Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Melót amúgy nagy valószínűséggel az UV-zés miatt nem sikerült elcsípni. Nem sok gyakorlatom van unwrap-ban, úgyhogy bénán álltam neki textúrafestésnek.
Modellt se volt egyszerű ebszorytani az 1000 face-es keretbe. Először, mikor elkészültem vele (nagyjából ugyanez volt a geometria) köbö 1800 face volt. legalább 4-5 órát szenvedtem vele, hogy lecsökkentsem a mesh bonyolultságát. Végül 983 lett....asszem. Mégis legtöbb időt a textúra vitte el. Azzal minimum 15 órát bajlódtam. Nem volt semmi kiindulási alapom. Úgyhogy ki mentem kamerával képeket csinálni (normális kam, szóval állóképet max 320 x mittoménhányas felbontásban tud csak). Persze szakadt a hó, plussz a perspektívikus torzulásokat, csúcsfényeket, árnyékokat is ki kellett retusálni belőlük. És még így se dolgozhattam egész falfelületekkel, mivel azok rettenet torzultak voltak, és nagyon kis felbontásúak. Szóval kellett csinálnom egy alap falfelületet, majd erre ráollózni a retusált ablakokat, ajtókat (persze előtte megfelelő számú variációt kellett belőlük csinálni, hogy ne ismétlődjenek), végül árnyékokat kellett még ráfesteni (követelmény volt) ezt nem is tudtam befejezni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy van mit még gyakorolnom, és mint látszik az nem feltétlenül csak 3d, hanem plö photoshop is.
Itt van pár bútor, meg hasonlók:
Bővebben: link
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest