Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
Viktor77 #67097 üzenetére
hát én 100%, hogy újra előfizetnek ha indítanának vanilla/bc realmokat is, mondjuk egészen wotlk progressig és különféle eventekkel, kisebb újításokkal stb és a haverok is jönnének (akik nem azért nem fizetik be az eredetit mert hú de drága, hanem mert mindenki úgy véli hogy wotlk volt az utolsó minőségi kieg, ilyen casual cucc nem kell nekünk
)
Nostalriuson is azért nem kezdtem karit, mert tört szerverre nem fogok nagy energiát belefektetni, mikor bármikor eltünhet (és lám), utánna milyen szar érzés már?!
csak az a baj, hogy ezt nem fogják meglépni egy új kieg előtt, erre akkor lett volna esély, ha már nem lett volna tervbe új kieg, így vissza lehetett volna csábítani a régieket
-
wjbhbdux
veterán
-
-
tepenzed
őstag
válasz
Cathfaern #67082 üzenetére
1 év azért teljen már el a bejelentés előtt minimum (már ha egyáltalán akarják még folytatni, lehet meg sem éri már a 3 milliót is nehezen súroló előfizetések láttán).
Nem új kiegészítőt kell bejelnteni, hanem tartalmat a legionhoz,hogy ne olyan szánalmas, üres legyen mint a wod volt.
-
lakisoft
veterán
Demon Hunterre kapunk új karakter slotot szerverenként?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
nonsen5e #67077 üzenetére
Blizzconon mindenképp be kell jelenteniük a következő kieget. Ugye addigra már 2-3 hónapja fog futni a jelenlegi kieg, nagyon azzal kapcsolatban újat már nem lehet mondani, szóval ha nem jelentik be a következő kieget, akkor a WoW részlegre kitehetik a "Zárva, nincs új infó" táblát.
K_mester:
Játékosszámot eddig se a plebsnek, hanem a befektetőknek adták ki. Akiket nem az érdekli hány ember játszik a WoW-al, hanem hogy mennyire bevételt és profitot termel a cég. Viszont míg korábban a kettő közt lineáris összefüggés volt (WoW egyetlen rendszeres bevételi forrása a havidíj volt)már egy csomó okból (game time, RL shop, stb.) ez a játékosszám teljesen független ettől az összegtől.
Szóval igen, nyilván nem túl jó PR hogy a 11 millió helyett van 5 millió player, de nem ez a fő indok, hogy már nem ezt tolják a befektetőknek szóló bemutatón. -
malacka87
őstag
Legionig kellene találnom egy klánt is. Tankolni szeretek prot palával. Csak hát a 2 műszakot senki se szereti, főleg ha a main vagy az off tank melózik így.
-
-
nonsen5e
veterán
Hát ha minden igaz lenne amit lekommunikáltak (úgy az LK óta folyamatosan), akkor Blizzcon alatt már tényleg a következő kieget kellene mutogatniuk.
Persze tudjuk, hogy bullshit az egész, és örüljünk, ha a Legion-ben nem csak 1 raidtier lesz.Nagyon megnéznék egy játékosszám statisztikát a jelenlegi állapotról. Biztos nagyon nem jó, ha a Blizz nem akarja, hogy lássuk.
-
k.kristof
őstag
-
törölt tag
Eleg sok ujdonsagot akarnak behozni szoval kell is a munkaero ha el akarnak keszulni idore
Viszont en ugy gondolom, hogy picit elszurtak a dolgokat a WoD-al. A visszatero jatekosokat megfogtak a start-ra, csak eppen ez a szam tobb mint a felere le is morzsolodott a kieg tartalma lattan. Ezt nehez lesz megint eljatszani mivel azoknak a jatekosoknak a tobbsege szerintem elvesztette a bizalmat a WoW/Blizzard-al kapcsolatban es jogosan. -
J o e
tag
válasz
laceszgamer #67069 üzenetére
Nem lett volna rossz ha előbb jön, de inkább úgy vagyok vele, csinálják meg rendesen, teszteljék és úgy jöjjön a Legion. Tegnap valamiért ránéztem SC2-re és most jöttem rá, hogy hardon és brutalon végig se játszottam, úgyhogy a kiegig szerintem elleszek vele
-
k.kristof
őstag
válasz
laceszgamer #67069 üzenetére
Biztos semmi összefüggés nincs azzal, hogy a D3 fejlesztők egy részét áthelyezték a WoW fejlesztésére
-
laceszgamer
addikt
válasz
malacka87 #67068 üzenetére
Jöhetne már előbb is.
Gondoltam rálesek kicsit jobban az ujdonságokra, csak nekem tünik, hogy a legion kicsit Diablosra alakítja némely téren a WoW-ot? nem mintha baj lenne, de azért mégis fura elsz először. Főleg a sok legendary a képességeket modosíto statokkal és a dungeon system.
-
Lirion
addikt
Ennyit azokról az optimista megjegyzésekről, hogy már nyár elején/közepén megjelenik. Bár egyesek már tavasz végét is vizionálták...
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #67057 üzenetére
Nekik ott a CS meg a Dota es tarsai
-
Telda
addikt
válasz
ígyvanferi #67057 üzenetére
Nem hiszem hogy túl sok lurkó játszana vele. Ha jól tudom pont hogy nem tudják már megfogni a fiatalabb korosztályt.
-
TBT
addikt
Legion rölíz dét:
-
Legendary ringnek csak a statja valtozik upgrade-el, maga a vizualis effect nem, igaz?
Ertsd a stat amit novel hasznalatkor valtozni fog, azt tudom, de mondjuk egy tank nem fog nagyobbra noni attol fuggoen, hogy 735 vagy 795 a gyuru ha jol sejtem. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
laceszgamer #67050 üzenetére
Rosszabb: nem tudják hol van
Illetve azért ha nincs flyingja, akkor nem olyan egyszerű megközelíteni
-
laceszgamer
addikt
Az emberek néha hogy lehetnek ennyire lusták?
Szerdánként9 karival tolom le Kazzakot a craft mati miatt, de minden egyes pug tele van az ilyen még csak köszönni sem, de " summ, 123, summ pls " és hasonlókat spammelő emberekkel teljesen. Még az se számít ha lock sincs a csapatban.
De már tényleg kicsit vicc kategoria, hogy néhányan ennyire lusták legyenek.
-
zöld felfelé mutató nyilak ellenére sem megy még...
-
parandroid
félisten
válasz
ígyvanferi #67044 üzenetére
Home office, szerintem...
p
-
válasz
ígyvanferi #67041 üzenetére
Fullos HO előnye, vagy hátránya ebben az esetben?
-
azt írja, hogy extended maintenance... vki tud esetleg ETA-t?
-
Roland861010
veterán
válasz
laceszgamer #67032 üzenetére
Igazából saját szórakoztatásra csak
Plusz hátha esik valami extra
Amúgy 25 -ös rare petem van és sokszor azt írja,hogy upgradeljem de nem értem hová..
-
laceszgamer
addikt
válasz
Roland861010 #67031 üzenetére
Attól függ mire.
Ha eladásra akkor csak a nagyon ritkákkal elhet keresni igazából.
-
Roland861010
veterán
Szevasztok
Mennyire éri meg mostanában battle peteket farmolni és szintezni őket?
-
Lirion
addikt
Vanillában 20 óra alatt jó esetben 20-as szintig lehetett jutni egy tapasztaltabb játékosnak. Hogy változnak az idők.
Amúgy az instázásnál gyorsabb a küldizés, akár 1.5-2x annyi xp/h-t lehet elérni küldizéssel. A heirloomok kb. 50%-kal növelik a kapott xp-t, emellett gyorsabban lehet haladni instában is és küldizésben is, mint azok nélkül. Mindent összevetve tehát igen, dobhat ennyit a full heirloom gear.
-
orc88
őstag
LvL66-os shamanom 20 óra játékot ír heirloom és egyebek nélkül, csak instázás. Akikkel találkozok, mindnek max 11-12óra van ilyen szinten. A full heirloom ennyit dob rajtuk?
-
func93
senior tag
Elvileg most a GameStar osztogat majd beta kulcsokat. Legalábbis annyit láttam, hogy meg kell adni a mail cimedet.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #67019 üzenetére
Ameddig tobb millio jatekos kepes igy is fizetni addig biztos semmi nem is fog valtozni ezen a teren.
Szerintem a legtobben most is csak a Garrison napi szokasos 5-10 perc miatt lepnek be es utana mennek HotS, HS, SC2 vagy amerre latnak.
A D3-hoz viszont mindig jo Patch-ek erkeznek -
Dezsőbá
csendes tag
Szerintem a bezáratásnak a leendő TBC szerver adta a legfőbb okot.
Az még több játékost vonzott volna, mint a kissé mazo vanilla.
Átlag 10k játékos játszott naponta a pvp szerveren, nagyrész simán fizetne is - hivatalosan - ezért a lehetőségért. -
wjbhbdux
veterán
Fun fact: az elmúlt 2.5 évben 1 darab content patchet adott ki a Blizzard.
-
Viktor77
titán
válasz
thomeef #67013 üzenetére
A példa azért sántít, mert az én gépem is többet tud mint a 8750M lowon, 800x600-ban, pedig nem egy kategória (az enyém jóval szarabb).
(Ha az alapjátékot nézem, akkor a vanilla területek full ultrán elmennek a gépemen 1366-ban. Sokszor megyek is vissza nézelődni, mert szép a játék, míg a WoD csak full minimumon megy.)
-
thomeef
őstag
válasz
malacka87 #67007 üzenetére
A WoW Nvidiára van írva, így sokkal stabilabb rajt a játék, mit kell ezen értetlenkedni ennyit?
Persze hogy játszható AMD-n is, sosem állítottam hogy nem az.
(#67014) Viktor77 1,5-2x-est írtam, mivel ha minél kisebb részletességgel, felbontással van futtatva, annál inkább megugrik nvidián, van ahol 2x-esére (low-mediumon). De a legnagyobb előnye hogy nincsenek fps dropok, a minimum fps-ek sokkal magasabbak. Teszteltem, 750ti, 950gtx, 960gtx, r270x, r290x-en.
Itt egy notebookos példa két kártyával pl, amik hajszálra azonos árkategória/teljesítmény:
-
Peetey91
senior tag
Úgy érzem amúgy, hogy nem az a baj, hogy a Vanilla annyira jó volt és mindenki visszavágyna hanem, hogy a WoD lett egy szar és alternatívát keresnek az emberek.
Legalábbis ha nekem annyi időm lenne mostanában, mint a Vanilla idejében akkor inkább szinteznék hónapokon keresztül egy karit, végigmennék a lore-on, területeken, mintsem hogy Tanaanban farmoljam ezredszerre ugyanazt a remek questet. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
k.kristof #67005 üzenetére
"Nekem csak egy platform két operációs rendszer verzióját kell támogatnom, de így is utálom, most ezt szorozzuk meg sokkal, hogy kijöjjenek a Blizzard nagyságrendjei."
Mert feltételezed, hogy egy vanilla WoW-nak ugyanolyan támogatást és publicitást kell kapnia, mint a legújabb kiegészítőnek. De nem kell. Copyzom amit írtam FS! hasonló "topicjába":
"Feltételezed, hogy egy legacy WoW szervert ugyanúgy kell tálalnia a Blizznek, mint egy új játékot, vagy egy újabb WoW realmet. De nem így van. Nyugodtan "elrejthetik" ők is az átlaguser szeme elől. Nem kell berakni a battle.net launcherbe, nem kell belekötni a Real ID-s chatbe, nem kell kiírni rögtön főoldalra nagy hírnek, és máris az átlagos "rányomok a launcherre és megyek WoW-ozni" player nem fog tudni róla."
Mert a Blizznek nem azért érné meg vanilla WoW-ot csinálni, mert akkora bevétel lenne belőle*, vagy mert annyi új játékost hozna. Hanem azért mert a régi playerek Blizzardnál maradnának, és nem azt nézegetnék, hogy mikor jön ki egy nekik megfelelő MMO (ami értelemszerűen nem Blizzardos lenne).* Bár ha megcsinálnák Candy Crush féle f2p-re, akkor amilyen kemény volt, lehet még hozna is pénzt:
Meghaltál? Ress pont távolabb van, mint Stormwind? Fizess 10 gyémántot, és helyben felkelhetsz! Elfogyott a manád (castereknél) vagy HP (melee-knél)? Nem gond, 1 gyémántért maxra tölt! Nem találod hol kell megcsinálni a questet? Nem gond, 1 gyémántért kapsz egy markert a térképre! A quest következő része a másik kontinens másik felén van? Nem gond, 5 gyémántért odateleportálsz ahova menned kell! Stb. -
k.kristof
őstag
válasz
#57919488 #67004 üzenetére
Így van. Ha nem csak az aktuális kiegészítő jelentené a hivatalos WoW-ot, akkor fragmentálódna a játékosbázis, ami a Blizzardnak is, és nekünk is rossz lenne. Én mint szoftverfejlesztő, megértem, hogy nem akarják. Nekem csak egy platform két operációs rendszer verzióját kell támogatnom, de így is utálom, most ezt szorozzuk meg sokkal, hogy kijöjjenek a Blizzard nagyságrendjei.
-
törölt tag
válasz
k.kristof #67001 üzenetére
Szerintem boven kitermeltek annyit ami a jatek fentartasahoz kell mivel ezt onerobol nehezkes lenne megoldani.
A Blizzard ezzel szemben pont az aki megtehetne hiszen ha lenne Vanilla szerver hiatalosan akkor az ugysem ingyenesen lenne.
Ha ezt meglepnek akkor viszont gondban lenne a WoW jovoje mert lehet sokan meglennenek az alap WoW-al es nem foglalkoznanak a kiegeszitokkel. Azert az igazan fajna a Blizzard-nak ha 2 evente kiesne kb. 10Mx45Eurotol(#67003) Gertrius:
Nekem mar inkabb a MoP meg a WoD volt sok -
nonsen5e
veterán
válasz
Janusz001 #67000 üzenetére
Mazochista üzemmód, az.
Valamilyen szinten irigylem azokat, akik ennyi év elteltével is vissza tudnak menni és élvezni / 7-8 évig tudnak játszani a bizonyos jeges kiegészítővel bizonyos szervereken. Nekem már a ~két éves kiegészítős ciklus is kibírhatatlanul hosszú.
Full lehúzós (Bobby Kotick specialitása) üzemmódba átkapcsolva szerintem simán megléphetné a Blizz. Megvenni fillérekért a Nostalriuson megírt kódokat (úgyis mindig nagy kifogás, hogy rég elveszett a kód), pénzért külön eladni, mint "classic", külön havidíj, és 1 szervert indítani minimális befogadóképességgel. Ha 54646 queue lesz rajta, akkor jöhet a többi szerver is.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
thomeef #66999 üzenetére
"Nekem van egy olyan érzésem hogy a Blizzard készül valamire e téren is, hogy most ilyen sűrgős lett hirtelen a bezáratás."
Én is ebben reménykedek, mert amúgy egy teljesen felesleges túlbuzgó és önkényes jogászakció volt csak.Janusz001:
Szerintem bőven elég lenne egy Vanilla - TBC - WotLK trió, nagyon meglepne ha bárki is kifejezetten Cata-zni vagy MoP-ozni akarnak.kristof:
Ez oké, és lehet igazad van, de akkor semmi értelme nem volt ezt bezáratni. -
k.kristof
őstag
válasz
Cathfaern #66998 üzenetére
Persze, de ha hihetünk nekik, akkor ők ezt ingyen és bérmentve, felebaráti szeretetből csinálták. A Blizzard ezt nem tehetné meg, neki alkalmazottai vannak, akiket fizetni kell, a szerverek sem a Máltai Szeretetszolgálattól érkeznek és a fenntartásukat sem szempilla rebegtetéssel fizetik. Ha jól sejtem, ők már osztottak-szoroztak párszor, és kijött, hogy nem érné meg nekik fenntartani a régi kiegészítők szervereit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest