- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
pikszel
üzenetére
STL Check modifier kell, mert nem látom a hibát, de kijelzi a 3d nyomtató programja. Van közöttünk durván 160km távolság, így személyesen nem tudok bemenni illetve elvileg kitudták küszöbölni ezt a hibát, de szeretném, ha nekem is menne és ezeket a hibákat egyedül is megtudnám oldani.
Kijelöltem Errorsba az OPEN EDGE-et a selectionsbe a Select Edges-t és kipipáltam a Checket, majd töltött, és bő 5-10p után, mintha misem történt volna. Nem jelölte ki a hibás részeket. Most kijavította magától, mert azt kétlem?!
Belevetettem magam a zbrushba, mert digitáblával nagyon megtetszett a program, könnyed lett számomra a kezelése és szeretnék 1-2 karaktert magamnak csinálni a szobámba (Batman, Arrow
). (Jó ez távlat...) Közbe meg magam kárán tanulnám meg a hibákat, amiket igyekszek elkerülni. Jó lenne kézzel is megfogni a munkákat. Elég drága tény. (Jó tudom, ez már egy másik topik, befejeztem
)bobinko ------------------------------------------------------------------------------------------------------
Személy szerint nem vagyok olyan szinten, hogy segíteni tudjak, de, mivel a max nem precíz (mm pontos) munkára való, ezért látványterveket tudsz készíteni. Vray beszerzése alap. Nézz szerintem youtubeon tutorialokat, sokat tudnak segíteni.
Tedd itt fel a problémáidról a kérdéseid, amikre magadtól vagy a youtube illetve egyéb tutorialoktól nem tudtál meg, és ha tudunk, segítünk.
Kipróbálom magam is, ebbe a látványtervezésbe picit. hogy még is miként megy nekem, de jelenleg nem tudom mikor kerül erre sor.Itt egy facebookos oldal, ahol tény, hogy tutorial nincs, de elég komoly munkákat készítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). (Jó ez távlat...) Közbe meg magam kárán tanulnám meg a hibákat, amiket igyekszek elkerülni. Jó lenne kézzel is megfogni a munkákat. Elég drága tény. (Jó tudom, ez már egy másik topik, befejeztem
)