-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tommmmka #18375 üzenetére
Azért a Lock se panaszkodhat. DOTok elég szépen sebeznek+ az új form se csak a kinézetével hódit . Egyébként ezeket a talenteket 80on kéne nézni, nem 70en sajna. (bár amekkora sírás van, mire a WotLK megjelenik a retri ág megint csak dísz lesz)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
TommyGun
őstag
válasz Tommmmka #18427 üzenetére
Feleslege lehamarkodni, BC elött is KB ez volt, 80-ra vannak kitalálva a cuccok addig úgyis max insta és questelés, 1 hónapot bírj ki PvP nélkül aztán majd 80ig kibalancolják nagyjából mint ahogy eddig is.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Viktor77
titán
válasz Tommmmka #20171 üzenetére
Nem vagyok hordás, de kikerestem neked:
[link] Ezt a chain quest sorozatot kell megcsinálni, ezután jön a pit első része a medve fighttal.
Ajánlom, ha elakadtál valamiben, akkor használd te is az oldalt, hasznos.
Vagy tedd fel a Lightheaded nevű addont, ez ingame behozza a Wowhead commentjeit, ki sem kell alt+tab-olnod.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
-conrad-
addikt
válasz Tommmmka #21301 üzenetére
Próbálok kicsit segíteni, nem tudom mennyire lesz hasznos
Megnéztem a karidat, és bőven a hitcap felett vagy. A hitcap mint DK neked 197 hit, mivel a special attackoknak ez a hitcapje, és a DK-nak pont, hogy el kell kerülni a normal attackokat.
Másik ami feltűnt, hogy szinte mindenhova staminás gemet tettél ,ez dps-ként felesleges.
Piros helyre: Bold Scarlet Ruby
Sárga helyre: Inscribed Monarch Topaz
Kék helyre: Sovereign Twilight Opal
Az insigna gondolom te is tudod, hogy semmit nem ér pve-ben, Incisor Fragment jó lenne helyette, hc draktheron, nem is rad insta.
Az enchantok szintén hiányoznak a cuccokról, azt se felejtsd el.
Talentre ezt raknám ki, mert az impurity az elég nagy dps boost, a wandering plague meg csak, ha sok target van, mindegyik jó de akkor inkább a 2.ról vennék le pontot.#showtooltip Scourge Strike
/cast Rune Strike
/cast Scourge StrikeEzt minden ütésedre bemacrozhatod, ha proccol elüti azonnal. Amúgy pedig ne engedd túlcsordulni a runic powert told el mindig death coil-ra.
Elsőnek mindig a plauge strike-ot tedd fel, utána az icy touch-ot.kb. ennyi, próbáld ki ha gondolod, remélem segítettem valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
válasz Tommmmka #21301 üzenetére
A telnent jo, már irtak elöttem pár rotationt, ami szerintem csak 1v1 re jo, ha sok mob ál körbe akkor kicsit másként kell nyomni természetesen. Magadalá a rozsa, pestilence, blood boil, plage strike... ami csak jön Én kb ezzel raidbuffokkal 2800-2900 at nyomok sokkal vacakkab gearekkel.
Plug and Pray... :)
-
F-ECT$
titán
válasz Tommmmka #26748 üzenetére
Hát az elmúlt 3 hónapban olyan nagy classokat érintő változás nem volt. (Bár mikor is jött ki a 3.1?) Viszont lassan alakul a 3.2, mire 80-as leszel kb kinn is lesz, szóval a patch notest érdemes olvasgatni (Sámlikhoz is erősen hozzányúlnak).
BS ally oldalon nem tudom, hogy mi a helyzet, de általában healer és tank hiány van. Healer nem szeretnél lenni, a DK tankokat most herélik ki, szóval a felsorolásodból marad a mage, sámli és a pala. Őshordásként a palát senkinek sem ajánlom, a mage jó DPS, de szerintem jobban jársz a sámlival, mert azzal tudsz DPS-elni is, és ha nagyon kell, akkor off healelni.
Dive ever, work never.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tommmmka #28781 üzenetére
Phenom X4el nem sokra mész wownál, állítólag 2 magot használ, igazából kb 1et. Dalaranban mindig is fog, mivel elég pici a város, és nagyon sokan vannak ott általában (Ultra beállításokkal nálam is leesik cca 25 fpsre, vagy ritkán még alá).
Arról ne is beszéljünk, hogy a repülés közbeni crashelésre valamelyik topikban azt postolták, hogy egyszerűen elér egy memórialimitet a wow és behal, amikor az új textúrákat kéne betölteni (vagy a silverdragont nem szereti nálam speciel )
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Viktor77
titán
válasz Tommmmka #29718 üzenetére
Neked is (és általában a többieknek is, akik itt-ott guildet keresnek), ajánlom, hogy nézzétek meg a wowprogresst. Láthatod milyen guildek jöhetnek szóba, és sok esetben a honlapjuk címe is meg van adva, ahol már látod, hogy van-e felvétel.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
szilchi
őstag
válasz Tommmmka #30210 üzenetére
Hát ugye az említett 0/15/56 build már nem is jó,mert ugye írtad hogy nincs sok hit ezért kell még a focused aim kitalentolása.Ajánlom az én 0/19/52 buildemet Sly 0/19/52 build.
Ezzel most elég jól elvagyok.Ha megvan a hitcap,akkor a Focused aim 3 pontját átteheted máshova.Meg próbáljon sok Armor penetration-os cuccot összeszedni.Az is kell survival hunternek.Bár azt is hozzátenném,hogy Cathfaern már korábban írta,ha még nincs meg a hitcap és sok Armor penetration akkor addig a hunter maradjon Beast master ágon.Ez igaz,kipróbáltam.Pár epiccel meg lvling gearrel kb. ugyan az a dps BM-en mint SV ágon.De a BM sokkal könnyebben kezelhető.Mert a Sv rota kicsit bonyolultabb,mint a BM-é.De bele lehet jönni.Írok pár példát,talán nem lesznek akkora sületlenségek.Ultimatív rotáció nincs SV ágon,mert ugye van a Lock and load talent,ami ha csak Black arrow-t,tűz alapú csapdát használsz 6%,míg jégalapu csapdánál 100% hogy aktiválódik.Trash pack:Még ha jó is a tank (gear/skill),ráteszem a missdirectiont.Aztán a tank célpontját lövöm:Serpent sting-explosive shot-...aztán ha csak ketten vannak akkor multi shot-steady shot-explosive shot és itt kb. halottnak kell lennie az egyiknek.A megmaradton meg ugyan ez.Ha három vagy több,akkor nincs az elején Missdirection,hanem az első Explosive shot után és utánna mehet a Volley spam.De van pár variálási lehetőség.Pl. csapdákkal,aminél akár 100%-ban bekapcsolja a L&L talentet,amitől a 2 következő Explosive shot-ot cd nélkül lőheted.Meg csinálok néha olyat is,ha a többi dps ratyi,akkor 2-3 fős trashnél mindegyikre feldobom a serpent stinget és utánna lövöm őket a többivel.Ha jó a dps,nem érdemes,mert mire mindegyikre felteszed,már rég halottak és te leszel a ratyi dps .Ha csak egy nagy elite trash mob van,akkor meg jó rá a boss rota.Esetlag annyi különbséggel,hogy ha közel a boss,nem lövök bele black arrow-t,mert lehet nem jár le a CD-je,mire a bosshoz érnék.
Boss:Hunters mark-Black Arrow-Serpent sting-Explosive shot-Aimed shot-Steady shot-Explosive shot-steady shot-Aimed shot.Én feltettem az LLbuddy addont.Ennek annyi a feladata,hogy a képernyő közepére kiteszi az üzenetet,ha aktiválódik a Lock and load.Mert ha aktív,mindig ellövöm a két ES-ot.Meg fontos,hogy a Serpent sting fennt legyen mindig.Főleg,ha megvan már a két db. T9-es armor,mert onnantól a SS is crittelhet.És persze a végén a Kill shot.Ha glyph-el csökkentve van a CD-je,akkor azonnal ellövöm mert kaphatok mégegy lehetőséget az ellövésére (ez főképp raidre igaz,de HC-ban is lehet.Ja és ha a tank gyenge threat generálásban,akkor ajánlott CD-re ellőni az MD-t.Szintén személyes tapasztalat... .
A bossfight eleinte furcsa lehet(nekem az volt.. ),főleg amikor sokat mozogni is kell (pl. első boss Pit of Saron-ban).Rá kell éreznie a rotációra,alkalmazkodni a helyzethez,CD-hez,L&L proc-hoz és akkor elég jó dps-t lehet tolni.A trash egyszerű,az AoE dmg átvariálása ellenére is jó dolog a Volley spam.Szóval kb. ennyi.Talán még kicsit érthető is volt.De leírom mégegyszer,amíg nincs legalább ilvl 200/219-es gearje,inkább maradjon Beast master builden.Én a mostani buildemmel/gearrel bosson 3-4K dps-t hozok,persze függ a buffoktól és a bossfight-tól is.Eleinte,mikor még problémás volt jól összehozni a rotát,olyan 2-2,5 K volt.
Hijj..mekkora spam
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
sasa311
veterán
válasz Tommmmka #30210 üzenetére
#showtooltip
/castsequence reset=10 Explosive Shot, Serpent Sting, Steady Shot, Steady Shot, Explosive Shot, Steady Shot, Steady Shot
/cast [target=pettarget] Kill Command
/script UIErrorsFramelear()
/cast Kill ShotSpammold és win.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
tomazin
veterán
válasz Tommmmka #30734 üzenetére
Biztos?Csak mert az korrekt,h megnyomom a cancel subscr.,de utána abban az ablakban már "Are you positive you want to deactivate your account?" És elvileg van egy árnyalatnyi különbség a subscription (ami az előfizetés) illetve az account (ami már maga a számla,azaz az acc) lenne.
Én megnyomom haveromnak,de 3gearelt 80as karinál nagyon morcos lesz,ha elveszik.So bocsánat,h értetlenkedek,de nagyon nem szeretném benézni.
So biztos,h azt kell nyomni?Meg a nem éppen csillogó angoltudásom is hozzájárul a bizonytalanság fokozásához
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Tommmmka #31058 üzenetére
Magyarországon ez a szolgáltatás nem használható. (persze ha a lakhelyedet máshová állítottad, akkor menni fog...)
Ilyen esetben tudtommal a szintadással max. lvl60-ig lehet húzni a barátod karakterét, de abban nem vagyok biztos, hogy ezt csak nagyobb karakterrel tudod megcsinálni vagy kicsivel is."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
sptkyle
senior tag
válasz Tommmmka #31058 üzenetére
Én ezt már eljátszottam 2x, szóval ebben talán tudok segíteni. Annyiról szól a dolog, hogy ha recruitolsz valakit, akkor a két account linked lesz egy időre. Ha uj karaktert kezdetek, és egymás közelében vagytok (pl egy insta, de elég ha egyszerre queszteltek) akkor 3x-os xp jár mindkettőtöknek.Itt fontos, hogy a két karakter közt maximum 3 szint lehet a különbség. Különben nem jár ez a bónusz. Másik dolog, hogy ez lvl60-ig müködik csak. Harmadik dolog, hogy amíg ez van, summonolhatod magadhoz a cimborád accján lévő kiskarit. (és vica-versa) Szintet adni csak az így huzott karakter tud , és csak nála alacsonyabb szintű karakternek, és max csak addig , amennyi a szintet adó szintje. (és egy acc-al így összesen max 60 szint adható.) Magyarul: Megvolt a recruit. Kezdtek 1-1 kiskarit. Felhuzzátok 60-ra (pár nap) , aztán ő (akit recruitoltál) adhat egy kisebb karakterednek 60 szintet. (vagy 2 kisebbnek 30-30-at stbstb. De csak ő adhat neked) Remélem érthető voltam. Ja és persze mindemellé jár a zebra mount neked a recruit-ért.
Címnél nekem például minden helyesen van kitöltve, kivéve az ország. Az nagy britannia. Semmilyen negatívummal nem jár (tudtommal), viszont használható a recruit. (és csak 8.99 angol font a havidíj online fizetésnél... igen, utána lehet számolni )Viszont van egy kis gondom nekem is a Boomkinommal. Elkezdtem öltöztetni az uj kontentből (szegényke... még akkor játszottam vele, amikor a Naxx10/25 gear jónak számított) Megy is a token farmolás, nincs azzal gond, csak kivettem a Triumpf-os szettet (T9?) , meg az egyetlen triumpfos értelmes trinketet (use-ra haste-et ad), és a nagy öltözködésben 16%-os hitratingem lett. (selfbuffed). Erre jön még a 3%-os improved FF, és már 19%-nál járok, és még jönnek a raidbuffok. Ez nagyon soknak tűnik. A fura az, hogy crit-re vagyok gemelve (bár egyenlőre csak kék kavicsokkal), és egy deka hit-es encsant nincs fent. (nem is nagyon vagyok encsantolva)
HC-kból nem esik már semmi értelmes, hogy esetleg cserélnél le a hites itemeket.
Tokenből nem tudok kivenni mást.
Raid-re meg nem nagyon tudok menni a low GS miatt még. Tipp, hogy mit kezdjek a hittel?[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
sptkyle
senior tag
válasz Tommmmka #31076 üzenetére
Asszem 30 nap a limitje. De ez nem 100. De egy linked az összesen 60 szintet adhat.
Ja még egy előnye van a linked acc-nak. Ha az aki hozzád van linkelve feltölti az accját először, akkor te is kapsz 30napot.
Bár a fentebb leírtakból okulva ismétlem: ez régebben így volt.@LucifeI2 Cáfolnálak, de nincs rá kézzelfogható bizonyítékom, szóval hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
sptkyle
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Tommmmka #31419 üzenetére
Youtube-on elég sok videó van fent, ahol nem csak a kill van megörökítve, hanem el is magyarázzák a dolgokat. Pl ilyenekre gondolok: [link]
Ingame addon hozzá esetleg: [link]
Magyar oldalak közül talán a Bosstaktika.hu , bár nem tudom, hogy mennyire frissítik a dolgokat.
Gearrel kapcsolatban: Rawr
DKval kacspolatban: [link]
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Tommmmka #31670 üzenetére
Érzésem szerint sokkal inkább a processzor, de még inkább a memória a limit, mint a VGA. És igen, sajnos eléggé gépigényes, nagyobb raideknél, ha hirtelen sok mob is képbe kerül, akkor bizony nálam is beszaggat. Wintergraspon az erődben vívott csata pedig kimondottan kriminális tud lenni, bár ott már az adatforgalom is problémás, gondolom.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
decibel
aktív tag
válasz Tommmmka #31670 üzenetére
Már amikor a wc3 alatt bemutatkozott a motor sem volt éppen state-of-the-art, mára meg már teljesen eljárt felette az idő. Mondjuk egyik mmo sem a 60+ fps-ről híres, az Aion alatt a Cryengine fut, jól is néz ki, de ahhoz, hogy a nagyobb csaták élvezhetőek legyenek még a karakter megjelenítést is kikapcsolják.
"you are a monkey poo-poo"
-
sasa311
veterán
-
Arnold2
őstag
válasz Tommmmka #31754 üzenetére
Tuti nem lehet faction changelni rögtön az elején. Ha jól olvastam a dolgokat akkor még semmi konkrét nincs, de minimum olyan 1 hónap, ha nem több. Majd miután már elfogadható számú 80-as worgen van, szerintem utána engedik majd meg.
Amúgy, meg ha engem kérdezel egy csomó mókából maradsz így ki.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Tommmmka #31759 üzenetére
Ha guildel raidelsz, akkor eleinte úgyis hagynak bőven időt, mert vannak akik rerollolnak majd, többen húznak majd worgent/goblint, stb. Ha pugolsz, akkor is szerencsés az első pár raidből kimaradni, mert azok csak wipefestek, amíg a többség nagyjából meg nem tanulja a bossokat. Ráadásul jelenleg is fel lehet húzni <8 nap /played-el egy karakter, szerintem ez csak csökkenni fog ha kijön a kieg. Az meg azért elég hamar megvan ha az ember kicsit ráfekszik.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cathfaern
nagyúr
-
decibel
aktív tag
válasz Tommmmka #31974 üzenetére
Miért sok? Ugyanolyan kihívás lesz a 25-ös mint a 10-es, ugyanakkora tehetség kell mindkettőhöz.
Amúgyilag többivel abszolút egyetértek, Wotlk félelmetesen hangulatosra sikeredett questelés terén. Nekem is a leghangulatosabb része a Wow-nak Northrend.
[ Szerkesztve ]
"you are a monkey poo-poo"
-
szilchi
őstag
válasz Tommmmka #32008 üzenetére
Szintén.Arathor elvileg státusz oldal szerint online,de semmi
pontosabban az összes szerver online.
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Ribi
nagyúr
válasz Tommmmka #32616 üzenetére
20 haste kavicsokat nem tudom mire velni.
Mindenütt le volt írva elég sokszor, hogy spellpower mindennél jobb. És hozzáteszem, hogy az nem 20 hanem 23-at ad így aztán végképp hulyeség 20 hastes kavicsot használni. Esetleg a 12sp+10haste-re érdemes cserélni, de csak akkor ha 7+ spellpower a socket bonus. 5-nél sem éri meg az okosok szerint. Quick decaynél pedig ha jól tudom jobb az immolate.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Suzuki topik
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- Linux Mint
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest