Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
rp vagy pvprp szervert tud valaki ajánlani?
-
.LnB
titán
válasz
#57919488 #67296 üzenetére
Legutóbb Pandával szinteztem a mainemet 90-re, és annyi volt. Ott abbahagytam mert kisfiunk született. Azóta nem is játszottam szerintem.
Boosttal is fogok szintezni mert csak lvl90-re boostol, szóval 100ig kell szinteznem, és szeretem is csinálni. Csak melyik karival azt nem tudom.
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz
benceman00 #67294 üzenetére
Gondolom igen. Már telepítem is.
Kaptam mellé instant lvl90-es boos-ot is. Most a Shaman erősnek számít? Vagy melyik castok mennek nagyon? Valami kiskarimat felboostolom és azzal kezdek el játszani majd.
Main-em régen rugó volt, mellette egy Pala.
-
.LnB
titán
Most jött az email, hogy megkaptam a Warlords of Draenor-t és mellé 7nap free day-t. Be is aktiváltam tényleg megkaptam. Rég WoW-oztam fel is rakom majd megyek pár karikát.
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ott az összefoglalóban (bs de nem akarom elhinni), de hol van most a legtöbb magyar horda oldalon?
-
malacka87
őstag
Van valami info arról hogy mikor lép át betaba a játék? Meg az is érdekelne hogy küldenek e ki valamikor meghívót? Vagy ez már felejtös lesz?
-
laceszgamer
addikt
válasz
benceman00 #67283 üzenetére
10-ért. Volt boost is rendesen. Regeltem a kulcsot bnetwn ingame karakterválasztón meg megjelent a boost lehetőség.
-
benceman00
tag
válasz
laceszgamer #67282 üzenetére
A 10 vagy a 12 ezreset vetted? Volt boost is?
-
k.kristof
őstag
válasz
benceman00 #67279 üzenetére
Jól érted, de a G2A nem hivatalos viszonteladó. Az elsőt nem is értem, megveszi az ember, és majd az eladó berendel X dobozt, kibontogatja és küldi az embereknek belőlük a kódokat? A második meg ugyanaz, mintha a CD Galaxisban vagy a Blizzardól venném, és bennük legalább bízom.
-
benceman00
tag
válasz
Bratilla95 #67277 üzenetére
-
k.kristof
őstag
válasz
Bratilla95 #67277 üzenetére
Szerintem rosszul mondja. Meg lehet venni most a kiegészítőt a Blizzardtól digitálisan normál és Digital Deluxe változatban, a boltokban pedig lehet kapni ~10 ezerért egy olyan csomagot, amiben csak a kód van, és egyenértékű a digitális normál változattal. Ez elővásárlás. Az előrendelés az lenne, ha most megrendelném, de csak a megjelenéskor kapnám meg a kódot, mintha dobozos normál vagy CE-t vennék.
-
Bratilla95
tag
válasz
benceman00 #67276 üzenetére
Mi a különbség köztük?
-
benceman00
tag
válasz
parandroid #67275 üzenetére
2 fajta van. 10ezerért preorder, 12ezerért prepurchase.
-
parandroid
félisten
válasz
tepenzed #67274 üzenetére
"előrerendelni nem olyan jó, nekem csomószor volt, hogy készlethiány miatt később küldték a kulcsot, mások meg már vígan játszottak
"
Tekintve, hogy jelen esetben azonnal megkapod a kódot, a kiegészítő pedig hivatalosan csak augusztus végén lesz aktív, nem hiszem, hogy ilyen probléma adódhatna.
p
-
tepenzed
őstag
válasz
benceman00 #67272 üzenetére
előrerendelni nem olyan jó, nekem csomószor volt, hogy készlethiány miatt később küldték a kulcsot, mások meg már vígan játszottak
wownál a battle a biztos
-
func93
senior tag
válasz
benceman00 #67272 üzenetére
Én onnan vettem. Nem volt semmi gond.. boost is ok volt.
-
benceman00
tag
Köszi a segítséget. Akkor le is csapok rá a hivatalos oldalon
Előző kiegek g2aról vannak de előrendelni onnan nem merek. -
Lirion
addikt
válasz
benceman00 #67268 üzenetére
Már most megkapod a lvl 100 boostot. Amit nem kapsz meg, az egy rövid trial időszak a boostolt karihoz, ami alatt ki tudod próbálni és ha nem tetszik, törlöd és választasz másik kasztot boostolásra. Legalábbis korábban volt szó ilyen trial időszakról.
-
k.kristof
őstag
válasz
benceman00 #67268 üzenetére
Ha digitálisan vagy a csak kódot tartalmazó dobozt veszed meg, akkor igen.
-
Arnold2
őstag
és tPedro_ (#67263)
Legjobb tudomásom szerint sajna nem lehet hamarabb hozzájutni a dobozos változathoz, mint a megjelenésének napján 00:01. Ha jól tudom súlyos szerződéseket is aláíratnak ilyenkor a boltokkal, nehogy előforduljon "véletlen pult alatt", mert különben nagyon sok euróra perelhetik őket.
Ill ahogy írtátok, előre meg lehet venni mind a sima mind a Digital CE változatot, de sajnos csak egy kulcsot kapsz vissza és nem a pénzt. És azt is akkor ha te magad keresed fel az ügyfélszolgálatot..
Nem értem miért nem lehet ilyenkor a pénzt pl a Battla.net egyenlegedre visszautalni :S Illetve de, pontoan tudom miért, csak na..
Főleg úgy, hogy névértéken szinte biztos, hogy nem fogom tudni elbizniszelni a kulcsot, és az az egy két ember aki még nem rendelte elő a baráti kötömben, szintén dobozost akar majd venni :S(#67262) tepenzed: Ha jól tudom, erről még nem érkezett hivatalos infó. Ha tippelnem kellene én azt mondanám, hogy megjelenés előtt olyan 2-3 héttel.
-
Arnold2
őstag
Érdekesebb infó Legion előrendelőknek Demon hunter early access ügyében:
-During the Demon Hunter early access, will we be able to explore Azeroth and maybe level profs before the expansion hits?
-During the pre-launch, you will be able to take your demon hunter wherever you please.(Magyarul: akik előrendelték a Legiont, oda vihetik a Demon hunterüket az előzetes időszakban, ahova akarják.)
-
k.kristof
őstag
Persze, a Blizzard hozzájárulása és közreműködése nélkül nem is jelenhettek volna meg. Valahol egyszer volt egy írás magyarul arról, hogy is működik egy könyv megírása, de most ha nagyon megfizetnek, akkor sem fog eszembe jutni, hogy keressem elő. A lényeg, hogy eléggé beleszólnak, mit lehet írni, és mit nem.
-
törölt tag
Mi lenne vele? Majd az mint Garrison-al... elfelejtodik es kesz. Kap egy olyan nerfet, hogy a Legion utani kiegben senki ne sirankozzon utana mert jon az uj es jobb Paragon rendszer
(ha a WoW vonal kimeruloben van akkor csak kell picit meriteni D3-bol es a panik letudva)
-
k.kristof
őstag
válasz
Arnold2 #67255 üzenetére
Azt már meg sem említem, mi van, ha a végső boss legyőzése után szerzem meg a többi artifactot? Mert először megszerzek egyet, a választott specemnek megfelelőt, utána 102-es szinten kapom a küldetéseket, hogy megszerezhessem a másik kettőt-hármat. Ha azokat nem csinálom meg, akkor elő sem kerülnek, nincs mit kiszipolyoznia az ellenségnek
-
Arnold2
őstag
válasz
tPedro_ #67251 üzenetére
Amúgy én is valami ilyesmire tippelek. Lore ügyileg a végső harcban kiszipolyozódik belőle minden olyan erő ami artifacttá tette és nem marad más mint egy mezei (pl epic) fegyver.
Játéktechnikailag pedig a következő kiegészítő pre-patchében hatástalanítják ezeket a plusz cuccokat (mint pl a köpenyt).Vagy mint a sárkány aspectek Cata végén, mi is önként leadjuk egy biztonságos helyre a fegyvereinket, mert az a hatalmas veszély, ami kétségbeesett lépéseket követelt meg (a légió) elhárult.
(#67254) k.kristof
Mondjuk akkor ha csak az épp nálunk lévő artifact semmisül meg, mert a másik kettőt otthon hagytuk, akkor azokat még használhatnánk a következő kiegészítőbenEretnek gondolatok!
-
k.kristof
őstag
válasz
tPedro_ #67251 üzenetére
Nem is mondasz hülyeséget
Annak idején Bastion of Twilightban az utolsó előtti bosson, Ascendant Councilon és Siege of Orgrimmaron Thoknál is ment tönkre harc közben fegyverem. Előbbinél valószínűleg emiatt is nem lett meg azon a try-on a first kill, utóbbinál már ügyes voltam, és volt tartalékfegyverem.
Mondjuk akkor ha csak az épp nálunk lévő artifact semmisül meg, mert a másik kettőt otthon hagytuk, akkor azokat még használhatnánk a következő kiegészítőben
-
k.kristof
őstag
Első kézből származó tapasztalataim alapján szerintem igen. Az artifact fegyver ugye kétféleképpen fejleszted: Artifact Powerrel oldasz fel és fejlesztesz traiteket/talenteket, az Artifact Slotokba pedig kvázi gemeket raksz, amik itemlevelt növelnek és egy-egy traitet erősítenek még tovább.
Artifact Powert itemekt adnak, amik mobokból esnek, ládákban vannak vagy küldetések adják, és a fejleszteni kívánt artifacton kell azokat használni. Az itemek használatához nem kell Artifact Forge, a traitek fejlesztéséhez azonban már igen.
Artifact Slotba eddig csak küldetésből kaptam itemet, most azt hiszem 765-ös itemlevelű az artifactom. Hozzá kell tennem, még csak egy zónát fejeztem be majdnem teljesen (Stormheimet).
-
Arnold2
őstag
Viszonylag friss hivatalos Blizzard állásfoglalás a vanilla szerverekről.
(#67242) Viktor77: ez szinte biztos. Ilvl-en húzni a content végén, vagy legendary minőségű gemek bele, uram bocsá' hirtelen előbukkanó plusz talentek rá (a fegyvernek van ám egy másik oldala is
)
-
Lirion
addikt
válasz
Arnold2 #67239 üzenetére
Szerintem nem azt kérdezte, hogy megszerezheti-e első nap, hanem azt, hogy a fegyver felszintezéséhez szükséges content benne lesz-e a megjelenéskor a legionben vagy várni kell majd rá, mint tanaanra meg a repülésre a wod-ban vagy a raidekre a gyűrűhöz.
(#67232) Dinasti
A beállításokban System/Advanced fülön megtalálod az UI Scale csúszkát, amivel tudod növelni vagy csökkenteni az ui méretét, beleértve a unit frameket is. De ha az nem tetszik, még mindig ott a moveanything meg millió más unit frames addon.
-
Arnold2
őstag
Igen. Egy kb 15-20 perces questsorozat után már birtokba is veheted (és várhatóan a kieg végéig hű társad lesz
)
A Youtube ill az MMO champ is tele van már az ilyen videókkal. Ha kíváncsi vagy, hogy a te speced hogyan szerzi meg, csak írd be a youtube-ba. A lock-ok pl egyszerre kapják meg a fegyverüket és a class hall-ként szolgáló kis földrészüket.
-
ldave
félisten
Amúgy az Artifact fegyók már a Legion első napján teljesen kimaxolhatóak lesznek vagy valamilyen módon raid-ek mögé lesz téve a végleges upgrade lehetőség (mint most pl a legendary gyűrű)?
-
k.kristof
őstag
A WoD-hoz kiadott ingyenes novellákat és az idén eddig megjelent két könyvet nem tartalmazza még a lista, ha jól látom, de a Chronicles I az úgyis az összes előtt játszódik azt hiszem, az Illidan meg a Warcraft 3/BC idején. A másik két érkező könyv meg a filmhez kapcsolódik, ezért a Warcraft 1 előtt/közben.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Kicsit variáltam az action bárok kinézetén,formáján a Barthander 4 el. Nagyon tetszik,de most már olyat szeretnék hogy a fej meg a target ikon ugye levihető középre pl,de azoknak a méretén mivel tudnék állítani. Picit nagyobbra szeretném. A barthanderben nem találtam hozzá beállítási lehetőséget. MEg melyik addon jelzi
ha nagyon lent van a hp-m? Néha belefeledkezem a harcba és későn cd zem. -
Reno7
senior tag
Nem tudom mennyire naprakész, de itt egy lista a könyvekről/novellákról, hogy melyik mikor játszódik.
