Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
MrPeekaboo #115049 üzenetére
Nagyon találgatni nem kellett, mivel pont azèrt nem jön Xboxra, mert Xboxon most is megy.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
csuvicsuva #115019 üzenetére
A kék táborban ment is a találgatás azzal kapcsolatban, hogy vajon miért csak PS4-re meg Switch-re jelenik meg és Xbox-ra nem. Az egyik tipp az volt, hogy az Xbox 360-as feljavított BC verzió működik az aktuális konzolokon, így kvázi felesleges a mostani “remaster”-nek nevezett verziót elhozni ide. A másik tipp meg az, hogy lefizetett konzol exklúzívvá tették a kék oldalon. Egy Twitter-es QA-s szerint ez a verzió több, mint egy sima port, de kevesebb, mint egy remaster. Az FPS-t 30-ra tippelik.
-
Jocohun
tag
Sziasztok. Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget. A xbox series s tv kijelző beállításában a konzol így állította be a tv hez. Felbontás 4k uhd videómódokba pipálva vanak 50 hz, 24 hz, 4k engedélyezése, hdr 10, auto hdr. Videóképhűség és képvizsgálat megjelenítés automatikus észlelés, videóképhűség 24 bit/ képpont (8 bit) színtér standard. Ezt a beállítást hadjam így? Amúgy a tv m 50 incses 4k uhd és 50hz /60hz es. Amúgy nem csalódtam, hogy megvettem a ss t tetszik és szép a grafika, és közelről sem pikszeles a kép, nem akadnak a játékok. Igaz nem 4k de engem nem zavar mivel eddig pc játszottam 1080p monitoron. A kontroler kicsit szokatlan. Na de első konzolom. 😁 Még a game pastra akarok előfizetni de arra még rá kell jönnöm, hogy kell a konzolon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dropi
senior tag
Ezzel az alzas témával 11.500-ért egész jó vétel volt az AC Mirage
-
AMD Power
titán
Egy WOT után ez a War Thunder... Iszonyat gagyi.
-
Sefneni
őstag
válasz
csuvicsuva #115019 üzenetére
-
AMD Power
titán
Biztos hülye kérdés, de felteszem. A WOT Modern Armor és pl a War Thunder egy fejlesztő csapat, cég csinálja? Ok a WOT csak tankok vannak, de a Thunderben is van. Miért van ez igy külön szedve? Értem én,hogy két különböző játék, de akkor is. A Thunderben van magyar felirat, a WOT nincsen...
-
csuvicsuva
addikt
Jön a Red Dead Redemption remaster!
Nagy lóf@szt, kap egy Switch és PS4 portot. -
mike1334
veterán
Cyberpunk DLC-hez van valami best buy megoldás? Kár, hogy xbox feltöltőkód nincs az Alzánál.
-
Dinomano
őstag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AMD Power #115008 üzenetére
Kb. 40-50 órát játszottam a konzolos WoT -tal. Nekem annyi elég is volt. Szerintem itt sokkal esetlenebbek a játékosok. Én PC -n játszottam rengeteget a másik 2 verzióval.
Szerk.:
Mondjuk e tekintben például Blitz -ben sem jobb a helyzet, csak ott az egyéni teljesítmény sokkal többet számít. Egyszerűbben lehozol egy meccset, ha sok az ügyetlen vagy hülye játékos. Ráadásul pörgősebb, gyorsabb az egész. -
AMD Power
titán
WOT Modern Armor-al játszik valaki?
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Augusztus 15. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week's Deals with Gold and Spotlight Sale -
ρσгτσ
addikt
válasz
ρσгτσ #114769 üzenetére
gamescom 2023
"Xbox remains committed to the belief that gaming should be safe, inclusive, and accessible for all.
We’re ensuring that all areas of the booth are wheelchair accessible and Xbox Adaptive Controllers will be available on request, as well as select demo stations with adjustable height desks. We will also have multiple American Sign Language (ASL) and German Sign Language (DGS) interpreters and “Here to Help” staff to assist players of all abilities. Additionally, we’ll have sensory aids and a quiet room for anyone who needs them."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest