Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
venember83 #142298 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #142298 üzenetére
S van radikálisabb koncepció is:
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #142294 üzenetére
Benatia nem is volt egy életbiztosítás, hogy finoman fogalmazzak. Olykor olyan idegbeteg megmozdulásokat hozott össze hátul, hogy már féltem, ha a várható kezdő listáján láttam...
Nicsak, új Inter-logó várható márciusban:
Ráadásul a klubot átveheti a BC Partners brit befektetési társaság a Zhang által vezetett Suningtól.
-
Ez a második félidő elég pofás lett.
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666 #142293 üzenetére
Nem tudom, sajnos mást is néznek épp...
Ibanezt éppen a kretén """romanisták""" teszik fel a Liverpoolba tartó gépre, mert pont a lazio ellen hozta az első rossz meccsét, és elég csúnya üzeneteket kapott ő és a családja is instán, le is kellett tiltaniuk a komment lehetőséget.
Nagyon kedvelem a srácot, eddig nagyon jól nyomta, de hát a sok okos majd rátesz pár lapáttal, ne legyen elég az a teher ami most rajta volt, aztán lehet sírni.
Mazochista skizofrén vérgőzös idióták, de ezek a magyarok közt is megvannak, Benatiából így lett "Bénatia", Marquinhosból "újabb fiatal ígéret akivel nem megyünk semmire" hogy csak a védőket említsem, de elővették anno De Rossi lassúságát, Totti sem volt szent nekik, Salah sem, Alisson is egy mindent csak ütni tudó ügyeske volt, de mindig jön a sírás, hogy miért vannak ott ahol... Kétségkívül ultra az ilyen... Ultragáz. -
BenHans
addikt
válasz
mephi666 #142291 üzenetére
Pssszzt, Tibi meg ne hallja, van egy szlovák Skrtel utód, úgy hívják Skriniar.
Annyit keres mint Jota, olyan 5.5M€ körül, ezt megdobjátok neki 7-re, 60 az Interé és tutto fatto.
Vagy tegyetek egy szívességet és vigyétek el Faziót ingyen + gratis Juan Jesus!Pastore, Fazio és Jesus nulla játékkal, nettó 9.2M€-t visznek el 4.5, 2.5, 2.2 elosztásban + a kórházi számlájuk.
Gatya mindhárom, de lenyúlják egy komoly játékos fizuját. -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #142290 üzenetére
f*sza.... kb 2 éve is rohadtsokat kihagyott, szezon legvégére tért csak vissza... most megint... kellene vvd mellé egy olyan masszív cb, mint pl hyypia/skrtel/carragher... vicc, hogy a helyettesítő helyettesítője is kihullott már...
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #142288 üzenetére
lassan azt mondom, hogy kár volt elengedni lovrent
...vagy joe gomez-el is mi van?
-
válasz
atee_13 #142285 üzenetére
Ja hát az ilyen busz ellen más kell valóban. Ilyenkor rinyáltunk amikor nem nyertünk busz ellen, hogy nincs kreatív kp, hát most volt, csak éppen elöl olyan suták hogy szerintem az üres kapura is kihagynák
ZavaBalazs - az lenne az igazi, egy 180 centis CB a PL-be
mephi666 - Matip sajnos alkalmatlan erre a sportra, következő meccsen már játszani fog valószínűleg, de nála jó esetben is csak 2-3 meccsre lehet számítani.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #142284 üzenetére
...vágják le a haját, mert szerintem az generálja az óriási légellenállást
matip mennyire is esett ki? ő is megváltás lenne, ha visszakerülne, henderson meg középről irányíthatna...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
DeathAdder #142284 üzenetére
elég lett volna ennyi:
CB problémádra tudnék ajánlani egy osztrák világklasszist, ha most januárban elviszitek, elég egy Thiago/2 összeg érte
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #142282 üzenetére
A CB részt értem, a túlbiztosítást azért annyira nem. ("Azért játszik ő, mert rizs williams annyira tetűlassú hogy a 40 éves Chrouch is lefutná" - ezt én is így látom) Mostani meccsen is jól látszott, hogy ha középen valaki megkapja a labdát nem nézi milyen lehetőség van előre. Saját kapuja felé fordul párszor toporzékol a labdával aztán ad kb egy biztonsági passzt. Alkantarának a vége felé úgy láttam kezdett töke tele lenni a tilitolival és rádurrantotta, kb az az 1 lövés volt ami megmozgatta a kapust.
Nyilván kell ilyen is van amikor nem olyan a szituáció, hogy lehet mást tenni, de itt konkréten le volt fedve az előre játék, a unitedet meg kvázi más sem érdekelte csak, hogy meglegyen a fix fellát védelem és ők onnantól nem zavartatták magukat.
Többször volt, hogy ha valaki megindult a labdával megállt bevárt mindenkit majd hátra adta 1-1 et az eső 3 alig vállalt, pedig Magure olyan mint a csuklós busz annyira darabosan fordul és Salát kvázi leradírozta. Firminho meg állandóan azt nézi hogyan adja oda Salának a labdát...
Én azt látom, hogy az elejében is gond van Mane Salah között szerintem megromlott a kapcsolta, Firminho meg túl előzékeny nincs meg a kellő összhang és a lendület.
Diego remélhetőleg felkavarja az állóvizet, de valahogy rendszerszinted döglődik most a játék.
-
válasz
mephi666 #142283 üzenetére
Azért játszik ő, mert rizs williams annyira tetűlassú hogy a 40 éves Chrouch is lefutná
tehát proaktív focira alkalmatlan, belőle itt nem lesz CB sajnos, legalábbis ha ezen a szinten szeretnénk maradni.
Egy precízen összerakott gépezet meg nagyon le tud térdelni, ha az összes CB kidől, nem lehet feltolni a védelmet, a szélsők sem léphetnek fel szabadon, a középpályásoknak is biztosítani kell, a támadók is távolabb kerülnek a kaputól, mert nincs hátul akinek a fejjátékára számítani lehetne, ami kompenzálná a feltolt védelmet ami hatékony fejjáték nélkül baromi sebezhető, arról nem beszélve hogy a buildup is a CB-ktől indul, illetve már a kapustól, így ezen is változtatni kellett.
Ez mellett szét is van hajtva a keret és bűn szar formában van mindenki, úgyhogy most tényleg minden szar
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #142282 üzenetére
fabinho szerintem jól dolgozik hátul, hendó el van veszve azon a poszton, én helyette inkább rizs williamst erőltetném, hogy rázódjon bele...
előre meg curtis jones-nak több időt adnék... tegnap is henderson alig volt játékban, középpályáról pedig szépen szokta segíteni az akciók építgetését... shaqirinek mondjuk örülök, hogy több lehetőséget kap, mert küzd, mint az állat és tegnap is indított szépeket
az biztos, hogy ez a szezon már ott meg lett b@szva, amikor pickford leamortizálta vvd-t... onnantól minden borult... most hét közben jön steve austin burnley-je, majd united, tottenham... szép időszak lesz (és én még azt hittem, hogy karácsony körül mehet a laza pontgyűjtés a westbrom, newcastle és soton ellen és fújhatnak egyet... hát rohadtul nem)
-
válasz
atee_13 #142270 üzenetére
Nehéz azért CB nélkül abszolválni egy egész szezont, és az egyik legfontosabb középpályást ott használni, meg mostmár a másik legfontosabbat is. Ez miatt a csapat is hátul sokkal jobban túlbiztosít, ami a támadás kárára megy, meg persze ott van, hogy a front3 megint csapágyasra van hajtva, és egy istenért sincsenek rotálva.
Jotat is hatalmas ötlet volt a legnagyobb dara közepén a full tét nélküli Midtjylland ellen játszatni, hogy hónapokra kidőljön.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ringman #142273 üzenetére
írok már pár szót, így két ugrálás közt
mondjuk erre baromira nem számítottunk, mi?..
felszívták magukat, vidal nem hibázott (annyit), sőt.. és a vezető góllal az önbizalom és magabiztosság is nő mindig, ez meg is történt. szükség volt rá a zebrák ellen, ők nem benevento
debasszus Barella...
még bőven a gólja előtt be akartam már írni, hogy ő nagyon ügyes kis gyerek, nem véletlen h a válogatottban is kihagyhatatlan már, technikás, gyors, labdabiztos.. alapból tehetség volt, de sokat fejlődött milánóban.. nagyon jó. hála az égnek, h az inter-t erősíti. egyre jobban kezd az újj sneijderré válni. még sérülékeny meg vékony egyenlőre, de hátha még erősödni fog fizikálisan is
és hát tegnap egy igen jó napot is fogott ki, rettenetesen kellett ő a sikerhez, ha nincs kp motor, baszhatja az egészet egy csapat. a juvénak tegnap nem volt, föléjük tudtunk kerekedni.
mi volt még a siker titka? 10/10-es Barella mellé felnőtt a balszélen Young. baromi érdekes volt, mert pont Hakimi volt papíron az ász, még mondtam is magamnak az első negyedórában, hogy Hakimi oké lesz, már csak a másik szélre kellene egy jó klasszis és akkor kétoldalról lehetne rohamozni végre a kaput.. erre mi történt? Hakimi beszürkült, és az angol tette a dolgát jómunkásemberhez méltóan, leszedte a juve jobbszárnyát. nem is kellett ennél többet csinálnia, pont csak ennyit.
a védelem kurva jó volt, Bastoni egyre durvább. Conte megtalálta, játszatja és a két belső oszlop mellé ő egy harmadik pillér. simán lehet belőle Inter-védő-legenda.. mennyire magabiztos, labdabiztos volt már, indítani is tud, lát a pályán, stabil, rohadt jó.. és még estében is tudott félpályás gólpasszt adni az estebár a barszának egy ilyen védője lenne legalább, amilyen az internek három is van, összetehetné a kezét.. de hát ott egyelőre csak egy bohózat rohangál hátul, sajnos
az is szuper volt, h a hajrára hozta be a friss Darmiant, ezt is akartam már írni előző meccseknél. jó a gyerek, labdával is tud bánni, kapura is veszélyes és gyors, a fáradtabb ellenfélel szembe pont jó inkább a végére, mint a kezdőbe. pont így gondoltam, ahogy csinálta Conte az este. teljesen jó volt.. Youngnak kell kezdeni és ha már fárad, jöhet Darmian.
sok minden kell a sikerhez egy juve ellen, nem elég az, h ők egy 'gyengébb' napot fognak ki, vagy ilyesmi. az lófasz.. sajnos a génjükbe van írva, h még úgy is nyerik a meccseket. főleg a bajnokságban. végre volt az internek is egy estéje, amikor minden összejött -
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #142279 üzenetére
a Juve öltözőben
-
Tibiajax
nagyúr
hellló, sziasztok! csodaszép reggelre ébredtünk!!
nekem...az egész napom innenstől szuper lesz, az már fix -
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #142274 üzenetére
Ezt a hsz-t elmentem, szerda este újrahasznosíthatom. Köszönöm.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #142246 üzenetére
Ami ennél is rosszabb, hogy a mutatott játék már fordulók óta kilátástalan, eddig 1* 2* párosult eredménnyel valahogy, de mostanság azzal sem.
Ezt az adogassuk körbe hátul aztán majd lesz valami játékot szenvedés nézni. Nincs lendület a játékban, kb edzőmeccs hangulata van.
-
Tibiajax
nagyúr
alexis, ne add el a labdát a középpályán majd, kössz..
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #142258 üzenetére
McKennie gyorsabb, harcosabb, de ő az elmúlt meccsen lesérült, valószínűleg most nem vethető be. Ramsey ritkán villan, kb. Eriksen kategória, mindig csak várja az ember tőle a megváltást, aztán meg... Rabiot pedig volt jó is már idén, de nem viszi vállán a csapatot több meccsen.
Amúgy meg igen, kb. ezt. Egyéni villanások tudnak dönteni, de Chiesa nem jutott szóhoz, a középpálya pedig nem tudott építkezni, szóval ja, szokásos teljesítmény. Ráadásul olykor még Bonu tudja színezni a játékot 1-1 balfaszsággal. Nem is nagyon érdemes idén Juve-meccset nézni, ha az ember nem Juve-szurkoló. De több éve van ez amúgy, Allegri utolsó másfél évétől kb.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #142255 üzenetére
én ebben az idényben nem láttam még juve-meccset, de kb ezt szoktátok nyújtani?
a kezdőt sem értettem, ramsey és raibot helyett nincs jobb a keretben?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #142255 üzenetére
jóvanmá, most mivan..
ramsey-t lecserélték, figyelj már, az a pályán volt egyáltalán??..
szerintem labdába se ért egész meccsen
-
válasz
LyonnaisFan1 #142254 üzenetére
Özil majd beviszi a tutiba.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #142223 üzenetére
A meccs után te majd azért nem törekedsz erre, gondolom, jön majd ismét a nagy mellény, miközben meccs előtt meg tele volt a gatya. Vidal második gólját szerezhette volna most (55. perc), de nehogy belásd, hogy reálisan közelítettem meg a meccset. További szép estét, élvezd ki a megérdemelt győzelmet.
-
LyonnaisFan1
őstag
Szalai Attila Fenerbahce, hivatalos.
Hosszú távú szerződést írt alá a török klubbal. Úgy gondolom, hogy a lehetőségeihez képest a lehető legjobb döntést hozta.
Jó lesz neki a török bajnokság. Ha a Fenerben alapemberré tudja magát kinőni, magasabb ligába is léphet.
Holnap akár pályára is léphet, ha esetleg minden adminisztrációs akadály elhárul elötte. Mezszáma a TM szerint egyelőre nincs, de sztem a #2 számot fogja megkapni, az még elvileg szabad.Ami igazán fontos lesz számára, hogy kapja folyamatosan a játéklehetőségeket. A válogatott szempontjából is jó lenne egy állandóan játszó belső védő. A Belső Védő poszt vele évekre stabilabb lehetne a válogatottnál.
-
BenHans
addikt
Az komoly...
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #142250 üzenetére
A középpályát és Pirlo fejét elnézve biztosan kijelenthetem, hogy qrvára nem lehet megválaszolni ezt a kérdést. Gondolom, hogy mindenki reménykedik egy egyéni villanásban. Nem mintha az olyan sokat érne 40 méterre a kaputól. A házigazdák érnek oda mindenhova hamarabb, ők tűnnek eltökéltebbnek, így azért nehéz. Conte jól beárazza Pirlót, s rámutat a Juve elmúlt évekbeli folyamatosan legnagyobb gyengeségére (kp.).
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #142247 üzenetére
lukaku lehetne pontosabb, attól tartok ezt a tempót nem fogjuk végig bírni és 1 gólt tuti kapunk majd (tippem: chiesa)
---
ti tulajdonképpen mit akartok játszani?szerk:
lautaro meg összeszedhetné magát! -
drachoHUN
senior tag
Nem tudom, hogy ott leszünk-e jövőre a BL-ben...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #142247 üzenetére
sokkal jobb az Inter, pont Ramsey-ra gondoltam, hogy kb semmit nem jelent, hogy a pályán van
-
venember83
nagyúr
1. Az edzők arckifejezése mindent elmond. Az egyik tanácstalan, mint a csapata, a másik meg tudja, mit akar, s mindent meg is tesz érte.
2. Ramsey helyett nem lehetne valakit beküldeni? Azt már nem is merem mondani, hogy Benta helyett is kéne valaki. Semmi tartása és/vagy kreativitása a középpályának. -
-
LyonnaisFan1
őstag
A Lille csak behúzta
A Metz csapatát verni kell nincs mese. Őket amúgy is utáljuk, volt régen affér a két együttes között. -
Egy szép kis 0-0.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve #142241 üzenetére
Ja, csak kb. mindent elszabott a meccsen.
Greenwood kap 3 percet. Tapzs, Ole, tapzs.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #142238 üzenetére
Eléggé fáj ez a meccs. Fernandes-t 20 perc után le kellett volna hozni.
És ennek ellenére itt a végén simán el is dönthettük volna.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #142236 üzenetére
igen, bár nálunk még nem volt az.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Richard! #142233 üzenetére
ja, ítél ő is érdekeseket: marcipán felugrik shaqiri hátára, földre esik, szabadrúgás a unitednek... vagy beleférne még az 1perc ráadásba thiago indítása és inkább lefújja...
fabinho picit hozzáér brúnóhoz, annak meg majdnem átszakad a dobhártyája, olyan nagyhalált nyom... nem tudom, hogy ogs félidőben elmagyarázza-e nekik a les jelentését, mert a szabadjuknál is 4en álltak 2méteres lesen
ui: nem vagyok nyugodt... fel van kicsit borulva a pálya, 9szer annyit lőttünk, mint a united, de ilyenkor szokott beütni általában a sz@r (firminot viszont lecserélném, mert ma sokszor döntött már rosszul)
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #142222 üzenetére
ha már itt tartunk, lukaku kb. a pufi számait hozza inter-színekbenazért nyerni fogtok este sajnos, majd vidal szállítja a bekapott gólt, vagy handa lepkézik megint
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #142231 üzenetére
ja, minket sz*pattak már eleget a bírók meg a var, a unitedet meg szeretik... remélem megfejelik azzal, hogy ratkinson "vezeti" (tutira elcsalja) a meccset
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #142202 üzenetére
igen rossz előérzetem van: este már rémálmaim voltak... 0:4-el vitte a meccset a united
...remélem ma azért lehozzuk tisztán, a fakupát vihetik
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Cartevo
őstag
Az angol csúcstalálkozó itt szóba sem jön.
Nyilván mindenki tudja, hogy országos 1-es. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #142222 üzenetére
nézd.
persze, értékeljük, hogy próbálsz egy normálisabb alaphangulatot bevarázsolni a topikba a derbi előtt nekünk, intereseknek, hogy próbálod egyengetni a szívünket, mielőtt lejövünk majd a pályáról egy 1-3 (Lukaku 4', C.Ronaldo 12'pen, 55' pen, Chiesa 89') -as eredménnyel majd, csak hogy ne fájjon majd annyira nekünk, ez mind egy baráti és szép gesztus tőled. ezt köszönjük
de ettől még nem tudjuk nem látni a tényt, az inter bajban van -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #142219 üzenetére
olyan van, hogy borja kezel mondjuk lichtsteinerrel/chiellinivel?
tibinek meglenne az új háttérképe. -
-
-
Richard!
addikt
Tegnap a Leverkusen, ma pedig a Leipzig és a Dortmund hullajtott pontokat. Jelenleg 1 pöttyel megy az 1 meccsel kevesebbet játszott brájen müntyhen...
Nem lesz itt meglepetés idén sem... -
LyonnaisFan1
őstag
Diósgyőri VTK - Mezőkövesd 3-2 összefoglaló dvtk tv
Azért 0-2-ről a hajrában megfordítani nem rossz teljesítmény.
Ha ilyeneket tudnánk meccsről meccsre hajrázni az hozhat bőven pontokat bárki ellen.
Úgy érzem erőnlétben sokat fogunk fejlődni.
Molnár Gábor meg a mi kis Andrea Pirlonk. A Karmester a pályán. -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #142211 üzenetére
Vidal-parádéval
a mostani vidal-parádék kapott góllal szoktak végződni. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #142211 üzenetére
Vidal-parádé.. hagyjad már
az a molekulastruktúra-kutatásban okleveles elméleti fizikus még azt a kib labdát se tudja eltalálni.. csak sípcsontot -
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #142203 üzenetére
ú bakker tényleg, most lesz
áhhh. fix 2..
-
Cartevo
őstag
Szobo megint padozik. Dia, hogy lesz ebből mese?
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg #142198 üzenetére
Hansi? Megtisztelő válaszolni Flick nevében, bár hasonló probléma van ott is védekezésben!
Sajnos nagyon gyenge játékkal két gólt ajándékozva - ebből egyet a játékvezetéssel karöltve (les) - megszakadt a kiscsapatok elleni sorozat, a madarak meg úgy ünnepeltek mintha bajnokságot nyertek volna, miközben továbbra is -3 fok van a kalitkában. Ez is komoly célkitűzés ott, nem vitatom. Talán lehet egymás után két erős évük is ha a 40 millájukból vesznek még 8 balkánit.
Ilyen dik kancsó féle dolgokra meg nem reagálok, majd megbeszéli a mentális problémáit a flepnis bizottság vezetőjével Lódítóval.
Fonseca meg a kiváló meccselésével elmehet a tempbant kapok érte, oda, na.Tibiajax: Hát van az úgy, amikor a mez elején van a név.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #142203 üzenetére
jó meccs lesz, nagyon várom
-
venember83
nagyúr
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #142200 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza