Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Nah, megjött a Z2300-am.
Igaz egyenlőre alaplapi hangkarira van kötve, emiatt korlátozottan szól,
kicsit furcsa nekem hogy halk hangerőn nem nagyon érezni a mélyet, csak olyan középtájt jön elő belőle. De valszeg ez is a hangkari miatt van.
Magában tényleg kicsit gyengécskék a szatelitek, de a régi videoton hangfalaimmal együtt hihetetlenül jól szól a rendszer.
És ez még nemkis lapáttal fog rádobni, amikor megjön a Xonarom.
Nempicit várom.
Szomszédok szeretni fognak..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
válasz audi100td #4098 üzenetére
Még abban is mázlim volt, hogy az előző tulaj rakott rá ilyen kis kúpokat, amelyek egyáltalán nem sértik a hangfal alját. Én tüskét semmiképp nem akartam alátenni (elcseszve ezzel az alját), a másik megoldás pedig, a gyurma (ragasztó), azért nem annyira jó, mert nem vezeti el úgy a rezgéseket, ahogy kéne. Az én kis lapos kúpjaim afféle köztes megoldást képeznek, a tüske jobb lenne, de annyit nem ér meg nekem. Egyébként volt olyan fanatikus emberke egyik fórumon, aki aszerint is nagy különbséget hallott (vagy vélt hallani), hogyan helyezte el a kúpokat a hangfal alá. Szóval hogy elöl kettő, hátul kettő, vagy elöl kettő, hátul egy, esetleg elöl egy, hátul kettő formában...
-
törölt tag
válasz audi100td #4094 üzenetére
Nekem szerencsém volt ezügyben, hiszen használtan hozzájutottam az egyik (hanem a) legjobb Söund arts állványhoz. Újonnan eszem ágában sem lett volna 50-60 ezret kiadni egy állványra, még használtan is húzósnak tartottam picit a 35-öt, amennyiért vettem. De ez legalább jó tutira. Ennél már csak a házi barkácsolás előnyösebb, ha valaki ért hozá, vagy van ilyen ismerős.
Készülékállványokat egyébként nem tervezek, talán a lemezjátszót leszámítva, ahol még látnám is értelmét. -
Daneeka
senior tag
válasz Calibos #4095 üzenetére
Már rajta vagyok a hangkártya témán Egy Xonar U1 és egy E-mu 0202 között vacillálok. Csak a hangminőség miatt már nem adnék plusz pénzt az E-mu-ért de utánanézek zeneszerkesztés szempontjából milyen előnyök származnának egy jobb hangkártyából. Esetleg ha valaki tud valamit ebben a témában segíthetne
-
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
válasz audi100td #4086 üzenetére
elég jo megoldásnak tünt pontosabban megfogalazva , én mindig tudtam az ohm törvényét csak nem gondolkozok még egyenlöre ugy hogy hát tényleg rögtön rávágjam,hogy ez és ez igy függ össze és a táp nembirja
mod: és attol,hogy jonak tart valaki más rendszereket pl 5.1, 7.1, még tudja biztosan,hogy 2.1 ,2.0 a legjobb megoldás zenére, ezért 5.1 en soha nem is agyaltam
jah hát igen elismerésem mellesleg ,hogy kioktattok köszönöm , és azt amugy tudom,hogy gépészet nincs meg elktrotechnika nélkül, de elektrotechnika sincs meg gépészet nélkül. Nálunk az uj oktatási törvényben oylat adtak , ki hogy elektron már nincs 1év gépészet és gépészeten sincs 1év elektro, pedig biztos sok hasznát vennénk
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Az előbb még nem tudtad ohm törvényét amikor baromságokat írogattál, valamennyit konyítok a gyakorlathoz is (legalábbis nálad biztos többet ), mivel gépész technikusnak tanultam ausztriában, de elég komoly gyakorlati oktatásban részesültünk elektrotechnikból is (1 év elektrontechnika, 1 év automatizálástechnika) és elméleti oktatásból is volt 1 év elektrotachnika, valamint 2 év automatizálástechnika (csupa elektronika, nem egy egyszerű tantárgy). Amúgy nem tartom magamat zseninek, csak próbálok nem folyton baromságokat írogatni.
És igazad van rossz indulattal írtam, mert elve így írtad: "az a 4.1 s megoldás elég jo " úgy hogy semmivel nem indolkoltad, ráadásul ez is csak értelmetlen gányolás volt és folyton ezekrtől a baromságokról szól a topik, amikor nem is ez lenne a témája.
"mod: én sem birom 5.1 en halgatni a zenet mellesleg, azért vásároltam 2.1 et, 2.0 át azért nem akartam mert nincs hely az asztalomon akkora méretü hangfalakra, már megbizonyosodtam rola én is,hogy a hangfal + erösitö kombo a legjobb megoldás"
Magadnak mondasz ellent , még te írtad korábban, hogy az a "4.1"-es dolog jó megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz audi100td #4083 üzenetére
mindenki fokozatosan tanul, ti sem zseniknek születtek
ohm törvénye : R=u/i tehát ellenállás=feszültség/ az áramerösség, 1ohm=1v/1a
nah egy kérdés vezetés jele? vezetés és az ohm törvénye közti kapcsolat ???
megmondom G=1/R ,csak,hogy nenézzetek hülyének, valahogy kolléga mindig csak sértegetsz, a rosszat könnyebb keresni akáérkiben, mint a jot ,és eltudom képzelni hogy ezt a hsz-t milyen joindulattal irtad
Ba cy lus: egy normális kolléga aki nem sértegetést ir a hsz-be , kb ilyen kommentárt vártam volna ahhoz a videohoz, nem muszáj szétrakni ellehet helyezni ugyis ahogy a videoban van, növelve a hangzás teljesitményétmod: én sem birom 5.1 en halgatni a zenet mellesleg, azért vásároltam 2.1 et, 2.0 át azért nem akartam mert nincs hely az asztalomon akkora méretü hangfalakra, már megbizonyosodtam rola én is,hogy a hangfal + erösitö kombo a legjobb megoldás
+ biztosan többet tudtok ,de mindenhez tapasztalattal jutottatok szerintem szoljatok ha tévedek
igy én is csak tapasztalat miatt akartam kiprobálni,hogy hogy szol hifihangfalakkal a z2300,hogy halljam a sz@rabb hangzást, és hogy megtudjam különböztetni kb a dolgokat egymástol
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó sztereó rendszernél ez nem szükséges, sőt zavaró. Ha lenne valami értelme, akkor gyakorlatban is csinálnák.
A Logitech, meg egyéb alsó kategóriás cuccoknál mondjuk lényegtelen, ha akarod, rakosgasd körbe. Persze egy jó sztereó rendszer teréhez soha nem lesz köze így sem.
-
audi100td
nagyúr
válasz Kis zöld izé #4077 üzenetére
Egységes sztereó hangkép 4 hangszóróval, komolyan mondom ekkora baromságot még nem hallottam, ráadásul egymás fölött voltak a hangszórók, szóval még azt se lehet mondani, hogy "térhatást" akart a gyerek.
Szerinted pl. HiFi-sek miért nem csinálnak ilyen ökörségeket? hanem csak fognak 2db hangfalat és 1 erősítőt?! Biztos, ők a hülyék... Meg szerinted a stúdiókba miért 2 hangfalra keverik a zenét?!
Haveromnak X-530-as cucca volt, be lehetett állítani az X-Fi-n, hogy 5.1-be menjen a zene, na hát amit úgy hallottam az valami borzalmas volt.
-
Kis zöld izé
senior tag
Pontosabban az a 4 magas sugárzó a szoba 4 sarkában van, persze csak ha van rá lehetőség, hogy ennyire szabályosan helyezd el őket! Az pedig, hogy térhangzás az relatív maximum az érzéki csalódás miatt lesz az, legalábbis ez esetben. Inkább azt mondanám, mint fentebb, hogy egységes sztereó hangkép. Nem ugyan az a két dolog....
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz audi100td #4075 üzenetére
Mondjuk ha az erősítő ki tudja hajtani rendesen akkor lehet értelme... Ráadásul ahogy elnéztem, a körülményekhez képest normális átalakítókat használt a srác és nem barbárkodott a kábelek szétvagdosásával meg ilyesmi.... A Logitech Z-5500-as esetében is van Stereo x2-es zenehallgatási mód és akkor csak a két front és a két rear szól. Tehát kapsz egy sztereót előtted és mögötted is. Csak a srác hülyén rendezte el, no meg lássuk be, hogy eredetileg ez egy 2.1-es rendszernek készült, de az ötlet nem elvetendő. Viszont nem foglalkoznék ennyit vele és pénzt sem költenék rá ennyit.... Ez azért jó, mert bárhol tartózkodsz az adott helyiségben, kapsz egy teljesen egységes sztereó hangképet! Amúgy meg nem kéne levacakozni, mert vannak ennél sokkal vacakabb rendszerek is, mint az köztudott! Én nemrég vettem a Z-2300-át és elég korrektül szól. Szerintem. Persze úgy nem szól mint az 5500-as! Amúgy sorry, hogy beleszóltam....
Bye!
-
audi100td
nagyúr
"az a 4.1 s megoldás elég jo "
Miért jó?!
Az a legidegesítőbb, hogy fogalmad nincs ezekről a dolgokról és folyton okosítasz!
Mi a büdös értelme van 4 szatellitet kötni arra a vacak rendszerre, azt mond meg nekem, mi fene az előnye????!!!!!!!! Szerinted a zenét a stúdióba hány hangfalra keverik ki?
-
Stirbi
addikt
válasz audi100td #4073 üzenetére
az a 4.1 s megoldás elég jo , ha elolvasod a hsz-eket akkor ott ál benn ,hogy azért van ott a subja mivel lent nincs helye, le is tiltotta a hsz-eket,de nem tudom megérte ,hogy hogy nem lehet helye
nah szoval a 4.1es z2300hoz mit mondasz? én azt nem tartom rossz ötletnek
-
-
Stirbi
addikt
igen , már hawer is lebeszélt rola ,de most máson agyalog ,megláttam youtuben egy videot [link] 4.1 z2300,
jah igaz ,h mások a szatelitjei a z5500nak de a kollégák azt is elszarozzák, mellesleg én megis vagyok elégedve a hangfalakal,de azér érdekelt,hogy hogy szolna más kombinácioban,de már nem is izgat hagyom igy és kész, de azér ez ta videot tekitnsd meg és az elözö hszemben szereplöt is ,mellesleg én az ebben ahsz emben szereplö video kritkáira lennék kiváncsi
-
-
Skizz
addikt
Nembiztos hogy jobban szólna hifivel. Sőt, aligha... z-2300-ban nem túl ütős tb hangszórók vannak, de össze vannak "hangolva" (azonos gyártó, valszeg egymásnak szánta a középmagasokat/mélyet). A mélye szép meg jó, de egy komolyabb hifi hangfaltól igencsak elütne a hangzásvilága, függetlenül attól hogy a leendő szatellitek esetleg csak középmagas tartományt tolna. Arról nem is beszélve, hogy a logi erősítője nem rossz, de hifi hangfalat nem kötnék rá, és ezt mindenféle fikázás nélkül mondom, mint egy z-5500 tulaj. Ennek se kötnék az erősítőjére komolyabb hangfalat, bár ennek a szatellite más tészta.
-
Stirbi
addikt
jah még ezt megmutatom nektek [link] vélemény? amugy nem az enyém youtub-on találtam
-
Stirbi
addikt
válasz audi100td #4066 üzenetére
köszönöm szépen a gyors válaszokat , csak agyalok rajta mivel ha lesz lehetöségem kiprobálom hifihangfalakkal lehetséges,hogy éppenséggel job lesz a hangzás és olcsopénzért megérné kicserélni ha jobb lenne ugy
mindenkinek köszönöm
amugy elektrotechnika szakot tanulok, csak ott még az alapokat vesszük elsös vagyok -szoval még a tudásom semmi -
audi100td
nagyúr
Már megbocsáss a kifejezésért, de a haverod hülye a témához ha ezt mondja...
Ha kisebb a hangfal ellenállása, az erősítőnek több áramot, tehát nagyobb teljesítményt kell leadnia és ezt könnyen lehet, hogy a Logitech beépített olcsó ki erősítője nem bírná ki. Nagyobb impedanciájút rakhatsz rá, csak kisebbet nem, tehát min. 8 Ohm-os legyen.
Amúgy még mindig nem értem mi lenne ennek az értelme, a wooferrel nem tudod majd összehangolni és akkor lehet, hogy nem leszel elégedett az eredménnyel. Helyedben eladnám a Z-2300-at ha nem tetszik a hangja és vennék az árából 1 pár használt hangfalat (~30-35k) és hozzá egy használt erősítőt 20k-ért.
-
Stirbi
addikt
üdv
azon agyalok ,hogy lecserélem a z2300 magashagnszoroit hifihangfalakra ahogy ti mondtátok 8ohmos ra, rámir a hawer msn en,hogy az nemgond ha kevesebbohmut teszek rá , aza baj ha nagyobb ohmut, valaki elmondaná legyen szives,hogy mért füstölne el a z2300 erösitöje ha keveseb mint 8ohmos hangfalakat kötök rá? persze hétköznapi nyelven ,hogy megértsem elöre is kösz
-
Daneeka
senior tag
Na itt az ígért vélemény:
Klipsch ProMedia Ultra 2.0
Kellett egy hangszóró zenehallgatásra 15 ezer forint környékén. Egy halott Creative T20-ast váltottam le erre. Mindenképpen sztereó hangszóró párt akartam, ebben az árkategóriában borzasztónak találtam a 2.1-es szettek hangképét. Eredetileg már 1-2 nap múlva véleményezni szerettem volna a cuccot de mindig fedeztem fel valami új dolgot.
Külső:
Sok szót nem érdemes erre pazarolni szerintem. Kábelhossz rendben van. Hangfaltest fogásra jó. A két potméternek kifejezetten gagyi fílingje van, lehet egyszer le is fognak törni. Bár nehéz labdába rúgni a T20 csodás potijai mellett. A tápban viszont kifejezetten tetszik, hogy alig melegszik, a Creative-é "tűzforró" volt néha.
Hangzás: Megpróbáltam mindenféle stílust belevenni
Tesztkörnyezet: Sajnos semmi extra, "hangkártyáról" nem tudok semmit, Lenovo R61i alaplapján ami van az. Lejátszó Windows MediaPlayer 11. Hangszóró: Volume, Bass 50% Számítógép: Semmi effekt meg szirszar, vol.: 100%
Első benyomás hangzásról: Gyenge közép, többi rendben. Ezért alakítottam kicsit hangképen WMP equalízerjével. Minden benyomás ezen beállítás mellett született:
Annyit meg kell jegyeznem, hogy a középtartományt tartom a legfontosabbnak a zenében, erre a legérzékenyebb a fülem. Nincsen semmi extra hangrendszerem összehasonlítási alapként de azt hiszem amit hallok mindennap az dinamikatartományban és középtartományban verhetetlen. Ez egy csöves Fender gitárerősítő. Gitározok hobbi szinten.
Zenék:
Stevie Ray Vaughan: Forrás: 256 mp3. Csodajó gitár hangzása van, tökéletes a midrange teszteléséhez. Nos elszomorodtam, már a fenti beállítások mellett is hallani, hogy torz amikor az intrókban csak a gitárt halljuk. Ha visszaveszek a hangerőből akkor jó. Később rájöttem, hogy valószínűleg az mp3 kódolás tehet róla.
Metallica: Forrás: eredeti audió lemez. Na itt megnyugodtam, mégse torzítja a cleaneket csak gyengébb források mellett. Meg kell hagyni, hogy más hangszereknél erre nem figyeltem fel mp3 mellett se, tehát lehet, hogy csak a gitározás miatt vagyok érzékeny erre. Szóval ez egész jól szól bár szerintem nem ezek a srácok a hangszerelés mesterei. Jó a dinamikatartománya a hangszórónak.
Muse: Forrás: mindenféle mp3. Itt is rendben van minden. Helyén van a hangkép, talán csak a cintányérokat hiányolom néha. Nagy pirospont jár a hangszórónak, hogy a legnagyobb őrület közben is normális marad a basszus, nem torzít be. Azt hiszem az ilyen olcsó sztereó cuccok között nem hiszem, hogy van ennél jobb basszus. Bár a bonyolultabb részeknél valahogy azért nem érzem teljsenek. Vagy mert mindenki egyszerre torzul be kicsit vagy másért, meg kéne hallgatnom jobb forrásból is.
US3 - Cantaloop: Ez is nagyon jó.Pendulum - Blood Sugar: Na ez nagyon jól szól Itt érzem a nagyobb igénybevételű zenék közül a legjobb teljesítményt a cucctól.
Justice vs. Simian - We are your friends: Ahogy egyre jobban megyünk az elektronikus zenék felé, egyre jobb a hangkép. Nagyon jól szól végig a szintetikus basszus.
Rádiópop, elektronika, rap: Ezek nem helyeznek túl nagy tehert a cuccra, mind jól szól.
Youtube: Nagyon rossz. Ugye equalizer nélkül kevés a közép, Youtube meg amúgyis addig van tömörítve, hogy magas nem igazán jut benne. Szóval így szinte hallgathatatlan. Borzalmas.
Verdikt: Basszus jó, magas néha kicsit kevés (cintányérokra gondolok) bár így hosszútávon is hallgatható, kevésbé fárasztja a fület. Középtartomány-nál ha odafigyelünk akkor halljuk, hogy vannak problémák, de ha csak élvezzük a zenét akkor rendben van. Hangerő tulajdonképpen rendben van. Meghálálja ha mp3-nál jobb forrásból "eteted". Ja dinamika nagyon jó. Ezt valahogy midinél vettem észre leginkább meg doboknál.
Creative T20-hoz hasonlítva: Több basszus, kicsit nagyobb hangerő. Kevesebb magas, hasonló közép, bár talán Creativé jobb volt. Később torzít be mint a T20 tette.
Végülis tudom ajánlani, ennél jobb sztereó cuccot nem hallottam ebben a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
oil
tag
Ehhez mit szóltok?
http://www.youtube.com/watch?v=yLjDUcl8wJsszedte már szét valaki?
kamuvideó? -
izriot
tag
Na szasztok, végül az x-230-at vettem neki, köszi a javaslatokat, szerintem szépen szól! : )
-
Acor
aktív tag
-
izriot
tag
Báttyámnak most akarok venni 2.1 szettet, olyan 15k-ra gondoltam, mit ajánlotok? Amúgy összesen 32 kilóm van, de jó lenne valami olcsót, tesó úgysem na igényű : )
-
Calibos
addikt
válasz mokkacsoki #4039 üzenetére
Keresgéltem a német googlen, nem sok mindent találtam, illetve majdnem semmit
Ami biztos hogy a 80-as években felső kategóriás hangfalakat gyártott (concorde elég ismert tőlük). 80-as évek végén leégett a raktárjuk, tőnkre is ment a cég. A mostani Pilot termékekről alig találni valami infot. -
mokkacsoki
tag
Üdv ma kaptam egy Pilot hangfalpárt. 90/150 Watt.89 dB 1 W\m ez van a hátuljára írva! Valakinek van már véleménye pilot hangfalakrol? Származási hely németország!
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább.
-
Alex91
félisten
válasz Kis zöld izé #4037 üzenetére
Nem a hangfalra, a tapra irtam, amit irtam...
(Meg ugye a magyarazatra !)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Kis zöld izé
senior tag
Az, hogy érzékeny az szerintem nem egyenlő a szar kifejezéssel. Volt már nekem Logitech-ből: Z-640,X-620,X-230,X-530,X-540,G51,Z-5500-as szettem is egyik sem pukkant....
Pedig egy 120 éves parasztházikóban lakom és az elektromos hálózat is elmúlt már vagy 40-50 éves. Jelenleg is van egy X-230,X-540,Z-5500-as szettem és egyik sem produkál ilyen dolgokat... Amúgy meg ha arról van szó, akkor tényleg együtt lehet élni ezekkel az apró hibákkal. Bár tény és való, hogy ezt az érzékeny táp dolgot megoldhatták volna egy kicsit okosabban, de véleményem szerint, ezért még nem kell leszarozni. Pl egy X-230 vagy egy X-530 még a mai napig is a legjobb vásárnak számít a kategóriában. Véleményem szerint.Bye!
-
Alex91
félisten
válasz audi100td #4029 üzenetére
Erdekes, nalam meg a Klipsch az iMac-re kotve pukkan, ha kapcsolgatjuk a villanyt, mig a G4-es Minin nem hallatszik a pukkanas... Es masok is jeleztek, hogy az iMac-juknel tapasztaljak ezt a jelenseget. Intel suxx...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
syl5
őstag
válasz Kis zöld izé #4022 üzenetére
Ok, köszi...most már 1000 % ra megnyugodtam jó a x230; az x530 már bizonyított nálam.
Más: neked nem szokott olyat csinálni, hogy ha leoltassz egy lámpát, vagy felkapcsolsz; akkor egy kattanó hangot ad ki a hangfal? ez mitől lehet? tuti valami villamos dolog miatt...
-
Ferdzsoo
addikt
Most küldtem egy e-milt a tejfelnek hogy lehoznának e egy csomit Ungarn-ra.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
syl5
őstag
válasz Kis zöld izé #4018 üzenetére
Hát minimál összegből lenne jó
shteer: én is az x-230 ra gondoltam hirtelen, a nagy testvére van most nekem(x-530...a 2.1 nem nekem kéne), és kegyetlen jól, s szépen szól
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Melyik/melyek mostanság a legjobb ár/érték arányú 2.1 es hangfalak?
Mit ajánlanátok? -
Kis zöld izé
senior tag
válasz audi100td #4015 üzenetére
Na ja! Ahogy olvasgattam a cumóról, számomra az derült ki, hogy az USB csati leginkább arra hivatott, hogy a távvezérlő és a hangszetthez kapott program segítségével egyből tudom indítani az adott programot, ami a távirányítón lévő gombokhoz van hozzárendelve. Ez pedig szerintem nagy pozitívum. A kérdés csak az, hogyan szól a Z2300-hoz képest?
Bye!
-
audi100td
nagyúr
válasz Kis zöld izé #4014 üzenetére
Akkor ezek szerint rá tudod kötni az X-Fi-re is.
-
Alex91
félisten
válasz Kis zöld izé #4012 üzenetére
IMHO Z-Cinema-n is van jack audio bemenet...
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz audi100td #4011 üzenetére
Ja....sajna én is úgy tudom, hogy csak USB-vel műxik. Viszont akkor ez jelen esetben azt jelentené, hogy csak Pc-vel tudám használni? Vagy esetleg ha van egy asztali DVD lejátszóm, ami szintén rendelkezik USB csatival akkor vajon azzal is tudnám használni? Viszont ez esetben lehet, hogy lemondanék az X-FI-ről..... A kérdés csak az, hogy vajon a Cinema saját beépített hangchippel, szólna-e olyan tisztán és hangosan mint egy Z-2300 X-FI-vel.... Ezt nem tudom... de viszont jobban húz a szívem a Cinema felé. Esetleg van valakinek tapasztalata a Z-Cinema hangszettel kapcsolatban?
Bye!
-
audi100td
nagyúr
válasz Kis zöld izé #4010 üzenetére
Szerintem Z-Cinema, viszont úgy tudom azt csak USB-n lehet a gépre csatlakoztatni, szóval akkor le kéne mondanod az X-Fi-ről, ha kell a hangkarid, akkor a Z-2300-at válaszd.
-
Kis zöld izé
senior tag
Szerintetek melyikre lenne érdemesebb beruházni? Logitech Z-Cinema vagy Z2300? Nem nagy az árkülönbség...
Bye!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz audi100td #4004 üzenetére
Most jelenleg egy Videoton Cleopatra erősítő szól lassan 30 éves videoton hangfalakkal.
Kicsit már elvan szálva bennük a végfok...
GOndolom ezekhez képest egy z-2300 -tól összesz@rom majd magam...
Nem?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest