Hirdetés
- VR topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Xbox One eladása esetében milyen funkcióval tudom törölni a gép tartalmát ugy, hogy ettől függetlenül, ha veszek egy új gépet, akkor azon majd újra a régi fiókkal tudjak bejelentkezni? Esetleg pl. A Forza6 előrehaladást is megőrizzem...
Köszi!
-
X_C
tag
Ha aktiválok egy éves gold mellett egy 14 napos kipróbálós holdot, akkor az értelemszerűen hozzá adódik, ugye?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
HagaNRG
üzenetére
Nekem mivel lejárt a régin a gari, mindenképp megérte becserélni (annak ellenére, hogy semmi bajom nem volt vele), mert így kaptam ismét 2 év + 2-3 hónap garit, illetve a játék eladásából, visszajön majd 12-13 ezer.
Másrészt meg picit türelmesebben, picit drágábban eladjuk.
Őszinte leszek, 70 ezer forintért egy sima 500-as magyar day 1-es fat gépet nem tudtam volna eladni ennyiért. Számomra mindenképp jó üzlet volt, ez a lehetőség.

-
KD6-3.7
őstag
Ti milyen bealitasokkal jatszotok?
Gondolok itt a TV es a konzol beallitasaira is. Standard vagy RGB szinek, 24 vagy 32bites szinmelyseg? TV HDMi fekete szint alacsony vagy normal, esetleg automata? -
MrPeekaboo
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mindig be szoktuk ide írni a letölthetőség első napján a két játekhoz a link-et, így csak arra kell rákattintanod. Ha meg tudod a nevüket, akkor rákeresel és úgy húzod be.
-
HagaNRG
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Különben tényleg nem rossz az 576-os akció.
De ez is ugyanaz, mint az autócsere.
Ha sürgős és be van sózva az ember és nem 'gánykodik 10 ezreken oda-vissza, akkor beviszed-kihozod az újat, talán a legjobb mód ez.Másrészt meg picit türelmesebben, picit drágábban eladjuk, az újat meg nem kerek 100-ért, hanem 90k alatt kihozzuk valahonnan kis alkuval (500GB BF1-es kiadás szimpatikus). Akkor már lehet, hogy közel 20-25 ezret spórolunk, ami meg majdnem két új játék ára.
Apropó, a bundle Battlefield1-es csomag ugye letöltőkódos játékot tartalmaz?
-
Knobber
aktív tag
The Crew Calling All Units Trailer
Ha még nem vótmá -
Gsx-rr
veterán
At Xbox live oldalán ,még a 360-as fiókom látszik. Kell valamit módosítanom,
-
Gergőke88
addikt
Gears of War4 lemezes bontatlan mennyit érhet?
Köszi! -
JamesHun
addikt
Sleeping Dogs™ Definitive Edition-t csak én nem tudom most "beszerezni"?
Outlast-ra meg fel sem hozza, hogy ingyenes, nem az a másik hó elejétől ingyenes játék? -
eL Geri
őstag
Oh, hát akkor nem tudom!
Vagy valami hiba, vagy valamit szabálytalannak gondoltak, és olyan "hibát" javítottak, amit nem kellet volna?!Akkor lehet, hogy nálam se megy?! Talán 6 napja játszottam utoljára GOLD-os játékkal.
(Bár, jut eszembe, most nekem is van 200 Ft-os GOLD-om
) -
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Működött valaha is jól, logikusan, hibátlanul a WEBes felület?

Egyébként én Major Nelson oldaláról szoktam nézelödni / indulni PC-n.
-
eL Geri
őstag
Ha van GOLD-dal rendelkező HOME partnered, akkor ne az ő profiljával, de a te gépeden töltsd le a játékokat, hanem az ő profiljával csak "vedd / vegye meg". Ezután a te profilod ReadyToInstall elemei között is meg kellene jelennie, és telepíthetnéd, játszhatnád... a te profiloddal.
Nekem legalábbis így van.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Letöltöttem az ingyenes Sleeping Dogs-t Home partnerem profiljával (neki van Gold), de nem működik a játék csak ha az ő profiljával indítom, az enyémnél kéri a lemezt és mindenféle hibakódot ír.
A többi eddig letöltött játéknál is ez a hiba.
Mi a gond? -
El Gringo
senior tag
Tudja valaki hol lehet beváltani a következő kódot?
Még Forza3 előrendelésért kaptam egy 9-jegyű 10$-os kupont...
A mailben megadott címen el se fogad ennyi karakteres kódot

-
IntelKiller7
Topikgazda
Valaki el tudná mesélni nekem azt, hogy miért nem frissül időben mostanában a webes GwG?

Kicsit idegesítő, hogy ezért külön be kell kapcsolnom a boxot, mert valamikor akár 3 nap is mire frissül...
-
eL Geri
őstag
Ezt néztétek már? Van négy napig megint egy adag hivatalos leárazás.
Bár a BlackFriday után valahogy nem tud semmi sem meghatni
-
Knobber
aktív tag
Elindult az 576 adventi naptár
Remélem lesz pár ütős akció is még karácsony előtt

-
Silεncε
őstag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogyan lehet átállítani, hogy a fiókom ne tinédzser fiók legyen? A születési dátum átírásával nem sokat értem, viszont így csak 360-ról tudom megvenni a 360-as Gold játékokat. Előre is köszi a segítséget!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Sokszor átbeszélt téma ez, de alapvetően nincs különbség. A hardver némi órajel emelésen esett át, ami kb 5% teljesítmény többletet hoz. Nem fogod észrevenni.
A gép kisebb lett és a fogyasztás is csökkent, meg a kontroller már támogatja a Bluetooth-t. Ez az érdemi különbség köztük Full HD televízió esetén.
-
Corpuscle
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nézd meg oldalukat pontosan milyen feltétellel. Ha jól rémlik csak xbox one S vásárlása esetén. De majd javít valaki aki pontosan tudja, most nincs lehetőségem megnézni.
-
sut3kh
csendes tag
Sziasztok!
Aki napi többször vissza ül játszani 2-3x 1-2órát azzal többet ártok az Xbox one ha kikapcsolom inkább és újra be ha megint van időm játszani, mintha egész nap menne? Vagy van ez a energiagazdálkodási lehetőség hogy azonnal bekapcsoljon azt állítsam be, éjszaka lehet hallani ilyenkor a hangját ha alszok?

-
eL Geri
őstag
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Hát ha nekem még nem lenne FAT-em, és nem számítana az árkülönbözet, akkor azért én az újabbat venném. Mégiscsak újabb

Bár én FAT-et is úgy vettem, hogy számított az alacsony ára. Még nem tudtam, hogy egyáltalán kell-e nekem ez az egész konzolosdi, és az alacsony ára vonzott be... és elragadt

-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Tehát egy Full hd tv esetén nincs különbség az Xbox one és az S között?
-
Zjunior
veterán
Titanfall 2 meg nem megy ea accessel?

-
Jovanny2
őstag
Az előző kérésem tárgytalan, köszönöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az enyém még nem WebOS, de szerencsére már az is tudja külön-külön kezelni a HDMI bemeneteket. Sőt, az egyedieket is.
De igen, annak idején próbálgattam a játékgép üzemmódot, de az valami szörnyű volt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Jó, az LG-nél egyébként nem a földi élethez vannak kalibrálva a mérnökök, náluk a logikát valami másik galaxisból importálják. Nekem is LG TV-m van (2015-ös modell) és hiába teszed videojáték üzemmódra, kb csak a színekbe nyúl bele, PC módra kell tenni, az kikapcsol minden képjavító cuccot és úgy a legalacsonyabb az input lag.
Mondjuk az a szerencse, hogy az enyémen WebOS fut, így minden HDMI bemenetre külön-külön be lehet állítani az üzemmódokat, képjavítást, színeket, stb. Így van játékhoz és filmhez is külön profilom.
-
Jovanny2
őstag
Sziasztok, kérésem lenne. Megjött az S, és később szeretnék Kinectet, viszont még nincs, és az adapter igényléshez meg kér szériaszamot. A régi gép ma megy, és annak is a nevemre regisztrálva kell lennie. Ha valaki PÜben megszánna egy Kinect szériaszámmal, annak nagyon hálás lennék. Utána törölném.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én a "régi" FHD-s LG 3D-s (32LA620S) máig PC módban (PC-re van állítva a bemenet amin a konzol van) használom, és mondhatni így a legjobb. Game módban Nekem nem tetszenek a színek. Oké, lehetne állítgatni, de macerás.
-
Rathrol
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
+1!

-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
Lehet venni 4K HDR TV-t játékra, csak jól meg kell nézni, hogy milyen input lagot produkál az egyes üzemmódokban. A linkelt táblázat elég részletes. Azért ami 4K HDR alatt tud 30-32 ms-et, az már egyáltalán nem rossz, legfeljebb a nagyon pörgős multis FPS-eknél kikapcsolod a HDR-t.
De az látható, hogy sok olyan modell vérzett el teljesen, amik ott vannak minden reklámújságban. Könnyű belenyúlni olyan 4K HDR TV-be, ami játékra (legalábbis HDR módban) alkalmatlan.
-
yanesz
tag
válasz
Bossattila
üzenetére
Gondolom kishazánkba nem szállítanak..
-
eL Geri
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
"Ráadásul HDR módban nagyon megnő az input lag, itt már a ~40ms jó értéknek számít, de nem ritkák az 50-60 ms értékek sem."
Eddig ebbe bele se gondoltam, illetve nem tudtam!
Ez hasznos figyelmeztetés. (És megerősít abban, hogy várok még én ezzel a 4K, HDR... upgrade-re.) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Stauffenberg
üzenetére
"A PS4 esetében a felskálázás 1440p (azaz QHD) felbontásról történik"
Pontosítsunk, PS4 Pro esetében. Nem ugyanaz.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
"A PS4 is skáláz, az sem natív 4k"
Értem, hogy ez az Xbox topik és itt mindenki szereti az Xbox-ot, de ne kenjük el ennyivel a kérdést. Az Xbox One S a meglévő felbontásokból skáláz fel 4K-ra, így ami itt 720p-ben fut, azt 720p-ről fogja felskálázni. A PS4 esetében a felskálázás 1440p (azaz QHD) felbontásról történik, ez jelentősen nagyobb felbontás, mint a Full HD. Továbbá nincs kizárva a natív 4K sem, de ilyennel alighanem csak a szerényebb gépigényű címek tudnak majd élni (egyébként sok értelme amúgy sincs, a 1440p-ről felskálázás is már bőséggel elég a mai TV méretek mellett).
Ha a fórumtárs rendes 4K játékot akar, akkor felesleges egy XO - XOS váltásba belehajszolni, inkább várja meg a Scorpio-t. Vagy vegyen PS4 Pro-t. Ha viszont szempont a 4K médialejátszás (akár BD lemezről), akkor nem kérdés, az XOS baromi jó vétel.
Azt is meg kell említeni, hogy a HDR tartalmakhoz HDR10 szabványt ismerő TV kell, a Dolby Vision nem megfelelő (bár a többség tudja a HDR10-et). Ráadásul HDR módban nagyon megnő az input lag, itt már a ~40ms jó értéknek számít, de nem ritkák az 50-60 ms értékek sem. Sokan nem tudják elképzelni, hogyan lehet játszani 20 ms-nél magasabb input lag mellett, ők nem nagyon fognak összebarátkozni a HDR-el (egyelőre, mert a TV panelek folyamatosan fejlődnek). Szóval aki az új TV miatt váltana a HDR játék miatt, előbb nézze meg mire is képes a készüléke.
Elég vicces, hogy például az LG UH6550: normál 1080p 60Hz módban 19 ms input lagot tud, 4K 60Hz módban 26 ms-et (amik elég jó értékek), de ha rákapcsolod a HDR-t rögtön felugrik 141 ms-re, ami tökéletesen alkalmatlan játékra.
Ezek mind olyan szempontok, amiket érdemes szem előtt tartani, mikor valaki lecseréli a fat XO-t egy One S-re, könnyen csalódás lehet a vége.
-
okibots
aktív tag
válasz
KTomi77
üzenetére
Rayman Legends, Ori and the Blind Forest, So Many Me, Child of Light. Egyikhez sem volt még szerencsém, de őket szokták ajánlani platformer kategóriában. (biztos hagytam ki még valamit, majd átfogóbban körbe nézel te is
)Gsx-rr Jatekaim.hu, jófogás (habár ott értékelés rendszer hiánya miatt, a személyes találkozó ajánlottabb).
-
Gsx-rr
veterán
Játékokat adni venni a HA-n kívül hol érdemes?
-
okibots
aktív tag
válasz
a.sebi
üzenetére
Hidd el minden játéknak megvan a maga célközönsége.
Amúgy nem tudom hány 10 órát, de beletettünk barátokkal a Castle Crashers-be, és az sem egy BF1 grafikai, és technikai megoldású játék. Ha a hangulat megvan, és a késztetés, hogy játssz vele akkor szórakoztató lehet minden játék.
Amúgy ne sajnáld futtatni a őket, az xbox nem fog miatta sírni, hogy nem akarom
Maximum az a rápazarolt idődet sajnálod, de az megint egy más történet.NyMRooD Xbox 360-on él még a régiózár. Próbaképp pár napja japánból nekimentem a Toy Soldiers-nek, nem sikeredett.
-
-
sugarforce
addikt
válasz
zsolesz010
üzenetére
sajnos ezt nagyon sokan félreértik...
(#88296) HagaNRG: A PS4 is skáláz, az sem natív 4k -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Bezzeg, amikor tavaly 8500-ért vettem az éves Gold előfizut

-
joocek
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én kedden 5 DB csomagot kaptam. 2 A sima kézbesítő hozott.1 et az egyik csomagos kocsi délelőtt 2 DB délután egy másik csomagos. jeee Mind emagos.
JA TÉNYLEG LEHETETT VENNI BOXOT MEGÉRKEZETT !!!!

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
IntelKiller7
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kerékpársportok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mármint az éves a 14 naposat 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én a fatnek semmi hangját nem hallom játék közben.

l.skywalker