Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spenc
csendes tag
Halihó!
Na ugy nézki, hogy z-3-mat fogok venni.Valahogy nem jönnek be a z4-nek azok a vékonyja hangszórójai. Amugy a szobán kb. 13 négyzetméter, szerinted ide elég a z3-mas? -
Spenc
csendes tag
Semmi gond nincsen a hangkártyámmmal, de egy bizonyos boltban azt mondták ha nem veszek minimum egy adigy 4-es kártyát nem igazán lesz értelme egy drágább 2.1-es hangfalszettnek. De köszönöm, hogy felvilágosítottál igy legalább nem huztak le 10-15e. pénzzel. Ha ezt az összeget hozzácsapom a hangfalra szánthoz, akkor talán össze is jön egy Logitech Z-2300-ra a pénzem.
A kártyán van igy a jelölés, hogy spk out. Amugy ebbe van bedugva a jelenlegi gagyiságos stereo hangfalam és igy a fél lépcsőházat bezengiaz új szettet majd akkor a line-ba vagy az spk-ba dugjam?
-
canniball
nagyúr
''...majd ki lesz cserélve ha lesz rá keret...''
Szvsz ha nincs gondod vele felesleges kicserélni.
''mi a különbség a line out és az spk out kimenetek között. Ha a line outba dugom a hangszórómat akkor halkabb ha az Spk outba akkor sokkal hangosabban szólnak. Ezmiért van?''
A line out a vonalszintű kimenet, ezt kell pl. az erősítőre kötni. A másik szerintem a fejhallgató részére lett ''kialakítva'' (ezért a nagyobb hangerő). (Bár nem igazán értem a jelölést...az Spk gondolom a speaker(=hangfal) rövidítése...) -
Spenc
csendes tag
Húú, most örülök hogy maradhat a kártya a gépemben.
persze majd ki lesz cserélve ha lesz rá keret...
már csak az akérdésem, hogy mi a különbség a line out és az spk out kimenetek között. Ha a line outba dugom a hangszórómat akkor halkabb ha az Spk outba akkor sokkal hangosabban szólnak. Ezmiért van? Naggggyon köszönöm a segitségeket -
canniball
nagyúr
Természetesen maradhat a kártyád - a 2.1-et ugyanúgy csak egy ''kis jack''-kel kell a hangkarihoz csatlakoztatni, mint egy mezei stereo hangfalpárt. Ezen kívül még egy kábellel kell összekötni a mélynyomót a szett többi részével és kész vagy, el sem lehet téveszteni. Ja, z3-mam van, erről beszélek, de gondolom a z4 esetében is hasonló a helyzet.
Mod.: a z4-hez még nem volt szerencsém, de egy nagy előnye mindenképpen van a z3-hoz képest: a bass-szabályzó átkerült a távirányítóra.
[Szerkesztve] -
Spenc
csendes tag
Helló!
és a mostani karim nem maradhat? igazándiból nem szerettem volna kártyára is költeni, ha nem muszály.
Várom a további reakciókat a többi kérdésemre is is, és köszi az eddigieket!!! -
bebar
aktív tag
Z3 Z4 csak dizájnban változik.
Ha egy jó hangkarit akarsz, akkor X-Fi Extreme Music!
28-30e.
Így tuti lesz!!! -
Spenc
csendes tag
Sziasztok!
Ugy döntöttem hogy beruházok egy normális 2.1-es hangfalrendszerbe, mert a mostani recseg-ropog már. Két kiszemeltem van, Logitech Z-3 és Logitech Z-4. Nagyon húzok a Z-4-es felé, de azért kiváncsi lennék hogy mi a két hangfalrendszer között a különbség. Meg az is érdekelne hogy a véleményetek róluk.Nekem kifejezetten zene hallgatáshoz kellene.
A másik problámám az, hogy nem tudom hogy megfelelő-e a hangkártyám. Leírom milyen van, hátha ez mondd valamit nektek. Sound Blaster 16. A hátulján a következő csatlakozási pontok vannak: Line in, Line out, SPK out, Mikrofon, Midi/Joystick. Az igazat megvallva fogalmam sincs, hogy melyik mit jelent ha leirnátok nagyon hálás lennék. Jah és a lényeg, hogy maradhat ez a hangkártyám vagy vennem kell másikat?
Amugy bonyolult összeszerelni igy ilyen hangfalrendszert? Mit hova kell majd dugnom?
Nagyon fontos lenne a dolog!! Előre is köszönöm a válaszokat!!! -
Louies
aktív tag
valaki nem tud Debrecen vagy környékén Logotech Z3 cucot eladót? vagy Genius HT.
[Szerkesztve] -
NerV
tag
mivel nem találtam jobb topicot itt teszem fel a kérdésemet:
utazáshoz szeretnék venni aktív hangfalakat, a legpraktikusabb a 2.0 felállás lenne, már csak a méret miatt is.
ami eddig szimpatikus:
logitech mm28 [link]
klipsch promedia ultra 2.0 [link]
első 12k, kompakt, de ki tudja hogy szól, utóbbi ára 25e huf, ennyit meg nem akarok rá költeni, de tetszik a cucc, azt meg kell hagyni.
mit tudtok ajánlani ebben a kategóriában? -
Louies
aktív tag
válasz
lansingmania #736 üzenetére
Logitech Z-2300 ilyen van nekem , és nem bánod meg ha ezt veszed , csak ennyit tudok mondani. NAGyon JÓ
-
ArGab
őstag
Olvasgattam a hozzászólásokat, sokkal okosabb nem lettem. Végül is kettő hangfalat néztem ki. Véleményeket, ajánlásokat kérnék pró-kontra.
Jelölt #1: Logitech X-230
Jelölt #2: Altec Lansing VS4121
Elsősorban zenehallgatás, filmnézés lenne a fő profil. Amire igazán kíváncsi lennék, hogy a mélyek hogyan szólnak. Creative P380-at hallgatva ugyanis olyan érzésem volt, mintha vagy nem szólnának a mélyek, vagy ha jobban fel van tekerve, akkor olyan mintha konstans búgna a mélynyomó. -
lansingmania
csendes tag
sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni mégpedig hozzáértőktől;
Most adtam el a Genius SW 5.1 fa hangrendszerem, minőségi okok
miatt.(Elektronika kb. 1 év múlva bemondta az uncsit..)
Most szeretnék venni egy új 2.1-est, a kiszemeltek:
Altec Lansing MX5021
Logitech Z-2300
Inkább az Altec-ről írjatok, kevés róla az info-m.
Előre is köszi a hozzászólás(oka)t.
Gergő -
wid22
aktív tag
A családba 2db X 230 s és 1 db X 530 rendszer van. Ha valki hangfalat akar ezeket ajánljuk.
Nem véletlenül van mindenkinek Logitech nem csak az áruk jó de jól is szólnak.
A másik rendszert nem ismerem nem tudok róla mit irni. -
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Hangfalvásárlás előtt állok és a Ti segítségeteket szeretném kérni abban, hogy melyik hangrendszert lenne érdemes megvenni.
Maximum 15000 Ft-ot szánok rá. Eleinte 5.1 hangrendszerben gondolkoztam, de szerintem ennyiért nem igazán kapok olyant ami megfelelne, valamint leginkább csak zenehallgatásra kellene ahhoz meg szerintem elég lesz egy jó 2.1-es is.
Nos eddig két jelöltem van, de nem igazán tudok dönteni:
Első: [link]
Második: [link]
Várom a válaszokat!
Előre is köszi! -
t1
veterán
Hali!
Én most vettem egy Logitech X-230-as-t DVD lejátszóhoz (Yamada DVX-6700) és tök jó. Állat szépen szól szép a mély és a magas mindenkinek csak ajánlani tudom. 12eft volt egy átalakító kábellel eggyütt -
Botee17
tag
Logitech Z-2300 eladó:[link]
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Énis szeretnék hamarosan venni hangfalat, főként zenehallgatáshoz de filmhekhez is játékokhoz is használnám.Azt még nem döntöttem el hogy 2.1 vagy 5.1, olyan 25e Ft- körüli összegre gondoltam.Legfontosabb tényező számomra a hangminőség lenne, főleg a mély és sub tartományt szeretném ha jó lenne és összhangban lenne a szatelitekkel.
Sokszor olvastam már hogy a Genius home theatre az etalon ár/teljesítmény arányban, ennek született már méltó utódja, vagy ha nemigazán akkor lehet-e még valahol kapni? -
Akheron
senior tag
Üdv,
valami hozzáértő tudna ajánlani egy alsókategóriás hifi hangfalpárt plusz erősítőt a mostani Logitech Z-5300 helyett, akár használtan?Tudom, hogy a téma elvileg 2.1-esekről szól, de megfelelőbb helyet nemigen találtam a kérdésemnek
-
Remington
őstag
még szép h van erősítő ha nem lenne akkor kb úgy szólna mint egy ezer ft-os kis hangszóró
én 2.1-et vennék zenehallgatáshoz mert egy átlagos szobában sztem nem lehet rendesen elhelyezni a hangfalakat(nálam legalábbis nem lehetne). ez a creative mw 250d egy nagyon király 2.1-es rendszer és nagyobb a teljestménye is mint a logi-nak(a hangminőséget sajna nem tom mert nem volt még szerencsém egyikhez se)
sztem a creative erőssége az h digitális bemenet van rajta a logi-n meg csak analóg, a logi erőssége meg a sokkal jobb design
én a z-2300-at választanám -
Nordik
őstag
helló! mostanában gondolkodok ''hangrendszer'' vásárlásában és ebbe kérném a segítségetek! inkább zenét hallgatok de azt szeretem ha szépen szól és jó hangosan.
több helyen azt ajánlották hogy zenehallgatáshoz inkább 2.1-es rendszer a jobb ,de nem vetem meg az 5.1-es megoldást sem. kérdezni szeretném hogy szerintetek zenehallgatáshoz 2.1 vagy 5.1 a megfelelő?
2.1-es megoldásnak nézegettem ezt: Creative MegaWorks THX 250D 2.1--Ez tényleg nagyon állat hangosan szólhat mert a specifikáció alapján igen?!
a másik a kicsit olcsóbb logitech: Logitech Z-2300 2.1
Ja és ezekbe már van ugye ilyen beépített erősitő?
előre is köszi a válaszokat! -
wid22
aktív tag
Lehet vani is ha kell mégegy. Mert alapbol adnak hozzá átralakitot benne van a dobozba.
-
t1
veterán
Hali!
Kinéztem magamnak egy Logitech x-230-at a Yamada DVX 6700-es lejátszómhoz csak az a baj hogy egy ilyen [link] átalakító kell hozzá hogy a dvd-re lehessen kötni. Hol lehet magyarországon iet szerezni? megéri így venni? -
Api(cs:s)
tag
válasz
vizslakutya #718 üzenetére
jaja
www.syncopa.hu itt találtam, 50.000 ft
mondjuk valszeg megveszem, csak majd egy két hónap múlva.
[Szerkesztve] -
-
tag
válasz
vizslakutya #715 üzenetére
köszi, az első dolgom ez volt, viszont semelyik link nem tartalmaz helyet ahol meg lehetne venni, vagy hogy mennyiért
-
tag
Hi, sorry a lámaságért, de régen láttam valami bemutatót, egy 2.1es hangcuccról, annyit tudok róla hogy a két szatelit hosszúkás volt nagyon kb úgy nézett ki mint egy vibrátor (már bocs a kifejezésért, nem jutott jobb eszembe) rajta 3 kisebb hangszóró volt, a mélnyomó is azt hiszem ilyen nagyon kerekített cucc volt , talán úgy nézett ki mint egy medúza, és az egész átlátszó műanyagból volt azt hiszem. Mondom kb 1 éve volt úgyhogy nem emléxem annyira a cuccra, de nagyon küldte a témát, arra emléxem.
Ha valaki ráismerne , kérem ossza meg velem a márkáját és a modell típust, köszi : -
MUŁĐER
addikt
csáó
a Logitech® X-230 -ba RCA-val vagy Jack dugóval megy be a hang..magyarul ha van egy RCA-s rendszerem azt rá tudom dugni átalakító nélkül? -
zsombee66
csendes tag
Hy! Én is most gondolkodom egy 2.1-es hangszóró vételében de nemtom hogy jó e a gépemhez. Abit alaplapom van integrált 5.1-es hangkártyával, most egy sima asztali sztereó hangszóróm van de nemtom hogy egy 2.1-es kompatibilis e a gépemmel.
-
neduddki
nagyúr
-
kolnay
senior tag
Hali!
Na ez az a téma amihez tök hülye vagyok!!!
Én szertnék venni egy 2.1-es hangfalat!
És azt nem tudom hogy a mélynyomó vagy az a ládaad ki hangot vagynem.Ez azért kéne hogy most muszályközépre rakni vagy mehet máshova is???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest