Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BenHans #145296 üzenetére
akkor inkább csússzunk lejjebb hogy EL sem legyen, nettó büntetés lenne minden csütörtökön meccselni, márpedig elég valószínű hogy ez lesz jövőre
atee_13 - nyomni kell ami a csövön kifér, csúnya játékkal, mákkal, bíróval bárhogy, kb. mint tegnap, aztán nyáron alapozás után talán lehet egy jobb szezon is.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #145294 üzenetére
Most kíváncsiságból megnéztem, hogy 2 szerintem fő "rivális" miket játszik még
Chelsea-Brighton
Leicester-West Brom
West Ham-Chelsea
Leicester-Crystal Palace
Chelsea-Fulham
Southampton-Leicester
Leicester-Newcastle
Manchester City-Chelsea
Manchester United-Leicester
Chelsea-Arsenal
Chelsea-Leicester
Aston Villa-Chelsea
Leicester-Tottenham
Mondjuk az sem ártana, ha a pool minden meccsét nyerné mert különben pá-pá BL
Papíron mondjuk csak 1 meccs lenne necces a united, de láttuk a szezonban mennyit ér a papírforma a poolnál -
gabross
tag
válasz
DeathAdder #145290 üzenetére
Jesse Lingard ›› Bruno Penandes
9 PL meccsen 8 gól 3 gólpasszLehet, hogy nem működött a manu-nál, lehetőséget se nagyon kapott, de ha elengedik, az kb akkora marhaság, mint ahogy az arsenal elengedte Martínezt.
-
BenHans
addikt
válasz
Örülök is meg nem is.
A WHU nagyon szimpatikusan focizik, de így a nehezebb sorsolás miatt a rókák lehet le kell mondjanak Európáról.
Nem lehet azzal vádolni hogy 'poolos lennék, de olyan egyszerű lenne minden ha csak úgy eltűnne onnan a második helyről a MU és lenne egy City - Leicester - Chelsea - WestHam top4, ti meg leboxolnátok az EL-t a ManU-val.Jut eszembe nálunk ma fogyott el a sonka, nem is számítottam rá, nehogy velük is így legyen.
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Durva, mit mennek ebben a szezonban.
Verni kéne a Tottenhamet, és akkor be lehetne biztosítani a második helyet, meg egy picit fel lehetne jönni a Cityre.
Bár még úgy is rohadt messze lennének.
-
atee_13
őstag
válasz
így már csak 4 pontra a 3. hely
-
Hatalmas Weshem!! Lingard az új Messi!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Tibiajax #145287 üzenetére
Meglátjuk.
Most Rudi Garcia legénysége kisebb gödörben. Az 1-4. 8 pontra egymástól, elég szoros a mezőny eleje. És nem a Psg vezet.
A Red Star ellen a kupában meg necces volt, még, jó, hogy nem láttam. Rendes játékidő utáni büntetős győzelem. Nem volt ott hosszabbítás, nem is tudtam. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #145283 üzenetére
jó de ott legalább lesz foci is
-
Cartevo
őstag
Az olasz ligának sokat árt, hogy Pirlót megtűrik tiszteletből. Ole gúnár is volt gödörben, de kijött belőle, tehát valameddig érthető ez a kivételes türelem. Ahogy Lampardnál is kivártak, de nem hozott eredményt, így leváltották. Tehát lehet ezt korrekten csinálni, ami súlyos mulasztás a Juve vezetésben, mert ráment a külföldi és belföldi szereplés egyaránt.
-
dudu5130
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #145281 üzenetére
megint a szokásos önkínzásodat tartod?
-
LyonnaisFan1
őstag
Diósgyőr - Paks 0-2 23'
A jó kezdés meglett.
HT/FT 2/1? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #145277 üzenetére
...ennyire elégedetlen vagy Ramsey olasz teljesítményével?
: ) -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bagyulajuve #145254 üzenetére
Az RTL Klub adja?
Ők nyomták Vasárnap ebédidőben az Mb1-et. A régi szép idők. -
válasz
bagyulajuve #145270 üzenetére
Megszoksz, vagy megszöksz.
Ez aztán a demokrácia... -
Tibiajax
nagyúr
"...bizonyosan egyre kevésbé várható majd ezek után már látványos gólfesztivál az Inter-től, a biztos 3 pontokra fog törekedni majd Conte és csak ez a cél lesz a szeme előtt"
éljen a kátenáccsóbagyulajuve lehet nem tenne rosszat egyiknek sem a környezetváltás..
-
bagyulajuve
addikt
válasz
forceberg #145266 üzenetére
nem lehet nagyon mit csinálni, most az hogy itt hőbörgünk sokat nem segít, én írtam az UEFA oldalára 1-2 esetben a kettős mérce miatt, le se szarják ezeket a véleményeket
esetleg bojkottálod a meccseket? nem nézed a Barca meccset sem, mert szarul fújnak a bírók? szerintem ilyen áldozatot senki nem hoz, inkább beletörődik a helyzetbe az ember
én csináltam amúgy, hogy fél évig nem néztem BL meccset, sehova nem vezetett ez sem nyilvánvalóan
itt elsősorban a csapatoknak kellene kiállni, de amikor, az edző, játékos, vagy vezetők bírálják a bíráskodást, akkor meg jönnek a büntik az UEFAmaffia, meg FIFAmaffia részéről
(és ahogy írod ez az élet más területeire is tökéletesen igaz)
-
Cartevo
őstag
válasz
bagyulajuve #145263 üzenetére
Tehát a hazai csapat.
Ami az olasz meccsről még nem mondható el. (ha már árukapcsolás
)
-
-
válasz
Peterhappy #145265 üzenetére
Az ilyen ítéletekbe beletörődömség(átvíve foci helyett a valós életbe) hozta el a mai világot: a pórnéppel azt csinál kénye-kedve szerint a pénzügyi elit, amit csak akar...
-
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #145262 üzenetére
Ögervü? Vagy valami ilyesmi neve volt. De volt PSG is ami a barcának kedvezett. De ez ilyen megtörtént, de attól letagadni nem kell. Baj abból van ha megtörtént és után letagadják azt ami egyértelműen látható.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
atee_13 #145261 üzenetére
félreértés ne essék, nyugodtan írjátok, hogy ez a baj az a baj a bíráskodással, mert valóban rohadtul rosszul fújnak sokszor, meg az idióta kézszabálytól is idegbajt kapok
viszont én meg nyugodtan leírom, hogy nekem unalmas, amikor a hozzászólások nagy része erről szól
nincs itt gond
közben csak hogy mindenki képben legyen, a Loki megszerezte a vezetést a keleti rangadón
-
bagyulajuve
addikt
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #145259 üzenetére
Én is poolos vagyok.
Amiatt van ez most, legalább is az én részemről, mert van itt olyan aki szerint a madrid poolos hiba csak abból akad, hogy a pool kikapott és nem is csalták el a meccset (fújtak a madridnam vagy értsd ahogy neked jó). Próbáltam rávilágítani a arra, hogy nem amiatt csalnak, h a pool játszik. Mondjuk emiatt a provokáció miatt is: "biztos ez is a birok miatt volt".
+ ugye van akit az sem érdekel, hogy előző szezonokban nem csak a pool ellen milyen játékvezetői tévedések tömkelege vezetett a madridi eredményekig.
De felteszem a kérdést, az itt, nem csak általam megemlített szituációk nem értek bűntetőt? Ha igen akkor mi probléma azzal, ha felvetődik. Vagy olyan lesz ez a madridi szitu, h nem csak megadni nem ér, de még beszélni se róla? -
válasz
bagyulajuve #145259 üzenetére
Te könnyű helyzetben vagy, mert legalább az országhatáron belül van saját sípotok...
Akinek se hazai, se külföldi sípja sincsen, nekik marad az árukapcsolás -
bagyulajuve
addikt
válasz
atee_13 #145257 üzenetére
igen megvolt
csak eléggé átfedő volt a panaszkodás, ld itt is 1 hozzászólásban szerepelt a kettő: #145250úgymond "árukapcsolás" figyelhető meg az utóbbi hozzászólásokban a Pool esetei és a Real-Barca meccs kapcsán, ugyanis többen is, ahogy látom a Pool-osok közül, Barca szimpatizánsok is
-
atee_13
őstag
válasz
bagyulajuve #145256 üzenetére
amúgy az mevolt, hogy ez egy madrid barca meccs volt?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
atee_13 #145255 üzenetére
tényleg sokszor ez az érzése az embernek, mert minden Pool meccs után csak a sírás megy, hogy ez van az van, ezt nem fújták be, azt nem fújták - nem láttam az összes esetet, biztos igazatok van és nyilván idegesítő, de amikor oldalakon keresztül erről van szó, marhára unalmassá válik
-
bagyulajuve
addikt
Hajrá Loki!!!
jó ebédhez szól az NB2 -
Richard!
addikt
Asszem' ez is szabadrúgás kifelé volt, büntető helyett. Amióta bevezették a var-t szarabb lett a labdarúgás. Világszinten.
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666 #145250 üzenetére
Én a VAR bevezetésénél azt hittem jó dolog lesz, visszanézik egyértelmű szitukat és minden fasza, erre b@sszameg még szarabb lett a helyzet, mert ott lenne a lehetőség, de nem használják.
Egyik legírritálóbb ilyen (persze a madridot leszámítva) mikor azt hiszem tavaly brúnó 16 on belül rá "zidancselezik" a védő lábára telibe tapossa a védőt visít fetreng VAR visszanézni és 11, itt abba kellett volna hagyni az egész VAR-ozást.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Peterhappy #145248 üzenetére
ja, az elsőt meg kellett volna adni, vagy illett volna visszanézni... a 2. esetnél én nem is értettem, miért kellett a kontakt, olyan sebességgel sodródott bw az alapvonal felé, hogy értelmesen nem tudta volna visszapasszolni sem a labdát, nemhogy azonnal gólt szerezni...
olyan ez a var dolog, mintha lenne egy persely, amibe egyes csapatok dobnak pénzt és akkor őket látványosan támogatja a rendszer, akik meg nem fizetnek, azokra más szabályok vonatkoznak... azzal lehetne tisztítani a rendszert, ha utólag független szakértők elemeznék az eseményeket és hibás ítéletek után eltakarítanák mindig az adott brigádot... (csak hát pont nem a tisztaság a cél... ezzel a var-ral szerintem csak szaporították a hibás ítéletek számát, mellesleg meg csomószor megállítják a játékot percekre a f*szkodással... ez is baromi irritáló... pl hogy a tegnapi pool meccsnél maradjunk: ez is mennyire irritáló, hogy félidő vége előtt elvesznek egy szabályos gólt és nem 1-1el mehetnek pihenni, hanem 0-1ről baromi frusztráltan... ha ilyenekkel nem tudnak belenyúlni egy mérkőzés kimenetelébe, akkor semmivel)
-
atee_13
őstag
válasz
Peterhappy #145248 üzenetére
"Az első félidőben klasszisokkal jobb volt a Real, a másodikban jobb volt a Barca, elfogult vagyok talán, de szerintem megérdemelt volna egy pontot a katalán csapat."
Igaz én csak az első barca gólig néztem és egyetértek alapvetően, de ugye , ha 2-0 nál megkapják a jogos 11-t és be is lövik azért ott nem tudni, hogyan alakul az első rész 2. fele. Benne lehetett volna a pakliban, h már ott lendületbe jön a barca, de sajna ezt se tudjuk már meg soha.
És ugye még ha volt egy elmarad 11 akkor meg azért az jó eséllyel 2 gól mínusz egy 1 gólos győzelem esetén.
-
válasz
atee_13 #145242 üzenetére
Igen, a végén elmaradt még egy tizi (Braithwaite ellen)
Meg az utolsó percben kapufát szerzett a Csapat. (azt hiszem a kapufákat illetően 2-2 lett az eredmény).Az első félidőben klasszisokkal jobb volt a Real, a másodikban jobb volt a Barca, elfogult vagyok talán, de szerintem megérdemelt volna egy pontot a katalán csapat.
@bandus: minden tiszteletem mellett; mindkét esetben volt kontakt (kicsi, de egyértelmű kontakt), a szabálykönyv szerint mindkét eset büntető. VARra sem vette a fáradságot Európa állítólag legjobb játékvezetője.
A bajnoki címet is döntően befolyásolhatta ezekkel a döntéseivel, szóval szerintem igenis van alapja a Barca-szurkolóknak az elmaradt büntiket felhánytorgatni... -
atee_13
őstag
válasz
bandus #145245 üzenetére
Nem nagyon vádolnak téged azzal a tévhittel, h te vagy a legélesebb kés a fiókban ugye?
Hogy ne az legyen, h szerintem, bár itt megjegyezném, hogy aki nem analfabéta a labdarúgáshoz és nem egy rózsaszín madridi napszemüvegben nézte este a meccset az az első lassításon láthatta, de ha ez nem ment volna neki ahogy látom neked se jött össze az láthatta a spíler 2 őn a stúdiós beszélgetésben a volt játékvezető beszámolóját 3 játékvezető ítéletet összegezve. Ahol meg is említi a 3. esetben az elmaradt büntetőt egyértelmű kifejezéssel.
És ha nem fognád fel, már bizonyítottad, hogy nem fogod büntetőt kellett volna adni.
Szánalmas már, hogy mindegy hol mennyit mit csalnak a madridnak úgy élik egyes "labarúgásanalfabéták" mintha a 11 játékos magának köszönhette az aktuális eredmény.
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #145242 üzenetére
első félidőben olyat ment a madrid, ami után elkezdtem félteni a csapatot a szerdai meccs miatt, majd a 2. félidőben teljesen visszavettek... remélem így adják majd elő magukat ellenünk is, mert akkor meg lehetne őket fogni 3 góllal (ami nem kevés, de ha végre mindenki magára találna az anfielden, meglehet...)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #145241 üzenetére
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #145241 üzenetére
azért a jelenlegi pénzszűke miatt a pármillió eurók is számítanának, de vsz a végén szerződést bontunk vele, vagy elcseréljük egy fiatal játékosra, ha tudnák állni a fizetését (ha lemondana a fizetésének egy részéről).
már az ideigazolásának sem örültem, nem is csinált gyak. semmit, sok sérülés, rossz forma.
-
atee_13
őstag
2-1 ig néztem tegnap a reál barcát. Volt az elmaradt 11 kívül még valami elmaradt mérkőzést befolyásoló játékvezetői döntés? Természetesen nem feltételezem, hogy a madrid ellen.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #145235 üzenetére
Nem mindegy? Gondolom, hogy az Inter elengedi a kezét a Cagliari sorsától függetlenül. Úgyse lenne pénzük a szárdoknak pénze rá, ezt már bizonyították, amikor visszaküldték az Interhez. Az értéke úgyis már a nullához konvergál. Kár, mert sokkal több volt benne. 29-30 évesen ért ő 45 milliót is, de onnan nagyon elindult a lejtőn, s kár külső tényezőkre fognia. Ő nem volt képes megmaradni a farkasoknál, őt tették ki a belga keretből és így tovább. Legalább lesz mit mesélnie az unokáknak, de megfelelő fegyelemmel... Mindegy. Haragszom rá, mert szívesen láttam volna a Juventusnál Vidal után, de neki inkább a biztos, nyugis, kissé sarkosan fogalmazva a langymeleg közeg felelt meg, nem volt képes áldozatot hozni, hogy a következő szintre lépjen, vagy legalább tartsa a szintet.
Elnézést, BenHans, nem a Romát kívánom leszólni semmiképpen, nem arra irányul a hozzászólásom, de annyival több lehetett volna ebben a belgában, amit megmutathatott volna pl. a Juventusnál pl. egy BL-döntőben... A legutóbbi BL-döntőben, amin a Juve szerepelt, olyan középszerű játékosok voltak középen, mint Rincón, Lemina, Mandragora... Rohadt sokat jelentett volna akkor egy olyan potenciális klasszis, mint Nainggolan, aki igenis képességek alapján ilyen szintre lett volna hivatott, BL-meccseken bizonyítani.
-
LyonnaisFan1
őstag
A gyep jelesre vizsgazott.n
Kepzeljuk el ezt a meccset a Pancho Arena gyepen. -
Meg volt fingatva a Real a meccs vége felé?
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy volt-e lehetőségük visszavenni a tempóból, vagy a Barca nagyon nyomta és kifárasztotta-e őket. -
paatrick
őstag
Ez az utolsó helyzet jól összefoglalta az egész meccset a Barca balfaszkodással
Madrid egyáltalán csinált valamit a 2. félidőben?
-
vans?
őstag
Hat ez meleg volt.
-
Ringman
félisten
így hogy a cagliari esélyesen kiesik (elég nagy hajrá kellene tőlük), kíváncsi vagyok, hogy a kölcsön-belga sorsa mi lesz.
és még játszanak velünk, rómával, napolival, milannal is + benevento-fio(!)-parma kiesési rangadók is lesznek.
-
Nem a legszerencsésebb meccs... túlzó ez a 2-0.
-
paatrick
őstag
Szóval Koeman helye biztos a Barca padján
lehet most mégis elgondolkoznak a főnökségben. Úgy megkérdezném a meccs után hogy mi volt az elképzelés? Meccsek óta annyi a Madrid hogy Benzema beszenved egy gólt és onnan már megy. Miért nem lehetett egy embert fixen ráállítani? Ja mert az nem Barcás
-
mephi666
nagyúr
Na, remélem ver a madrid még vagy 5öt, ne maradjon bennük gól szerdára
Közben majdnem ott a 3. ...nem kicsit vérszemet kapott a madrid
-
válasz
Napfénysüti #145220 üzenetére
Peches a faxomat, kifordult a labda elől.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejj már 2-0. Ez mondjuk peches volt.
-
mephi666
nagyúr
Elég alacsony a kerítés ezen a pályán: Benzinarc át is rúgta fölötte a labdát
Tóni bebszta a másodikat flipperezve
-
Tibiajax
nagyúr
olyan védelme van a barcának, olyan szinten beton, hogy beszélni nehéz róla
premier lígbe is sok lenne... -
vans?
őstag
kis gol is gol
-
BenHans
addikt
Benzin a brazil
MATS... szerintem benne volt, bár talán nem is számított rá. -
Tibiajax
nagyúr
tényleg, Marcelo-val mi van?... ezer éve nem láttam azt a bohócot
-
Tibiajax
nagyúr
szerintem ma este a madrid fog nyerni...
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #145199 üzenetére
ja, szar a játék: nincs VVD és Henderson, aki gyorsítana rajta már hátul és középpályán... de legalább már volt 23 lövésünk, amiből 10 kapura ment... 2 hónapja a sereghajtó brighton ellen egész meccs alatt 1-szer találtuk el a kaput... karácsonykor a wba ellen 2-szer, kicsit később a soton előtt megint 1szer... ezt a körbeadogatást én is rühellem amúgy, de a mai játékban legalább volt fantázia... (mondjuk a villa-védelem is sokat segített, mert nem álltak a helyzet magaslatán)
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #145206 üzenetére
Ezügyben semmilyen jóindulattal sem tudok segíteni.
Ennél a deszkás Tallónál haszontalanabb játékost még nem láttam.
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #145204 üzenetére
Tudod mit? Legyen neked
-
sh4d0w
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #145202 üzenetére
Ja, eléggé bebaszta
Szvsz a forduló gólja.
-
sh4d0w
félisten
Berke jv szerint az dob, aki utánamegy a labdának, majd még a reklamálásért kioszt egy sárgát is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!