-
Yummy
tag
A Warcraft konyveket ti olvastatok? Kedvet kaptam ahhoz, hogy elolvassam oket. Azt lattam, hogy nagyon sok van. Mik azok amik mindenkeppen ajanlottak az egesz warcraft univerzum megertesehez? Az osszes? Vagy vannak opcionalis kihagyhato reszek is? Folytatolagosan hogyan jonnek a konyvek? Elore is koszonom
-
törölt tag
Van arrol valami info, hogy mennyi ideig tart 1 karakterrel kimaxolni a Honor Talent-et?
-
Lirion
addikt
válasz
Cathfaern #67225 üzenetére
Szerintem az ideális megoldás az lenne, hogy minden rated pvp-ből és raidből szerzett cucc egységes ilvl-re skálázódna pvp-ben, azon kívül meg maradna a normál/hc/mythic szinten. Vagy ha már mindenáron akarják ezt a ratinges követelményt, skálázzák úgy a cuccokat, hogy a magasabb ilvl-lel rendelkező csapat szintjének megfelelő ilvl-en legyen mindenki az adott arénában/bg-ben.
-
-
Viktor77
titán
válasz
Cathfaern #67222 üzenetére
Amúgy alapvetően értem a problémáját. Legyen egyforma gear, aztán mindenki mutassa meg mit tud. Ennél egyszerűbb, mindenkinek tetsző megoldás nincs.
Ha egy TW instában (vagy CM-ben) le lehet mindenkit korlátozni adott szintre, akkor nem értem BG-n, arénában miért nem lehet?
Az outdoor probléma is meg van oldva most is (több-kevesebb sikerrel), megoldhatnák Legionben is. -
Lirion
addikt
válasz
Viktor77 #67219 üzenetére
Ha van, egy velem kb azonos szinten lévő PvP-s, aki foglalkozik napi szinten a PvP-vel (nem randomBG-re gondolok), akkor nekem hiába van 2-3-5% gearelőnyöm, úgy le fog nyomni, hogy csak pislogok.
Akkor most azonos szinten van veled, vagy sem?
Ha azonos szinten vagytok, akkor hosszú távon legalább 2-3-5%-kal többször fogsz te győzni a geared miatt. Arénában ez az 50%-os győzelmi arányt átbillenti mondjuk 48%-ra, aminek az eredménye a rating veszteség, ami miatt a továbbiakban még gyengébb geart fog kapni a pvp-s, így az olló még jobban kinyílik, még többet veszít, még jobban esik a rating és még szarabb cuccokat kap. Nem is feltétlenül arról van szó, hogy egy mythic raider lesz előnyben, hanem bármilyen pvp-s, aki pvp mellett raidel, előnyben lesz a saját ratingjén azokkal szemben, akik nem raidelnek, kivéve 2.5k körüli ratingnél.
(#67222) Cathfaern
Erről van vmi infód, hogy a warforged cuccok visszaskálázódnak pvp-ben?
-
Lirion
addikt
válasz
k.kristof #67216 üzenetére
Elolvastad, amit írtam?
Többen járnak 8/13 M HFC-nél, mint amennyiben a legion féle rendszerben normal raid szintű gearhez szükséges ratingen. E szerint könnyebb mythic bossokat ölni, mint normal raid gearhez szükséges ratinget szerezni.a lehetőségeiknek megfelelő legjobb geart
Ami a pvp-sek nagy részénél (értsd: kb. 80%-ának) heroic dungeonnel egy szintű gear lesz.Jöhettek azzal, hogy hát több bossból lehet lootot szerezni, mint három, de nem jó a példa.
A tied se, mert azok az itemek randomok, lehet, hogy háromszor ugyanazt kapod. A bossok is fixen dobnak lootot, az már részletkérdés, hogy az rng miatt jó lesz-e vagy nem.
Sokadszor pedig, lvl 110-re érve ti rögtön kezdhetitek szerezni a PVP geart a World Questekből
Úgy gondolod, hogy world questekből majd hc raid vagy mythic raid szintű pvp geart lehet szerezni?
míg a Mythic raidek csak hetekkel a megjelenés után fognak indulni
Szerinted mennyi idő kb. 2.5k ratinget elérni?
-
Dyde
aktív tag
válasz
k.kristof #67216 üzenetére
szerintem nem feltétlen az első 1 hónapról van itt szó, hanem akár a későbbiekről mikor már simán felgearelődnek mythicből az emberek. És maga az elv a rossz hogy egy raidert nem köteleznek arra hogy szedjen ki 2500-as ratinget hogy meg legyen a legendary weapon utolsó upgrade-je. Szemben egy PVP-s akinek célja a top 5 % annak lehet hogy kényszerből kell PVE-zni mikor ő azt speciel utálja, mert top 1 % PVP playereknál igen is nagyon sokat számít akár 5 % gearbeli különbség is
-
Viktor77
titán
válasz
Lirion #67217 üzenetére
Leírom újra. Ha van, egy velem kb azonos szinten lévő PvP-s, aki foglalkozik napi szinten a PvP-vel (nem randomBG-re gondolok), akkor nekem hiába van 2-3-5% gearelőnyöm, úgy le fog nyomni, hogy csak pislogok.
Mert ő tud PvP-zni, én meg nem.Sommásan:
A nálam jobb PvP-s le fog nyomni.
A velem egy szinten lévő is, max 5 seccel tovább tart, mert jobb a gearem.
A nálam rosszabb játékost meg én fogom lenyomni, de ez szerintem így van rendjén. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Lirion #67214 üzenetére
"Pvp-ben nem mindegy. Ez nem pve, ahol a mobok/bossok statjai állandóak vagy ha változik, akkor lefelé. Minél jobban telik az idő, annál nagyobb lesz az olló az 1.5k-s játékos és a hc/mythic raider között."
Ugye abból indultunk ki, hogy az illető csak funol, és nem mozdul 1,5k-s rating körülről. És mivel ugyancsak állítod, hogy a PvE gear annyira OP lesz PvP-ben, és többet számít, mint hogy az illető amúgy PvP-zik vagy sem, ezért ugye aki PvE gearrel nekiáll PvP-zni, az pikk-pakk felrepül 1,5k-s ratingről. Innentől kezdve a 1,5k-s funolósnak csak jobb lesz, mert nem kell hülye PvE-sekkel bírkóznia, hanem a hozzá hasonló szintűekkel tud PvP-zni -
Lirion
addikt
válasz
Viktor77 #67215 üzenetére
Az én játéktudásomhoz képest megfelelő gearben vagyok
PvP-ben a játéktudást a rating kellene, hogy jelentse és nem a gear. Legionben nem ez lesz a rendszer, de megértem, hogy te örülsz ennek, mert majd gearből lenyomhatod a gyengébben gearelt pvp-seket, hisz te mythic raider vagy.
-
k.kristof
őstag
válasz
Lirion #67214 üzenetére
Egy ideje figyelem ezt a vitát, és egyszerűen nem tudom felfogni, mit példálóztok itt a Mythic raiderek előnyével. Egyrészt szerintem messze többen PVP-znek, mint raidelnek Mythicen, másrészt mire Mythic raidből annyira felgearelődik az ember annyira, hogy a geare jobb legyen, mint a PVP-s embereknek, addigra azok már rég kiszedtek minden PVP talentet és a lehetőségeiknek megfelelő legjobb geart. Harmadszor, miből gondoljátok, hogy Mythic raiderek tíz- és százezrei fogják rávetni magukat a PVP-re?
Mythic raidben van 20 emberre X loot, amiből korántsem garantált, hogy minden héten kapsz, PVP-ben pedig heti két-három itemet fixen kapsz. Jöhettek azzal, hogy hát több bossból lehet lootot szerezni, mint három, de nem jó a példa. Nem fog mindenki rögtön leverni Mythicen minden bosst, nemhogy még farmolja is.
Sokadszor pedig, lvl 110-re érve ti rögtön kezdhetitek szerezni a PVP geart a World Questekből, míg a Mythic raidek csak hetekkel a megjelenés után fognak indulni. Hol is van a Mythic előnye?
-
Viktor77
titán
válasz
Lirion #67214 üzenetére
Tévedésben vagy. Engem semmi nem zavar. Téged zavarnak dolgok.
Nekem megvan/meglesz a gearem, nem sírok, hogy ez vagy az jobb gearben van. Az én játéktudásomhoz képest megfelelő gearben vagyok. Nem kívánok többet, mert tudom, hogy nem vagyok képes rá, ha napi 24 órában játszom sem.
Szóval, akkor körberöhöghetek egy Catás Gladiátort?
Amúgy meg, ha olyan könnyű a mythic (tételezzük fel, hogy Legionben is ugyanilyen szinten lesz), a pro PvP-sek leugranak egy este a héten, végigverik az instát, és hopp, máris legjobb gearben vannak.
-
Lirion
addikt
válasz
Viktor77 #67208 üzenetére
Nem értelek. Az zavar téged, hogy full mythic gearben nem vagy előnyben egy 1.5k-s pvp-sel szemben? Fájna neked, ha pvp-ben mindenki egyenlő gearrel indulna? Az a rendszer rossz, ahol egy mythic raider a gearje miatt előnnyel indul a pvp-s játékossal szemben.
Azt az állítást, hogy a pár %-os erőkülönbség nem számít kiválóan cáfolja a mostani helyzet a humanokkal.
A mythic raidet pedig igazán nem az 1750-es ratinghez kellene mérni, hanem a gladiator ratinghez (ami jelenleg 2500-2600 körül van). A wowprogress szerint kb. 30-35.000 játékos verte le mythic archit és több, mint 100k játékos van 8/13 M HFC-n, ezzel szemben jelen állás szerint gladiator címet kb. 3000 játékos fog kapni a szezon végén. Ha a gladiatort akár csak a M archimondehoz hasonlítjuk, akkor is tízszer könnyebb egy raidernek mythic geart szerezni, mint egy pvp-snek. Az arenamate alapján kevesebben vannak 1.8k rating fölött, mint amennyien 8/13 M killt tudhatnak magukénak, pedig 1.8k ratingen még csak normal raid szintű cuccok fognak esni, nem mythic szintű..
Egyébként mikor is ratedeztél utoljára? A catás 1750-es rating ma már elég keveskét ér, ha már folyton ezzel példálózol, mutass egy 1.7k-s aktuális ratinget, ne egy 4 évvel és 2 kieggel ezelőttit. Vagy ha ez nem megy, ne fitymáld a pvp-seket olyan dumával, hogy "Ha a PvP-s nem képes eggyel többet ütni, akkor ne PvP-zzen."...
(#67213) Cathfaern
Pvp-ben nem mindegy. Ez nem pve, ahol a mobok/bossok statjai állandóak vagy ha változik, akkor lefelé. Minél jobban telik az idő, annál nagyobb lesz az olló az 1.5k-s játékos és a hc/mythic raider között. -
Viktor77
titán
válasz
thomeef #67211 üzenetére
Az NB1 a legfelsőbb szint. Én nem említettem legfelsőbb szintet WoW-ban. Az 1500 alap WASD skillel megvan.
Szerkre: Az a gear amit azzal az esténkénti játszadozással kiszed, az valszeg neki elég is. Nagyrészüket nem is érdekli milyen gearben van. Talán te is találkozol milliószám randomBG-kel 640-es-ekkel, mikor Ashranból fél nap a 700. De leszarják.
Ez olyan dolog, mikor a fórumokon sírnak, hogy a casual nem kap mythic geart. Ugyan ő nem mythicezik, de neki jár. Ha nem mythicezik, akkor minek a hozzávaló gear?
-
thomeef
őstag
válasz
Viktor77 #67210 üzenetére
Ez kb. olyan mintha azt mondanád a gyerekednek, hogy ha nem vagy minimum MB1 szinten akkor ne focizz.
1500 alatti bohóckodás: Ha valaki azt élvezi, az neki a munka utána kikapcsolódás, hogy esténként pvp-zik kicsit, azt sem tudja miaz hogy rating, csak játszani szeretne. Annak te mutatnál egy nagy középső ujjat, hogy menjél barátok köztöt nézni, mert ez nem neked való? Csak mert ez a jelenlegi Legion gearing system nekik lesz a legszarabb.
-
thomeef
őstag
válasz
Viktor77 #67208 üzenetére
(#67206) Lirion Ez így van ahogy leírtad. De úgyis elvetik Legion-ig, mert ökörség az egész.
Neked a stat staminából áll és kész?
"Ne PvP-zz és kész." Ha ennyit tudsz csak hozzászólni a témához, akkor kár érte.
"Nem tud 1-el többet ütni?" Ez viszont már vicces is, mert látszik mennyire lövésed nincs a pvp-ről.
Fizikai fájdalom olvasni a hozzászólásaid.
-
Viktor77
titán
válasz
Lirion #67206 üzenetére
1. Trinketek, setbonusok nem működnek.
2. 2 milla hp-nál (vegyünk durva példát 800 vs 900 ilevel, ez 10% statot jelent) ez 200K hp-t jelent (de ugye erősen túloztam, inkább a fele). Remélem érződik, hogy ez nagyjából 1 ütés. Ha a PvP-s nem képes eggyel többet ütni, akkor ne PvP-zzen.
3. A PvP-sek oldalán ott vannak a honor talentek. Amit megszerezhet a mythic raider is, de az már igen sok befektetett idő. Nem mindenki WF100, hogy 1 hónap alatt letudja a contentet.
4. Ha valaki PvP mellett mythic raidel, akkor legyen jobb gearje. Saját példámból kiindulva, Xhul mythic nehezebb mint egy 1750.Amivel egyetértek, az az, hogy emelhetnek a PvP gear szintjén, bár az magával hozza a mai rendszert, nevezetesen, hogy a fél napot Ashranban töltők, és full Honor geart kiszedők már nyávognak, ha nem viszik őket HC HFC-be, pedig "van 700-as gearem".
-
Lirion
addikt
válasz
Cathfaern #67183 üzenetére
PvP-ből meg semmi gear nem jönne.
Ez szuper lenne. Mert ugye aki pvp-t tolja, egészen biztos semmi mást nem is csinál a játékban, amihez kellhet a jó gear.
Nem beszélve arról, hogy a castereken kívül mindenki szívna, mert fegyver nélkül nem használhatóak a skillek sem. Jó kis box mérkőzések lennének, aztán ha megunja a mage, eltol egy pyrot és mindenki megy haza.
-
Lirion
addikt
válasz
Viktor77 #67195 üzenetére
Jelenleg úgy néz ki, hogy a raid cuccokat lehet upgradelni, illetve lehetnek warforged/socketed itemek, a pvp-sek viszont nem. Ha ez így marad, akkor szimplán nem igaz, amit a blizzard írt.
A másik, ami miatt sokat érzik problémásnak az új rendszert, hogy túl magas rating kell akár egy normal raiding gear színvonalú cucchoz is pvp-ben. A játékosok zöme 1700 rating alatt van, így nekik a heroic szintű gear a max, amit pvp-vel szerezhetnek. A hc gear az eddigiek alapján 820-as ilvl lesz, a normal raid gear/elite pvp gear meg 870-es (hc 885 és mythic 900, a sima epik pvp 840(!)).
Persze lehet mantrázni, hogy csak alig pár % lesz a különbség, de a hátrány az hátrány, legyen az bármilyen csekély is. PvP-be pedig nem való az ilyen jellegű hátrány, főleg, mert minél nagyobb, annál jobban nyílik az olló a két réteg között. Meg lehet nézni a human vs többi fajt. A trinket sem ad pár %-nál többet, mégis a human uralja a pvp laddert.Még valami: mit gondolsz, ilyen rendszer mellett meddig fognak pvp-zni azok, akik csak a heti conquestért és a gearért tolják? Minek menjen az ember random bg-re, ha úgyse kap belőle semmi hasznosat, csak vendor trasht? Továbbá miért folytassa a pvp-t az a játékos, aki a rating követelmények miatt hátrányban lesz egy normal raiderrel szemben is?
-
Na kérem, így 5 év wow szünet után ismét előfizettem a játékra és az én tempómmal alig 3 hét alatt elértem a 690-es item levelt (retri pala). Innen már jóformán csak a mythic insták nyújtanak plusszt. Elég izgik, mert nem semmik azot a másfél kétmisis trashmobok, kell cc-zni olykor, meg szakítani igéket. Ez tényleg egy kicsit "elszánt" mód, mert nem lehet ugye teleportálni az instába, hanem manuálisan oda kell menni. El kéne kezdeni gyűjtenem a tank geart szerintem, azzal egy másik világ nyílik meg előttem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest