Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Az lehet , hogy igy van,de nem ezt a kettőt hanem a low poly és a high poly-t. Egy kicsit elgondolkodtam és arra jutottam, hogy lowpolyt szeretnék a legpontosabban a legkevesebb polygonbol kihozni, de ehhez ha subD-t használok akkor eleve nem fog sikerülni mivel az oda is fog plusz élt betenni ahova nem kell és egy ujabb macera ha utólag azt ki akarom tisztázni a polycount csökkentése miatt.
Ha meg nem használok turbosmooth vagy más modositót akkor meg baltával faragott marad a modell,nem lesznek sima felületek ,ívek.Bár azt sem tudom, hogy mi minősul lowpolynak igazán, mert 30k poly lenne a teljes repülöre a limit és a legrészletesebben szeretném ebben a határban megoldani.
És itt van ami nálam a bonyodalmat okozza, mert ugy akarnám a low modellt megcsinálni, hogy az egy kiinduló alap lehessen a high polyhoz , még részletesebb kidolgozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest