Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
válasz
Peetey91
üzenetére
Az evoker egy kicsit fun,főleg mert mindenhol tud repülni,sajna a régebbi kiegek területén négy perc cd van a repkedésen.
Dragon isles-en csak két perc cd van rajta,de a sárkány lovaglás jobb.
Csak dps-t próbáltam,de az nagyon egyszerű.
Nem túl változatos.
Lehet hogy nem jó talentet választottam,de jelenleg nagyon kevés képessége van és egyáltalán nem izgalmas vele a harc.
Viszont repkedni jó vele.
Jövőhéten ha lesz timewalking megpróbálom instában is.
Bár nem evoker,de ami nagyon tetszik a mostani kiegben az hogy alt karival nem kell semmit csinálni és lehet menni új instába.
Nem kell alt karival is letolni a kezdő küldit vagy egyebet. -
-
-
BMS
őstag
válasz
Peetey91
üzenetére
Elég sok mountot próbálok megszerezni,valaminek esnie kellett
Ezen a héten esett egy Blue Drake meg 3 Flametalon de azok már megvoltak.
Firelands,Mogu vaults,Dazar Alor(jaina),ICC,Onyxias lair,Throne of the Four Winds,Dragonsoul raideket tolom 8 karival meg mellé pandáriában az Anger of Sha meg Nalak rare-eket. Meg egy karival a blue proto drake-t.
Legalább ez a raid mehet a levesbe
-
Plata
félisten
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Peetey91
üzenetére

Köszönöm! Aha ez még nem solozható akkor ideje keresni valami pub klánt ahol van társaság. A szokásos éjjeli játékból kiindulva kérdéses, hogy lesz-e.
A sámli class mount volt az! Mert nem 1:1 a hátán ült a srác hanem valami korona szerűségen. De így, hogy van nem csak class spec változat még jobb köszönöm!

-
ChromeX
addikt
válasz
Peetey91
üzenetére
Igen ez tök jó (bár én ugy olvastam hogy fizetős lesz) DE én imádnék egy dranei shamant mire nem lesz érvényes
Amúgy nyilván mint sokan mások nincs mar túl sok időm játszani ezért nem akarnék a fejlődéssel sokat "bajlódni" bár nyilván az is jó.2 hónap még elfogadható az mondjuk mennyi napi átlaggal hozható?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Peetey91
üzenetére
Parat szerintem alapbol beraktak a barber shopba, de van olyan Legion form/weapon skin, minden classnal, ami mar a BFA-ban sem volt elerheto.
Nekem egyebkent kellemes meglepetes volt, 2 evnyi kihagyas utan, hogy a barber shopban lehet customizalni a formokat, illetve az, hogy gender valtas is van, instant es ingyen.
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Peetey91
üzenetére
Egy Cookie Cutter Build volt régen...
Most mêg egyrészt mindenki a sötétben tapogatózik, mert _sokkal_ bonyolultabb a rendszer.Másrészt van több Viable / Playstyle-nak megfelelő Build. A " régi talentfa", amit egyesek istenítenek csak dísznek volt. A mostaniban többszörös szinergiák vannak a spellekkel,covenant ability-kkel, conduitokkal, legendary effektekkel kapcsolatban... Kell egy kis logika mögé látni. :)
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Peetey91
üzenetére
Volt mar olyan hogy "elcsesztek" a skalazast azon a TW heten es sokkal nehezebb volt...mondhatni megkaptuk nagyjabol az eredeti feelinget. Neha az is problema, hogy a party tul lazan veszi az egeszet, foleg olyan kieg TW-je eseten, ahol erdetileg se volt tul konnyu a dungeon. Anno volt 1-2 kieg ahol automatikusan ment a cc szinte minden packnal, mert csak ugy volt biztonsagos es ha ez atjon a TW heten, ott koppanhatnak azok akik Leeroy modon szeretnek jatszani. A current contentben tudjak, hogy nem art kiallni, es azt hiszik a TW heten meg nem kell.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Peetey91
üzenetére
A raideles mellett ott vannak a BG-k, ami szerintem sokkal elvezetesebb mint amilyen ma. Illetve a felhalmozott tudas miatt mar nem kell annyira raidre keszulni, mint amennyit nekunk kellett, foleg ha nem vagy warlock.
Ha megnyitjak a BC-t, tomegek mennek majd at honapokra a classicba, igy gondolom ugy fogjak idoziteni, hogy a retailban pont akkor legyen uborkaszezon. 1-2 honapon belul jon az elso Shadowlands content patch, tippre 1db extra raid instaval, ami nyar kozepere lecseng, es akkor inditjak majd szerintem a BC-t a classic-on, igy kibekkelik talan ev vegeig is, hogy uj Shadowlands tartalom hijan nagyobb tomegek mondjak fel az elofizetest. Mar csak ezert is erdemes mar most felhuzni legalabb egy karaktert a classicban, hogy a BC indulasara legyen egy startra kesz.
Szerintem kozben mar rajottek, hogy a classic milyen eros eszkoz a kezukben. Amikor a retailba nem akarnak uj tartalmat kesziteni, eleg ha csak lepnek egyet a classicban, aminek szinte nulla a fejlesztesi igenye.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Peetey91
üzenetére
Az a bosszanto, hogy mar tobbszor azon kaptam magam, hogy a regi zonakban se repulok, mert elfelejtettem hogy lehet. Ilyen volt pl. par kieggel korabban amikor kinyitottak Karazhant...talan a Legionban es a prequestben volt olyan resz ahol a quest mob valahol fennt volt. Ketten regi vanillas playerekkent 10 percig keringtunk Karazhan korul, hogy hogy lehet feljutni oda, ahova jelzi a minimap a mobot, mikor a homlokomra csaptam, hogy "te hulye, itt lehet repulni" Annyira leszoktattak rola minket minden kiegben, hogy mar ott se hasznaltuk ahol lehet. De ilyen volt most a Night Fae-s campaignban is, amikor at kellett menni Nazmir-ba, ahol Vol Jinn elokerult. Ott talpaltam korben korbe, es mikor a vegen mar a questeket adtam le, kiderult, hogy tudok repulni.
Nem is ertem hogy mit nyer ezzel a Blizzard. Mar a BC ota volt egy jo szisztema, ami par honapra megakadalyozta a repulest. Ez jol mukodott a WotLK-ban, MoP-ban is. Azt a rendszert kellett volna megtartani, max. berakni egy fix kizarasi idot, mondjuk 2 honapot es emelhettek volna a trainernel az arat is, hogy farmolni kelljen hozza.
Minden kiegben olyan, mintha vissza kellene ulni egy Trabantba a jatek elejen es tenyleg mire elerhetove valik a repules, mar a playerek nagyobb resze otthagyja a jatekot. Ezzel akarjak force-olni a world PvP-t? Sot miert is gondoljak azt hogy a World PvP-re szukseg van, amikor a PvP-re rengeteg egyebb lehetoseg is van. Ennyire kedvezni akarnak a gankereknek, vagy azoknak akiknek az tobb vs 1 jelenti a pvp-t?
-
Plata
félisten
válasz
Peetey91
üzenetére
Cél hogy minél hamarabb át jussak a sztori küldetéseken és elérjem a covenantot,vagy mi a szöszt.Az eddig látott átvezetők csak arra voltak jók hogy ki menjek kajálni vagy alt tab-ot nyomtam és neteztem közben.Nem fogott meg egyik sem.Rengeteg átvezető van meg süket vakera ami fölösleges időhúzás.Nem éppen Légió szintű átvezetők.
Ha létezne ilyen addon másik játékban is az zsír lenne.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Peetey91
üzenetére
Sajnos eleg lapos a main story a covenant valasztasig es azutan is csak csepegtetik az infokat. Mintha lenne egy 1000 db-os puzzle es hetente adnanak 1 uj db-ot. Kvazi minden covenanthoz kellene egy karakter, mert foleg a covenant kampanybol jonnek az infok, a Maw-ban es Torghastban tenyleg nem halad sehova az egesz. Viszont eddig barmilyen classt is huztam fel 60-ra, mindegyiknek a Night Fae es a Kyrian volt kiemelten ajanlva. Mar csak keresni kellene olyan classt, ahol a masik ket covenant a befuto. Azt legalabb mar tudjuk, hogy mi all Sylvanas BFA-s amokfutasa mogott.
-
warcat
veterán
-
ViharVadász
őstag
válasz
Peetey91
üzenetére
Nálam is, azért ez egy picit durva már. Tegnap délután 14 órakor akartam előfizetni újra a játékra, kb este 18 óra tájékán sikerült befejeznem az előfizetési procedúrát (egészen addig 404 / 500 / fene se tudja még milyen hibákat dobott ki), aztán este 21 órakor jön az e-mail, hogy sikeresen előfizettem. Ma meg egyszerűen nem tudok bejutni a játékba, sorakozóba tesz aztán amint sorra kerülök DC.
-
GoTReX
őstag
válasz
Peetey91
üzenetére
Szuper, akkor 110-ig még elketyeghetek ezekkel aztán kiegvétel. Most eleve olyan bőség zavara van rajtam, mert túl sok kieg. a Loret már meg sem próbálom érteni, és magam sem tudom hogy hol kellene kezdeni. Classic kicsit átláthatóbb és normálisabb talán, de persze lassabb is.
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Peetey91
üzenetére
25 pve embert nem feltétlenül olyan nehéz 10 pvp expertnek leverni :D a nagytöbbségnek egy defense stance -> spell reflect -> berserker stance -> intercept -> arms már űrkutatás volt.
Meg mikor azonnal szakítják a castot, ahelyett, hogy megvárnak a 2-3 sec legvégét. Pedig ezek még csak a legalapabb dolgok.
-
L4mie
veterán
válasz
Peetey91
üzenetére
Hasonlóban reménykedem, amúgy anno minket is szivattak ragnán bőven még sunwell raid előtt páran.
Elhiszem, hogy ügyesek meg HC-k, de nem biztos, hogy kritikus tömeget tudnak alkotni egy nem tört szerveren. Szóval legyen igazad
Lacee1986: ment pm.
Eugene Roe: muszáj utóbbiból sose volt
, amúgy sok ilyen van, hidd el 
-
szaszab
aktív tag
válasz
Peetey91
üzenetére
Én a Zygor guide addont használom erre (is). A stat-ok súlyozása alapvetően helyesen van beállítva, ettől függetlenül csekkolom a wowhead class guide alapján, és ha szükséges, módosítok rajta. Jó kis addon, ez is mutatja egy táskában lévő item-ről, hogy mennyivel (%-osítva) jobb/rosszabb, mint az equiped. Egyedül ugye a trinketeket mutatja helytelenül, mert a proc/use értéket nem számítja bele (vajon miért
). Azt, hogy melyik trinket a jobb, azt a https://bloodmallet.com oldalon lesd meg.Kérdés: mivel jobb az icy veins, mint a wowhead?
-
Plata
félisten
válasz
Peetey91
üzenetére
Nekem tetszett személy szerint a monk tank.
Csak timewalkingon meg heroic instákban annyi balfék monk tankkal találkoztam hogy arra jutottam magas szinten nem ér semmit se és inkább hagytam,de akkor lehet tovább viszem.Kari megvan még,asszem 58-as,eventeken szedett fel pár szintet.olyan 50-es szinten hagytam fel vele a tankolással talán,át talentoltam karate tigrisre és pár eventen jártam vele. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Peetey91
üzenetére
Én Argent Dawnon (RP szerver) játszok, hordásként nagyon élvezetes
(71% Alliance, 29% Horde) Amíg Incursiont 1-2 guildtárssal megyek, addig nincs semmi baj és szerencsére a helyi phasing igyekszik 50-50-re egyenlíteni (lásd: se a hordás, se az allis assassinok nem élik meg a 20 killt), de a 120 alatti altjaimat WMOFF alatt kell teljesítenem.World PVP is úgy-ahogy kiegyenlített, mondjuk errefelé az allisok ... agyagedényebbek, sokkal.
-
Plata
félisten
válasz
Peetey91
üzenetére
Egyszerű a válasz,nem figyelsz.
Nem 120-as karival islandozok,hanem kis karakterrel.
De rengeteg kis karim van,vagyis 110 és 120 közti.
A BfA sztori olyan szutyok unalmas és fárasztó hogyha csak sztorival lehetne fejlődni abbahagynám inkább.
De így hogy van Island a 20 kari felhúzása nem is olyan gáz.
Bronzebeard szerveren van 15 karakterem arathoron 5.Már nagy szintű,kis szintű arathoron is van még 20-60 közt vagy 10.
Az első karimat sztorival húztam fel,tele is lett vele a hócipőm tökre.
A másik karit kis sztori sok insta és island,harmadikat dettó,negyediket sok insta mert tank volt.Ötödiket full island és insta.
Még van 10 karakter akit fel kell rántani 120-ra,hát ha azt hiszed hogy a béna sztorival fogok vacakolni akkor tévedsz,küldizgessen a jó fene.
Másik meg hogy az island igen is érdekes kis karival.Mert esik cucc,transmog item,küldi item,repus item és pet.
Sosem tudod mit kapsz island-on,vagy nagy semmit,vagy egy rakás cuccot.Ebben van számomra az érdekes része,nem érzem hogy rossz az island mert mindig izgat az vajon most mit fogok kapni.Ettől számomra élvezhető,főleg akkor ha olyan a karakter,egy affli warlockal island tök jó hecc volt,most jön a rugó,háát vele már nem olyan muris,mivel nem igazán tud tömegsebzést tolni,de balance duduval megint vicces.
Islandon kaptam nagyon szép transmog itemeket,van is amit megtartottam van amit eladtam fél vagy negyedáron,a pénz ami meg jött az új karikra költöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(71% Alliance, 29% Horde) Amíg Incursiont 1-2 guildtárssal megyek, addig nincs semmi baj és szerencsére a helyi phasing igyekszik 50-50-re egyenlíteni (lásd: se a hordás, se az allis assassinok nem élik meg a 20 killt), de a 120 alatti altjaimat WMOFF alatt kell teljesítenem.