Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nsgeri
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet a megoldás abban az esetben, ha a Game.co.uk -ról rendelt 12 havi gold előfizetést nem tudom aktiválni? Próbáltam böngészőből és xbox one-ról is, magyar és UK régióra állítva is. XBOS-3014 -es hibakódot kapok. Annyi még lehet fontos ebben az esetben, hogy jelenleg a 200 HUf-os gold előfizetésem él még pár napig. Ez okozhatja a problémát, illetve mivel lehetne még próbálkozni?
Előre is köszi szépen!

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jovanny2
üzenetére
True story.
Számomra az, hogy játék mellett hallom egy zörgő/kerregő hangot, az már zavaró, főként egy 100.000 Ft+-os termék esetén.
Főként az mellett, hogy az előző generációnál max a tápból jövő ciripelő hangot hallottam úgy, hogy lényegében ráhajoltam az adapterre.
De igen, mindenki döntse el saját magának, hogy számára mi a zavaró.
Az ügyfélszolgálatnak amikor jeleztem, közölték is, hogy tudnak a dologról, valszeg új ventilátort kap a gép, vagy cserélik.
Youtube-on is több esetről lehet olvasni, van aki írja, hogy a 3. gépe lett hangtalan..
-
Jovanny2
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Te meg azt említetted, hogy nyilván a mikrofon felerősíti. Mondjuk a halk szuszogás is lehet halálhörgés, ha odatolják a mikrofont a szádba. Azt neked kell eldönteni, hogy átlépi az ingerküszöböd, de a linkelt videó nem alkalmas arra, hogy eldöntsük ez alapján, hangos, vagy nem.

-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Home parteremnek Maestro kártyája van, amit nem fogad el a box, és így nem tud storeban vásárolni. Van más lehetőség vásárlásra, vagy kérjen másik kártyát?
-
szandra1988
tag
válasz
Jovanny2
üzenetére
Az enyém sajnos elég hangos, játék közben is hallom. Viszont túl sok játékot kéne kijátszanom, szóval nincs idő visszaküldeni.

A Batman Arkham Knighton gondolkodom. Játszott vele valaki? Illetve a far cry primal érdekelne még, tudja valaki, hogy lemezesen hol lehet beszerezni jó áron?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
NoMagix
üzenetére
Semmigond.

Szerintem ha nem kerreg, akkor utána már nem fog, hacsak esetleg a kopás nem befolyásolja, de szerintem nem. Korábban a fat gépeknél is amelyiknél előjött ez a gond, azok már a kezdetektől csinálták.
Az enyém is pl. az első indítás óta csinálta, ezért is zavart.
-
NoMagix
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
bocs, nem válasznak szántam!
Az enyém is halk, még! Remélem így is marad!
Főleg a 360E után, az egész szobában hallottam a hangját, az S-nél ha közvetlen a szekrény elé állok, akkor sem hallom, csak ha ráhajolok a gépre!
Simán lehet, hogy pár hónap múlva felerősödik a hangja, akkor nyugodtan lehet gariztatni! -
okibots
aktív tag
December 13-tól lesz elérhető EA Access-ben a Battlefront alap verziója.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jovanny2
üzenetére
Ezt néztem Én is.
Azért az nem épp kellemes, hogy a játék hangja mellett is hallatszódik. Annak tudatában, hogy van amelyik gép csinálja, van amelyik nem, van akinél jobban, van akinél kevésbé.
Arról már nem is beszélve, hogy maga az ügyfélszolgálat is említette, hogy tudnak a problémáról.
Azért is említettük, hogy a tiéd halkabb, de pl. halhattad az enyémet, hogy milyen volt.
-
Jovanny2
őstag
válasz
szandra1988
üzenetére
Megvan a megoldás, ez a normál hangja a gépnek.

