Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- AMD FX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
hú, beindult ám a topic

Balika: ilyen dologgal még nem találkoztam (kamera lencseátmérő ugrálás)...de megnézem, hátha rájövök vmire. (egyébként ha már eccer kamerát használ az ember, sokkal ésszerűbb a kamerát mozgatni, és nem az objektumot)
Épületnek én inkább úgy állnék neki, hogy felülnézetben megrajzolom spline-okból a falakat, majd azokat extrude-olom, aztán mehetne a lyukasztás ablakoknak, ajtóknak, kis vertex tili-toli, meg hasonló poly-s huncutságok
...így elsőre ez tűnik a leggyorsabb megoldásnak.
Agostino: Van magyar segédanyag is, bár kétségtelenül kevesebb, mint angol, ami szerintem amúgy egyálltalán nem rossz dolog...legalább belejön az ember fia a nyelvbe. Elején még megy a szótárazgatás, de mikor a 300ik 12 oldalas tutorialt olvasod végig, menni fog már annélkül is
Én kifejezetten örülök neki, szövegértésen nagyon sokat dob. Most rendelek plö egy angol nyelvű könyvet amazonról, és nem félek tőle, hogy nem fogom érteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...így elsőre ez tűnik a leggyorsabb megoldásnak.