Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
azon agyaltam, hogy jó lenne, ha lennének napi szintű cooldownok az abilityk között, ne csak pár perces-órás. Igen sok "vesztett" csatát lehetne megnyerni, ha időben használják. Minden class-nak egy-egy.
-
Viktor77
titán
Na, senki nem írja be, hogy Release cimkés lett a PTR build? Ez azt jelenti, hogy már nem változtatnak rajta, akár holnap is jöhetne.
-
k.kristof
őstag
válasz
Lirion #68596 üzenetére
A Legion developer Q&A-ben volt róla szó. Elvileg azért jó, mert könnyebb balance-olni, nem kell megvárni a nagyobb patcheket.
-
Lirion
addikt
Úgy látom, még nem volt róla szó, de ha érdekel vkit a pvp komolyabban, jó ha tudja, hogy sok spellre bevezették a pvp multiplier-t, aminek következtében esetenként akár 70%-kal csökken a spell hatékonysága pvp-ben. Mivel se a tooltip nem jelzi (és a közeljövőben nem is fogja), hogy milyen spellnél él a pvp szorzó és az mennyi, se patch notes nincs ezekről, így csak játék közben derülnek ezek ki. Szóval senki nem lepődjön majd meg, ha a tooltipben jelzett 80k-s sebzés helyett csak 20k-t sebeznek majd a skillek vagy a 30-40k-s heal helyett 13-15k-t fog gyógyítani pvp-ben. A legjobb az egészben, hogy sose lehet tudni, hogy a tooltip a bugos vagy a skill vagy mindkettő vagy egyik se... Ez nem tudom, miért jó a blizzardnak, de abban biztos vagyok, hogy rengeteg játékos fog emiatt csalódottan távozni a pvp-ből (casualokra godolok itt).
-
hemaka
nagyúr
Régebben volt itt egy srác tőle vettem gc-t,de úgy látom már nem foglalkozik vele. Mostanában van valami jó eladó/weboldal vagy marad a g2a?
-
bümmy
csendes tag
válasz
Ra's al Ghul #68560 üzenetére
Néztem egy legion béta videót valami 300k-t szedett őssze a fickó pár nap alatt.
-
Cathfaern
nagyúr
-
lakisoft
veterán
válasz
k.kristof #68585 üzenetére
Melyik volt instabil? a béta szerver?
Más: Komolyan nem lesz nagyobb táska a Legionben?
34 solotos táska lesz: Madman's Luggage ja ez az 500k-s.
32 slotos táska is: Undying Bag -
lakisoft
veterán
Vége a béta tesztnek?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Ra's al Ghul #68579 üzenetére
Igen, az ne vehesse meg. Elégedjen meg a 4 slottal kisebbel. Azért ne akarjon már mindenki Rolls-Royce-t egyből.
-
k.kristof
őstag
válasz
Ra's al Ghul #68579 üzenetére
Azért, mert. Már a BC-ben is voltak akkor drágának számító cuccok (Haris Pilton táskája
), WotLK-ban a Traveler's Tundra Mammoth, a Kirin Tor gyűrű, MoP-ban a Grand Expedition Yak, és így tovább. Kötelező megvenni? Nem. Hátrányba kerülsz, ha nem tudod megvenni? Nem.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Kérdem én minek ilyen drága cucc a játékba?
Most mert valaki nem játszott vagy nem annyit játszott a WoD -ban és nem szedte teli magát akkor az már ne is vegye/vehesse meg? Nagyon remek... remélem minden ilyen drága lesz a Legion -ban. -
törölt tag
válasz
CactuS #68574 üzenetére
Draenic Philosopher's Stone-t szoktam Alchemy-vel gyartani (25,31g) elsodlegesen de engivel is mindig legyartom a vendor-nak a Hemet's Heartseeker / Megawatt Filament-et (30g).
Tailor-nal elkepzelheto, hogy a Hexweave Bag-et is megeri majd legyartani es AH-ba bedobni ameddig nem stabilizalodik a Legion-os tatyo ara.
Ritkan szoktam AH-zni meg ritkabban lemenni Cata-s vagy barmilyen Raid-be.
En nem akarok GC-t Token-el kivaltani szoval nekem ezek a kis beveteli forrasok is hoztak eleg sok goldot 5 karakterrel (es remelem fognak is ameddig nem nerfelik a Trading Post / Prof-okkal kapcsolatos dolgokat). -
-
törölt tag
válasz
k.kristof #68571 üzenetére
A Garrison Resource-bol szoktam kivenni a Trading Post-nal talalhato dolgokat es a legyartott dolgokat egybol adom is el a vendor-nak. Szinte ott vagyok mintha AH-ba raknam most be a nyersanyagot es mindez passzivbol fog 3x gyorsabban termelodni Legion-ben mint most
-
laceszgamer
addikt
Csináltam egy rakat printscreen-t leginkább a bossokról és az achi változásokról, ha valakit érdekel.
Erősen spoileresek.
-
thomeef
őstag
válasz
Garrisonból elég jó gold jön majd ezután is, csak a gold felszorzást veszik ki. A nagyértékű tárgy droppok ugyanúgy megmaradnak.
-
k.kristof
őstag
válasz
Tegnap láttam a térképen egy World Questet, ami 650 goldot ad, de instás volt, ezért nem álltam be este 11-kor a sorba. Viszont megcsináltam a Wardens emissary küldetést (=négy Wardens World Quest teljesítése), az érte kapott ládában volt 905 gold is a többi dolog mellett.
-
Viktor77
titán
válasz
Semennyire. WoD elött is ki lehetett jönni goldból.
-
Arnold2
őstag
AZ igen érdekes és szerencsés eset. Több guildtársat vágta már ki a játék, mer elfogyott a játékidő. Ha jól emlékszem akkor még vissza is számol neked ha lejáróban van az időd.
Amit írsz az régen akkor fordult elő, amikor nem tudta elsőre megterhelni a kártyádat és kaptál még egy-két nap kedvezményt, amíg le tudta vonni. -
válasz
Annyira, mint én.
A garrison hozni fog valamennyit, de az minimális a mostanihoz képest. A régi raidek állítólag ~felét fogják csak dobni a mostani összegnek. Szóval, hacsak a world questek nem hoznak áttörést, akkor elég nehezen fog gyűlni a gold.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Szerintetek mennyire leszel meglőve gold ügyileg Legionban ha a WoD -ot szinte teljesen skippeltem?
-
asuspc96
senior tag
Hali!
A játékidőt mennyire pontosan számolja a blizzard ?
Mármint, hogy így napra, (mert akkor ugye ma már nem éri meg aktiválnom), vagy másodpercre pontosan ? -
asuspc96
senior tag
Hali!
Na felhúztam 20-asra, aztán gondoltam aktiválom....nagy meglepetésemre nem úgy sült el ahogy akartam, így most azt írja, hogy starter-edition-öm van (még mindig
?) - [link]
Pedig elvileg ugye 30nap ingyenes játékidő van hozzá
ilyet kaptam a dobozban:
Most ilyenkor mi a helyzet ?
-
k.kristof
őstag
válasz
Viktor77 #68533 üzenetére
A többi cikkíró hoz le mindent, én lehetőségek szerint a tényekre korlátozom azt, amit leírok
De hiába mondom nekik is, hogy amíg nem tudják alátámasztani, ne írjanak le ilyeneket, látod mit érek el.
A csütörtöki fejlesztői beszélgetést fordítva ([link]) jutott eszembe, hogy vajon mennyit lehet már tudni a rejtett artifact kinézetekről, mert egy-kettőnél azok tetszenek legjobban. Hááááát, már szinte mindent, a jövő hét folyamán tervezek ezekről írni, vagy az túl nagy spoiler lenne? Persze ott lenne, hogy spoiler, és aki mégis rákattint, az magára vessen.