A lényeg az, hogy zárt csapágyak vanak benne (utólag nem zsírozható), és egy rugó szorítja össze a csapágyakat, és sajnos ilyen hangot ad ki. Gépenként azért lehet eltérő, mert hang szempontjából tizedmilliméterek is számítanak. Gondolom idővel össze is kopik 1-2 dolog, úgyhogy lehet halkabb. Azért ez még messze nem hangos, legalábbis nálam. -
hackeeeee
Jómunkásember
Elnézve a Youtube videókat, és az itteni véleményeket, mondhatni globális gond a slim-nél.. Hasonlóan mint az első generációs fat gépeknél.
Meglátjuk milyen lesz a cseregép. Várhatóan holnap érkezik, este fogom tudni megnézni legkorábban.
@szandra1988: Elvileg nem mind ilyen, mondhatni random. Lehet, hogy az újabb "revíziós" gépek már nem ilyenek, csak az, mondjuk úgy első széria.
XFishboneHUN: Dobtam meghívó igényt.

-
Jovanny2
őstag
válasz
szandra1988
üzenetére
Az enyémnek is van kis hangja, de nem gondolnám garis problémának még, meg halkult is az első naphoz képest. Szerintem ez alaphang.
Egyébként a FAT-nál a táp ventije hangosabb volt, mint a gépé, itt meg benne van a táp is. Gondolom alapból nagyobb a fordulat. Becsületére legyen mondva, hogy 2-3 óra intenzív játék után épp csak langyos a levegő, amit fúj. 
-
Zjunior
veterán
Van Ph csoport xboxon?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Anno én imádtam. Igaz, hogy akkora a mérete meg a súlya, hogy egy tehenet is agyoncsapsz vele, de hosszú órák után is nagyon kényelmes volt nekem.
Nem is tetszett, hogy lecserélték végül erre: [link] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
L_YKing
addikt
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Köszi, kipróbáljuk csapattal, r6 mellé jó lesz..

ciceroo: Igen, homeolható.
-
ciceroo
tag
Ugye a bundle-ba kapott letöltőkódos játék (pl Fifa 17 vagy BF1) is Home-olható?
-
MrPeekaboo
senior tag
Jelentkezés a TC's Ghost Recon Wildlands beta-ra.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Itt is meg lehet venni külön az autókat pár száz forintért mint az FM6-ba ugye?

-
assalkah
tag
Ha van itt olyan aki hasznát venné egy 14 napos próba goldnak az dobjon egy üzenetet email címmel és elküldöm a kódot

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vasy09
üzenetére
Sajna nem cicergett, kerregett.
Alapjában véve mondhatni teljes csend mellett hallatszódott, amúgy nem.
Csináltam videót. Ezen azért mikrofon is erősített, de az enyém ilyen volt
Hát majd kiderül milyen lesz, várhatóan csütörtök este fogok tudni nyilatkozni. Elvileg úton van a csomag.
-
okibots
aktív tag
Most nézem a zavvi.com oldalát, hogy milyen futárszolgálat hozza ki a játékokat amit rendeltem.
"Hungry: DPD HU" Ennyit ér az országunk, vagy aki kezeli a weboldalt már nagyon éhes volt mire ide ért a gépeléssel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Ha én innen vásárolok, honnan küldik?
EU-bol vagy USA-bol?
Köszönöm!
-
i@lex
őstag
A Forza Horizon 3 Ultimate Edition tartalmazza majd ezt a havas DLC-t?
-
törölt tag
Sziasztok,
Jelenleg ilyen usb-s érzékelőt használok PC-hez amivel tudom az xbox 360-as wireless joy jelét.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha veszek Xbox One kontrollert, akkor ez a vevő fogja tudni venni a One jelét PC-re vagy külön kell ahhoz még egy ilyen átalakító?
Köszi! -
Vasy09
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy neked mi volt pontosan a baja a slimnek? Miért küldted vissza javításra? Csak mert a gow-os gépemnek nálam is van egy alap cicergős, amolyan venti féle hangja, ami a régi fatnak egyáltalán nem volt!
Annyira mondjuk nem zavaró, mert játék közben nem nagyon hallom, de amikor kint vagyok a menübe, rendesen lehet hallani a kerregését, zümmögését! 
Esetleg csináltál róla hang felvételt? Azért kérdezem, mert én is gondolkodom rajta, h januárban elküldjem, hogy lehetőség szerint még ugyan ilyet kapjak helyette, ha esetleg ezt nem javítanák!

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
jó hogy mondod...meg kell vennem lassan

-
Mankó
veterán
válasz
üzenetére
Keresztfiamnak egy Fallout 4-es 1 Tb boxa van, amihez kapott egy Fallout 3 (360) letöltő kódot is. Ezt a kódot sem a boxon, se az ms oldalán nem lehet beaktiválni, mert hiba üzenetet dob. Átmegyünk az oldalra, ahol a hiba kódokat lehet beazonosítani: sajnos a hiba kód nem található. A kód biztos nem volt felhasználva, most lett fel bontva.
Mi ilyenkor a teendő? -
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
5 éve ezt csinálja a Forza, mit vagy meglepve?

De bal-jobb kormányos verziót már képtelenek csinálni, ugye...

-
Jani_007
csendes tag
válasz
sut3kh
üzenetére
Nekem már több mint 1 éve van, semmi problémám nem volt vele sem kopás, a gombokkal és az analóg karokkal sem ( napi szinten használom)
Az egyedi beállítások a pillangó kapcsolók szerintem sokat segítenek, plusz érzékenységet is állíthatsz rajta, én a játékaimhoz alakítok ki profilokat amiket használok. -
NoMagix
addikt
basszus érkezett egy majd' 9GB frissítés a Battlefronthoz, így hamar betelik az 500GB-os HDD

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
gianni85
üzenetére
Áááá.
Ahelyett, h megkaptuk volna mondjuk az új E63s-t, berakták még egyszer majdnem ugyanazt az autót (a "sima" AMG GT S nem sokban különbözik ettől). Legutóbb ugyanezt csinálták az M4-el (GTS). Komolyan mondom a pofám leszakad.
Ja! Az utóbbi fél-egy évben megjelent pár csúcs Audi is, persze itt ebből sem láthatunk semmit.
Nem baj, jövőhéten jön az új kiegészítő 13k-ért (nekem csak 9k, hurrá!), abban remélhetőleg lesz értékelhető tartalom. -
Bogyi007
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Azért kérdem mert amióta megy a homeolás cimbivel az Ms support oldalán nem látom a konzolomat és a korábbi javítási előzményeket sem...
Ezen az oldalon mondjuk látom a konzolomat és a home konzolomat is és amire még beszoktam lépni (előbbi a hometársé a másik meg sógi gépe
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Vettem egy Play & Charge Kit-et. A box menüén belül kell valamit állítani vagy csak használjam simán? Nézegettem videókat valaki használta a menüt valaki nem, csak ezért érdeklődnék.
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
az a 3 kerekű morgan fun. az AMG GT-R meg egy álom

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Hát jah.. Nem egy nagy eresztés.

-
bulikavagyok
nagyúr
Forza Horizon 3 -- Logitech G Car Pack
Ment a dislike.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
birorichard
üzenetére
Egyeztettem az ügyfélszolgálattal, van csomagszámom, de még nincs úton a gép.
Rendszer szerint is cserélték, várhatóan a héten érkezik.
-
-
Risard
aktív tag
Sziasztok.Tudnátok ajánlani egy jó sztereo headsetet xbox hoz 10000 ft környékén mert többet nem igen tudnék szánni ilyenre.Mondjuk ez jó lehet?
[link] -
gianni85
veterán
válasz
sut3kh
üzenetére
kb 2x2hónapig colt csak elite controllerem, annyi idő alatt nem jelentkeztek hibák. De egyébként se volt eddig sose igazán szar kontrollerem. Az egyik régi fehéret cseréltettem csak, mert nyikorgott az egyik ravasz (de ugye az nem befolyásolta a használhatóságot)
ezek szerint csinálhatsz sok-sok (256) konfigot amiket hozzárendelhetsz a slot1-2-höz
-
gianni85
veterán
válasz
gianni85
üzenetére
egyébként meg nyüstölni kell ezerrel, hogy ha tényleg silány darab, akkor 1éven belül előjöjjön valami hibája. Ha javíttatod, akkor kapsz egy új szettet, de beküldeni csak magát a kontrollert kell a tartozékok nélkül.
(#88819) sut3kh
Most megfogtál. Vannak előre beállított profilok játékokhoz, de van kettő szabadon programozható is. Abban most nem vagyok biztos, hogy te magad tudsz-e minden játékhoz külön profilt csinálni. Egyszerre két profil lehet aktív a kontrolleren, és egy kapcsolóval tudsz köztük váltani. Nekem eddig egy profil elég volt mindig
amolyan általános profil -
sut3kh
csendes tag
válasz
gianni85
üzenetére
Köszönöm, akkor lehet vevő leszek rá, olyan érzés ez mintha membrános bill. után mecha. váltanék!

Amúgy ezekkel a finom beállításokkal biztos nem fogok szórakozni mert minden játéknál más-más igényel és újra vissza állítani vagy itt vannak profil mentések ? Illetve nálad nem jelentkezett hiba amit fentebb írtam? -
gianni85
veterán
válasz
sut3kh
üzenetére
szerintem megkérdőjelezhetetlen az előnye. A magasabb analóg karoknak hála finomabb mozdulatokat tudsz csinálni (érzékenyebbre teheted a játékban). Az alsó karok meg már akkor is előnyt jelentenek, ha csak az ABXY-t teszed rá. Kb nem kell levenned a hüvelykujjad a célzó jobb analógról sose. Nekem volt elite kontrollerem, és lesz is még. Sose mentem bele mélyebben a beállításokba, nekem már az is megérte, hogy a magasabb karokat használtam, és az ABXY-t a karokra állítottam.
-
sut3kh
csendes tag
Sziasztok!
Xbox one elit kontroller írnátok véleményt, érdemes-e pénz áldozni rá? Olvastam itt hogy pár embernél a gumiréteg lejön illetve a fenti RB vagy LB kitört/kiugrott a helyéről, youtube videókban is láttam jópár analog kar sérült elit kontrollert is tényleg ilyen selejt többsége?
Akinek van írjon már véleményt hogy fps játékokban ez a pár beállítási funkció illetve magasabb analóg karrok valóban hoznak-e több javulást az alap kontrollerhez képest?
-
sch_a
addikt
válasz
Gombinyó
üzenetére
Nincs olyan, hogy home profil. Minden profilnak van (lehet) egy home konzolja. Tehát egy konzol több profilnak is lehet a home-ja, de egy profilhoz csak egy home konzol tartozhat. Tehát igen, ő fog tudni játszani a saját profiljával a Forza 6-al, te viszont már nem fogsz tudni játszani a saját konzolodon a játékkal.
De ahogy az előttem szóló is mondja, én is a supportnál próbálkoznék.
-
Gombinyó
őstag
Kollégámnak sikerült rossz MS fiókra aktiválnia egy Forza 6 letöltőkódot. Most ha azt a fiókot is felveszi a boxon home fióknak tud a játékkal játszani a rendes profilján gondolom. Viszont velem van homeban, így ezt befolyásolja a dolog? Lehet egyszerre 2 home profil 1 gépen?
El gringo:
Az eddig leadott rendeléseket még kiküldték, az újakat már nem...
-
bozsozso
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez szuper. Köszönöm szépen.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A live gold előfizetés felhasználóra vagy gépre vonatkozik? A kérdés csak annyi, hogy a "fő" felhasználó ha vásárol live goldot és a hozzá telepített játokokat gold ként tudja a többi felhasználó ugyanazon a gépen használni? Remélem nem kérdeztem nagy butaságot. Röviden csak annyi nem szeretnék mind a 2 gyereknek live goldot venni, mert ugyis 1 gépet használnak. A nagyobb meg nem szeretné, hogy a kicsi belenyúljon a játék állásaiba. Vagy ez esetleg játék függő is lehet?
-
El Gringo
senior tag
Most jött meg a GAME-től a kék bundle, szóval mégiscsak szállítanak magyar honba.

Gyá', more! -
Bogyi007
veterán
-
szasanyi
félisten
Érdeklődnék, hogy van-e tapasztalat Xbox Ones S kontroller és PC használat tekintetében? Milyen BT adapterrel lehet használni vezeték nélküli módon, és a kontrollerben dugott füles működik-e?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](http://1u88jj3r4db2x4txp44yqfj1.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/12/Xbox-Controller-Duke-FR-930x800.jpg)

Ahelyett, h megkaptuk volna mondjuk az új E63s-t, berakták még egyszer majdnem ugyanazt az autót (a "sima" AMG GT S nem sokban különbözik ettől). Legutóbb ugyanezt csinálták az M4-el (GTS). Komolyan mondom a pofám leszakad.

l.skywalker
IntelKiller7