Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz zkas90 #66014 üzenetére

    Egy fél megoldás lehetséges talán, az ami nálam volt, sógival homeoltam, majd összeálltam a mostani hometárssal és ez után mindkettejük tartalmát láttam. Ezt úgy sikerült összehozni, hogy a sógit a hometárs váltásnál nem jelentettem ki a gépemről ellenben az új társat beállítottam homenak.

    Mondjuk ezt nem tudatosan sikerült összehozni, akkor vált furcsává a dolog, amikor feltűnt hogy mindig azok a játékok feltelepültek a gépemre amiket a sógi megvett a profiljával, miközben maga a profil már nem volt a gépemen. Mint kiderült amikor hometársat váltottam, akkor a sógi profiljával ki kellett volna választanom azt hogy az én Boxom nem az ővé a megfelelő helyen, ez kimaradt, míg a cimbit meg megadtam homenak a gépemre.

    Miután a sógi profilját visszatettem a gépre és elvégeztem ezt a kijelentkezést a gépemről, onnantól az ő tartalmait már nem láttam a gépemen csak az új társamét.

    Ergo ha ti is ilyen módon jártok el, talán meg lehet oldani a dolgot, hogy tudj Cod-ozni

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák