Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Arnold2 #30399 üzenetére
Rota alapból rossz. Corruptiont nem éri meg Destro locknak tolni. Próbáld így inkább:
CoD, Immo, Conf (cast csökkentés miatt jó eltolni minél előbb), CB, Inci spam. És ugyebár ez nem kötött rota, hanem prioritási sorrend, azaz ahogy CoD leesik azonnal feltenni, ahogy Immo leesik azonnal feltenni, ahogy Conf elérhető azonnal eltolni, stb.
Nem teljesen egyértelmű ahogy írtad, szóval a biztonság kedvéért: dotokat nem szabad frissíteni, mindig várd meg, hogy leesenek, ha mondjuk 1-2 sec van hátra egy dotból, inkább tolj el egy skillt és ne legyen 100% uptime, mint hogy frissítsd, vagy várj rá.
Hit cap jó ha megvan, viszont amint megvan a cap (buffokat is beleszámítva), onnantól dps veszteség minden egyes hit rating (olyan értelemben hogy más elől viszi a statot). Szóval érdemes pontosan belőni. Persze ha nem direkt arra cuccolsz (ideértve hites trinketet, vagy két kb. egyforma armorból a hites verziót, nem csak hites gemeket és enchantokat), hanem egyszerűen összejön a gearedből, akkor nem gond ha több. -
Arnold2
őstag
Először itt próbálkozom a QQ-val, hátha akad aki itt és ért hozzá.
Rövid összefoglaló: A szépen felgearelt warlockommal alig tudok kitolni magamból 4-4,5-5k-nál többet. Fogalmam sincs miért. Ez addig nem is zavarna ha emiatt még vinnének progress raidre, de hát ugye tudjuk mi a valóság egy HC guildben.
Armory
Rota: ( [Living Flame] trinket ha nincs CD-n),CoD, Corruption, Immo, CB, Conf majd Inci spam. Ha két kicsi DoT lejár frissítés, ekkor általában már a CB CD-je is lejár s akkor azt is. Conf ahogy lejár megy fel az új.
Igazából nem tudom mi lehet a baj. Ilyen gear-rel mennie kellene a 6k fölötti DPS.
Illetve tudom, hogy minden boss más és más, de pl Anub 25-ön míg föld alá nem megy és ha nem foglalkozom az adokkal, akkor hátszélben ha kijön a 4,5-4,8k.
Hit Cap megvan (raid buffokkal meg főleg). Minden Haste + SP-re gemelve.Igyekszem a Haste-s cuccokat vinni, mert olvastam, hogy a crit a destro lockoknál túl van értékelve. Stb stb.
Ha jól tudom van itt pár fasza lock. Hátha tudnak segíteni.Ha nem akkor összeszedem minden angolom és elitejerks meg warlock's den.
-
Viktor77
titán
válasz
kenwood #30395 üzenetére
Igen, írtam is, hogy nem jó ötlet csak a számokat figyelembe venni. Én mikor felraktam (megjegyzem, gyorsan le is töröltem), nem kicsit nevettem, mikor azért lettem lehúzva, mert az ilevel200-as libramot használom (szegény programnak fingja nincs róla, hogy holy palának még mindig ez a legjobb).
-
kenwood
veterán
válasz
Viktor77 #30357 üzenetére
Maga a Gearscore nem ad egzakt valaszt arra,hogy az adott karakter ertekes tagja lesz-e a csapatnak vagy sem,de azert jo kiindulasi pont.Egy 3900-as, ha megszakad,se tud lenyomni egy 5k felettit,csak akkor ha az utobbi nem tud jatszani.
A gyengeje az,hogy csak itemlvlt nez es az nem mindig eleg.
Het elejen volt egy gyenge lancszem a csapatban,ezert parszor wipeoltunk Saurfangen.
Az otodik probalkozasnal lecsereltem az egyik triumphos trinketet a Greatnessre es 800 dpst pluszt hozott ugy,hogy a gearscoreom kozel 100-al csokkent -
válasz
Viktor77 #30389 üzenetére
Mondjuk a recount igazából raiden bizonyos értelemben felesleges, mivel loggerheaddel úgyis csinálok/unk logokat a Wol-ra. Csak néha jól jön, hogyha meg kell nézni, hogy ugyan már xy miért feküdt el megint stb,stb.
Atlaslootot szerintem szintén teljesen kiszedem raid alatt, úgyis tudom, hogy melyik bossból mi kell nekem.
TipTacot köszönöm, le is tesztelem gyorsan. Illetve lehet le kéne cserélnam a Tbaget is egy Bagnon/Onebag3-ra. Csak már hozzászoktam az évek alatt, hogy automatikusan rendezi a cuccokat az inventorymban.
-
Viktor77
titán
válasz
CactuS #30388 üzenetére
A map addonnál nem feltétlenül a fogyasztásra gondoltam, hanem ahogy kinéz. Tudod, azt is a videókari rakja ki (fps-re hatással van).
Atlasloot: Ez nálam is ennyi, ráadásul ha megnyitottál már valamit, akkor ez a rész is hozzáadódik, nem pucolódik a memóriából. Ezért érdemes raid elött egy RelouadUI-val kilőni, így újra csak az alapprogram marad.
Ace3-as mappám nincs.
CowTip helyett nézd meg a TipTac-ot.
Outfitter: Szerintem a beépített öltöztető addon hibátlan.
Recountban az a baj, hogy nem moduláris. Sok olyan dolgot is jegyzetel, amit soha nem fogok megnézni, de lekapcsolni ezeket nem lehet.
5sec rule megvan, csak már nem tickel felfelé (idegesítő volt, hogy egy spellhez 1 mana hiányzott, de meg kellett várnod a következő manavissza ticket), hanem folyamatosan regenelsz.
-
válasz
Viktor77 #30387 üzenetére
1: 390 Kb-t eszik a map addon, úgy beállítva, ahogy a videoban látszik.
2: 126 Kb, mondjuk 25ösben nekem egyszerűbb így nézni, hogy ki kire tesz/nem tesz pl SSt. (Magát a barokat mondjuk rá tudnám tenni a Power Aurara az tény, csak lusta vagyok megcsinálni
)
3: Ezt mondjuk nem tudom, hogy mennyi erőforrást eszik, nálam sokszor még a sima "v" is bekapcsolva marad, megszokás tankolás után. (illetve a mobok HPbarja kiszúrja a szemem és látom, hogy arrébb kéne vonszolni a vaksi buksimat)
5: Bár már régen néztem, de a beépített combat text az nem "mászik rá" pl a raidframere/healbarokra, pl annak nem örülnék, ha valaki pont előttem állna, healelném, és kitakarná a fél raidframet a felúszó healing-done.
6. Ez jogos, valahogy a blizz default 2ds képei nem tetszettek, képek nélkül meg furcsa, bár gondolom megszokás kérdése. (Suf 1 mega memoriat eszik összesen, bár ebből 250k a colored power bars, amit nem értek, hogy miért "zabál" ennyit)
7. Általában eltüntetem, mivel pont alatta van az omen3 (Mondjuk healerkent az max arra kell, hogy kérés nélkül tudjak Salvazni valakit)
Amit viszont megnéztem most kicsit meglepett, a legtöbb memóriát zabáló addonok:
- Recount 4,2 Mb Jó, ez nem lepett meg, tudtam, hogy zabál
- Tbag 3,99Mb (zsákrendező addon, hasonlít a onebaghez, csak automatikusan rendezi a cuccokat az inventoryban)
- Ackis Recept list 2,66Mb Azt hiszem ez bármennyire is jó és segít a receptek keresésében ki fogom vágni.
- Gathermate 2,04Mb Nem értem mi 2 mega abban, hogy kis ikonokat rajzoljon a minimapra/worldmapre
- DataStore 2 Mb Azt hiszem ezt az AuctionLite használja, bár nem tudom, hogy pontosan mit csinál.
- Recipe Radar 1,96 Mb Szintén menni fog, ennyit nem ér.
- Atlasloot 1,93 Mb Ez is mintha egy kicsit felhízott volna, az atlas kb az 1/3át eszi összesen.
- Lib: Ace3 1,61 Mb Ezt nagyon nem lehet megkerülni, lévén, ha jól tudom a legtöbb addonhoz ez kell.
- CowTip 1,46Mb Én ezt arra használom, hogy áthelyezzem a tootipet a bal oldalra, illetve combatban eltüntessem a tooltipeket. Ezért sok a másfél mega memória.
- Altoholic 1,36 Mb Hasznos addon, nagyon jól jön,hogy tudom, hogy mi melyik karakteremnél van, ha keresek valamit.
- Outfitter 1,31 Mb Jó dolog, bár lehet ezt is hanyagolnom kéne és át kéne váltanom a gyárira.Ettől függetlenül egymáshoz viszonyítva valóban zabálják a memóriát, gyakorlatban nem tudom mennyit számít ez az egész (Ha azt nézzük, hogy a wow van, hogy ~2 giga memóriát eszik)
Szerk: Az ACPt használok régóta, viszont a profile részt eddig nem használtam, de remek dolog. Holnap megnézem mennyit számít 25 TotGCben, ha lekapcsolom a nem kellő addonokat.
Kérdés: 5sec rule cast után még mindig megvan vagy már egyből max manaval regel?
-
Viktor77
titán
válasz
CactuS #30386 üzenetére
Mondok párat, amit hirtelen észrevettem.
1. Csili-vili minimap. Minek? Egy egyszerű kockásítás, és/vagy áthelyezés nem elég?
2. A Beacon meg a SS timere. Minek? Mint a képemen látszik, a SUF is tökéletesn kezeli ezeket, még a SS hot-jának idejét is mutatja. Hát nem olyan szép mint a bar-os megoldás, az tuti.
3. Nevek. Instában nem vagyok kiváncsi senki guildjére és címére, ezeket két kattintás kikapcsolni.
4. Kit érdekelnek a mobok hp-i (a kis robotoké pl.) ? Healerként nem kell ezekkel foglalkoznom.
5. A beépített combattext tökéletes healerként, bár ez sem olyan látványos mint mondjuk a Mik féle.
6. Portré. Nem hiszem, hogy kéne magyaráznom.
7. Recount-ot legalább a fight idejére dugd el, majd a végén megnézed az összesítést.Jól látszik, míg nálad 63 mega a fogyasztás, addig nálam 20 alatt van.
Ja, és még valami. Feltételezem, sok olyan addon is fut a háttérben, amikre raid alatt semmi szükség. Tedd fel az AddonControlPanelt, amiben tudsz addonösszeállításokat (csoportokat) elmenteni, majd ingame 1-2 kattintással (és egy ReloadUI-val) behozni.
-
válasz
Viktor77 #30385 üzenetére
Milyen csili-vili?
Csak minden maxon van (Bár már gondolkoztam rajta, hogy le kéne kapcsolni egy csomó effectet, mert akkor jobban átláthatóbb egy fight. Ja igen, pont az általad linkelt anubos videón tűnt fel, hogy sokkal átláthatóbb, ha nem cikáznak a színes fények mindenhol
)
-
Viktor77
titán
válasz
CactuS #30384 üzenetére
Csodálkozol a kevés fps-en, közben csili-vili az egész képernyő.
Amúgy szintén SUF, imádom. Kapsz tőlem is egy képet, minden unitframe, raidframe, target, focus a SUF-hoz tartozik. [link] Addonfogyasztásom a jobb alsó sarokban látható, ez Recount nélkül kb. 9 megával kevesebb.
-
válasz
bobace #30382 üzenetére
Shadowed Unit Frame. Nem lehet 2 millió dolgot beállítani, mint a sima pitbullban, de szerintem eléggé testre szabható, egyedivé tehető. (Sajátom működés közben:[link] (Sajna most nem tudok sima képet feldobni)
Egyébként nálam is leesett az fps, 25ös raidet sajnos olyan 15fpssel tudom csak frapsolni 1680x1050ben.
-
I. Richard
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek exploit IC első két trash-ét az npc-k segítségével solo-farmolni? Hunterrel relatíve könnyen megoldható, de hiányzik a fenének egy 24órás bannolás, ha exploitnak számít.
-
bobace
addikt
Kipróbáltam ezt az addon profilert én is. A cow tip ette legjobban a cpumat.. Nem gondoltam volna, a második és mindeig nagy fogyasztó a pitbull.. Van olyan ami ilyen jó és keveset eszik? Csak feltűnt hogy 10-es raideken is 2-3 fpsem lett, patch előtt 15 körül volt.. Lehet mástól is a csökkenés? Az Addonprofilerben a számok mit jelentenek pontosan? Na ennyi
-
decibel
aktív tag
válasz
ígyvanferi #30379 üzenetére
289 kell raidbossra. Holy papom volt shadow offspeccel, de 3 hónapja abbahagytam.
-
sasa311
veterán
válasz
parandroid #30375 üzenetére
Inkább mondjuk úgy, hogy a hagyományos 5 fős heroic insták tank+healer vagy tank + 3 DPS kombóval könnyedén letolhatók
Violet hold pl. olyan tré, hogy azt effektíve toltam már le healer nélkül, mert afkolt és 15 percet kellett volna várni, amíg ki lehet szavazni, mert vlamiért nem dobta be a /afk-t a gép. De addigra majdnem végeztünk.De frozen halls se nagy szám, én feral druiddal haver meg hunterével ketten lefarmoltuk az összes trasht az instába. A bossoknak nem mentünk neki, de a 2. szerintem nem lett volna lehetetlen.
Forge of soulsba is az utolsó boss kivételével olyan minimális heal kell belém, hogyha van egy retripala a partyba akkor az már kb. elég.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
parandroid #30375 üzenetére
Nem szólt még meg senki a kis DPS-em miatt, inkább csak zavart, hogy a többiek sokkal többet toltak. Már én is 1700-nál járok, bosson kicsit több. Azóta már van 2 emblemes cuccom is, Loken mindkét dropja nekem való volt... alakul a dolog.
decibel: még mindig ez a sorrend.
Bár ott a hit szerepel elsődlegesként, de gondolom az raidre vonatkozik. Mennyi hit kell nekem majd egyébként? Shadow focus és Misery is ki van talentelve természetesen.
Neked is van spapod vagy úgy egyáltalán a játékba visszatérni jött meg a kedv?Wolverine: A mostani és az előző verzió is ezt a hibát produkálja. .NET frissítést majd kipróbálom.
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #30374 üzenetére
Hm, most nézem a Rawr-hibádat; melyik verziót próbáltad? Nálam mind ment simán... (esetleg frissíts .NET-et)
-
decibel
aktív tag
válasz
1500 az bőven, bőven jó a régi hc-kba, főleg spapnak. Aki ezzel megszól az idióta. Ebonweave-n hit van, Spellweave-n meg spellpower és több spirit. Spellweave jobb főleg annak tükrében, hogy mire raidelsz, ahol tényleg számit a hit, addigra le fogod cserélni a triumphos t9 robe-ra. Statoknál kb ez a rangsor hc-ra:
spellpower (kb 2000-ig) > hit (a hc cap-ig) > crit > haste > spirit > int > stamina. Érdemes a [shadowpriest.com]-ot átnézni, mert már nem maiak az infóim.
Nagy kár a rawr-ért, esetleg próbáld meg a későbbi verziókat majd ha frissítik, mert az egyik legjobb a műfajában. Szedd ki a triumphos pap szett shadow verzióját, azzal mondjuk nem tévedhetsz.A végén annyira beleélem magam, hogy meghozod a kedvem a visszatéréshez.
-
parandroid
félisten
válasz
Sose bánkódj, én is sokszor megkaptam, hogy néddmá a béna warrior, csak 1000-es dps-t tol, mit keres ez itt? Aztán szépen lassan el lehet kezdeni gearelődni, és egyre gyakrabban találkozol olyannal, aki nálad is kisebb dps-re képes. Na, ilyenkor nem szabad elfelejteni, hogy te is kezdted valahol, mint ahogyan azt sokan teszik.
Jellemzően egyébként a 'hagyományos' 5 fős heroic insták szinte négy jól gearelt karakterrel is letolhatók (volt már rá példa, hogy egy afk dps-sel csináltunk meg egy violet holdot), azaz ha kifogsz egy akár átlagnál gyengébben, de azért heroicra már megfelelően gearelt csapatot, akkor simán letudjátok. Igazából ha egy jó tank és egy jó healer van, akkor a dps-eknek nem is kell brillírozni. Az új hc-k azért mások, ott már a trashen is el lehet feküdni gyenge gearrel.
Ma egyébként kifogtam egy felbuffolva közel 60k hp-s warrior tankot oculusban, meg a healer is jó volt, és a dps-ek mindegyike is 2,5-3k fölött tolt, úgyhogy gyakorlatilag a sárkányos részeket leszámítva csak végigrohantunk az egészen. Neme gészen egy hónappal ezelőtt meg a hozzám hasonlóan kezdő kollégákkal még Utgarde Pinnacleben wipeoltunk többször is mire végig tudtunk menni.
p
-
ígyvanferi
addikt
válasz
decibel #30371 üzenetére
Tapasztaltam már sajnos, sikerült Gundrak és Nexus hc-ba is lejutnom. Mondanom sem kell, bőven utolsó voltam a DPS rangsorban 1500-zal. Nekem nem az Ebonweave cuccok kellenek? Én eddig mindig előnyben részesítettem a staminát a spirittel szemben.
A rawr nekem nem akar működni, betöltéskor elszáll nem kezelt kivétel az alkalmazás egyik vezérlőjében szöveggel. -
Cathfaern
nagyúr
Ez a maxdps.com mennyire megbízható? Tudom, hogy a ej féle spreadsheatek megbízhatóbbak, de körülbelüli dpst jól írja? (szóval nem ír mondjuk 2000-t amikor 3000-ra is képes lenne a karakter és fordítva) Természetesen feltételezve, hogy az adott spec frissítve van.
-
decibel
aktív tag
válasz
ígyvanferi #30364 üzenetére
Spap elég rosszul szerepel általában heroicokban, mire felmennek a dotok, addigra rendszerint vége is a trashnek, manapság a régi hc bossok is csak másodpercekig bírják. Azt mondom nyomasd azokat a hc-ket amit enged, ha semelyikbe se jutsz be, akkor csináld meg a spellweave szettet, ill elég korrekt repu cuccok is vannak. (De ezeket úgyis hamar le fogod cserélni.)
Hit-re heroicokban egyáltalán nem érdemes gyúrni, sőt kb 2000sp-ig raidbosson sem. A rawr szépen kiszámolja neked progresszíven, hogy mire van éppen szükség.
Ha healerkedni akarsz, akkor érdemes már most váltanod holy-ra és azokat a cuccokat kiszedni. -
Wolverine
félisten
válasz
Viktor77 #30369 üzenetére
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a public transport ~330%-kal gyorsítja a közlekedési sebességet az útvonalán; ami viszont kötött, és nem egyenes.
Tekintve, hogy a Crusader Aura +20%-ot jelent (ha jól emlékszem), így te a 310%-os mounttal 382%-kal gyorsabban fogsz repülni... ami messze a leggyorsabb
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Változó, az átlag olyan 430% körül van. Az epic flying 380%, az extra gyors mountok 410%-osak - viszont az az előnyük, hogy oda mennek, ahová te akarod
-
sasa311
veterán
válasz
Persze, hogy nem, full T6-ban.
De könyörgöm, 10 szintel kisebb voltam, mint azok a 80-asok, akikkel nap mint nap heroicozom... Ráadásul a legritkább esetben vannak kék-zöldben.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
sasa311 #30362 üzenetére
Gondolom mert nincs sok éves tapasztalatunk? Csak azt ne mondd, hogy első karakterrel, friss 70-esként, zöldekben sikerült azt az 1600-as DPS-t csinálni. Tegnap 1300 valamennyit hoztam össze. A maxdps.com szerint 1000-rel több kéne legyen... Bár nem koncentráltam túlzottan. Így néz ki most egyébként a papom. A vállas, kesztyű, egyik gyűrű azóta került fel, azok valamennyit biztos javítanak a teljesítményen.
A public transport állatkái milyen sebességgel repülnek? Mintha azt olvastam volna valahol, hogy az epic flying gyorsabb.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi #30358 üzenetére
Azért zár ki, mert oda kevésnek tart
Normálon azért az ilvl174-200-as kékek és pár repus epic elég kell legyen Frozen Hallsba is; legalábbis én a druidámmal ilyen cuccban healeltem végig mindhárom instát.
A random heroic ugyan napi 2 extra frost, és utána 2 triumph; de amíg gearelődsz, addig próbálkozhatsz a célzott instákba jelentkezéssel is: ToC normal, pre-ToC heroicokÉs ha van egy full kék, cirka 187-es healergeared, akkor mehetsz healelni is nyugodtan.
Ja... OMG haldoklik a WoW!
02:22-kor megszületett a 2. 80-as karim...
-
skoos
őstag
Minden lehetséges dolgot kipróbáltam a WOW felbontásának megjavítása érdekében, de hiába minden.
1024*768ban fut az alább látható konfiggal.
Lehet, hogy nem szereti a WOW az Atit?
A legújabb driver van fönt, minden meg állatul, csak a felbontást nem engedi nagyobbra állítani. A Win 1680*1050ben van.
Bármi amit érdemes lenne kipróbálnom?
-
ígyvanferi
addikt
Raid bosson 17% hit kell, amiből nálam ugye lejön 6%. A kérdés, hogy akkor mennyi hit pont is kell? Találtam a shadowpriest.comon egy táblázatot, de meghaladja a képességeimet megfejteni. Itt van egyébként, az oldal közepe táján.
(Messze van még, tudom, de szeretek számolgatni, tervezgetni a theorycraftok alapján.) -
ígyvanferi
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek! Időnként beszámolok a helyzetről.
Egyébként a 3.3-mal bekerült új insták még mind lezártak a dungeon finderben. Ilyenkor spameljem a chatet, és hátha bevesznek party-ba? Mindenesetre addig is van bőven mit csinálnom. -
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #30355 üzenetére
Akkor amit Gabranek javasolt. Normál ToC ilevel 200-as epiceket dob, és óránként akár 5x is bemehetsz. Szóval majdnem egész nap farmolhatod. Az ottani Argentes questeket is csinálhatod, abból is lehet kivenni jó cuccokat.
Amit felvettél az a heti random raid q (mindegy, hogy 10-esben vagy 25-ösben csinálod), általában egy-egy insta első bossát kell megölni (kivéve aszem Ulduar). Itt éppen Naxx egyik szárny első bossát kell megölni, szerintem oda azért még ne menj, illetve nem is fognak vinni.
A gearscore addont tedd fel ha gondolod, ez megmutatja azt a számot, ami alapján nézik a gearedet. Értelemszerűen minél több, annál jobb. Bár szerintem oltári baromság eszerint válogatni, ráadásul szarul is számol, de sajnos ez lett a divat. -
gabranek
senior tag
válasz
ígyvanferi #30353 üzenetére
Én friss 80-asként, csupa kékben, legmagasabb ilvl 200-as volt (a két trinki, mert azt tudtam alchemyvel craftolni
) kezdtem el hc-zni, kemény 920-as dps-el...és lényeggében sehol nem volt gond belőle. Ok, volt pár nagyarcú aki agyből elkezdett sírni, hogy "mér ilyen szar a dps-ed?", annak csak azt tudtam válaszolni, hogy nézze meg a cuccaimat és majd nem kérdez ilyeneket. De soha nem vágtak ki ez miatt partyból. Valahonnan nekem is fel kell gearelnem magam
Szerintem normálba csak azért menj, hogy megismerd a dungeont és ne hc járj először az adott helyen. De triumph hc-ban esik és az abból vásárolható gear gemelve, encsázva tökéletes.
Vagy ha még a triumphos gear közé be akarsz iktatni egy köztes ruhát, akkor menj normál [ToC-ot] amennyit csak tudsz, ott is fel lehet öltözni egész normálisan. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Viktor77 #30354 üzenetére
A random Lich King dungeon 2 Triumphot ad. Persze csak egyszer egy nap. Találtam négy questet, amit ARchmage Timear ad(ott), azért Conquest járt, de ezt írta valaki kommentbe: This quest was removed in Patch 3.3 and, along with the Heroic Dungeon Daily, replaced by a new Weekly Raid Quest, which rewards 33 gold and 20 silver, 5x Emblem of Frost and 5x Emblem of Triumph.
A Patchwerk must die questet fel is tudtam venni tőle. Merjek annak nekivágni? Vagy arra még nem vagyok elég? -
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #30353 üzenetére
Nem tudtam, hogy ilyet is tud, értelemszerűen én ilyet még nem láttam. Annak fényében meg bőven érdekes, hogy a múltkor össze lettem sorsolva egy zöld-kék (inkább zöld) geares dps warrival, aki HC Nexusban kőkemény 950-et tolt.
Nem tudom, normálon milyen tokeneket adnak a bossok? Azokból kéne kezdőgeart kivenned. -
-
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #30351 üzenetére
A három új instán kivül beférsz. Szénné lettek nerfelve az insták, ha tudod a taktikákat, simán jó vagy. Javaslom a dps-ként való hc-zást, és a healer cuccokra needelést.
Én healer vagyok, és igazából nagyon sok low dps-sel hoz össze a dungeon tool. De soha nincs ebből gond, maximum kicsit tovább tart az insta. A jó healeren és egy minimum közepesen jó tankon múlik a dolog (voltam valamelyik nap egy 24k hps pala tankkal instában (random) és semmi gondot nem okozott). 1500-1700 dps-sel már meg sem szólnak. Ez alatt is csak akkor, ha nagy az arcuk a saját 2k-jukra (én holy palaként 1500-1600-at tudok, ha unatkozok healelés közben).
Sok bosson egész egyszerűen nem kell healelnem. Vicces volt pl. mikor HoS utolsó bossáról kizártam magam.De leverték minden gond nélkül (még szerencse, hogy így is jár minden amit a boss dob). Vagy említhetném első Oculusomat (most kaptam elöször mióta tool-ozok), ahol egyből meg lett az időre menő öcsi (mármint rajtam kivül, akinek nem volt meg).
-
ígyvanferi
addikt
Üdv mindenki!
19 nap és 17 óra után szerencsésen elértem a 80-at.
(Persze ebből jó pár napot 70-en töltöttem.)
Hogy érdemes innen továbbindulni? Eddig shadowként szinteztem a papot, de gondolom 5 fős instákban keresettebb lennék healerként. Bár eddig is volt hova mennem, csak ugye a DPS potenciálom nem túl erős.
Húzzam fel a tailoringet, és varrjam meg magamnak, amit csak lehet, közben meg járjak random instance-ekbe? Questrewardokban heroicba még nem férek be, igaz? -
-
Livius
őstag
Prohardveren még szabad hírdetni wow accountot?
-
Wolverine
félisten
válasz
tomazin #30343 üzenetére
A Charge 15 s CD-n van, amiből 7%-ot csökkent a glyph (és egy másik 5 yarddal növeli a 25 yardos range-et). Viszont a Warbringer egyúttal odaadja a külön CD-n levő Interceptet és Intervene-t is az összes stance-be
(egyébként lvl50-en megszerezhető talent, addig nincs ilyen, és akkor is csak a prot warriornak)
Ha két dolog nincs azonos GCD-n, akkor mehet egy makróban (persze lehet, hogy kétszer kell megnyomni a makrót).
-
válasz
Wolverine #30342 üzenetére
De rakhattak volna valami megszorítást,h 30sec a cd,ha combatban vagy.Mert nekem a disengagere 25-5,so rámjön 1,5s stun,kapok egy sima ütést,meg egy heroic strikeot.Hátraugrás van 10s-em,h lőjek rá,ami 3 lövés,aztán meg jön 12sec neki...
na most ahogy számolgatom csak én vok a balf
jó ott van az armor különbség,meg az,h nekem közben futni is kell előle,meg "be kell helyezkedni" az ugráshoz....na majd ma ezzel fogok szórakozniOlyat makrót lehet írni,h egyszerre nyomja be az ascpectet,meg a meleet?Azaz 1gombnyomás,és már ütök is,és át is váltja az ascpectet(de ha még1x megnyomom akkor nem kapcsolja ki,hanem látja,h már be van nyomva,és hagyja)?(mert nem egy cd-n vannak...)
-
válasz
Wolverine #30340 üzenetére
Hát igen,de én erősen pvp orientált vok,és ott meg nem látok bm huntit.Vagy MM vagy SV...és én sv vok...
meg az a szomorú,h hiába dobja rám a pókicám a hálót abból is kichargeol,bealtatom abból is....minden 10-es szinten van valami amit utálok.30-40rugó volt nagyon idegelő...most(40-50) a wari...pala meg mindig...mindegyik overpower -
Wolverine
félisten
válasz
tomazin #30339 üzenetére
Az a prot warriorok Warbringer talentje...
Ghostcrawler épp tegnap beszélt róla a hivatalos fórumon. (BM-ként én Skill Withinnel próbálkoznék, hátha azalatt sikerül a petnek szétkapnia... meg akkor te sem kapsz stunt)
szerk: #30337: a megoldás az Authenticator. Mobilra fél euró, és utána senki nem tudja elcsórni az acc-od...
-
válasz
Scholes9 #30337 üzenetére
Hát nem történjen meg,de haverom accján már 1éve ugyanaz a jelszó,én is gyakran lépek be hozzá,de még nem volt para.Meg ne is legyen.
De aki meg tudja jegyezgetni,hogy éppen 59 vagy már 60 a vége az tegye.Mod: Kedves wariknál van olyan képesség,h combatból is rámchargol.Ami ugye qrva idegesítő,mert így huntiként nem tudok mit kezdeni vele,még 1v1be sem,mert ugrok,lövök 2t,már megint stunolva állok és veri a hpm.Erre valakinek valami ötlete,hogyan lehetne mégis szétszedni a warik száját?
-
kenwood
veterán
Palaval nincsenek HC gondok,sot keves az olyan group,amibol kettot ne tudna megfogni.A problema forrasa inkabb az,hogy elfogy a mana,mert nem sebzodom,illetve az avengers cooldownja eleg magas,amit viszont nagyon erdemes megvarni.
Ha kezdenek elcsuszni a dolgok,tab ezerrel es melle a righteous defense klikk-klikk es van meg egy hand of reckoningom is.
Ha lejart a shield wall cd,mehet a 3 group is.
Mindezt egy nem tul jol gearelt alttal (39.6K Hp)Amikor ddzni mek,pont ugy tolom,ahogy irtatok.
Azonnal divine storm,consi.
Sokszor szoktak parazni is a tankok,de csak a noobok,aki ismeri a jatekot,tudja,h nem olyan egyszeru egy retrivel megfekudni.
Mondjuk vagyok annyira jofej,h kirakom focusba a tankot,de sok warri azt csinalja,h charge,tab,utes,tab,utes tab.
Aztan elvarja,h assistolj ra -
sviba
tag
Rövid kérdés: A blizzard@blizzard.com-ról jött emilek teljesen hitelesek? Csak mert (nemcsak) jelszót, accot, stb-t kértek, mondván hogy el akarom adni. Ami nem igaz, csupán annyi hogy nem én, hanem a testvérem használja, de a nevemen van. Ötlet?
-
ígyvanferi
addikt
Bloodscalp horda oldalon, ha lenne valaki, aki segítene northrendi group questekben, nagyon hálás lennék. Így, hogy nincs már groupquest-társ-finder, nincs kedvem könyörögni minden arra tévedőnek. Dragonblighton, Grizzly Hills-en, és lassan elérek Zul'Drak groupquestjeihez is.
-
Tommmmka
senior tag
Nézegettem wow europe-ot de valahogy nem találtam, h. hova és mit kell átrni a configban (i7 proci) h. jobban futkosson.
Megköszönném ha valaki esetleg pü-ben elküldené az instrukciókat
-
sasa311
veterán
válasz
CactuS #30325 üzenetére
Halls of reflection a leggyönyörűbb igazából, csak pár "élmény":
- Megmondom a sorrendet--> Priest - mage - hunter - rugó - warrior
Ehelyett természetesen a 3 DPSből 2 azonnal full nukeolja a warriort (mivel az ér oda először), egy meg magára húzza a 2 kasztert (ne kérdezd hogyan). Ilyenkor ha kimegyek a huntára / kaszterre akkor a 2 hülyét veri agyon a warrior, ha meg nem akkor meggajdul a healer. A vége mindig a szar a tank / szar a heal + recount DPS linekelés.- Álljatok mögém, hogy rám agrózzanak / LOS-ból álljanak ki
Ilyenkor ha warrior van tuti, hogy kicsardzsol. Vagy ha DK van instant death grip. paláknál a conci szőnyegfektetést már nem is jellemzem. Igen könnyű lehúzni a retripaláról 4 mobot úgy, hogy 8 ragem van és őt ütik.- Az assist, mint olyan ismeretlen fogalom, azt ütik, ami a legközelebb van hozzá.
Ja, és természetesen nagyot sebző AOE spellel kell kezdeni a rotát, mert az látszik jól a recounton! -
válasz
LucifeI2 #30322 üzenetére
Igazából nem hiszem, hogy szar agrót termelnék, tegnap elvittem raidbe is tankolni a macit (az 1ik 10fős csapatunkból hiányzott 1 tank). T9ben simán tartottam az agrot ICCben, majd toc hardon is (Alttal se lett meg az 50 tryos achi, egy dc miatt, main karikkal meg mindig valami tré setupok kapunk faction championon
)
Sajnos nekem randomból mindig a recount-k*rvák/IQsabbak sorsolódnak, jelölni nem jelölők, mert pl HoLban, ha feljelölöm a 2 törpe közül az 1iket, akkor az tuti, hogy a warrior a másikra chargeol mielőtt odaérne hozzám
De megpróbálok majd mindig kicsit előre rohanni, hátha jobb lesz (Bár az 1ik őstankunk erre azt szokta mondani, ha lehúztad, akkor tankold is meg
)
-
decibel
aktív tag
válasz
ígyvanferi #30323 üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
válasz
CactuS #30318 üzenetére
Van ehhez hasonló s.papnak is?
Hogy Northrenden mennyivel izgalmasabb questelni... Outland is tűrhető ilyen szempontból, de a jeges kontinens mindent visz. Voltam a wrathgate-i csatában, majd Undercity ostrománál. A karakterem jövőbeli önmaga iszik, mert nem ment a hadakozás, továbbá tanácsolta, hogy szerezzek jobb felszerelést... És még sorolhatnám. Viszont még mindig csak 76 vagyok, úgy hogy megyek is vissza.
-
LucifeI2
őstag
válasz
CactuS #30318 üzenetére
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy mielőtt még meghalna az utolsó mob, már chargolok is a következőre. Sosincs gondom aggróval, még akkor sem huzzák le a mobokat, amikor a három dps három különböző targetet üt. Ezzel a módszerrel 15-20p szokott lenni a legtöbb heroic insta. Jelölni sosem jelölök. Persze a DPS-ek nem ToTC 25 HC gearben vannak, de ha van egy jobban gearelt dps, az általában a targetemre assistol azt pedig sosem húzza le.
-
sasa311
veterán
Látom a 1,5 év kihagyás után egy dolog még mindig biztos:
A hülyeség teljesen állandó a wowban
Eladtam kb 50 db Ice Cold Milket AH-ban.... Olyan is volt, ami 5 goldért ment el
-
-
-
sasa311
veterán
válasz
decibel #30315 üzenetére
Értelmes DPS nem húz aggrot csak nagyon ritkán és ha mégis akkor leáll.
Csak a hülyegyerek az, aki a tank előtt rohan, jellemzően a legeslegelső ütése egy cleave / Whirlwind / Consecration/ Divine storm / chain lightning / random AOE. ezután nem áll le, hanem őrült módon nyomja a tovább a DPS-t, majd sipákol, hogy szar a tank és szar a heal.
Utoljára pl. egy retripala nem értette, hogyha Violet hold heroicban letesz egy Consecration-t a portal alá még mielőtt megjelennének a mobok akkor őt biztony egyhitelni fogják, mert nekem nincs ragem viszont az ő AOEje mind az 5 mobot megsebzi. 3x kellett meghalnia, hogy megértse.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy inkább menjen jópár heroicot DPS-ként, akkor maximum kicikizik a DPS-e miatt, de nem lesz gond és vigye a tank cuccokat.
-
bozont
veterán
válasz
Cathfaern #30313 üzenetére
Természetesen én is előbb normal módban próbálgatom magam, mivel eddig nem sok instában jártam kell egy kis tapasztalatszerzés.
Guargumi
Nagyjából hasonló kiosztáson gondolkodtam én is, viszont két lehetőség lebeg a szemem előtt. az egyik amikor az Impale-t rakom ki, másik amikor a Commanding Presence-t. De még nem tudom melyik lenne jobb. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
bozont #30311 üzenetére
Ha első karaktered, akkor mindenképp javaslom, hogy menj el normal módban is az instákba, még akkor is ha craftolt cuccal szerzel jobbat, mint ami oda kéne. Normal módban ugyanis meg tudod ismerni őket, nem lesz minden full új, illetve ott ha aggrot is vesztesz, vagy valamit rosszul csinálsz, az nem vezet olyan könnyen wipehoz.
-
bozont
veterán
Nemrég végre beléptem a 80asok klubjába egy warriorral. Kérdésem, hogy mi lenne tankoláshoz a legjobb talent kiosztás. Na és persze, hol tudom felgearelni magam, mert jelenleg elég gyatra cuccaim vannak? armory
-
nak0n
aktív tag
válasz
dltpwnz #30299 üzenetére
Nekem wifi melletti wowozás közben volt régebben ilyen gondom, amíg rá nem jöttem, hogy a routerben be lehet állítani, a gép és a router közti kapcsolat folyamatos legyen, ne csak kérésre legyen adatfolyam (vagy valami ilyesmi, volt ez már vagy 2 éve is, azóta meg már drótos netem van).
-
m4rc!
őstag
Sziasztok! Hogy érdmes fizetni a wowot? Az oldalon levő lehetőségeket választav (euróban)? Vagy inkább GC-t vegyek vhol olcsón? Ti hogy szoktátok?
-
Peti78
őstag
hello
Létezik olyan addon ami kifejezetten a misseket jelzi?
bye -
Cathfaern
nagyúr
Ha rogue-t akarok felhúzni, milyen fegyvereket érdemes megvenni neki? Gondolom combaton érdemes szintezni, ahhoz sword MH, és dagger OH lenne nekem a logikus választás (vagyis régen tudom hogy az volt, de nem tudom azóta változott-e ez), de várom a rogue-ok véleményét
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest