Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
hú, beindult ám a topic

Balika: ilyen dologgal még nem találkoztam (kamera lencseátmérő ugrálás)...de megnézem, hátha rájövök vmire. (egyébként ha már eccer kamerát használ az ember, sokkal ésszerűbb a kamerát mozgatni, és nem az objektumot)
Épületnek én inkább úgy állnék neki, hogy felülnézetben megrajzolom spline-okból a falakat, majd azokat extrude-olom, aztán mehetne a lyukasztás ablakoknak, ajtóknak, kis vertex tili-toli, meg hasonló poly-s huncutságok
...így elsőre ez tűnik a leggyorsabb megoldásnak.
Agostino: Van magyar segédanyag is, bár kétségtelenül kevesebb, mint angol, ami szerintem amúgy egyálltalán nem rossz dolog...legalább belejön az ember fia a nyelvbe. Elején még megy a szótárazgatás, de mikor a 300ik 12 oldalas tutorialt olvasod végig, menni fog már annélkül is
Én kifejezetten örülök neki, szövegértésen nagyon sokat dob. Most rendelek plö egy angol nyelvű könyvet amazonról, és nem félek tőle, hogy nem fogom érteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...így elsőre ez tűnik a leggyorsabb megoldásnak.