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a Legion PRE-patchben olvastam. Kiszedik a salvage dobozokat legalábbis, hogy nem fognak már többet transmogot dobni.
A kérdés, a jelenleg meglévő dobozokban is lesz ez a változás? Vagy csak az újak nem fognak dobni?
Mivel régebben arról volt szó, hogy lesz egy új fajta doboz a régiek helyett és abban csak follower itemek, illetve nyers anyagok lesznek. Viszont a blizzfeed-en azt olvastam ma, hogy a már meglévő dobozok nem fognak a pre-patchtől dobni transmog itemet. Jó lenne ezt biztosan tudni, ugyan is több mint 1000 db dobozom van és most nem tudom hogy ráérek-e kinyitni, vagy pedig azonnal neki kell állnom bontogatni. Választ előre is köszi! -
válasz
malacka87 #68530 üzenetére
Abban a feedben van mas erdekesseg is:
Új kamera mozgások kerülnek be a játékba, pl a modern játékokban megszokott action camera nézet és a nagyobb látóteret engedő max distance camera
Micsoda?
Epp azon sirt mindenki, hogy csokkentik a max distance-t, akkor mirol van szo?Viszont sajnalattal olvastam, hogy a szarvas nem lesz elerheto, meg a Blackhandes mythic mountot is nehezkes lesz megszerezni, pedig arra a kettore fajt a fogam.
HFC run vasarlas meg kicsit sokba kerul. -
malacka87
őstag
válasz
Viktor77 #68533 üzenetére
Patch 5.0.4 2012-08-28-Season 11 August 28, 2012 38 weeks
Patch 6.0.2: The Iron Tide is scheduled to crash into Azeroth on Tuesday, October 14/ Season 15 [Prideful Gladiator] February 25, 2014 October 14, 2014 33 weeks tessék Pandaria utolsó season zárása. Aznap patch és még sorolhatnám. -
malacka87
őstag
Mr. Blizzar Postolt egy kis újdonságot, miszerint megerősítették, hogy Július 19-én érkezik a prepatch és a WOD season 3 vége is. Addig még gyorsan kiszedem a sok goldot garrisonból!
-
hemaka
nagyúr
válasz
Lirion #68528 üzenetére
Hát ja régebben emlékszem, hogy csak jóval később került bele az alapba az előző kieg, azért is csodálkoztam amikor a battleneten ez fogadott:
ACCOUNT NAME
WoW1
ACCOUNT STATUS
STARTER EDITION
GAME TIME
Expired: 22/12/2014 20:04
Buy more game time or set up a subscription.
PRODUCT LEVEL
Warlords of Draenor™
Standard Edition
Mists of Pandaria™
Standard Edition
Cataclysm®
Standard Edition
Wrath of the Lich King™
Standard Edition
The Burning Crusade™
Standard Edition
World of Warcraft
Standard Edition
REGION
Europe (EU) -
Lirion
addikt
válasz
warcat #68527 üzenetére
Ez nem volt mindig így, cata végén még csak a TBC volt a bc része, a wotlk-t meg kellett külön vennem, a cata pedig csak egy hónappal a mop megjelenése után került be a bc-be. A mop volt az első, ami a köv kieg megjelenése előtt bekerült a bc-be..
Ha vki több, mint egy hónappal a panda vége előtt szállt ki, akkor neki bizony újdonság, hogy az aktuális kieg a következő megjelenése előtt már bekerül a bc-be.
-
hemaka
nagyúr
Panda végén szálltam ki a játékból. Most ha jól látom elég gametime-ot vennem és tolhatom lvl 100ig? Vagy benéztem valamit!?
-
adamgreen
senior tag
-
Fandango
veterán
Bocs ha már volt róla szó valahol, de lehet tudni valamit arról, hogy lesz a repülés Legio-ban?
-
törölt tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
TheHessian #68507 üzenetére
Mert ha valaki most 1 hónap alatt összeszed 100.000 goldot, elkölt 20.000-et ingame, akkor azt gondolja 80.000 gold reális ár egy tokenért, tehát megveszi. Ha kieg után 1 hónap alatt csak 70.000 goldot tud összeszedni, és ugyanúgy költ 20.000-t, akkor az 50.000-t fogja reálisnak találni. Ha meg csak 15.000-t tud összeszedni, akkor elgondolkozik hogy vegyen $-ért tokent és eladja goldért, mert egész játékidőben farmolnia kéne különben
(plusz erre rájön, hogy kieg elején mindig sok goldot költenek az emberek, gear, enchant, gem, mount, petek, stb... )
asuspc96:
A DVD-k csak dísznek vannak, eszedbe ne jusson onnan telepíteni, 5x annyi idő, mint ha netről szednéd le, még lassú nettel is. -
asuspc96
senior tag
Hali
A WoD-ot netről fogja lehúzni ?
Csak mert...[link] -
Viktor77
titán
válasz
TheHessian #68507 üzenetére
Mert sokan jönnek vissza. Minél többen jönnek vissza, annál több embernek kell gold. Minél több embernek kell gold, annál többen vesznek real moneyért tokent, amit betesznek az AH-ba. Minél többet tesznek be az AH-ba, annál olcsóbb.
-
TheHessian
tag
Miért gondoljátok, hogy le fog menni a token ára, ha nehezebb lesz goldot szerezni?..
-
Arnold2
őstag
válasz
CactuS #68505 üzenetére
Ha nem vagy AH goblin, akkor én azt mondanám, hogy ahogy érzed. A lock mainemmel világ életemben Alch+herba voltam és nem éreztem azt, hogy akkora nagy hátrányba lennék.
Gemeket + enchákat általában megoldottam guilden belülről (adtam cseréba flaskot vagy matsot), de ha nem volt akkor meg AH (természetesen miután lement és beállt egy nem pénztárca fosztó szintre). -
válasz
k.kristof #68499 üzenetére
Ja, ez ilyen. Csak ez a fajta szabályozás kicsit hasonlít pl.: a hazai gyorshajtási bírságokra. Megemelték, hogy elrettentő legyen, így ezek az értékek egy átlagos fizetéssel rendelkezőnek megterhelőek, de azok akik nap mint nap hajtanak, mint az őrült meg sem érzik. Lehet egy picit sántít a példa, de valami ilyesmit érzek itt is, hogy szigorítanak, a cél jó, de a megvalósítás már gáz.
Sajna sosem voltam olyan igazi AH-b*zi, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy béna vagyok a flipelésben, így ezért is örültem volna a Garrisonnak vagy régi raid farmnak.
Arnold2: van ~ 10k goldom összesen, régebben is mindig elment mindenfélére, még Mamutom sincsen, örültem, ha anno a raides költsége kijött némi minimális alchemy craftból.
Apropó profession: érdemes még most felhúznom az új karakteremnek a professionjét? Druida lévén maradna a herbalism, de inscription helyett alchemyvel. Vagy akkor már legyen 2 gyártósa? Inscription ahogy néztem elértéktelenedik, így ami szóba jöhetne az mondjuk a JC.
Közben megtaláltam az egyik Q/A-s résznél azt, amire anno hivatkoztam: [link]
Professions
- There are players that are double crafting professions wishing they had a gathering profession now and to some extent that is how it should be.
- Double-crafting is absolutely a viable path that offers some advantages. But even if 2x-crafting has advantages, you should still have a bit of gatherer-envy; if not, gathering is probably undervalued. (WatcherDev)Bár későbbiben meg azt mondták, hogy gondolkoznak azon, hogy inkább legyen másodlagos a gathering.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest