Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
A karakteremtől balra a bejövő heal, dmg; jobbra a kimenő sebzés stb legyen
Erre a MikScrollingBattleText az ideális választás.
A spell cd-k már gyárilag is látszanak az actionbaron, de gyakorlatilag bármilyen action bar addonban is van beépített cd számláló. A legszebb UI-kat amúgy szerintem WA segítségével készítik. Ez pl. nagyon tetszik, igaz, ez csak wod-ban volt jó, legionben már nem.
-
törölt tag
Csak nekem tunik kicsit eleve kevesnek a vedekezok serege? Vannak a hosok meg par katona aztan ennyi a nagy legio elleni hadsereg alli es horda oldalrol is? Ez igy kicsit erdekes.
Nekem mondjuk nagyon bejon a kieg negativ sotet hangulata. -
TBT
addikt
válasz
Demizson92 #69389 üzenetére
Én nem vagyok YT huszár, én fizetek a játékért, kapom is a CE-t (2x).
Ellenben sok videó van, ahol tizenéves srácok/lányok már Legion CE-vel szaladgálnak, rájuk gondoltam, nem a veteránokra. -
nonsen5e
veterán
válasz
DaveNo1 #69383 üzenetére
Varian legalább hősiesen ment el valamennyire, megmentve a többieket, amikor megölte azt a fel reavert.
Vol'jin-t valami random mob kaszabolta le. A trollok self-regenerációs képessége sem hatott túl sokat, de vicc, hogy Baine is csak jóóó sok órával később már Orgrimmarban tudja csak felvetni, hogy hívja-e a sámánokat.Greymane mint kulcsfigura tetszene. -
k.kristof
őstag
válasz
DaveNo1 #69383 üzenetére
Ahogy tegnap este megcsináltam a scenariot, és a sok béta után végre láttam a videót is, ott viszketett belül valami, hogy hol a jó fenében láttam már én ilyen kivégzést. És most, ahogy olvasom a hozzászólásod, beugrott. Starcraft 2: Heart of the Swarm ending cinematic (kb 2:50-től). De már bétában is volt ilyen érzésem, hogy a Class Hall küldetéssorozatot csinálom, jön egy cinematic, és csak pár szót kellett kicserélnem az egyik feliratban, hogy kijöjjön a Starcraft 2: Legacy of the Void sztorija -
nonsen5e
veterán
Broken Shore
Most komolyan csak úgy lehet előrevinni a sztorit, hogy minden létező karaktert kicsinálnak? George R.R. Martin átvette Metzen-től a történetíró szerepet?
Az meg vicc, hogy a hordának kiegészítőnként új vezetője van. Itt írom le (screenshotoljátok, írjátok le, majd emlékezzetek rá), hogy Sylvanas sem lesz sokáig a trónon, Lor'themar már régóta várományosa annak, Baine-nel egyetemben. -
TBT
addikt
-
.LnB
titán
-
ldave
félisten
Tegnap horda oldalon elkezdtem a Broken Shore küldetést.
Fura, hogy a végén, amikor Voljin megnevezi Sylvanas-t az új Warchief-nek, nem volt ott Thrall. -
Nyugis
senior tag
szia!
erre vannak az UI addonok.
ugy konfigurálod ahogy akarod.
persze azt is lehet, hogy valaki beállitja neked.
sőt! a kraidat is felhuzza!
addig pihenj sörözzél, ne tördj semmivel! -
.LnB
titán
válasz
Lirion #69372 üzenetére
DeadlyBoss az alap. Azt fel is teszem. Meg valami ui-t is. Jók amiket írtál a tuk és elv is. Igaz így képek alapján különbséget nem is látok.
Ami fontos nekem, vagyis régen úgy szoktam meg, hogy a target középen fent legyen dotokkal, buffokkal mindennel jól láthatóan. A karakteremtől balra a bejövő heal, dmg; jobbra a kimenő sebzés stb legyen. Így szoktam meg anno. Meg ugye a spell cd-k is jobban láthatóak legyenek. Ezek mellé meg még egy skada-t. Egyébként nekem a minimal ui jobban be is jön mint az alapértelmezett a játékban.
-
Lirion
addikt
Az alap UI funkcionálisan ma már elég fejlett, bár most az új kieggel elég sok beállítást kiszedtek, így az AdvancedInterfaceOptions nevű addont mindneképpen ajánlom. Ezen felül raideléshez DeadlyBossMod vagy BigWigs javasolt még, pvp-re pedig Gladius és BattlegroundTargets, illetve nagy kedvencem a WeakAuras2, amivel rengeteg mindent meg lehet valósítani, de kezdőként kissé bonyolult a használata.
Egyéb addonokra igazán nagy szükség nincs, de rengeteg van, ami kényelmesebbé teheti a játékot. 5 év kihagyás után célszerű lenne először addonok nélkül visszarázódni, hogy lásd, mi hiányzik, ha hiányzik egyáltalán és annak megfelelően tudsz már keresni. Fölöslegesen szerintem nem érdemes addonokkal telezsúfolni a játékot, ráadásul a komolyabb UI replacementeket kb. újra kell tanulni használni és konfigurálni. A legnépszerűbbek amúgy az ElvUI, TukUI és ezek különféle manifesztációi, amik funkcionálisan nagyon jók, viszont a látvány szerintem elég fapados.
-
Cathfaern
nagyúr
- Proving Grounds gear független, de gold-hoz ismerni kell azért rendesen a karaktert (és ne írja be senki, hogy de hát ő elsőre megcsinálta amikor 3-4 éve folyamatosan raidel). Nekem annó mikor felhúztam egy tankot (nem szoktam tankolni, utoljára wotlk-ban volt tank karakterem) kb. 1,5-2 óra próbálkozás volt mire meglett a gold. Ráadásul szerintem a DPS-t nehezebb megcsinálni, mint akár a tankot akár a healert.
Illetve jelenleg az is nehezíti a helyzetet, hogy a balance már 110-re és artifact fegyverre van belőve. Így csomó képességed hiányzik.- Valójában kb. Cataclysm / MoP óta nincs olyan, hogy keresett healer (vagy tank vagy dps). Mindegyikkel tudsz gond nélkül raidet találni, ha Mythicben küzdesz a World top 100-ban, akkor lehet adott fightra inkább más healer kell, mint amid épp van, de ez meg bármelyik igaz. Ha nem top100-ra mész, akkor mindegyikkel jó tudsz lenni.
- Artifact fegyvert még lvl110 előtt megszerzed. Ami több idő lesz, hogy teljesen ki tudd használni az erejét, ez 2-3 hónap várhatóan (de ez is inkább amiatt mert lockolt dolgokhoz kötött az erőnövelés, pl. raidek, heti questek, stb.)
- UI addon: ez passz, én elég minimálissal játszok jelenleg. Érdemes az alap UI-t is megnézni (ha tetszik a designja) nagyon sok dolgot belepakoltak már ami régen hiányzott belőle, pl. lehet mozgatni az egyes elemeket, illetve a raid frame is már használható akár raidelésre is
- Head gear: számomra is érthetetlen módon ezt már csak transmogrification-el lehet kikapcsolni, ehhez meg kell látogatni NPC-ket, nagyvárosokban (SW, OG, Dalaran, MoP főváros, stb.) találsz ilyet. Ugyanez igaz a backre, viszont így már a shouldert is ki lehet kapcsolni (kár hogy feetet nem)
-
.LnB
titán
Kb 5 év kihagyás után tegnap én is elkezdtem aktívan játszani. De a rengeteg kihagyás miatt eléggé el vagyok veszve. Szóval lenne pár (hülye) kérdésem.
-Tegnap a Retri Palámmal bementem a Proving ground-ba. Régen ilyen se volt. De nagyon jó dolog visszarázódni. Namost, Gold-ot nem sikerül megcsinálnom. Ez azt jelenti, hogy ennyire béna vagyok. Vagy oda már a gear is számít? Új nekem a Retri pala, sose nyomtam vele komolyabban szóval fura is, és nem is ismerem annyira a karit. De valahogy nem megy.
-Régen a Holy pala jónak számított healernek. Ez így lesz a Legion-ban is? Mert a célom a healelés. Mindig is szerettem volna kipróbálni. Szóval ha később akár raidelni is szeretnék akkor a Holy pala keresett lesz? (bár nem tudom mennyire tudjátok ezt így előre a kieg előtt.)
-Az artifact fegyvereket nehéz lesz megszerezni? Ezt úgy képzeljem el mint a Legendary cuccokat? Hosszú-hosszú quest lánc, esetleg raidek teljesítése kell majd hozzájuk?
- Milyen Ui addont ajánlotok, használtok? Már arra sem emlékszem régen mit használtam. És esetleg ha valakinek van tapasztalata akkor healer pala specifikus addonokat is ajálnjon pls. Sőt inkább abban kellene segítség.
-A head gear megjelenítését hol lehet kikapcsolni? Régen ki lehetett kapcsolni, hogy a fejest ne jelenítse meg a karaktereken. Tegnap az istenért sem találtam ezt.
És ilyenkor bizonytaladom el magamban, hogy ennyire noob nem lehetek. De még is.
A Legion event egyébként nekem nagyon tetszik. Így az egész. A sceriano és a world event is. Bár 5év után mindenre rácsodálkozok még.
Indítottam DH karit is. Egyrészt baromi jól néz ki már alap itemekkel is. És a kezdő questek, átvezetők is baromi jók. Sőt játszani is különösen élvezetes volt.Bocs, hosszú lett, és mint ha egy 3éves kérdései lennének, nézzétek el nekem. Több ezer órám volt a játékban, de mikor vártuk a kisfiunkat abbahagytam. Erre ma mint ha egy teljesen más játék lenne számomra.
-
malacka87
őstag
Ah ez az event meg a videók megvettek kilóra megint!
FOR THE HORDE.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Aventador91 #69363 üzenetére
Miért kéne hagyni? Tán még sosem volt olyan könnyű belekezdeni, mint most.
-
salaam
senior tag
Van esetleg valahol (felnőtt, értelmes emberek között) egy social hely ragnaros horda oldalon? BC/WOTLK voltam aktív, arathor alliance oldalon, Másik accounttal, de megvettem a kiegeket, de általában be sem fejeztem a szintezést. Ez viszont most olyan, mint régen, nagyon tetszik. Jelenleg csak achizgatok, bebarangolom az általam nem látott helyeket, de a kiegészítőt szeretném komolyan venni.
Amennyiben valakinél esetleg kerülne egy hely, szóljatok kérlek.
Köszönöm.
-
Aventador91
őstag
Hi! még sosem wowoztam. érdemes elkezdeni, vagy már annyira pro mindenki, hogy hagyjam?
-
Skyhunter
őstag
Ez a "dark whispers" dolog elsőre még poén, de amikor hatodik altomat negyedjére ölik meg az illidari vendornál a lelkes játékosok, az már kicsit unalmas és idegesítő. A mai felvezető egyetlen (de nagy) mínusza a Blizzardnak.
-
Nezegetem a wowheadet DH spellek miatt, de most nem ertem a dolgot, sok spell van aminel nincs jelolve, hogy melyik spec kell hozza, pl Fel Rush, Vengeful Retreat, nem a specialization listakban szerepelnek, de ettol fuggetlenul az emlitettek pl csak Havocnal erhetoek el.
Gondolom ez csak annyit jelent, hogy a Wowhead nem up-to-date, nem pedig azt, hogy a kieg megjelenesevel ezeket majd mindket specen lehet hasznalni, igaz? -
ZoeS
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis tipp ha van alt karakteretek és Demon Huntererrel játszotok.
Ugyebár mától lehetett indítani Demon Huntert ami warglavie-vel tolja.
Ezeket a fegyvereket NPCből is kilehett venni és Bind to Battle.net account, amit a Blizz azért tett, hogy aki nem rendelt elő az is megtudja szerezni a skint. És ha megvette áttudja küldeni a karinak mivel csak az a karakter kapja meg a skint akit tudja használni is az adott fegyvert/ruhát. Nos igen de ezzel a módszerrel azt is meglehet csinálni hogy a glaviet átküldjük egy altra aminek esett vagy váltott weapon upgrade token-t és upgradeled. Ami azt jelenti ha van 10 altod (legalább 10-es karater ha jól tudom) akkor 3 invasion (egyszerre 2 akítv és 4 óra hogy új jelenjen meg) küldiből (egyből ~50 shardjön) megvan a DH 2db 725 ilvl fegyvere.Remélem segítettem.
-
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Itt olvastam az instant gamingről ahonnan wow gamecardot lehet venni. Most fizettem is már, de ez még fényképet is kérne a személyimről... ez most komoly? Aki vett már innen kulcsot írja már le plz, hogy ez most kamu vagy kajak lekell fotóznom a személyit és elküldeni valami tök idegennek? -
.LnB
titán
A sceriano-t egyszer lehet lenyomni? Vagy többször? Érdemes többször megcsinálni?
-
warcat
veterán
válasz
BoneDragon #69352 üzenetére
World of Warcraft - Legion 28.90€ Facebookon kérhetsz még 5%os kupont rá
Ha most egyből demonhuntereznél az drága, 45.59€
-
BoneDragon
veterán
Végigtoltam a scenariot... Bazz... Meg kell vennem ezt a sz*rt!
-
Whysperer
addikt
Ninc sitt valaki akinek 390/390x/1060/RX480-as kártyája van? köv hónapban vásárolnék és 4K-s FPS adat kellene ami nem netes benchmark.
-
k.kristof
őstag
válasz
BoneDragon #69349 üzenetére
Az újak igen
A régiek, például Eastern Kingdoms töltőképernyőjén továbbra is ott a két fekete csík oldalt.
-
Csapoati
nagyúr
Hihetetlen, a Legionben már szélesvásznúak a töltőképernyők!!4!
szerk.: Ja igen, természetesen csak az új zónáknál.
-
Interceptor
addikt
A mastery az 78-as szinttől lesz? Most 54 vagyok. Van egy olyan cuccom ami 59-es item level és ad 8 mastery-t ennek mi értelme? Nincs is ilyen statom.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Sok-sok év után, a Warcraft film megnézése után, ismét kedvet kaptam a játékhoz. Több napja olvasgatom a Lore-t. Szeretnék a lehető legtöbbet megtudni a sztoriról. Mert mikor aktívan játszottam, nem nagyon figyeltem rá.
Ezért tegnap elkezdtem újra játszani. Szintezgetek úgy, hogy a Lore ra is odafigyelek, csak semmi rohanás. És az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok egy guild-et Ragnán ahova befér egy ilyen casual player? Teljesen casual. Szeretnék magyarokkal játszani később, terveim szerint. De semmit sem tudok előre pontosan még, mert a család mellett már nem könnyű annyi időt szánni a játékra mint amit a WoW megkíván. Sajnos nagyon rég nem játszottam, és teljesen el vagyok veszve. Pedig benne van a game-ben pár ezer órám, de a Cata óta nem is raideltem. Csak a pandában szinteztem kicsit. És ott hagytam abba.
Szóval így full casual módban keresném a helyem ha van rá lehetőség.
-
TBT
addikt
Ja, én is meglepődtem, hogy Varian-t kinyírják. Eléggé megrázó videó lett (szerintem sem ezt érdemelte), oldaltól függően változik (Alliance oldalon a hajó a távolba megy és mindenki szomorú, Hordás oldalon pedig Sylvanas tekint vissza).
Blizzard itt is hűvösre tesz szinte mindenkit, ahogy a Diablo 3-ban vagy a StarCraft 2-ben.
Kíváncsi leszek ki lesz a Király, a szövetség oldalán. Anduin esélyes lehet?
Meg, hogy mi történt Illidannal, Thrallal és Maievvel.
És, hogy Sylvanas lesz a Horda vezére wtf, a kis hataloméhes csajnak összejöttek a számításai (az egyik videóból kiderül, hogy nem azért hívta vissza Sylvanas a Windrunner-eket, hogy átbassza a Szövetséget, hanem, hogy a Hordát megmentsék - Vol'jin kérésére). De Sylvanasnál nehéz megállapítani, hogy mit, milyen érdekből tesz.
Mindegy, majd jön Jaina és megb@sz mindenkit szárazon. -
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Kieg elejére újra vissza tervezek nézni, letolni a storyt meg pár kezdeti instát. Kérdés annyi lenne, béta alapján van most olyan class/spec kombó, amivel nem érdemes foglalkzni, mert teljesen kiherélték? Végén úgy is a kedv fog dönteni, de ha vmi el lett lehetetlenítve, akkor lehet nem azzal állok neki.
Köszi -
Redcaster
őstag
lvl85-ös a Warriorom, vele is lehet invázió ellen küzdeni, vagy mindenképpen lvl100-nak kell lennie?
-
Csapoati
nagyúr
Indítottam reggel gyorsan egy DH-t (Demonhill néven
). Hát, a bevezető cinematic marha jó, viszont a kezdeti skillkészlet kb olyan, mint egy lvl 1-es karinál. Remélem gyorsan kiosztják a többit.
-
CanibelZ
aktív tag
Szokott valamelyikőtök Archimonde HC-t menni? Nagyon kellene a mount belőle, meg egyébként, is lassan keresek egy guildet, DK-m is nemsokára 100-as lesz a boostolt shaman mellett.
-
Telda
addikt
MMO-Championon kint vannak a Broken Shore és DH cinematicok.
Szigorúan csak saját felelősségre. -
lakisoft
veterán
válasz
Yodamest #69318 üzenetére
Ragnaros horda oldalt vagyok és sokat questelek. És nincs olyan hogy egy területen egyedül vagyok és még a nagyon sem vágnak agyon. 11 karakterem van itt és most is szintezek más szerveren máshol sincs gond.
Ha van kedved vágj bele ha nincs akkor ne ennyi
. Nem kell félni az emberhiánytól.
-
-
Yodamest
veterán
Szasztok,
Nagy filóban vagyok: régen sokat wowoztam, de ahogy a mobák bejöttek lol, dota2, hots, teljesen átszoktam. Most kicsit lehet visszacsábulnék, a nagy karakterem semmim nincs már meg. Így most full 0-ról érdemes lehet elkezdeni, vagy túl grindi lenne és unalmas? Olvastam, hogy igazából már mindenki csak a városban áll és ott várja a findert, hogy bedobja valahová, nincsenek questelők, kihalt az egész. Instákban is csak a "gyorsan pörgessük le" emberkék vannak, az egész egy nagy grind. Közben meg azért hiányzik a játékmenet, maga a jó kis tankolás prot warri módra, a bossok csépelése, fasza lootok megszerzése stb.
Szal nagyon két tűz közé ragadtam, és az nem segít ebben, hogy lvl 20-ig freeben eljátszogatok, mert ismerem a játékot és lvl 20 ig persze nem unja még meg az ember. Lehet nem úszom meg az előfizetést és a tanulópénzt?
-
Whysperer
addikt
Nem volt időm kipróbálni ,de egy kérdésem volna. HA mondjuk Resto vagyok .... berakom a spelleket stb. azután mondjuk questeléshez átmegyek cementre. ugye bedobja a cement spelleket. Majd vissza megeyk restora akkro a spellek Action BAR-ba való elhelyezését megjegyzi?
-
malacka87
őstag
108-as vagyok most küldetések nagyon jók, zónák is eszméletlenül jól néznek ki. Pár bugos questel én is találkoztam, phasing miatt ugralt össze vissza az npc. Az első 1 óra igen csak levan lassitva. Mire megszerzi az ember az artifactot. Így talán nem lesz dc meg laggaradat. Sor az viszont tuti lesz 1-2 ezres. Főleg TN,Ragnaroson.
-
Blizz
őstag
Hali,
igaz, hogy jobb dpst tol az arms mint a fury raidekben? Érdemes lenne áttalentolnom?
-
Preda
aktív tag
Múlt hét óta nem lép be a Bnet launcher csak offline. Van ilyen valakinek?
-
Whysperer
addikt
Hányszor hullottam el mikro beugrottam dungeon kapuba mert menekültem 3 allis elöl erre kidobott ,hogy dungeon server is full!! és vissza kidobott 3 allis elé. 8) Valakinek rémlik még ez?
-
k.kristof
őstag
Ah, Highmountainnel kezdtem régebben én is, aztán olyan phasing bug volt az egyik barlangban, hogy ha pár másodperccel tovább maradok, garantált az instant epilepszia, úgy villogtak a quest mobok. Azóta inkább Val'sharahban vagy Azsunában kezdek, amúgy sem szeretem annyira a hegyes-völgyes zónákat. Még jó, hogy fél Broken Isles hegyekből áll, élvezet lesz kerülgetni állandóan azokat.
Már én is a kiegészítőt várom, főleg hogy a Class Hall küldetéssel nem nagyon lehet haladni, mert az egyik részhez Arkhana kellene, az új enchant alapanyag. Viszont nekem az nincs, szerezni lusta vagyok, AH-n viszont 44444g darabja. Rám is vár 10 karakter, a boostot egy sámánra fogom ellőni, azzal már 11
-
Telda
addikt
válasz
k.kristof #69296 üzenetére
Van bétám, 103ig jutottam, de pont ilyen phasing hülyeségből adódóan, nem láttam a questadót, nem bírtam leadni a questet. Erre kis butaként eldobtam a questet, de akitől felvettem, az meg már nem adott semmit. Szóval ott ragadtam küldetés nélkül, úgyhogy inkább ráhagytam. Highmountain-ben volt, a taurenes városban. Illetve a Class Hallban is beragadt egy küldetés, azzal sem tudok mit csinálni. Úgyhogy többnyire csak felfedeztem, meg pár karakternek megcsináltam a fegyvert. Meg őszintén megvallva nincs kedvem duplán játszani, elég lesz azt a 3-4 karaktert felhúzni majd
.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest