Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, jó régen írtam ide. Szóval közben véget ért a viszgaidőszak, s folytathattam a Max-el való ismerkedésem.

A 7-es verzió egyik tutorial-jával kapcsolatban kérdeznék is. A majomfej kialakításáról lenne szó. (NURBS alapú.) Tehát megszerkesztem a kontúr görbéket, majd kihúzom őket térbe. Igen ám, de néhány helyen elég gyűrött lesz a fej. Mit lehet ezzel kezdeni? Van valami trükk, vagy ''csak'' sokat kell gyakorolni, s a 200-adik ilyen modell elkészítése után már tudja az ember, hogy melyik CV melyik koordinátája milyen értéket vegyen fel?

A másik kérdésem, ha beállítom a Symmetry módosítót, akkor a szimmetriatengely mentén kidudorodik a ''kész'' modell. Ezt hogy lehet kiküszöbölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest