Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Chromecast topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTO
őstag
válasz
alexnowan #695 üzenetére
Viking X-8001 2.1-es hangfalszett
fekete/ezüst színben
Tulajdonságok:
-R.M.S. 40 watt
-Be/kikapcsoló gomb,
-hangeroszabályozó,
-állítható basszus és magas hang
-Beépített tápegység
-Méreto egység : 138 x 250 x 222 mm (WxDxH), Mellék egységek : 94 x 108 x 140 mm (WxDxH)
Ára: 4.990.-
http://www.electrooutlet.hu/ itt kapható -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Még kb. 2 éve vettem egy FujitsuSiemens 2.1-et 20000-ér, de elég szar, úgyhogy ezt a márkát kerüljétek.
Pontosabban erről lenne szó: [link]
[Szerkesztve] -
Zealot
tag
Sziasztok!
2.1-es hangfalrendszert szeretnék venni, de nem tudom ezek közül melyik a legjobb?
LOGITECH X230 2+1 vagy Creative INSPIRE T3030 2+1.
A Logitech 2*6W+20W a Creative 2*6W+17W. És a Logitech az olcsóbb! Ti melyiket ajánljátok? -
Almosito
tag
Hi
A kérdés adott: 2.1 hangfalat, de melyiket?
Igazándiból ami nekem megtetszett az ő lenne:
[link]
[link]
Csak felmerült bennem a kérdés, hogy nem túl drága-e, mert ennyiért már lehet kapni a Genius Home Theatereit, nem mintha 5.1re vágynék, de azok már nem tűnnek a leggagyibbnak...
Elsősorban zenehallgatásra szeretném használni, néha játszom is...
renato: Az OEM-hez sajnos nem jár a távirányító, de ha jobban belegondolsz elég nagy különbség van átban a dobozos és az OEM között
Logitech Z-4e-t énis néztem de nekem nem őszintén szólva nem tetszik, bár azt nem bírom felfogni h az L3500ban mi tetszik -
alexnowan
aktív tag
Hi!
Nos én egy abszolút ''irodai'' felhasználó vagyok abban a tekintetben hogy megelégszek egy 5000 Ft nagyságrendű ''1nagyobbdobozmeg2kicsi'' hanggal.
Viszont ehhez mérten értek az eggyes termékek paramétereihez is a márkákról már nem is beszélve.
Röviden összegezné nekem valaki mire figyeljek?
Ezekből az adatokból például mi az ami jó, mi az ami még elmegy és mi az ami súlyos hiba a gyártó részéről?
Mennyit ér egy kb. ilyen tudású cucc? (újonnan boltból)
''2.1 hangszóró rendszer
Kimenő teljesítmény: 2 x 3W + 8W RMS
P.M.P.O: 200W
Mágnesesen árnyékolt
Frekvencia tartomány: 60Hz - 19kHZ
Mérete:
mélynyomó: 130 x 200 x 205 mm
hangszóró: 90 x 120 x 85 mm''
tx a segítséget! -
renato
aktív tag
üdv!
lenne egy kérdésem.
a Creative Audigy 4-es OEM hangkártyához jár távirányító is?
szerintem nem, csak a hangkártyát kapom, de azért jó lenne.
egyébként emellé a hangkártya mellé ''én is'' egy Logitech Z-4e 2.1 fekete hangfalat néztem ki. jó lesz az.
előr eis köszönöm a válaszokat. -
dearbear
tag
Udv mindenkinek!
En is epp hangfalvasarlas elott allok. Es eddig ket jeloltem van.
A Klipsch ProMedia GMX A-2.1 [link] es
az Edirol MA-15D [link]
Az Edirol majd egy 10-essel tobbe kerul, viszont van rajta digitalis bemenet, igy elegge afele hajlok, viszont nem vagyok benne biztos hogy igy digitalis bemenettel (gondolom emiatt a hangfal egyebb tulajdonsagai gyengebbek) annyival jobban fog-e szolni mint a Klipsch. Foleg zenehalgatasra hasznalnam.
Koszi mindenkinek az otleteket! -
Nyúltáp
senior tag
nah, én nem vártam tovább, megvettem az előrébb linkelt oldalról a sonicgear 550FX-jét.
Hát és mit ne mondjak nagyon meg vagyok elégedve. Első tesztnél mondjuk picit görcsbe rándultam, a közép elég gyenge volt, a basszus meg túlvezérelt. De egy jó fél óra szöszölés után sikerült úgy beállítgatnom, hogy nagyjából minden stílussal faszán szóljon.
A hangereje eszméletlen, nem gondoltam volna, hogy ekkorát tud szólni. Ráadásul max hangerő felé közelítve sem torzít.
13e-ért szerintem bestbuy volt. -
bozont
veterán
A Creative inspire T3000-ről mi a vélemény?Van vkinek ezzel tapasztalata?Vagy esetleg van vmi jobb úgy 15k magasságáig?
-
karmatt
csendes tag
Már megtaláltam...
De lehet félreérthető voltam. Én jól tudom milyen az X 230-as hangfal. Nekem elég negatív a véleményem a HWT-s tesztel szemben és itt a legtöbb hozzászólásssal ellentétben az X230 hangfalról.
Engem igazából a Logitech Z-2300 2.1 THX hangfalszett érdekelt volna, de úgy látom hiába
Ha az X 230-ra is azt mondják tesztben, hogy ''Tökéletesen tiszta hangok'', akkor nem tudom mit keresek itt.
[Szerkesztve] -
karmatt
csendes tag
válasz
Motion_Blur #686 üzenetére
Linket tudsz adni?
Köszi! -
Motion_Blur
félisten
HWT-s teszt szerint:
Tapasztalataink:
● Zenehallgatás: Tökéletesen tiszta hangok, lüktető mélyek. Mindent maximálisra állítva sem torzultak el hangok, bár ekkor már a subwoofer nem tudta követni kellően a közel 130-140-es BPM-et (Beat Per Minute = basszus per perc).
● Filmnézés: Szintén tiszta, kellemes hangok. Maximális hangerő mellett is élvezhetőek voltak a DVD filmek, nem torzult el a hang és a robbanások is teljesen olyanok voltak, mintha mi ültünk volna abban az autóban. Igaz nem egy térhangzású 5.1-es szettről van szó, így a hangok azért nem jártak körbe minket.
● Játék: Játszáshoz is tökéletesen megfelel ez a 2.1-es ''szörnyeteg'', a filmek után ugyanis itt van a legnagyobb szükség a térhangzás kiaknázására, és semmilyen hátrányba nem kerültünk, mivel mindig meghallottuk, hogy honnan közelít az ellenfél.
Nekem X-530 van, de állítólag az X-230 mélye jobban van hangolva, nem dübörög annyira -
karmatt
csendes tag
Mindenki dicséri az X-230 as hangfalat.Szerintem az árához képest tűrhető.
Egyébként meg:
Mély: pontatlan, lassú, mosódott mélyeket ad ki, precizitást ne várjunk tőle. Mélyre nem megy le, csak puffog, ami jó mert sok embernek ez kell. >> ''Lebontja a falat'' és így mindenki örül, mert ez a lényeg.
Közép: Borzalmas. Mindent elmos, a hangképe részlettelen, linearitást it se várjunk.
Magas: Az nincs. 10 Khz-nél feljebb nem megy igazán, csak papíron.
Tudom, tudom eltérőek az igények ember és ember között, de szerintem nagyon rosszul szól nekem.
(meg lehet kövezni...)
Szeretnék venni egy hangfalat: Logitech Z-2300 2.1 THX hangfalszettet. Túl sokat nem várok tőle, de jó lesz a PC-mhez. Ezt is mindenki dicséri, hogy hú de jó...
De ez kb. annyira komoly dicséret, mint az x 230 hangfalé?! Mert ha igen, akkor kihagyom ezt a hangfalat is. Szóval?
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Szasztok Tagok!
Valakinek kéne egy Logitech Z-3 Hangrendszer sürgőssen elszeretném adni mivel szeretnék vásárólni egy Logitech Z-2300-at.
Egyébként a Z-3 azt olyan 8000,max 9000-ért adom.
Üdv:Tomi Bácsi -
iDomonkos
csendes tag
Valaki le tudná mérni, hogy milyen hosszú vezeték van a Logitech X-230 két szatellitje között?
-
Nyúltáp
senior tag
az itt található sonicgear hangfalakról tud vki vmit..esetleg tapasztalat?
[link] -
bumburnyak
csendes tag
megpróbálom összeírni az igényeimet
-15k-ig tudok elmenni, esetleg plusz 2-3k
-2.1-es rendszerre van szükségem
-ha a basszus elég meggyőző, az kifejezetten jó lenne
ja és ha tudtok mellé vmi címet és/vagy árat mondani azt külön köszönet illeti -
bumburnyak
csendes tag
azt elfelejtetettem írni hogy max. 15k-m lenne az akcióra...
-
VRomi
tag
válasz
bumburnyak #672 üzenetére
Mennyit szeretnél rákölteni?
Én hallgattam már P380-t,X230-at,meg Altec Lansing 321-t is de csak azt tudom mondani hogyha van rá kicsit több pénzed akkor vegyél Logitech Z4-et mert az sztem a nem THXes 2.1es rendszerek közül az egyik legjobb! Nekem is ilyenem van és nem bántam meg h kicsit többet költöttem rá! -
Motion_Blur
félisten
válasz
bumburnyak #671 üzenetére
Azért ezt is fontold meg! [link]
10K ez is. -
Motion_Blur
félisten
válasz
-
Alex91
félisten
válasz
bumburnyak #672 üzenetére
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=882
Ez jo... -
woodbear
addikt
válasz
bumburnyak #674 üzenetére
-
woodbear
addikt
válasz
hi. erről van szó??
[link]
bocs most látom, hogy már nincs forgalomban. sry.
[Szerkesztve] -
bumburnyak
csendes tag
....azt elfelejtettem hogy altec lansing 321-es ről ugyanúgy jólenne, ha vki tudna infózni, illetve más jó 2.1-esekről DE az FONTOS lenne, hogy nekem mivel integrált hangkarim van, olyan hangfalszett kéne, ami ilyen alap kártyával is kihasználható....
[Szerkesztve] -
bumburnyak
csendes tag
válasz
Motion_Blur #670 üzenetére
köszi;)
húha...hát nem tom...kicsit fáradt vagyok (bocsi) szal nem nagyon értem ezt az ''idegeneknél'' dolgot
kifejtenéd bővebben hogy pontosan hol?
köszike -
Motion_Blur
félisten
válasz
bumburnyak #669 üzenetére
Más szóba sem jöhet?
pl: Altec Lansing A425 2.1 van az idegeneknél 10K-ért
[Szerkesztve] -
bumburnyak
csendes tag
hello mindenki!!
kérlek szépen segítsetek, nagyon el vagyok keseredve
altec lansing 321 (2.1-es) hangfalat szeretnék venni, de SEHOL nem találok boltot itt neten ahonnét megrendelhető, SŐT, árat sem találtam még hozzá....forgalmazzák még egyáltalán?
ha ilyesféle infókkal vki ki tudna szolgálni, azért nagyon hálás lennék.. -
klewy
aktív tag
Creative P380 mellett szavazok.
6000ért vettem használtam, nagyon szép hangja van,nem doboz hangú a mély, szép magasak és közepek jellemzik.bár 10-es hangerőig van a skála, 6 nál feljebb még nem toltam itt panelben ...szerintem nagyon jó vétel.
-
deadguy
aktív tag
+1 szavazat a Creative P380-ra. WOW! Szóval nagyon ott van.
-
Nyúltáp
senior tag
sziasztok
mi a véleményetek erről: SHARKOON AUDICS 2.1
[link]
Van vkinek ilyesmi? -
Balázs33
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék beújítani egy 2.1-es rendszert, de olyan nagyon nagy a kínálat, hogy nem könnyű döntenem.
Látom, hogy a Logitec most nagyon hasít, de nekem mégis más lenne a kérdésem.
Találkozott már valaki a TDK S60-nal?
Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata???
Üdv, -
emitter
őstag
ezt miért is erre válaszoltad?
na, végre egy vélemény! köszi! igen, én is erősen kételkedtem a mély tudásában, amikor megláttam a képen, hogy milyen keskeny.. ezek szerint nem tudnak csodát tenni, ez jó hír, mert akkor marad a Logitech x230, amire még gyűjtök, de asszem ez lesz a végleges -
lajo
senior tag
-
mr.matyi
csendes tag
Melyik szerintetek a 2 közül?
-
Alex91
félisten
Biztos a Z3 is jol szol, azert mondtam, hogy lehet, hogy olcsobban is kap az ember ugyan ilyen, esetleg jobb hangzast is, mint a Klipsch. De a Klipsch is jol szol!
Es lehet, hogy egy 2.1 a +sub miatt meg nem biztos, hogy jobb, mint egy 2.0!
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
lajos001 #649 üzenetére
''...lehet venni olcsó cuccot, de minek ha olyan minősége van, hogy nincs kedved hallgatni.''
Hát az olcsóság elég relatív. A 15k-ért már kapható z3-mam a 25k-s Klipsch-hez képest olcsó és mégis van kedvem hallgatni...nem is kicsi.
Ha tudod hallgasd meg őket (illetve minél többet) és dönts ez alapján! -
lajos001
aktív tag
-
-
eastsider
nagyúr
válasz
eastsider #637 üzenetére
visszatérve az X-230-ra nagyion komoly az egész
baszus nincs eltúlozva pont jó (oblivionba tesztelve)
a szatelitek elején ilyen háló van, tök jól néz kitényleg nem fából vannak, de a mélynyomó igen, viszont a szatelitek nagyon jó minőségű műanyagból vannak
nem recseg max hangerön és basson se és töik tiszták úgy is a hangok
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
megjött az x-230
basszust komolyan tolja, csak a DSUB nekem pöttyet rövid
[Szerkesztve] -
-
emitter
őstag
egy reggeli up!
visszaolvasva látom, hogy a Logitech X230-at az alsókategória királyának tartjátok - ez azt jelenti, hogy az általam nézegetett cuccok nyomába sem erednek?
nekem nagyon tetszik dizájnra a Genius SW-Flat2.1 500-as modell, és pont szépen beférne vékonyságával az asztalomra... viszont a frekitartománya nem túl jó, meg hát a mély része is tök vékony, nem tudom, hogy jól vissza tudja-e adni a mélyeket ezzel a technológiával -
emitter
őstag
Sziasztok!
max 6-8 ezer Huf alatt szeretnék venni lehetőleg 2.1-es szettet, mit tudtok ajánlani?
erről vélemény? [link]
előre is köszi!
amúgy mit lehet tudni ezekről a hipervékony sztereó hangszórókról? minőségben is vannak olyan jók, mint dizájnban? -
Interceptor
addikt
Hi!
A Creative SBS 380 2.1 ről mi a véleményetek?Filmnézéshez kéne,fontos lenne hogy a mélyet is jól kihozza.Érdemes ilyet venni? -
vcsabesz
tag
Sziasztok!
Hangminőségre milyen ez a logitech x230-as szett? Azt már sokan írtátok, hogy a szub nagyot üt de kíváncsi lennék, hogy mennyire jók a közép és magas hangjai. -
neduddki
nagyúr
válasz
Csabesz_45 #624 üzenetére
hi!
aZ emlegetett hazimozirendszerekhez ennyit: [link] elso es utolso...
udv
neduddki -
emvy
félisten
válasz
Csabesz_45 #624 üzenetére
Sztereó rendszert 100000 forintból könnyű összehozni. Jót, mármint.
-
Csabesz_45
csendes tag
2.1 nem is arra való hogy 5.1-es hanggal rendelkező filmeket nézzel vele, célnak megfelel ha nincs 5.1, de lagalább az a 2.1 rendesen szóljon. De ha ez szar akkor a pc hangszórók nagy részét nem is lehetne minősíteni annyira rosszak. Ha veszel mondjuk egy házimozi rendszert 80000-100000 Ft-ért azok meg se közelítik ezt a tiszta hangzást, az össze tartományban vannak hiányosságaik.
A hűde jó az meg megfizethetetlen, sonyból van olyan hangszóró amiből 1 pár 2 milla, na ez biztos jobb, sokkal jobb de ki vesz ilyet? -
emvy
félisten
válasz
Csabesz_45 #618 üzenetére
Szerinted egy húszezer forintos, árához mérten elfogadható, de objektíve irgalmatlan sz#r hangrendszer bármit képes visszaadni a moziélményből? Hát nem - sajnos. Ezek a cuccok bizonyos frekvenciasávokban +10-15 dB-s kiemeléssekel-csillapítással dolgoznak, rendkívül magas a torzításuk. A Creative és a Logi is azért nem rakja rá mindegyik cuccára, hogy differenciálja őket, különböző vásárlókört érjen el velük. Az emberek szónikus műveltsége rendkívül alacsony, a legtöbben a fent említett 10 dB-s kiemelést nem ismerik fel. Nem azért, mert rossz a fülük, hanem mert nem figyelnek oda rá. Némi ''tanulás'' után egyből rájön mindenki.
-
eastsider
nagyúr
válasz
paramparya #621 üzenetére
jah igaz
a lapom integráltja vágja
szoktam vele hülyülni, h pölö benyomom, h water, és tök úgy hangzik tényleg mintha vízben lenne a zene
egyszer véletlen úgyhagytam játék előtt -
eastsider
nagyúr
válasz
Csabesz_45 #618 üzenetére
honnan gondolod, h nem lefizetésen alapszik?
ezt nem teszik ki a creative meg a logi honlapjára 70 pontos betűmérettel
ez is vmi minősítés mint az EAX az meg creative asszem -
emvy
félisten
válasz
Csabesz_45 #614 üzenetére
Ha alpári lennék, akkor simán annyit írnék, hogy ''na meg a nagy lóxxxxt'', de nem vagyok. PC hangszóróknál valóban ez az arány, de akár egy gumilabda is megkaphatná a THX minősítést, ha Lucas bácsi elég dollárt kapna a gumilabdagyártó multicégtől.
Szóval ennek nézz utána, mert egyáltalán nem az a helyzet, ami a te fejedben van. -
eastsider
nagyúr
válasz
paramparya #613 üzenetére
az a lényeg, h nekünk jó legyen
csak nehogy hirtelen levigyék az árát 9.999FT-ra -
Csabesz_45
csendes tag
-
eastsider
nagyúr
válasz
paramparya #611 üzenetére
az a jó
ingyen mindenhová szállít az eksztrém digitál?
akár a dunántulra is a balaton délipartjára is?
az egész ország?
nekik ebbe mi a jó?
több tőle a vásárlójuk? -
eastsider
nagyúr
válasz
paramparya #609 üzenetére
aszta akkor onnnan rendelem
ez az ingyenes kiszállítás tetszik
aha értem az értékeket vagy mégsem -
paramparya
őstag
-
eastsider
nagyúr
válasz
paramparya #607 üzenetére
de várom, h meglegyen most wantedbe, vgay vmi fasza zewnét betolni, a basszus miatt
vgay CoD ha lesz LAN ezt fogom vinni, úgyis mindenki visz.ó, és b**znak fülhallgatót hozni
már csak az a kérdés, h hol van raktáron
most ebbe hol van 64 watt??
nem 32 összesen?
2*6+20
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
válasz
paramparya #605 üzenetére
jah arra gondoltam arra a portra
a másik egyértelmű
a mélynyomó az is műanyag? -
paramparya
őstag
válasz
eastsider #604 üzenetére
Neeem
Kijön belőle egy jack dugóban végződő kábel (mintha egy fülhallgató lenne pl.), és ahhoz van egy átalakító, aminek egyik vége jack-aljzat (lyuk
), a másik vége két rca-aljat (szintén lyukak: bal és jobb csatorna).
A szateliteket én is fának olvastam vhol, de nem azok: jó minőségű műanyag...
Jaa, és a soros portnak tűnő csatlakozó csak a mély és a jobb szatelit közt van, ott megy az áram, és visszafelé a jel
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
válasz
paramparya #602 üzenetére
-
h_and
tag
válasz
paramparya #602 üzenetére
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari