Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
De én nem gondoltam el semmit!

Akkor te miért nem jelentkezek?
Én csak Nyúltalpnak mondtam, ő már olyan szinten van, hogy most 2-3 éve 3D-zik, szerintem egy félév nem oszt, nem szoroz. Az az épület nagyon jó, egy kis bedobással talán mehetne is a dolog. De én semmit nem tudok felmutatni.
Tehát én nem azt mondtam, hogy kamuzni kell, de vkinek vmi jól sikerül, nem kell feltétlenül elmondani, hogy ''csak 2 éve csinálom, zöldfülű vagyok...'' Nem. Ha tetszik neki, vállalni kell esetleg azt is, hogy nagyobb munkák lesznek, és bizonyítani kell. Ezt szvsz Nyúltalp megteheti. De én nem, mert annyira nem tudok felmutatni semmit, hogy csak szélhámosnak ismernének meg, és ez maradna meg az emberekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest