden második-harmadik embernek ez eszébe jut... hát még ha beleszámolod azokat, akik nem néznek focit!
Eszméletlen pénzekről beszélhetünk, de az sem elég.Jótékonykodnak, kb. annyit magukhoz képest, mint amikor az emag rendelésen behúzom a 300Ft-os gyerekfalu támogatást.
-
BenHans
addikt
válasz
omfgk #144264 üzenetére
Persze hogy nem. A bal sárgát a jobb pirosat ért.
Mindkét kapusnak szétnyílt az álla.
Ha ez nem piros akkor a Müller Tagliafico sem piros, meg a De Jong Xabi Alonso sem.venember83: Jaj, a papa... Hogy megváltozik az ember az oldalvonal mellett, ha a pályán van lehet, hogy finoman számonkérte volna.
Mondjuk neki volt két verőembere, hogy nyugodtan varázsolhasson.
Ha véletlen akkor is lehet piros. -
LyonnaisFan1
őstag
A Zete edzőt váltott.
Boér Gábor helyett Waltner Róbert.
Amit a Zete az elmúlt meccseken produkált, nem meglepő.
Nem lehet mindenki annyira szerencsés, mint nálunk mondjuk a Feczkó, akinek számos ámokfutása kellett ahhoz, hogy egyszercsak kibasszák. -
LyonnaisFan1
őstag
Memphis Depay lehet?! (legyen is) Február hónap legjobb L1 játékosa.
Tartsa meg ezt a jó szokását Márciusra is. Kellenek a gólok/passzok/jó játékok tőle is. A bajnoki 1-3. kell az idény végére. És nem ártana a Francia kupát is Lyonba vinni.
Pláne, hogy a két végső győzelemre is nagy esélyes Psg/Lille kettős éppen egymás ellen fognak meccselni a 8 közé kerülésért.
A Marseille korábban kiszállt a buliból, a szentek is, a Monaco még nevesebb ellenfél a mezőnyből. -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #144255 üzenetére
ez nem a parma meze?
(esetleg chievo) -
válasz
venember83 #144255 üzenetére
Fura.
Nem irigylem a mezgyártókat, izzadhatnak minden évben, hogy valami újat tudjanak produkálni, és időnként születnek megbotránkoztató elképzelések. Mostanában volt hír, hogy a Nike fehér alapú második számú szerelést akart a Barcának tervezni, nem kért belőle a klub.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #144250 üzenetére
úú, micsoda izgalmak.....
Te akkor lényegében jobban utálod a Juventust, mint amennyire szereted az Intert. Igaz?
ez egy rendkívül körmönfont és végletekig spekuláns kérdés.. nem is jutott soha még ebben a formában az eszembe
de ha nagyon válaszolni kellene rá, az lenne a válaszom, nem, az inter-t jobban imádom, mint amennyire a juvét utálom.
ha viszont a kérdésben a bájern lenne a juve helyett, akkor viszont már arra billenne a mérleg -
válasz
venember83 #144250 üzenetére
Eközben Barcelonában...
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #144241 üzenetére
Pezzo di merda!
Nem lefutott még az a BL hely, remélem ellenszélben is sikerül.
Most már Fonseca is szót emelt, teljes joggal.
Fonseca: “Posso accettare gli errori arbitrali, ma non con il Var. Non si possono sbagliare situazioni come queste. Con le altre squadre si va sempre a rivedere, con la Roma mai. Questo vale 6-7 punti per le altre e 6-7 punti in meno per noi. Voglio lo stesso trattamento”Úgy néz ki se pont, se halasztás, még hétfőig sem. Röhej.
Kíváncsi vagyok mennyit fizet Laurentiis, Lotito és a többi.Insieme contro tutti! Daje Roma!
-
mephi666
nagyúr
Na, milyen meglepő dolog történt? Hazard lesérült...
Komolyan ez az ember, ha ütemen kívül pislog egyet, attól lesérül 2 hónapra
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #144244 üzenetére
nem
csak hirtelen ez jutott elsőnek az eszembe.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #144239 üzenetére
megunta a nép a semmittevésért járó kiló ezer eurókat.....helyes
más úgysem fog intézkedni ezek ellenmegszüntetni vagy megtizedelni minden focista bérét!
-
sh4d0w
félisten
válasz
mephi666 #144237 üzenetére
Szvsz a 2. is fújható lett volna, de előhozom a szokásos mantrát: Zivzivadze legalább 2 ziccert rontott el. Be kell lőni a helyzeteket és akkor nem kapnánk ki ilyen lepratelepektől, mint a felcsút.
Ja, mielőtt elfelejtem: a lila majom takarodjon, hogy kölcsönadta Géresit.
-
BenHans
addikt
válasz
Soulfly842 #144239 üzenetére
Remélem nem lesz semmi baj.
Nemrég az Evertonban kölcsönben lévő kapusunk, Robin Olsen lakásába is betörtek.
Otthon volt az egész család (Olsen, a felesége és két gyermekük), késsel és machetével fenyegették őket.
Több játékostársának is abban a házban van lakása, nekik is állandó testőri jelenlétet intézett a klub.Marquinhos is érintett...
-
Soulfly842
addikt
Ligue 1: Di María házába betörtek, családja is otthon volt – sajtóhír
Úristen, Vajon mi történt a családjával?
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #144227 üzenetére
Megvan a döntés, Napoli ápr. 7-re halasztás helybenhagyva, a szabályok szerint jártak el.
A Roma halasztási kérelme az EL miatt a Napoli elleni meccsre elutasítva.
Nem tudom a CONI mennyire szereti felülbírálni a FIGC döntését, de szerintem a pontunknak is annyi lesz másodfokon is.
Azaz mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek.
Hú de nagyon várom már a lazio pontlevonását a manipulált covid tesztekért.Ja, ma 0-0-nál egyértelmű tizi maradt el a javunkra.
-
Ringman
félisten
-
salesman
őstag
Hajrá Fehérvár!
-
LyonnaisFan1
őstag
Este 10-kor egy jó kis Boca-River ajánlóba.
Érdemes megnézni. Lehet én meglesem, ha találok rá valami jó adást.Holnap úgysincs meló nemzeti ünnep lévén, így ha Quilmes sör nem is, de mehet rá némi alkohol sör és bor formájában.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #144228 üzenetére
nem érdekes. ha jön vele a nagy lóvé és vehetjük a jó játékosokat, akikkel a juventust mögöttünk tarthatjuk folyamatosan
-
villamos
őstag
A XXII. kerület csapata megálíthatatlan. Szépen haladnak oda, ahol lenniük kell.
Az NB2 -be...
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #144224 üzenetére
Igen, nyilván ezért kérték az átütemezést, ami BL nélkül már a Juventusnak sincs ellenére. Amúgy a Lazio legutóbb a Juve elleni meccs előtt egy hétig pihenhetett/készülhetett a Toronál felmerült koronás esetek miatt. Olykor így jön ki a lépés, "nem mindig" igazságos a sors.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #144222 üzenetére
Laurentiis szerint a világ...
Most nézem én elírtam a dátumot, szóval márc 17-ről tették át április 7-re, így jön(ne) ki a matek, Milan, Juve, Roma sorrendben a Napolinak.
-
paatrick
őstag
Na vajon a Torino megszerzi ma az első hazai nyertes meccsét a szezonban?
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #144217 üzenetére
Már március elején is felmerült, hogy a Napoli még halasztaná kicsit a meccset: [link]
A Lazióval kapcsolatban nem lehet tudni, mikor lesz bármi ítélet, valamikor mintha áprilist olvastam volna. Az olaszoknak amúgy mindegy, hogy gyorsan vagy lassan hoznak ítéletet, bárhogy is alakul, tudnak rossz döntéseket hozni bármennyi idő alatt.
-
Az Atléti szépen hullajtja a pontokat...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
mephi666 #144218 üzenetére
Sztem az nem a les miatt volt végül annulálva, hanem, hogy a Vanecek?! és egy Honvédos között volt némi mezfogó, és Vanecek akadályozta a Honvédost.
De én amondó vagyok. Ha ezzel a góllal nyertünk volna, lesült volna ugyanúgy a pofámról a bőr, mintha kikaptunk volna.
Semmit nem csináltunk a Honvéd ellen. A Dvtk támadójátéka egyenlő egy nullával.
Ez a dirrel durral idehozott Suljic egy nagy rakásSajnos más jelet nem tudok hozzá párosítani.
Itt van nagyjából olyan 1,5?! hónapja, és semmi izom nem lett rápakolva. Egy határozottabb védő úgy nyomja el egy meccsen, ahogy akarja, és ahányszor akarja.
De a Grozav/Drazic kettős sem különb. Nulla mindkettő.
Márkvártról nem is beszélve. Katasztrófálisan szar pontrúgások, és még azon kevés szögletek is elhalnak már a beadás pillanatában. -
mephi666
nagyúr
Ritkán nézek magyar focit, most végigsöröztem a napot és kis magyar focival zárom, de ezen a dvtk-honvéd meccsen mi a f@szomat húztak be a végén lesre?
most én ittam sokat, vagy a partjelző még többet?
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #144216 üzenetére
Napoli hisztit írtam, az más kérdés, hogy most a Juventusnak is kényelmesebb így.
De szerencsére más szelek fújnak már Rómában és ment a levél a halasztás kifogásolásával és hogy tegyék hétfőre a mi meccsünket a Napolival.
Ha nekik pihenniük kell, hát nekünk is. Jó látni a kiállást, hogy megvédik fentről a csapatot.Jut eszembe, szankcionálták már a laziót a manipulált covid tesztek miatt?
Vagy oda elég egy kis uzsonnapénz meg két rózsafüzér pontlevonás stb helyett? -
BenHans
addikt
Na, a Napoli hiszti miatt márc. 27-re halasztott Juventus elleni meccset, most a két csapat együttes kérésére ápr. 7-re halasztják, hogy a Napolinak legyen ideje pihengetni, a Juventusnak pedig kiheverni a BL kiesés okozta traumát.
Jaj, de meglepő, hát ki gondolta volna?!
Az le van szarva, hogy a Róma 18-án Kijevben játszik a Sahtarral, majd 21-én otthon a Napolival és nem lesz idő pihenni.
A Verona elleni Diawara hibás U23-as nevezés miatt elvett 1 pontunkat persze nem adta vissza a FIGC, hát micsoda előnyünk származott belőle, ilyenkor nem lehet elég a pénzbírság.
De még talán van esély arra, hogy 15-én a CONI megadja, kisebb csoda lenne, de talán... -
válasz
bagyulajuve #144204 üzenetére
Megértelek, nekem az első gondolatom az volt, mikor olvastam a "játékodat", hogy én 5-0-5-ben küldeném fel a csapatomat
-
Soulfly842
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
Ennek a brazil bíró elvtársnak egészen biztosan Lehmann a példaképe.
-
BenHans
addikt
válasz
Cartevo #144202 üzenetére
Erről most ez jutott eszembe.
Na, de a lényeg, hogy ez neked nem jó de nem is tragikus.
Osztozzunk az örömben, nincs magántulajdon, Nazdarovje! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával